Отново опасен птичи грип в Европа (обновена)

След Холандия и Великобритания съобщи за открит птичи грип. ЕК обяви, че няма да се забранява вносът на птичи продукти от двете държави.

Обратно в новината

Коментари - Отново опасен птичи грип в Европа (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е част от съвременните военни действия. нямам друго обяснение.

Разликата м/у обикновения и птичия ,и свинския грип е ,че при последните два лежиш и сътветно кукуригаш или квичиш . А сега патките бързо на аптеката да Ви оскубят профилактично.

Само болести пускат търговците на лекарства, за да ни морят.

ами хамериканците са им го пуснали, като еболата в африка. Такава е информацията на най-великите в света - българите, ИД и тя хамерикански проект, а миролюбивият дребосък от ктб няма нищо общо с нищо гадно по света, камо с еболата и ИД

Яжте Лудогорско пиле ,ние да не сме хвърчащи холандци да си откриваме вируси в пилетата,я колко агнета със син език минаха на чеверме и шкембе чорбица

Аре, пак пуснаха филма на ужасите да ни плашат с грипа. Сега ЕС ще отпусне няколко милиарда за ваксини и 2-3 големи американски фирми и 2-3 европейски ще си ги разделят и приберат... .

все такива неща идват,ве -факт! апропо, фен съм на запада, ама почнах да се разочаровам! и те същите империалисти, като руснаците!

Далаверата с Ебола не успя, сега връщат доказалият с успех птичи грип, сега ще насилват всека страна да купува запас от ваксини за H5N1 или за този нов шам "N2", дето разбира се трябва са от 'новите' ваксини.

Очаквайте невероятни коледни прИмоции на пилешко месо от Холандия. Естествено със всички документи и напълно законно. Нали затова ни прибраха в ЕС, да си изхвърлят боклука тук.

бананова република без банани

Всичко е под контрол,наближа Коледа а трябва да се консумира свинско месо а не пилешко.

Споко, нема се плашите! Глаксосмитклайн има лекарства за всичко!

Мда.. риташ камбаната и повече нищо не те лови!

----------- да построим бързо и висококачествено великата европейска стена преди да са ни угробили съвсем! ------------

Вече много силно намирисва, че се води биологична война.

Айде почвайте да се спичате!

Страх, страх и пак страх новата стара формула за управление. Аман от вируси. Поредното поръчково лабораторно творение. Докога бе, изтровхме се от лекарства. За съжаление всичките тия заплахи са реални (свинск грип, птич грип и ебола). Ама май сами си го правим. И лошото е че винаги малкия човек е поставен пред свършен факт с пречупена воля, свит и молещ се да оцелее. Нямаш друго решение освен ако има нещо подходящо за лечение да отидеш до аптеката и да си го купиш. Накрая от тънки сметки и игрички ще сринат икономиката защото при опастност хората вземат някакви мерки, свиват се и чакат поредната опастност да отмине а това не води до широко потребление на стоки и услуги. Купуваш най-необходимот и лекаства.

Айде, печалбите на някоя от големите фармацефтични корпорации с влияние върху политическия елит на запад пак са се сринали

Да-а - еболата затихва, трябва да се измисли някоя нова заплаха за зомбираното население, че да се юрне да купува поредните ваксини, произведени от точно определена фармацевтична компания.

Не думай! Чувам че една от сондите, която се връща от Марс и е била в опашката на кометата Siding Spring носела супер-опасен вирус! Въпрос на време е дали ще е Марсианска треска или Оорт-ски грип...

пак руся е иновна , тапанари що си траикате сега еидае кажете или пак европеиски ценности с гмо мутант *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ходи учи бе неграмотник! Пише се "власт" от тук идва и "властта",а не като твоята "власста".Само неграмотници ли останаха в БГ?

А какво е "срял" което си написал?

Болестите ще растат пропорционално на греха. Нищо не може да спаси безумците от тяхната глупост и духовна пустота.

Иве, пи ли си хапчето в 8:00? Явно не. Хайде по-бързичко, че почва да ти се отразява.

Май мъжът ти редовно не се справя...

"Около 150-те хиляди пилета в птицефермата ще бъдат евакуирани и унищожени "- навярно са забравили да напишат - в България.

дайте ги насам тея пилета ще ги омахаме на промоция, българина нищо не го лови

Не са ли опасни , най-вече за Власста ?

Когато край турската граница намерят някоя метилява овца, забраняват износа на България "до второ нареждане". Когато в Холандия намерят много опасен вирус - забраняват транспортирането за 72 часа. Хммм... Явно пак някой са по-равни от други.

Само дето в холандската преса пише, че забраната важи до второ нареждане. Явно бг журналистите знаят нещо повече:)

на нашите отдавна чавка мозъка им е изпила! и сега на птици-бацили им трябват за да ни довършат!

Пилешкото ще поскъпне. Журналистите ще са доволни...

Пак ли бе?... Явно и европейците вече се светнаха като американските си колеги... Очаквайте новите изгодни ваксини!