Холандската Партия на труда печели най-много гласове на евроизборите

Днес има избори в Ирландия и Чехия, а в събота - в Латвия, Малта и Словакия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Англия има 73 Евродепутати. След Евроизборите Вчера в Англия.. Консервативната партия, която е Член на ЕНП заедно с ГЕРБ.. .. вероятно ще получи.. 0... Евро депутати. ... Според Евро депутат на Тази партия засега изглежда че те членовете на ЕНП ще са БЕЗ Евродепутати. От 73 общо.. Без нито един за ЕНП

PEYTSCH

Холандците нямат идентичност още откакто бяха испанска колония...А сега са джендъро-ислмска каша с цветни пришелци на дрогова диета...Ако Тимерман разчита на един глас преднина, спукани са му очакванията. Да строи джамии и публични...

Тереза змей хвърли кърпата Боко , ти си следващия

Левите сили настъпват и това е лоша новина за нашите /ужким десни/ гербери. Ако в неделя при нас в резултат на неуморните совалки борисови из страната герб все пак успее да спечели, пак ще докажем, че вървим поне с десетина години след другите европейци. Вероятно всеки, който се интересува от страната ни недоумява как след толкова гафове и скандали се намират хора, които да подкрепят същото. Дано греша!

Просто е. Най-умните и кадърните напуснаха и отидоха там където ги ценят. Още по-лошо, тук умишлено се унищожи образователната система и медиите сервират само евтин буламач за още по-скоростно опростачаване. Не можеш от такъв кофти генетичен материал да искаш да може да проумее какво прави като гласува за партия пълна с полу-идиоти със средно образование.

Много е просто, нарича се "корупция по всички етажи на властта и съдебната система". За 10 гдини властимащите са окупирали всички места в държавата, от които може да се краде, като са назначили своите роднини, близки и приятели. Като умножиш тези места по 3 или 4 (техните семейства, близки и приятели), които знаят, че ако ББ падне цялата властова пирамида ще изчезне като СДС и НДСВ. И те ще останат само с къщите за гости и заделените пари за черни дни. И като се прибави купения вот и малките "корекции" картината се изяснява.

Холандската Партия на труда е българския ГЕРБ, това са партиите на народа и ние ще ги подкрепим!

Герберите сами се определят като десни. Как ще ги броите в онези, които защитават народа си? А и с политиката на приказки за социална политика без покритие доказват, че нямат нищо ляво. А най-вероятно е сами да не знаят какви са. Популисти, в негативния смисъл на това понятие.

че привържениците на ГЕРБ - Грабим Ежедневно Република България - са доста невежи като Началника си и дори не знаят Тимерсман към кого принадлежи Тимерсман. ОПГ ГЕР(БКП) се правят на дясна партия, макар че са преобладаващо бивши БАШ комунисти и да нямат нищо идеологическо в програмата си. Те са в пълния смисъл на думата ОПГ - една безродна банда, превърнала народа си в най-бързо измиращ в света, най-беден и най-унизен в Европа. В ГЕРБ имат таван на интелекта - един ЦвЦв! Повече от това не е позволено, даже и да го имаш. При тях филмът "За един пробит долар" става: "За един тон суджук" или "За един евтин апартамент"! 26 май е точно датата, когато да ги изметем на бунището. За да просперира ЕС трябва да се смени статуквото, според което управляващи и командващи са ЕНП и ПЕС!

Партия на труда нямаме в България, но кой работи и е през лятото на запад, са българските турци, строители. Виж бихме я подкрепили, но нямам, пак ще се повторя ПАРТИЯ НА Труда, или щото българските трудещи напуснаха България и остана бюрокрацията, не знам

А в България по предварителни проучвания, Българската Партия на Мошениците! После що сме последни в ЕС.