800 000 души излязоха на протест в Париж срещу хомосексуалните бракове

Общо 800 000 души в няколко шествия участват в протест в Париж срещу проекта на президента Франсоа Оланд за легализиране на еднополовите бракове, съобщиха организаторите на проявата.

Обратно в новината

Коментари - 800 000 души излязоха на протест в Париж срещу хомосексуалните бракове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dir.чета, като ми триете коментарите, как да стане диалога с вашия (Dir) Агностик? Запушването на уста е метод, характерен за слабоумните привърженииц на тоталитарните режими, вие такива ли сте? Не давате мнения, противоположни на вашето, да бъдат публикувани ли? Браните хомосексуалните несретници с цената на журналистическия си фасон, разбирам това, но не мислите ли, че така само карате на неутралните в спора да се замислят защо се налага цензура на едни, а се толрират други? Не наливате ли вода в погрешната мелница, байовите? И ако е така, колко още, според вас, спонсорите ще проявяват търпение към некадърността на модераторите ви?

Благодаря, че наричате мнението ми добро и смислено. Ето и отговорът ми за брака: Бракът е обществен съюз или юридически договор между личности, създаващ отношения на родство. Той е институция, в която междуличностните взаимоотношения, обикновено от емоционален и сексуален характер, се съчетават с юридически ангажименти и с други обществени, стопански и религиозни връзки между участващите лица. Та не разбирам защо хомосексуалистите държат връзката им да има юридически характер, защото бракът е един вид договор, който се сключва на базата на някакви междуличностни отношения. Бракът е и обществена институция и като такава не засяга само двойката, а и обществото. Най-малкото не виждам смисъл подобни двойки да влизат в брак. Дори и при хетеросексуалните двойки не виждам голям смисъл, но хайде, там може да се каже, че заради децата такова действие е оправдано.

И там протестират срещу гейовете Станишева, Борисова, Доганова, Азисева, Кунева=Пръмова, Михайлова=Нейнска, Радева=Янева, Дянкова, Цветанова, Велчева, Аню Ангелова, Николай Младенова, Ц Цачева и останалите 240 Елтън Джоновки в парламента, МС, МВР, Кропуратурата и прочие Шан-зе-лизета.

Браво на французите. Подкрепям ги. Скоро и у нас ще се заговори за легализирането на гей браковете и ние трябва да излезем и спрем тази олигофрения.

Браво на франсетата! Европа започва да се осъзнава и да се отърсва от фалшиви ценности! Не ми пука, кой с кого си ляга, но да не реват непрекъснато колко били онеправдани и колко им били ограничавани правата. Всяко нещо си има граници. Хомосексуални бракове (в цяла Европа), бракове с животни (в Германия), хомо-лобита - айде стига вече!

1.Децата са бъдещето на обществото. 2.Децата взимат пример от родителите си. 3.Семейството е основната единица на обществото. Заключение: Нетрадиционното семейство е ВИРУС за обществото. P.S. ВИЕ имате право на избор!

Нека си се обичат, но не разбирам защо драпат толкова много да им се разреши да сключват бракове и да отглеждат деца. В психологията на детето и въобще на човека е заложено да има двама родители - мъж и жена, всякакви други комбинации са неестествени и могат да доведат до психически проблеми.

А при нас антибългарски хелзински комитети ни натякват, че хомосескуализмът е показател за демокрастия и слободия. Ето ви една нормална демократична страна, която се противопоставя на ненормалното и извратеното. Ако всичките днешни хомосескуалисти са родени по естествен хетеросексуален път и си имат биологични баща и майка, защо искат съзнателно да лишат от същото бъдещото поколение? Аман от толерастия.

само за сведение няколко примера с известни обратни/бисексуални: Мордехай Леви (по-известен като Карла Маркс) с приятелката си Фридрих Енгелс. две от дъщерите , които създава с една баронеса от пролетарски произход се самоубиват. Владимир Улянов (Блок по майка), най-паче известен като Ленин. Първа конкубинка - Зиновиев. Нямам нищо против хората с каквито и да е било увреждания. Но категорично не приемам да ми натрапват увреждането си за норма или пък да го рекламират. Щото дегенератите, с 6 пъти повече психически отклонения, имали други видни свои представители, като собствениците на банките , притежаващи Федералния резерв и т.н. Или пък разни Хедж фондове, или пък ВПК, или пък фармацевтичния бизнес или пък фондацийки и т.н.

Вярно ли е, че Ленин е заразен със сифилис още при раждането?

Чела съм кореспонденция между Маркс и Енгелс и определено няма нищо хомосексуално, напротив, двамата говорят с ирония за старомодното си влечение към другия пол. За Маркс се знае, че е бил доста палав и много не е подбирал, ама си е бил на верния тротоар. Така че не знам откъде го измисли това :)

Ма много защитаваш пете бе пич, ти да не си някой латентен хомосексуалист!?

Ей агностик, я вземи ме запознай с жена ти, щом .....ох и влиза на друго място.Макар, че като гледам как прочувстено го пишеш, май на теб ти се иска ох.......да ти влезне отзад.Инак похвалил си се гледам, че разклащаш жената отзад...браво!!!

Еми като си избраха президент с лява ориентация... то както е тръгнало след още някоя година ще искат да легализират браковете между хора и животни.

Евала на французите. Оказаха се по-корави, отколкото много хора ги считаха. Както е тръгнало ако не се противодейства овреме - днес пе*астия, утре педофилия, вдругиден некромантия и канибализъм

Аз едно нещо не мога да разбера - моля, пояснете ми. В природата, от мекотелите по морското дъно до нашего брата маймуната е заложен един единствен биологичен принцип - мъжкият индивид да отстранява конкуренцията и да опложда женската, продължавайки рода си. Може ли всички истерично крещящи тук да ми обяснят, защо са толкова против добре изглеждащи и с фин.възможности мъже да живеят един с друг, като така сами се елиминират като конкуренция и потенциално ви дават възможността да имате достъп до повече жени за продължаване на рода си? Инак казано- колкото повече хомосексулисти, толкова повече жени за мен. Ама вие крещите истерично - май не знаете какво да им правите на тези жени и понеже е мек и малък - трябва да се дерете истерично по форумите по теми, които принципно би трябвало да са във ваш плюс. Освен ако не сте неосъзнати гейове или пък трудно се приемате за такива и трябва да крещите истерично, за да ви стане по-добре. Ми, крещете си, аз през това време ще мина да видя как са жените ви. Макар, че ако са ви взели вас за съпрузи, явно са грозноватички и въздишат тайно по някой фитнес-мен с хубава кола - е сори, той е гей.

Цитирам: ................. "1 Твърдение: Брак - това е връзка между мъж и жена. И защо между мъж и жена?".... ........................ Да бе, защо точно между мъж и жена, а не между човек и куче например?

Сир Елтън Джон си има второ бебе ! ... А вий искате англо-саксонци да ви управляват :)

Колегата Радой Ралин беше на друго мнение - Той казваше че "Педерастията е наука като карането на колело - веднъж научиш ли я , няма отучаване "..... И всичко почва с дребния наглед акт да се наведеш и вържеш на някого обувките ( много актуалния днес Български филм "Маргарит и Маргарита" )

Ле-лее, колко демодирани, прости, нискочели и космати са тези тъмни средноевропейски субекти! В цял свят хората са толерантни и културни, само франсетата не се научиха на демокрация. Как може френската полиция да допуска такава масова проява на екстремизъм!?

Ал

Няма ново и повтаря бременния музикант, с пръсти задника отваря и от там хвърчи талант.

Ох добре, че имаме фейсбук та можем да помогнен на френските хомусексуалисти като лайкнем подходящи снимки!!

Ал

Не могат и затова всичко е наред

Много думи си навързал, но от тях става ясно, че много има да учиш, т.е. да се опиташ да разбереш, преди да отсъждаш или да вземаш страна като пример... Животът се създава от мъжкия принцип, но оцелява благодарение на женския принцип. А от това следват някои фундаментални принципа на битието на хомо сапиенс. Оставаме на теб да ги обясниш компетентно. (А примерът с шимпанзетата е неуместен - най-малко защото той е потвърждение на лат. пословица: Изключението доказва правилото, а не го създава!) П.П. В природата всичко, което е проява на сила е с положителен знак - Слънцето, и с отрицателен, когато е проява на пасивност и слабост - символът на Луната!

Ал

Може и така да е. Ти да не би да си светил? Нищо лошо и нередно не правят с това си действие. Пък и не е нито твоя, нито моя работа.

Ал

Хайде първо прочети каква е дефиницията на закона за семейство и какви права и отговорности носи. Педерастите и сега имат абсолютно същите права по закон както и нормалните хора.

Да бе, аман от пеастия. Някъде трябва да се тегли чертата... Ми след 100 години както е тръгнало пестията ще е нормалното състояние на човека, а който изпитва влечения към другия пол ще бъде порицаван. Омръзна ми да си навират муцуните навсякъде и да парадират с пе*тията си...

по съвсем естествени причини аз се гнуся от пеаси, така, както се гнуся и от лана. просто ме е гнус, това е. очаквам скоро да се надигне протестен митинг в защита на ланата, отношението към тях и правата им на съхранение след като напуснат стомашно-чревния тракт. самата идея някои да ми натрапва нещо, което чувствам като противоестествено ми се струва безумна. не мога да допусна нито че песите имат някакви по-особени права, нито че имат право да размахват сексуалността си наляво и надясно. причината за това е, че тяхната сексуалност си оставанеестествена, колкото и да им се иска да бъде поставяна на равна основа с хетеросексуалността. а за осиновяване на деца въпроса е още по-плашещ. всяко дете има право да порастне в нормално семейство. да бъде осиновено дете от гей-двойка, във възраст, в която не е в състояние да взима решения и по волята на някой друг е просто престъпление. няма друга дума.

Ал

Браво! Аман от пестия! Семейство се създава с цел деца. Точно при децата петите трябва да не се допускат. И даже да се отстрелват. Детската психика е твърде крехка и неукрепнала за да издържи на лигавщините на двама пети. Както аз не обременявам околните с кого, как и кога правя секс, така много държа да не бъда тормозен по този въпрос и от другите. Особено тези обратните. Не им се бъркам в работите, но и държа да не ми навират гъзовете си.

....Абе лошо нема, така за нас остават повече жени....Но да им се разрешава да осиновяват деца...не знам!!!

Хомосексуалистите ще превземем света.

И ще свърши света!

Жена ли си, мъж ли си? - все тая. Ама я кажи след като хомосексуалистите превземете света (странно въображение имате), какво ще правите сетне? Ха-ха...........

НЯКОЙ Е ПИСАЛ ОТ МОЕ ИМЕ! ТАЕН ОБОЖАТЕЛ?! :)

И все пак съм длъжна да ви се представя. Казвам се Румен и ми бе приятно да пиша тук.

Кога за последен път сте правили фелацио?!

На тези които защитават етевойег< ще го кажа на сръбски, тренитно сам заузет али сутра измеджу дванайст и два морате да доджете да ме полйубите у дупе.

Спокойно, Дир.ници, бае ви Ганя ви оставя тая вечер без повече просташки въпроси за ориентацията ви. Утре сабаалем съм зает, за разлика от вас, платените хвалители на новите ценности, съобразени с волята на преустроителя на света, който е в конфликт с Устроителя му...Последното не се надявам да разберете без жокер, но при все туй ви желая успех! Айде, до утре!

Едва ли ще те разберат.

Е-Е-ЙЙ от DIR-a що сте ми изтрили повече от половината от написаното! Ако това не е цензурааа!?!?! И така, явно не рабирате за какво ви говори Господинъ! Требва да прочетете повече съществени книги преди да цензурирате!

При разводите все адвокатите печелят така че дали гей или хетеро все тая

Диалог тук явно е невъзможен, модераторите проявяват впечатляваща агресия към противниците на педерастията, което е малко нещо съмнително де...Всъщност, като се вземе предвид кой им плаща, не е толкова съмнително. Успех, другари, борбата за бракове между хора и кози навлиза в последна фаза! Бееееее...

Човек ще каже, че ти лично чакаш да разрешат такива бракове , че и ти да се задомиш най-накрая - с такъв хъс пишеш по темата :)

Бае Ганя

Ашколсун, уцели ме! Продължавай с подобен плам да громиш враговете партийни, пардон, спонсорови! Само дето людете не блеят като тези, на които разчитате, и ви видят колко чините. Като намалеят рекламните банери, да не ДИРите под вола пръч сетне, байовите...:)

ВСЕКИ човек с нормален разсъдък и нормална емоционалност и психика би трябвало с такъв ХЪС да защитава ЧОВЕШКОТО ПРИ ХОРАТА, а не ИЗВРАТЕНОТО!!!

А ето и един виц по повода: къпе се малкото дете с баща си и го пита - Тате, абе много голяма пишка имаш! - Абе, моето детенце, чакай да видиш колко е голяма на майка ти!

ИСТИНСКИТЕ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ ХОРА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ КОЙ Е ГЕЙ И КОЙ НЕ Е! ПСИХОЛОГИЧЕСКАТА ПРАКТИКА ПОКАЗВА, ЧЕ ТАКИВА КАТО ВАС СА НЕОСЪЗНАТИ ГЕЙ ХОРА И ОТ ЗЛОБА СИ ГО ИЗКАРВАТ НА ВСИЧКИ РАЗЛИЧНИ! КАТЕГОРИЧНО СЪМ ПРОТИВ ЗДРАВНАТА КАСА ДА ПОЕМА ЛЕЧЕНИЕТО ВИ!

ПОЛИТКОВСКАЯ, А КАК ТАМ НА ЛУНЕ, С ОБОРОТНОЙ СТОРОНОЙ ;-)

ЗДЕСЬ НАМ ХОРОШО, ЛЮБИМ ДРУГ ДРУГА, ОДНОПОЛОВО...

Типичен оример на педало - папагал, на заплата при едни определени посолства. Убеден съм, че имаш на сметката участия в оргиите около ПСА в София с ония разноцветни панделки в косите и знамето с цветовете на дъгата! Но защо използваш това име? Доколкото знам, Политковская не е изрод, дори беше убита заради това, че не е,

Политковска, бъркаш нещата!!! Не става въпрос за омраза към гейовете! Става дума за опит за УНИЩОЖЕНИЕ на изконни човешки и семейни ценности, без които хората все по-малко ЩЕ ПРИЛИЧАТ НА ХОРА!!! Как може да се допусне на едно дете да се унищожава психиката и емоционалният му свят, когато то бъде отглеждано от сбъркани емоционално хора!!! ТОВА ЩЕ Е НАЙ-ГНУСНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!

Викаш - ако двама души се обичат и отгледат дете, което иначе ще проси по улиците - това е най-голямото престъпление срещу човечеството. Виж, това, че ни тъпкат с отровна храна, че ни промиват мозъците от телевизора, че ни настройват един срещу други , за да може те през това време да крадат - това не е престъпление... Даже, като се замисля - и Хирошима не беше престъпление... ти откри най-голямото престъпление. Кънгречулейшънс, братле.

стига,......че ми става лошо като ти слушам глупостите.........не сам против геи двоиките..да си геи или хетеросексуален не зависи от човека.....вродено е ......в гените е..........против геи браковете сам.......и ...стоите далече от децата.......че .........не знам дали ме разбирате............докато има все още нормално мислещи хора в бг това няма да се случи........

Гледайте сръбския филм "Parada", a пък тези които избраха Оланд да си го носят на гръб.

кой, с извинение, педал, избира 'избрание' коментари в новините на дирника?

Искам да се оженя за непълнолетна свиня. Тоя свят на къде отива.........

Абе гей-браковете ще доведат и до гей-разводи...и тогава ще стане една , не е за разправяне...

Ще стане педераска работа.

ПЛЯС, ПЛЯС ПЕДАЛИТЕ ;-)

по добре осиновен от гей двойка отколкото в български дом за деца

Когато не можете да създадете щастието сте готови да осиновите нещастието,за да се представите за нормални същества...

Е значи Мара Ромката , дето е създала 15 е най-щастлива на земята :)

ами то е същото, все педофили и циганска работа.

Да се разреши бракосъчетаване с животни и осиновване на такива. Аз искам мъжът ми да е магаре и да си осиновиме куче.

Ако имаше магарета милиардери ,то такъв закон щеше отдавна да има...

Това са социалистите - ПЕДЕРАСТИ отвсякъде. Първо - 75% данъци върху доходите от един милион и после се откриват откъм пълната им педерастия. .... Никога няма да имам доход от 1 милион евра

бОКО, тъп си като ГЕРБераст!!! Какво общо има Станишев с Оланд!? Напротив, Станишев предприе десни икономически мерки и намали данъкът на богатите на 10%!!!

Така, като чета коментарите ви се чудя дали някои от тях не са писани от убийците на онова момче, дето го помислили за гей в Борисовата градина и го убили, пък то се оказа хетеро, студент, с приятелка и сега - с майка, която е закопала детето си. Браво, има с какво да се гордеете.

Съмнява ме, твоя милост. Никой тук не мрази педерастите, всеки се гнуси от подобни твари така, както се гнуси и от убиец. И в двата случая става дума за заболяване на душата, за провал на съзнанието или както ти е угодно да го наречеш това изпадане в ненормално психо - физическо състояние, каквото е педерастията. Казано е още в Стария Завет за мъжеложците, че са изключени от спасението и не могат да наследят Небесното Царство, колкото и днешния умствено и духовно изроден човек да счита всичко това за басни и легенди...От каквато и да е гледна точка - религиозна, научна, чисто медицинска дори, връзката между еднополови човеци представлява израждане на естеството, неслучайно подобни прояви се наричат противоестествени и техните извършители се считат за воюващи срещу естеството, срещу самите себе си...

Хубаво е, че си ни запознал с Библията. Може сега да ни разкажеш и за саденето на картофите. Аз друго питах - каква е разликата между твоето (и на подобните) психично състояние и подбуди да напишеш този коментар с подбудите и психическото състояние на убийците на това момче?

Хубаво да намериш в нета научно-популярния филм на Нешънъл Джиографик "хомосексуализмът при животните" - ще се учудиш какви неща се случват под зоркото око на майката природа.

кукооо, май не си взел лекарството си ?

*едеругитеса хора като всички останали.

Каквото и да ми говорят, бъркането по гъзове не е нормално :)

Е ти що даваш да ти бъркат тогава? А и на жена ти й харесва :)

Нов Световен Ред - ето тези три думи казват всичко. Всички подобни събития като гнусните паради на изродите и жалкото им хленчене как \"никой не ги разбира и всеки ги мрази\" са инспирирани именно от прокламаторите на НСР, които искат чисто и просто да преустроят света по свой, извратен и изроден, образец.

Никой не налага НСР. Той си се налага от самосебе си. Ако не е световната интеграция, щеше ли полет от Лондон до България, да струва 1 работен час на лекар, икономист и т.н.?! Щеше ли телевизор да струва дневната им надница?! Л. кола - месечната... Това е желанието на хората. Ако искаха по старому - лесна работа: Референдум -> граници, митници, корупция, контрабанда, мафия, беднотия, войни, страх, дивотия.

Нормална реакция на човеци

Нормалните гей двойки имат начин да си решат юридически имуществните проблеми и без демонстарции като бракуване. Също така не им е проблем и отглеждането на деца, като за женските двойки е ясно как се случва, но също така и мъжките гей двойки могат спокойно да има свои деца, които да признаят. Не разбирам защо им трябва да вдигат непрекъснат шум около себе си, около сексуалните си предпочитания и т.н. Колкото и да ги толерират обществата, НИКОГА няма парадирането им да се приеме за нормално.