Марк Рюте след победата: Казахме ”стоп” на грешния популизъм

Нашата партия за трети пореден път ще бъде най-голямата в Холандия, каза снощи щастливият премиер Марк Рюте пред свои привърженици в Хага.

Обратно в новината

Коментари - Марк Рюте след победата: Казахме ”стоп” на грешния популизъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мечтите на еврогробокопачите няма да се сбъднат. Нищо де, те са свободни да заминат в развитите Русия, Венецуела, Северна Корея, Таджикистан, Туркменистан, Турция.

грешния популизъм?!? значи твоя популизъм е правилния ;)

Към "ikoottva " Казваш, голяма победа е Европа да бъде налазена от всякаква паплач от Азия и Африка? То бива пропаганда, но поне си подбирайте публиката. Все още в България има мислещи хора. . "ikoottva ( регистриран ) 16.03.2017 09:55 . Съболезнования на антиевропейците. ;} Но пък си имат Азия...

loyola

Май скарването с Турция се оказа много печеливш ход ?

Така стана. Но има и друго - преди месец Рюте пусна през медиите обръщение към нацията по повод на мигрантите. Реално беше преписано от това на ПС на Вилдерс, като даже и абзаците и подреждането им бяха почти на 100% идентични.

КАКТО У НАС БСП И ГЕРБ ТРЕСКАВО ПРЕПИСВАТ ОТ ПРОГАРМИТЕ НА ПАТРИОТИТЕ !!! ЕДНО КЪМ ЕДНО ! ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ !!!

'Скарването' беше точно навреме, но само по себе си без кохортите от добре финансирани и дори със всичката им символика, глобалистки и масонски медии, нямаше да има ефект. Подобно на 2016 г. Анкара свърши пак добра работа. Тогава за ЕС и особено за Меркел беше много важно да не се загубят резултатите от усилията им по докарването в Европа на около 2 милиона нашественици през 2015 г. и като естествено продължение на този процес през следващите години да се гарантира, че те ще останат в Европа независимо под каква форма и при какви условия. За успокояване на масите започнаха уж напрегнати преговори и караници с Турция. Медиите непрекъснато представяна Меркел и брюкселските недемократи като станали 'нормални', т.е. търсещи начин за спиране на мигрантските потоци, за екстрадиране на вече проникналите и оказване помощ на място. За резултатите внушаваха, че са голям пробив на Турция ще бъдат връщани бежанци ( неизвестно колко и всъщност ще бъдат заменяни след разорителни за много от страните в ЕС процедури с неясен изход); Турция ще спре миграцията (лъжа, като всяка спиране на миграция от Брюксел, то ще е несъществуващо или временно, най-вероятно докато поредната порция нашественици е разпръсната и настанена трайно), а за благодарност за популисткото измиване на ръце, Анкара като основна предпоставка за терористичната война в Сирия и канал прехвърлил милиони към Европа, получи няколко милиарда и обещания за визи. Сега Турция помага на Рюте да изглежда един вид по-нормален и не толкова екстремистки нахъсан раздавач на статути на мигранти. Интересно дали Меркел не му е помогнала с препоръки и да е казала на Ердоган, че в Холандия сега имат нужда не от Марк Рюте, а от Супер Рюте, който да е безкомпромисен и страшен борец.

Холандците са мъдър народ и са пазители на всичко хубаво сътворено на Земята.Застроили са канарата Манхатън,именували са я град Ню Амстердам и са го продали на американците.Евреите-най-лукавите търговци,когато правят сделка с холандец,треперят.Амстердам е любима дестинация за милиони.

така е,но мигрантите от югоизток са по хитри

Не е така!На всеки 300 метра в Холандия има капан за хитреци...

Холандия купува Манхатън от индианците за стоки за 60 гулдена (стойност на стоките около 1000 долара/2015 г. с отчитане на инфлацията) . През 1674 го разменя с Англия за остров Рун, единственият от Молукските острови, който не владее. 50% от територията на съвременна Холандия е отвоювана от морето, процес който са започнали през 17 век и продължават и сега. По-голямата част от вятърните мелници всъщност са били водни помпи, пресушаващи оградени водни басейни. Къде е тръгнал тоя анадолец Ердоган да се мери с такава корава нация?

Как може да се смята тази победа за победа на обединена Европа и европейците? Та това си е победа на предателите, които предават Европа без бой на нашественици - необразовани, агресивни и мързеливи! Как може някой да вярва, че те идват да работят? Та те като останат без социални помощи ще почнат да се препитават с кражби и убийства!

Така и за българите говорят, умньо. а ти имаш ли роднини и приятели в чужбина?

Да, така говорят за сводниците, крадците на коли и кредитни карти и т.н.т. И с право! А тук всички викате, че ромите са мързеливи и крадливи и че ще ни затрият като народ. Не виждате ли същият проблем?

Аз имам толерасте нещастен. И всичките направиха кариера. Имат не просто работа, а научиха по два езика освен английския, който владееха, завършиха и тамошно образование и се устроиха повече от добре. Това НЯМА И НЕ МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ защитаваните от теб примати. А Западът ще си плати за високомерието, за ограбването и съсипването на Източна Европа за всичко ще си плати само стой и гледай. Няма такъв, който не си е платил за мерзостите. И ти няма да направиш изключение.

Г-н Mareshki ще е не по-лоша пета колона от бъбривия мъдрец Бойко. Той дори демонстративно не обича българската писменост и видно и гордо се изписва по бензиностанциите като VM от Veselin Mareshki.

Втриса ме като знам, че този хайдук има толкова привърженици! Слепи, заблеяни овце вярващи на празни обещания!

Прости ли сте бре мръсни либерасти. Всъщност не е въпрос. Кажете нещо за оная чалма, която питаха: "Вие холандец ли се чувствате или турчин?" На което чалмата отвърна: "Аз съм горд турчин естествено! А холандците говорят глупости /за Ердоган/ !" Този боклук е бъдещето на Европа благодарение на вас, уроди!

А у нас изборите са след само 10 дни. Събирайте си акълите, защото трето поредно управление на американската пета колона в лицето на г-н Борисов, окомплектован с партията на г-н Марешки и евентуално някой от Десните Проекти, вече окончателно ще ни довърши, нас и България! Така че умната с избора на бюлетините, умната...

Правилно, гласувайте за мене! Ида ида-а-а-а, да ви обясня кон и коч боб ядат ли! Сушете сухарето!

не кради името на Жан , той беше единствения политик на прехода, който вместо да краде искаше да оправи нещата и се обединиха всички мафиоти срещу него и го сринаха!

За съжаление в България от 9.9.44-та управлява не американската колона, а потомствена рашистка колона и затова сме на туй дередже.

стига лъга бе, 45 г. се управляваше от Москва и тогава населението стана 9 милиона и се построи толкова, че вече 28 г. крадат от построеното и още има. А тези 28 г. конците се дърпат от зад океана!

Тая опорна точка за кой път я копи/пействаш днес? Няма да гласувам за нито едно от БКП-тата! Нито ГЕРБ, нито БСП, нито патериците им!

Позор! Отзовете всички които работят в Холандия особено в Амстердам!

вижте и трите снимки, отговора е там

Обаче най-важното е, че по ония географски ширини всички са с вродена мозъчна смърт.

81% активност! Ето така се прави, когато съдбата на страната ти е на карта. Всички като един са скочили да защитят обединена Европа, а милиардите рубли са отишли на вятъра. Сега на ред сме ние!!!

Давай, аз съм зад тебе!

Ама недей така! Какви рубли, какви милиарди? Та Путин би имал най-голяма полза от Европа, съсипана от инвазия на агресивни, мързеливи и необразовани хора, които ще предизвикат фалит на социалната система и естествено недоволство и бунтове сред европейците!

32 места за победителите, 19 за националистите? Ами не е убедително. И националистите вече готови да управляват в коалиция. Ако не станело, щели да са опозиция. Същите боклуци, като нашите, така ги виждам аз нещата. За власт са готови на всякакви чупки, хората просто нямат значение. Те участват в изборите, само за да легализират болните амбиции на шепа съмнителни егоцентрици.

На ппедишмите избори партията на Рюте получи 41 гласа. Вчера партията на Рюте получи 32 гласа. И на това в Европа му викат победа ...

егати логиката Ами ако искаш да е победител тоя дето на миналите избори е имал 0 гласа, а на тези 1?

След цирка с турските министри и демонстрации ,вчера Вилдерс сам си призна че този път няма да победи ,но партията му все повече набира скорост и това е така защото сега победата на Рюте ще му излезе през носа ,както и на всички нас ,Ердоган вече скъса договора за мигрантите и ордите ще тръгнат всеки момент ,злобният и отмъстителен турчин ще направи всичко възможно да стъжни живота на холандците и на цяла Европа и се оказва ,че тази победа е наистина пирова.

Ердоган трябва да е много луд, за да пусне тълпите, това е война срещу Европа, от която Турция е силно зависима икономически.

Жал ми е за Холандия...

Е как да е иначе, след като там има вече второ, че и трето поколение... всякакви, деца на емигранти, които не заравят етническата си принадлежност? Няма вече да вирее национализмът в Западна Европа, свърши се. Лошото е, че това изобщо не означава, че вече няма да има фашизъм.

А по шведската телевизия преди 10 минути: Либералите на Рюте - 31 Християндемократите - 19 Демократи 66 - 19 Партията на Свободата на Вилдерс - 19 И кво викаш? Рюте е загубил, а пък Вилдерс е победител? Нищо, че единия има почти двоно на другия... Ей тая логика не я разбирам?

Някаква дива протестърска радост от резултатите в Холандия тази сутрин, що тъй? Така като гледам досегашните управляващи са яко надолу с местата, крайнодесният е с втора по големина група в парламента, стабилна коалиция надали ще се създаде от получилия се тюрлю гювеч, а в крайна сметка европейците все по-ясно показват, че не желаят повече да са управлявани от американски марионетки.......... На какво толкова се радвате, дами и господа американски петоколонници, вашето време почти приключи....?

Тавариш Путлераст, ПОражението на Вилдерс е категорично. Не знам как го видя втори след победителя, като 3 партии имат равен брой депутати по - 19. Руха мита, че някаква крайно-дясна националистическа вълна заливала Европа. Затова се радват нормалните хора. А такива като теб сеят само страх и омраза. От това се храните, това искате. Войни, насилие - така се чувствате живи. Добре, че сте абсолютно малцинство.

ти па как вид рюте като победител като е загубил 9 гласа, има 32, а му трябват още 44 за да управлява? Победител е когато не зависи от другите, а така ще се навежда на джуджетата, това вече сме го гледали у нас!

Видяхме западната демокрация в действие.Изманипулираха хората да гласуват за Рюте.Той използва турския референдум за да се покаже като правилен популист.Забраниха митинги на турците,не пуснаха турския министър и така се показаха като защитници на националния интерес.Но сега след изборите отново ще запеят старата песен на глобалистите на нов глас.

Днес в Холандия победи разума и прагматизма на протестантите. Браво, сега наистина Льо Пен трябва да падне позорно и с илюзиите на Путин и Ердоган е свършено. В Германия изненади няма да има Сега Россия залага на десният популизъм. СССР играеше картата на левият: убий богатия в името на световният пролетарият. Убий успелият в името на Народа. Все врътки на дядо Иван, обединена Европа му пречи, не се чувства комфортно в кочината си.

Много нелепи и глупави писания. Холандия вече приключи като държава с този избор. Либерализма и сбърканата толерантност съсипват нациите. Жалко за холандците, турските гастербайтери им избраха парламента...

Чакай ти да приключи Холандия или пък Германия и ЕС. Чакай и да цъфтят любимите ти Русия, Турция, Северна Корея, Венецуела... Только жди.

холанците не са достатъчно твърди и ще страдат

Изборите са след само 10 дни. Събирайте си акълите, защото трето поредно управление на американската пета колона в лицето на г-н Борисов, окомплектован с партията на г-н Марешки и евентуално някой Десен Проект, направо вече ще ни довърши, нас и България, така че умната с бюлетините...

Кажи за кой ако не те е срам да гласуваме бе тъпир??

тЪпире, ти ако щеш гласувай за радан, ицо гранта и весо едновременно, ние свястните хора знаем за кого ще гласуваме.

??? Ако чакаш някой да ти каже за кого да гласуваш, си го закъсал...

За БьеСьеПье ли да гласуваме викаш, щото те за 130 години не ни довършиха ама хич. За седесарката Курнела ли ни агитираш? Що се срамуваш да кажеш кой те праща? Аз няма да гласувам нито за ГЕРБ, нито за БСП или ПатрЕотите! ДА БЪЛГАРИЯ! и не се крия и не ме е срам!

Партията на Конопа като "Зелените леви" и "защита на кучето" сериозно е дръпнала.

Голяма победа- няма що- виж Източна Европа си я хулят ей така за спорта, а в Холандия расисти и ксенофоби едва не се докопаха до властта и сега голям успех! Кое е успех? Ако беше у нас това щяха да опищят орталъка какви сме диваци и бедняци... айде без тези номера, че така дойде Брекзита

Съболезнования на антиевропейците. ;} Но пък си имат Азия...

"Отбелязана бе висока активност в редица избирателни секции в големите градове, включително Амстердам, Хага и Тилбург." - демек, либералите са си "натурализирали" избиратели и те чинно са гласували за запазване на порочното статукво. После да не стане "храни куче да те лае"...ще, ще!

прав си, но пиши по кратко и ясно

уточнение

Добре, ще опитам.

те затова вземат мигранти да гласуват за тях, докато си направят мигрантско дпс и тогава ще им замръзнат усмивките

Гръмни се Пейч, ти си маргинал като Вилдерс.

Що лъжеш като дърт циганин. Няма една вярна цифра да си написал, ама така убедено манипулираш.. Лай си де... И чакай Европа да се срине, но преди нея ще бъде Путлеристан.

Само не ми е ясно как тази победа може да радва? Какво следва: Мигранитите, в огромната си част, са необразовани, агресивни и мързеливи. Това води до фалит на социалните фондове, а като няма пари следва ръст на престъпността. Това ще доведе до бунт на местното население, срив в икономиката и ....... На мен ми се струва, че този сценарий устрийва основно Путин?!

ти като ставаш и като лягаш проверяваш ли за Путин под леглото?!? Или просто мозъка ти има само 3 гънки-една да ядеш, една да сереш и една да ти наливат глупости , които да копираш тук?

Явно, чувството са хумор е присъщо на интелигентните хора, а не на пейзаните! Този сценарий го описах специално са либерало-демократите, които смятат, че тази победа е победа НАД Путин!

А, и забравих - ще почне изплащане на обещетения за грубо отношение!

Плана на Путлер за съсипването на Европа няма да успее! Браво на холандците! Следващата с подвита опашка ще бъде оная Излюпената Мари във Франция, очаквам и британците да дадат на заден ход като осъзнаят колко глупаво решение взеха и какво ще им коства.

Европейски съюз или Съединени мюсюлмански щати? "Охранителят обяснява нещо на тълпата и тя ми отваря път. Аллах! Аллах! мощният вик на хиляди гърла разтърсва парижките улици и ме блъсва в стената на ресторанчето Еврокебап. Стотици хора са се проснали на земята в религиозна треска и мокрият сняг пада върху гърбовете им. Тези хора вярват безрезервно, с цялото си същество! Нито в Кандахар, нито в Багдад, нито в Газа съм срещала такава неудържима вяра в Аллах" Това дали се коментира в предизборните платформи на спечелилите изборите.

Толкова много са се главозамаяли, че не виждат реалностите в живота. Всяка партия, която иповядва политиеческа кауза, различна от еврогейските сбъркани ценности, те наричат популистка, демек лъжлива. Авно по демократичен начин властта не може да бъде свалена ако не изповядваш същата европедалска вяра. Реолюция се прави със сила и измитане на всичко старо, пошло и ненужно на обществото.

Нема да ви се получи революцията тоя път, вЕрвай ми

sulio@mailinator.com

Те винаги така казват преди революция,неим е за първи път и все ги измитат. Глас народен -глас Божи. Можеш даплъжеш всички за кратко време,можеш да лъжеш някои вечно,но не можеш да лъжеш всички вечно.

вав англия при 68 милиона население имат 654депотата. в балгария при 4 милиона население трябва да имаме 40депyтати а те са 240 мафиоти. продаляваите да ограбвате и оглзгвате дарявата ни некадарници. е вашите далавери да варват а народа да тане в мизерия.

ХОЛАНДИЯ ПРИ НАСЕЛЕНИЕ 17 МЛН. ИМА 150 ДЕПУТАТА.

Теб, политиците ли те принудиха да си неграмотен?

Махалото минава на другата страна. Либералните ценности ще са във възход. Да живее Европа! Долу азиатските тирани!

Т'ва твой'то стана като лафа "Хубав ден за българската демокрация" - НЯМА Я...!!! :::))) Дааа...!!!

КОИ ТОЧНО СА "ЛИБЕРАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ"!!! ПАПАГАЛ !

Какво ви казах? Либерастът обича чалмите. И не знам за каква победа говори като губи 9 места, г-н Вилдерс печели 4. Скоро ще се превърнем в незаобиколим фактор! Освен ако не домъкнете още милиони фесове да гласува за вас от Анадола и Африка. Каква измет видях да пуска бюлетини в Амстердам...

вав англия при 68 милиона население имат 654депотата. в балгария при 4 милиона население трябва да имаме 40депyтати а те са 240 мафиоти. продаляваите да ограбвате и оглзгвате дарявата ни некадарници. е вашите далавери да варват а народа да тане в мизерия.

вав англия при 68 милиона население имат 654депотата. в балгария при 4 милиона население трябва да имаме 40депyтати а те са 240 мафиоти. продаляваите да ограбвате и оглзгвате дарявата ни некадарници. е вашите далавери да варват а народа да тане в мизерия.

Абе видяхме снощи как протича процеса. Едни хора пускат едни бюлетини по гари в кофи и един чичко ги тъпче с пръчка. После що на места имало активност 105%

холандския костинброд да ни покажат :-)

ПАТРЕОТАРЕТЕ СА В ШОК.

Ще ти се спъхне шкембето от стреса.

Нещо подобно и нас ни чака. Не мога да разбера как ще преглътнем исляма. И понеже няма да го преглътнем, ни чака тежка битка. Или ние, или те.

ТОЙ БЕШЕ ПРАВ...!!! И развитието на събитията в Европейските държави непрекъснато го доказва...!!! И "хане", молете се да не стане така, че да няма друг изход за спасение на Европейските държави, освен "да Ви хванем за гушите" (ШороШоидите де)...!!! Дааа...!!!

и меркелката побарзала да поздрави руте .... те ся подскачат след изборите имаики предвид колко арогантни беха за брекзит. за мен, либерастията се надига за ноо лош штурм над нормалността. нормални бели хора, обединяваiте се срещу либерастията защото лошо ни се пише!

ИДЕ МИ ДА СЕ САМОУБИЯ.

Чакай, има време, след наште избори.

"Казахме стоп на грешния популизъм" - а нашия е ВЕРЕН. Е...аа ти логиката, като на всеки политик. Ние трябва да им покажем силата на свободата. Мнозина казват, че ние нямаме вече ценности. Глупаци! Нашата ценност е в това, че нямаме ценности!- Андре Гржебин - писател. Благодаря, но не.

Много странни резултати. В Холандия съм и тук никой не се радва. Говоря за белите хора.

А сега подмиите холандките, че гаджалите идват...

пирова победа; с цената на турските гласове победата не е особено стойностна - както при нас с цената на циганските

16 милионна Холандия има 150 депутати, а ние 240 хрантутници?!

"Това е вот за Европа, вот срещу екстремизма"...?!?!?!... Но какво ли тълкувание дават на "екстремизъм"?... Това де факто е вот в подкрепа на тероризма...!!! Дааа...!!!

"Това е вечер, в която Холандия - след Брекзита и след американските избори, каза "стоп" на популизма от погрешен вид", посочи Рюте. Може ви се мисли за по умен от британците и американците, които са въртели и въртят света от векове?!? И забравя, че най хубавото в Холандия е холандската крава!