Великобритания дава убежище на наши хомосексуалисти

Ще проуча дали можем да дадем убежище на сексуално различни българки и българи, станали жертва на хомофобска агресия, заяви в интервю за Дойче Веле британската посланичка в София Катрин Барбър.

Обратно в новината

Коментари - Великобритания дава убежище на наши хомосексуалисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всичко Мара фтасала сега и правата на педерунгелите ще оправя. а баба англичанка да я пораздрусат педерунгелите и да я питам тогава кво фобско е това насилие, хулиганско или фобско некво си.

Преди гарантирано условие за получиш убежище в Англия,бе достатъчно да си антикомунист или мангал ненационалист,ама не знаех че днес изискванията са толкова завишени,че трябва да си и отявлен хомосексуалист!

Ние си имаме други достатъчно сериозни проблеми в държавата, за да се занимаваме с проблемите на британската посланичка. Нахално и възмутително е да се натрапват гейските проблеми на фона на останалите. У нас най-голямата престъпност е в управлението, което предава суверенитета на страната. Няма нужда българските граждани да бъдат натоварени и с обвинения за престъпление в хомофобия - за нас дертовете на гейовете са последна грижа.

България е страна в която преобладаващото население са болни комплексари с недоразвито его.

Еваларката, Кико! Всичко е точно тъй от а до я.

В Британия, нали се оправиха толерантно и демократично с беднорията си! Кака Барбън да взема нашите хомосексуални да си се оправят там, както си го могат!

Ау мъ,како Катрин !Аз съм сиганин назе немъ ли да нъ земити .Тук мноу нъ турмозът.Кат крадем нъ биът.,Дажи вечи искат токъ и водътъ да си плащами.Вземи на и нас мъ какооо,пиши мъ гейзер и мене ,заедно с 18 сиганчетъ и мойту Айше да додим,свят да видим.

Ха-ха! Вземайте ги! Да са ви честити, със здраве да си ги ползвате. Въпреки, че е лъжа, че България е хомофобска, няма да е лошо всички такива - "различни" да се изнесат.

Агличанити си увеличават Българити намаляват. Хомосексуалисти деца не създават, по добре да ходят във Великобритания да се забавляват.

Дам, детските домове в Бг са пълни със деца, чийто родите ли са господин и госпожа Никои!За такива семейни ценности ли се бориш Гн.Никой?

Хайде още едно посолство извиси злобен гласец срещу България! Пардю, поне говори всеизвестни истини, а тази британка е позеленяла от злоба. И да не ни сравнява с ЮАР, защото не се знае, дали няма да заприличаме на Сев. Африка! По-голяма толерантност от нашата няма никъде по света! Но, ако сме суверенна държава, хомосексуалистите няма да правят "семейства" и демонстрации по улиците на България!

Е, сега ние не сме биле толерантни!Ами да вземем да разрешим и еднополовите бракове че да се харесаме на запада! Разпада на едно общество започва там където свършват семейните ценности!

Ей това се казва приятел в нужда се познава! Ама да вземат и наркоманите, и циганите дето крадат и просят и малолетните циганки дето проституират заедно с родителите им.

Нека да позная: 1.Пишеш от България. 2.Не си идвала тук. 3.Не си работила в чужбина. Не зная по каква причина съдиш,че българите развалят цивилизацията тук.Гастарбайтерите са от цял свят:англичани,испанци,канадци,грузинци,китайци,араби,негри,гватемалци,поляци,чехи,украинци...А знаеш ли колко е цивилизовано тук:няма денонощна аптека,супермаркет,не могат да смятат без елка,особено дроби(1/2,1/4),проценти(10%,25%),не знаят кой е дон Кихот,Пипи Дългото Чорапче,Гаврош,мислят,че България е в Русия,на английски говорят без граматически правила...Както писа един емигрант вчера:само финансово ни превъзхождат.

Бай Ганьо и на луната да отиде пак ще е бай Ганьо...когато дискриминираш някой същото те очаква и теб...

Точно това ти казва жената, ама кой да разбере?! Когато искаш толерантност от някого, трябва да проявяваш същата!

На Българските хомосексуалистите да им се даде незабавно убежище във Великобритания. Държава без деца не е държава. По лошо от това мяма. България си отива.

Те както са тръгнали цивилизованите англичани до 20тина годни ще се управляват по законите на шериата, а Бъкингамския дворец ще го направят на джамия

хахаха...прав си приятел!

Неестественото, прекалено толериране, предпочитание и натрапване на обратните за сметка на нормалните българи вече е взело застрашителни размери. Но това на педалите им е малко и реват за привилегии. Да ги изнесат всичките на Албиона и там да си ги чукат докато ги разпорят. Ако щат да ги удавят в Ламанша, само да не ни ги връщат.

Що не се погрижат и за братята роми?Те са в беда!Ние-също!Така ще помогнат на всички!

Ей... много нежни ушенца имат тез цензори:) Ще се наложи да си корегирам езика. Престъпленията от омраза да се наказвали по-тежко?! Значи така... Ако пребиете на улицата някой равностоен и равноправен с вас гражданин, но с нетрадиционна сексуална ориентация, различен етнически или расов произход, различна религия или различен по каквато си щете линия на противопоставяне, ще бъдете съден по утежнени критерии, защото това е "престъпление от омраза". Ако, обаче, след като го пребиете, го и оберете, безспорното престъпление става обикновен обир и евентуалното наказание намалява. И пак: Моля цензорите да възприемат коментара като отношение към неограничените възможности на властта да твори тъпотии, а не като подтик към насилие или съвет към насилниците! Съветите ги е дал Пенчев. Рекламациите, моля, отнасяйте към него! Всъщност... на него точно това му е и работата - да приема рекламации. А сериозният въпрос е: откъде накъде наказанието за наритан пдрстки задник ще е по-голямо, отколкото за моя?! В крайна сметка, пдрсткият задник е по-трениран да носи на насилие от моя!

Като гледам напоследък резултатите от успешната борба със всякакви социални предразсъдъци в Англия,се чудя докъде ли трябва да го докарат българите в БГ, за да не се шокират англичаните от тях и за да заслужат високата им европейска оценка и признанието за нетрадиционна демократичност и хомосексуална толерантност в обществото?

в чалгария омразата е спорт достоен за олимпийски медал!ако има такава диспипина ще сме постоянно шампиони

Не си виждат дереджето- хората там революция дигнаха, а ще ни поучава! Мнооо нагло!

А дискриминирани чужденци от Източна Европа коя страна приема?Имам в предвид на легална работа,договор,осигуровки,възможност за преквалификация и други благини на цивилизацията?И по интервютата за работа да не ме питат дали съм омъжена за местен,имам ли разрешително или,че заплатата,която искам е колкото за двама българи...

Веске, те не искат квалифицирани хора за работа. На Острова имат нужда от слуги. Ма, нека да събират изметта от целия свят, но после да не питат, откъде им е дошло!

А не се ли рушат така семейните ценности? Последните изстъпления във Великобритания, не са ли и резултат от разрушаване на семейството и поругаване на семейните ценности? Не трябва ли нашият посланик там да им обърне внимание? Дали техният модел е правилният? Не го ли опровергаха последните събития там?

Към 2373 Изобщо не са безпочвени обвиненията...а аз да те питам ти кога тези хора , които ни изброяваш си ги видял на Парадите- НИКОГА. А дали какви са хомо или ...не, не е мн ясно.Възможно е да само ПР, а и дори да са такива, то те не се разхождат по сами ?!! Изобщо НЕ сме толерантни българите към тях! А относно изброените известни личности, като В.Найденов, Миро.....то народа първо ги обикна заради професионализма им и след това става ясно кои кои е :)

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМА ПАРАДИ? КАКВО СИ РЕКЛАМИРАТ ТЕЗИ - ИЗВРАТЕНОСТА ЛИ?

Толерантни сме и още как. Дори повече, от нормалното. И към цигани, и други религии и друга сексуалност. Има ли случай, в който някой да не е приеман на работа или в болница, например, заради сексуалната си ориентация. Това са основниправа по конституция. Останалите пък имат право да не им бъде натрапвано "различното" в сексуалността на някого и то по такъв просташки начин, като тъй наречените "гей паради".

и ний сме хор ма какооо,искаме убежище...

А за други държави може ли?

са най-онеправданите в България?Посланикът май не е много в час.

може да са им малко техните :)

Да ги вземат, не ги щем :)

Халал да са им ! След последните събития там се видя колко болно е обществото им.

Великобритания ще даде убежище на наши педераси и педераски, ама на куково лято. Целта е да се порицае България, да хвърлят кал по нашата страна, което англичаните много обичат да правят. В една тяхна енциклопедия преди 15-тина години бяха изтипосали брадясъл, дрипав мангал като етнически тип за българите. И да беше само това.

Че кой им обръща внимание на тия и им отнема правата? Като искат да са си педали да са си педали ама да не се перчат със сексуалната си ориентация на техните импровизирани карнавали щото дразнат! Щом търсят провокация към обществото с подобни действия, нормално е да намират ответен отговор!

Прав сте! Преди време, по повод гей-парада в София, някой беше публикувал в един сайт следното: "Лордът пита прислужника: Какъв е този шум на улицата, Баримор? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Баримор? - Никой, сър. - Тогава защо шумят? - Педераси, сър..." Много хубав виц. Да ме прощава авторът му, че не го споменавам изрично, но не знам кой е...

Хахаха, много добър! :))) Както и да гледаме нещата, Западната цивилизация загива - от една страна утробите на арабките, от другата, патриарсите на юдеите - все семити я унищожиха.

- Господине, защо искате да емигрирате от България? - Вижте, преди години хомосексуализмът се наказваше със затвор, после само с принудително лечение,после започнаха да го смятат за нормален, напоследък започнаха рекламни гей-паради. -Искам да се махна преди да е станал задължителен! Питам- в коя страна ще дават убежище на "не-хомосексуалисти", че тук нещо моного .... олевя?

"Дава убежище" дали е равнозначно на "ще проуча дали можем да дадем убежище..."?