Холандия предлага мини Шенген от 5 страни

Холандското правителство обсъжда вътрешно и със своите съюзници план за въвеждане на паспортен контрол по границите на няколко западноевропейски страни.

Обратно в новината

Коментари - Холандия предлага мини Шенген от 5 страни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да си направят мини-шенген ние ще им го оградим с мини, за да не излизат от там или ако излязат да се взривяват защото така както се очертава след 20-з0 години всеки втори техен гражданин ще е терорист-камикадзе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

тези всичките евронаглеци са изпушили, това е от кравосмешението в продалжение на векове, а и от преди ч0-50 години се крастосват с всички отрепки от света които приютяват при тях и постепенно ги ислямизират, като ги даряват с наследство от цили генерации терористи. ние трябва да се пазим от тях не те от нас, но от нас ги е страх защото не могат да си обяснят как толкова векове балгарите са оцелели!!!!!!! един френски историк е написал, че балгарите са народ от библеиско време които се запазва до наши дни дори с библеиското си име(това твардение се потварждава и от евреиски учени, които казват, че в библята се споменава, че балгарите са воинстен народ и проихода им е от един от божиите наследници и ше ги има вечно на тази земя като им казва, че да живеят в мир и да оцелеят силни не трябва да се смесват и кравосмешават), фактически оцеляваш, когато не се смесваш и се разграничаваш, което евронаглеците не могат да си обяснят как успяваме да издаржим на толкова много"екзотични изкушения", като имаме цигани и други екзотики, което те на практика не могат!!!!

Холандия що не взее да предложи Мини шенгенската заона да вкючва само Холандия. Ама верно някой хора съсвсем изтрещяха, особенно холандците и техните глупави предложения (да не ползвам по изразителни средства)

Не подценявайте холандската военна мощ. На една бригада се целехме с луковици от лалета-доста боли,като те удари между рогите;-).

Има слухове,че от ИД сед като чули за вероятната намеса от хонландската армия щели да измрат от смях

Сиренце им се прияло на холандците - нюню Бенелюкс да се пришие към полата на Меркелката и... Виена за гарнитура. А останалите 23 плюс Западните Балкани, щото сигурно са по-глупави, ще трябва да берат гайлето на гостите, които Мамичката им си покани.

След като наскоро Шенген реално се спомина, сега вече и ЕС е пътник. Не можа да просъществува дълго идеята за обединена, свободна и благоденстваща Европа!

Тъкмо! Идеална идея! Само Франция сте забравили - Затваряйте се там и не ни занимавайте с толерастките си простотии. И без това хем всичките проблеми идват точно от вас плюс това всичките откачалки са си баш с ваши паспорти!

Сега, аз много отдавна,много преди Холандия Централна и Източна Европа да си направим свой Европейски съюз - България, Румъния, Унгария, Чехия, Словакия, Словения, Полша, Литва, Латвия и Естония и всички други да го духат! И ЩЕ го духат, ако тия държави успеят да направят такъв съюз - чисти, бели държави, без мангали, с национално отговорни правителства и трудолюбиви нации! Между Еврогейския съюз и Руската империя, без Гърция и Сърбия!!! Ето тогава предвиждам такъв живот, че само си викам ДАНО!!! Засега всички без България биха били готови да направят такъв съюз, си мисля. За целта обаче трябва Б.Б. (Биг Брадър) да бъде отстранен от власт. Иначе всичко това си остава утопия за нас, докато другите тия държави ще направят тоя съюз, както се усеща...

А, забравих да кажа и Украйна!!! Много съжалявам! Украйна - задължително! С нас!!!

Хайде наздраве, ама тая ще ни е последна... И повече да не купуваме от евтината, че е менте..

Меркел не е тъпа Представяш ли ли Германия блокирана от изток запад север и юг ? С хилави съюзници като Холандия. Що се отнася до холандците те си мислят че високия стандарт е нещо което им се полага и не могат да го загубят затова не си и струва да правят жертви за него

ОТКРАДНАТОТО ОТ ОСТ-ИНДИЙСКАТА КОМПАНИЯ ОТ КОЛОНИИТЕ!!! И ПОСЛЕ ДА ДРЪНКА ЗА МИНИ ШЕНГЕН!!!

Ако го направят отговора на Полша Чехия и Унгария ще е моментален Румъния ще се присъедини към тях От другата страна Франция Италия Испания също ще си направят свой Шенген При такава ситуация нито някой ще иска България нито България ще има каквато и да полза от тях

Краят на цирк "Еврогейски съюз" мнаближава. Въпросът е - ние последните от публиката ли ще сме, или ще имаме малко мозък да се измъкнем по-рано.

Т.е. руските сателити...

По-тъпо от циганин може да бъде само Хан Токту.

ядин як к.р не да ти се татура а да ти се нахака отзад до гърлото ще е най-добре!))))

точно пък Холандия - страната с 65 процента мюсюлмани предлагат мини Шенген т.е. охранявана и сигурна зона... от страни пълни с мюслита: в Германия милиони турци и всякакви уж бежанци, в Австрия албанци и косовари (уж избягали от войната в Сърбия) , в Белгия всякакви отрепки, а кметана Ротердам в Холандия се казва Ахмед Абуталеб ;)) Абе тези европейци явно са плод на любов между братя и сестри - съвсем са изгубили разсъдъка си и връзка с реалния свят..

загубил си връзката или със статията или с мозъка,а може и с двете.

всички тук пишете много сас злоба, дори неприязам и завист кам тези даряви, че в бг има по голям тероризам, колко хора умират всеки ден, всеки час ??

...парво си помислих...ето наи накрая..нещо разумно...холандски мини...без значение как са ги крастили..ма то се оказа ,че още на им е дошал акала...jaлко

Късно е ...те са вече тук

какво!!! ... холандия предлага да се минира шенгенската граница в 5 страни?!?... :-)

Изказалите предложението да го обсъдили в мини кофи шоп, малко по-рано.

Нахалство - най-много от тия джихадисти има в тези страни, те от какво се пазят - да се чуди човек. Ама така тъкмо ще си ги къткат. Глупаци !!

какво!!! ... холандия предлага да се минира шенгенската граница в 5 страни?!?... :-)

да се именуват Гейландия, най ще им отива

Ха ха, точно пък тези 5 държави щели да въведат граничен контрол... и петте от десетилетия наред нямат нито граници нито граничари. също от толкова време са се и напълнили с тарамбуки. Вместо да помогнат да се пазят общите граници на Европа, те лицемерничат и упрекват малкото които си вършат работата както трябва - Орбан.

Ами разпарчадосайте Земята на паралели и меридиани и да мирясате.

Ако тази идея за мини Шенген се реализира това ще бъде началото на края на Обединена Европа, с всички последствия от това- като общ пазар, свободно придвижване на хора и ресурси в рамките на Европа и т.н. Връщане на митата и визите. В отговор останалите европейски страни може да си направим Обединена Източна Европа, което несъмнено ще доведе до по бързо развитие като ограничи конкуренцията от страна на старите европейски концерни които потискат развитието ни.

Холандците имат самочувствието да си кажат мнението каквото е - в случая презрението си към нас. И аз гледам с насмешка на хора, които се възторгват с поздрави , когато им е "Хуй морген", след като при нас това си е безпроблемна сутрешна практика. Ама акълът ни не стига да си направим един Балкански шенген с цел да пропускаме еднопосочно всичкото "Бежанец".

ами Роско и Боко, що ги не бръснете за слива?????!!!

от всички страни, съединявайте се! Карл Маркс

Това ми прилича, на гето за еврогейове.

в Мини Шенген! Браво!

И никакви нетолерантни източно европейци, като Орбан, например, няма да им пречат на интеграцията с "бежанците". Могат даже да си направят една холандска ИДИЛия.

lu4ka

Абе, 'що така медийно затъмнение се прокрадва? Другарката Меркел каза, че мигрантите ще се връщат в тази държава, от която са дошли. В България ще върнат 2 млн. Нещо по тоя въпрос?

lu4ka

А минусите ще ги спрат. И Меркел, и мигрантите.

Таман ще можеш да се омъжиш.

Я, тези холандци много са нахални... Ето сега ще се види на кой му пука за България. Ето защо, нашето място е с Русия, друга държава няма за нас, която да милее, така че народе, нека потърсим убежище в Русия!!!

Как точно рассеята милее за нас? Би ли ни осветлил? С импортните мита за български стоки, с доста високата цена на газа, с трайно невнасящия данъци Лукойл, с какво точно?

МАЛКА МАЛКА И НИЩОЖНА ДЪРЖАВИЧКА НА КАРТАТА КОЛКОТО АКИ НА МУХА И ТОЧНО ТОВА АКО СИ ПОЗВОЛИ ДА ЛАЕ КАТО ВЪЛКОДАВ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН АМА ШЕНГЕН Е МЪРТАВ И ГЛУПАЦИ ВЕЧЕ НЯМА ДА ВЯРВАТ НА ПОВЯХНАЛИ ЛАЛЕТА.

каква европа, какав шенген ???? 18 милярда....кои ще ги враща..цивилизацията видя, че нищо не става от нас булгарите

дир направи този превод sorry

Какво ли означава холандското правителство да обсъжда със своите съюзници ? Някакъв съюз ли сме проспали без да сме му станали поне финансов член ?

не забравяи, бенелъкс саществува от 1992, и имат право да се отделят ?

Бойко обеща, че този мандат влизаме в Шенген. Въпроса е кой Шенген? ;)

ФАк'о холандците рушат Европа, то не може Дир бг да ме обвинява, че ги наричам егоисти, предатели и нещо оприличаващо ги до едни други, които преобладават и управляват кинтите в САЩ! Не може да кажеш, че ще правиш нов Шенген и номера да мине особено ако ти си един от виновниците за кървавата гражданска война в Сирия, а не ние българите!

Това е толкова гейско, дори и само като идея. Къде останаха европекските ценности, къде остана "елате хиляди араби"?? Оставихте Гърция и Италия да се гърчат под натиска на стотици хиляди нелегални мигранти, сгълчахте нашето момче, дето застреля един танганаец по погрешка, карате ни се, че сме се държали 'нехуманно' с горките 'изстрадали' бежанци (нищо, че напоследък само кочове в младежка възраст влизат), а сега - затвяряма границата, така ли? Ще ви спрем лалетата за продажда у нас май скоро, както и миризливото ви сирене... гейове с гейовете му нидерландски...

ми те терористите са в холандия. пълно с араби там. ще правят ограда за да не ги пускат от там ли :)))

холандя е една циганска страна пълна само с имигранти предимно мисулмани развъдник на терористи по добре ние да си затворим границите с тях

Мини Шенген няма да спре мигрантите. Решението е мини, ама истински мини - противопехотни!

+100 : )

Българите ни лъжат с утопии-комунизъм,демокрация и ЕС.

Вземайте си Меркел, вземайте си Оланд, Юнкер... халал ви Сергея, Сталинка и Пръмова... бонус Д.Митов.

Я сега някой "млад,красив и умен" соросоид да каже колко са "прекрасни" еврогейските ценности?

тези млади са грозни и далавераджии

И какво - тези пет държави - богоизбрани, а всички около тях - кошче за отпадъци? Къде отиде солидарността? А свободното движение на хора? Каква наглост!