Турски министър пътува до Холандия по земя

Министърът на семейството и социалната политика на Турция Фатма Бетюл Саян Кая пътува до Ротердам в Холандия с наземен транспорт.

Обратно в новината

Коментари - Турски министър пътува до Холандия по земя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е че Мануел не писа, че както министърката с кола е влезла, така са я и изкарали набързо обратно, без да говори в Холандия, Само дето голям го извадиха!

Най-забавното е, че кметът на Ротердам се казва Ахмед Абуталеб - един истински холандец, който се опълчи на турския султан! :)

да ходиш по земята е нещо неестествено за политик. в същност как се казваше кмета на ротердам, че в момента не мога да се сетя? :-))) а как се казва кметът на лондон? :-)))

Това е провокация на турските власти, които целят да се скарат с ЕС. Те знаят много добре, че това е краят и продължават да се държат по начин, който в Европа се счита за скандален. австрийците, французте и немците засега нещо са недоволни от турската власт, която при преброяването ще има познатите 99% народна подкрепа. Дето се вика ОФ на БКП се преместило при комшиите и там народът подкрепя партия любима да го води в единен строй. А може да имаме и нов политически блок против лошия фашизъм Турция с Русия, Беларус, Армения и когото успеят да прекарат да им се върже. Защото след сдружението с голяма империя няма нито един народ, който да не е излязъл неразорен.

Фатмето са си ходи в Анадола! Никакви митинги, никакви турски агитации! Видяхте ли ги ДОСТ в Кърджали? Изтупали някакъв автобус на центъра, гърми някаква си турска песен, на автобуса муцуната на агент Павел- местан. Абе направо Балъкесир или Саръгази! Аре, всеки който се мисли за турчин, да събира бохчата и в Анадола! Там да пее маанета и да друса кючеци на воля! И никакви двойни гражданства, изборни секции и маймунджулуци повече!

Преди няколко месеца няколко дебила на министерско ниво искаха турската авиация и армия да "пази" България, а местните дираджийски дебили им пригласяха.

Сега прочетох в друг сайт.Колата на турската министърка е задържана от холандската полиция в Ротердам.

Я да ходи да агитира в Русия.

и сегашните турски политици май са османски останки, ама нейсе....

некой католически поп нема ли да ревне сега за отказа

Има всякакви предатели, дори и попове... Но, Папите организират Кръстоносните Походи срещу арабите. А и Папата организира Европа, за да спрат Турците в битката при Лепанто, Гърция- 1571 г.

Кръстоностните походи ако не се лъжа не са срещу арабите а срещу турците/тюркмени . Причината е че арабския елит в Палестина които е бил сравнително толерантен е бил подменен от тюрки .

За какви нацисти приказва тоя Турчин- Ердоган ??? Нацистите не са нападали Турция.... Всъщност, нацистите са почнали да убиват наред , след като видели че никой не съди арабите( турците, османците), които убиват милиарди хора, избиват населението в Мала Азия. А през 1915 г турците, избиха 1,5 милиона мирни Арменци (25 години преди Хитлер).... Турците , като видят че има по- силни от тях, и ще трябва да бягат ОБРАТНО към Саудитска Арабия и почват да лъжат. Ердоган да бяга обратно към Саудитска Арабия, от където са тръгнали тия араби.

Пред неосманските лидери ,ЕВРОПА е безгласен Евнух от харема.Все пак има и трезви лидери,които казват иасно НЕ.ЕУ е в криза и Меркел и Оланд сглобиават скоростна кутиа предизборно,но за сега работи само задна за германци и французи.

Мнооого изнагляха туците бе!!! Да видим де ще му излезе краят?

По земя с камила... Станаха за смях в Европа. Вече май само с Путя се харесват. Итересно какъв ще е ефекта върху НАТО след такъв остър политически завой в Турция.

Ако има виза да ходи

На мене ми хареса Министър Председателя на Холандия Рюте, който директно обяви приказките на шантавия турски "султан" за "налудничави". Некой все пак требваше накрая да каже истината без всекаква дипломация.

Свинските зурли ще си намерят майстора най-накрая. Холандците са крива, ама много крива тояга. Който не им е сърбал попарите, той не знае за какво говоря.

Наблюдавайки теорията и практиката на управление на Ердоган, по-скоро той е ислямски фашист. Ислямът по принцип е фашистка и нацистка идеология и колкото по-скоро САЩ осъзнаят това, толкова по-добре.

Мълчи бе фашист. Този ми е брат.

Абе много си духовит бе, като вентилатор!

Как може това противно диктаторче да разиграва цяла Европа....И тия покрай него ще загинат да му осигурят доживотна власт. Путин и този Ердоган ще донесат много ядове на цивилизованите държави...

Турския стокообменс ЕС е около 140 млрд Евро . С нищо няма да ни липсват фесовете в Европа ..досвиданя

Ами те холандците и германците ще си координират действията. Оня като мине на холандска земя, полицията го спира и го връща обратно в Германия!! Може и да му сложат белезници за по сигурно.

Мисля, че въпросът е ПРИНЦИПЕН !!! Не би трябвало да се прави политическа и религиозна агитация в чужда държава!!! Справка - Пазарджик. Същото трябва да важи и за нашите партии, и в Истанбул, и в Лондон, и в Бостън!!!

Не би трябвало и изборни секции да се отварят в чужди държави извън официалните представителства. В тях да могат да гласуват семействата на служителите на представителствата, защото са изпратени от държавата. Останалите са по свое желание там. Ако толкова много искат да участват в определяне политиката на държавата си, да отидат в представителствата или се върнат пак по желание за изборите на нейна територия. Който гласувал, гласувал. Не знае български, ще гласува в български избори.

Все едно Кюрдите от Холандия да отидат в турция да правят протест в анкара за създаване на Кюрдистан в Сирия

За какви нацисти приказва тоя Тучин- Ердоган ??? Нацистите не са наопадали Турция... Всъщност, нацистите са почнали да убиват наред , след като видели че никой не съди арабите( турците, османците), които убиват милиарди хора, избиват населението в Мала Азия. А през 1915 г турците, избиха 1,5 милиона мирни Арменци (25 години преди Хитлер)... Турците , като видят че има по- силни от тях, и ще трябва да бягат ОБРАТНО към Саудитска Арабия и почват да лъжат. Ердоган да бяга обратно към Саудитска Арабия, от където са тръгнали тия араби.

Може да е извън темата ,но Холандия е най-яростния противник Украйна да влиза в ЕС-това е за кучетата на Сорос.

Ти го гониш на вратата, то ти чука на прозореца.

Аууу на Холандия гащите и се разтрепериха от страх! Нема що!

Фатма е много конспиративна личност. Една снимка няма в мрежата. Не могат да я познаят. Като нищо ще се метне на влака и ще слезе на някоя гара в Холандия. После с такси и хоп - ще цъфне на някой митинг, маскирана на ханъма.

На турски и руски самолети трябва да е забранено да кацат в обединена европа

Турция си надскача сянката ...тоя дикатор крайно време е да бъде стопиран ...към САЩ...няма ли химическо оръжие там?

За каса водка и на Северния полюс ще я закарам.

А Има ли Холандска виза ? До колкото знам турските граждани посещават Европа с Визи !

маймуна се гони с ритник или с повече ритници. с приказки не става. този, който си вярва, че може с приказки е още-тъпа маймуна.

Ердоган е прав. Кантарът не е еднакъв за турци и европейци. Германия и исие искат да сложат Турция на колене. Да ама турците не са като нас! Няма да позволят диктат от Европа и САЩ. Ердоган ще си оправи държавата,ама Европа ще се разпадне. Това е накратко

смърдиш на фес

Като гледам турската лира направо Ердоган ще оправи Турция, вече имат и спад на БВП. А за такива като теб и него ще ви посъветвам: ти да отидеш да живееш в Турция, след като Европа щяла да се разпадне, а него: какво търсят сънародниците му щом в Европа има фашизъм, да ги посъветва да се върнат в Турция, да ама не, като се върнат няколко милиона и ще умрат от глад щото няма работа и толкова пари. Не може само да се критикува, пък да се иска меда на Европа, това се отнася и за теб и огромното мнозинство българи, дето им се живее и печели на запад, пък иначе не си виждат насания задик и критикуват.

Като иска да агитира в Холандия да си ги прибере шибани..е турчуля в Турция. Те какво правят в Холандия тогава ? Интегрирани туруски европейци ли са или ? Живеят на гърба на данъците на другите. Лично ги виждам не работят и взимат социала от държавата . НО НЕ СЕ И ИНТЕГРИРАТ. МАРШ ШАЛВАРИТЕ ОТ ЕВРОПА И

Мен ако питаш, всички мюсюлмани нашественици нямат място в Европа, но Холандия няма нищо против мюсюлманите нашественици, че и помощи им дават. В случая става въпрос за нещо друго - БЛАТО се разпада и в скоро време Турция ще се махне защото е в открита война вече с БЛАТО! Фашистите от БЛАТО въобще вече не им пука и си забраняват каквото си искат свързано с Турция, което ясно показва какви фашисти са. В крайна сметка това са същите хора които направиха преврата в Турция!

е некой католически поп нема ли да ревне сега

За османлиите не е проблем ,те така стапиха в ЕВРОПА, от 13 ВЕК,и сега са в ВАСХОД .Пред ЕУ народи неофеодален избор с ислам привкус,подготвен от ЕКИП Меркел,и Оланд . 3ТА катастрофа след 2ра световна......за континента

О как желая да съм съсед на Холандия...

По-голям изрод от ердоган е само малоумника Нетаняху. Да видим Тръмп дали ще се класира на почетната стълбица на идиотите.

Да дойде при мен, редовна маршрутна линия Видин-Ротердам. Може да и пусна даже на кадъната.

Турция начело с изрода Ердоган е фашистка държава. Чудовището Ердоган не е по-добър от Хитлер и Сталин - чалмалестия изрод хвърли в затворите най прогресивните и интелигентни хора. Само лумпените в момента го подкрепят !

Холандските дипломати пък са умряли да ходят в турция. Шалварести клоуни.

Позволявах се да си купя една бутилка Ракия , каквото на турски означава мастиков алкохол . Сложих си самоволно една капка от вместна вода , станало млечице . Пие за Вашият поход към Коноса ! Но , както известон , даже римлянина постъпил и носил курона на трона , даже Александър отишъл там за провъзтласяване, никой до сега е успял . Виж , щом си мериш , нека да се мериш .

си обърнал най -малко половинка...

Нагли,нагли,нагли. Крилца им пораснаха на ердоганските хунтаджии,след кано Путин им декларира подкрепа.След като видяха,какви лай-а забъркаха евробюрократите."Разпищолиха"се съвсем.Разединен ЕС.НАТО на практика не работи.Турция в тотален възход. Яд ме е за България.Без армия,без подкрепа,слугинажна Държава.Заплахата от Юго-Изток е сериозна и расте с всеки ден.

Упорити турци. И на нея забраниха участие, а тя напук ще пътува. Не ще да приеме, че някой може да ги обяви за нежелани.

Ххахахаха - браво на Ердоган! Твърдо е решен да ги съсипе тия смешници в Холандия - евала! Ей така е когато някой си гледа за интересите на страната си, а не като нашите предатели мишоци!

На това му се вика провокация, или обикновен магарешки инат. Или намеса в чужда държава дирчо, но главицата ти не го разбира.

нищо повече.

Дирчо

Провокация е да спреш полет на дипломат без причина! Фашистите в ЕС вече съвсем го удариха през къра на фашизъм!

То вие туркоманите сте най големите предатели.

Ти си проруски тъп трол, смърдиш от километри.

то иска да влезе през прозореца.