ГЕРБ критикува борбата с престъпността в Холандия

Евродепутатът от ГЕРБ Илиана Иванова съобщи за слабости в борбата срещу престъпността в Холандия, която за пореден път попречи за приемането на България и Румъния в Шенгенското пространство.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ критикува борбата с престъпността в Холандия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забелезвам че повече от коментиращите тук са все недоволни, вечно мрънкащи и просто си чешат езиците...колко българско...А Холандците не са по-добри хора от нас, даже обратното, и те са податливи на изкушения и имат човешки слабости. Единствената им разлика от нас(а и на повечето западни страни) е че са безмерно богати. Сега да помислим защо са толкова богати: 1 Не друг а България е спирала векове на ред всякаква измет да нахлуе в Европа и да ги помете; 2 Холандия, както много други държави е колониална империя, ходили са по цял свят, поробвали са и са крали където и каквото намерят, експлоатирали са и за това сега са богати. Въобще не ми ги хвалете. Евала на наще, аз лично за първи път чувам за български политици да се дръпнат малко по-остро на някоя от "великите сили". Само така, даже требва по-остро! Тука важи поговорката: "Бий да те уважават". Не може вечно да им правим слуш, да си видят собствените издънки, за да съдиш, требва да бъдеш съден. Жалко, че повечето коментиращи не го осъзнавате, така ще си умрете с робското си мислене.

Холандците ще си го преместят от единия крачол в другия...

Тия отвратителни смешници да изравнят първо България до икономическото състояние на Холандия, пък после да ходят да критикуват!?Подобна налудничава наглост, само в най-безсъвестните идиоти може да се намери!Все едно Сомалия да дойде да ме критикува!?

Не ГЕРБ, а БЪЛГАРИЯ атакува борбата срещу престъпността в Холандия. Най-вероятно са холандците са прибрали някой "наш" на топло и сега в БГ са сърдити.

напротив, заглавието си е много точно: герб, а не българите критикуват. аз например по никакъв начин не искам да бъда отъждествявана с герб, срам ме е че такива са управляващи в родината ми

Ама моля ти се, тези там са "представителна" извадка от България, не от ГЕРБ. Загряваш ли трагичната пародия?! Във всички места, където има далавера са само наши хора независимо от цвета им.

Герб критикува борбата с престъпността в Холандия, ама това е смешно просто, много смешно.

Хм - на герб в България са виновни : станишев, доган, всички които са определени от борисов като комунисти, лекарите, шофьорите - особено тези на ТИР-ове, които запушват България през зимата, шофьорите и на коли, които са нагли и искат да няма дупки, съдиите, адвокатите, потърпевшите, Столичаните, строителите, полицаите (защото протестират), митничарите (защото не искат да работят в Русе - ей го е къде е), железничарите, работещите като цяло заради ниските заплати, пенсионерите - заради ниските пенсии и мн. други Сега се забелязва, че герб имат нов враг - подъл и лош, защото казва истини - в случаят е Холандия ! Очаквам скоро да се окаже, че всъщност станишев е холандец - така ще се обединят двама врагови в един - по-лесно е за техният електорат да го запомни !

Десетилетия съм бил в Западна Европа ,знам как са нещата и затова лично аз ВИНАГИ СЪМ БИЛ ПРОТИВ ВЛИЗАНЕТО НИ В ШЕНГЕН ! Незнам защо нашите толкова се пънат да влизаме в Шенген,някой знае ли? Каква е разликата от сега? Единствено бюджетните икономии,като се съкратят граничните контрольори на две от границите ни (с Гърция и Румъния). Иначе,никакви други разлики. Засега граничния контрол ни пази от милионите имигранти от Азия и Африка ,които заливат Европа.Иначе,за българи или други европейци -НИКАКВА РАЗЛИКА НЯМА. Тук чета глупави коментари,че не ни искали-:) Ами и сега какво ни пречи да отиваме там? Нищо.И отиваме. Същото си е за нас,само за имигрантите ще е разликата,дето нямат документи. Първи ще са може би албанците от гръцко които ще проникнат,без документи са и засега границата ги спира...!

Добре е най-после някой да покаже на европейците, че не само в България има хора с човешки слабости - мързел,корупция, некомпетентност. Никъде в Европа не работят роботи или най-малко японци. Те с нищо не са по-добри от нас, освен с това, че са по-богати, за което също трябва да ни благодарят. Стотици години българите са спирали варварите от нахлуване в Европа, а през това време те са си подреждали държавите.

Пак нещо се изсилиха "нашите". По-кротко, бе аланколу! Дъчовете не случайно са една от най-богатите държави в Европа. Държат цялата търговия и посредничество с Америка - и Северна и Южна... Потомци на евреи, дяволи и умници. Не става при тях с репчене.

ами как става при тях с лизане ли ... смешник

Ако теб са те учили с"лизане" да се оправяш в живота и си от управниците - ясно е защо сме на това дередже.

Вижте първо себе си, а после критикувайте хората. У нас борбата с посегателството върху личното имущество на гражданите е сведена практически към НУЛА.

А тези нередности се появиха след като Холандия е против приемането ни в Шенген ли?Ако това и е работата ,защо точно сега реши да я свърши?

На г-жа Иванова мога само да кажа, че народа има хубави поговорки и една от тях е, че прекален светец и Богу не е драг

Да им пратим Яне!

Както се казва: "Най-мразя въшкав да ме пощи!". Глупаво е да ни контролират държави със сходни проблеми. Така ще се получи, че в един прекрасен ден гърците ще започнат да ни дават акъл как да спазваме финансова дисциплина. Но има едно голямо НО.... Първо: ние искаме да влезем в клуба на тези държави и сме достатъчно зависими от тяхното решение. Второ: ние имаме огромни проблеми, които трябва да решаваме, за да се пъчим. И трето: никоя държава няма да се уплаши от методите на ЕТ"Боко и къмпани" да прехвърля вината от болната глава на здравата. Това работи само пред "лошия мат'рял" в БГ. Нашия премиер е достатъчно зависим от миналото си, за да плаши другите държави и да се прави на обиден. За всички е ясно, че тази женица изпълнява неговите указания. А мутрата трябва да знае, че едва ли действията на Холандия са индивидуално съчетание. Ако не е Холандия- ще е друга държава, но ще бъдем спъвани докато не си решим проблемите. С рогата напред срещу по-умните е стил на тъпа мутра.

Логиката ти е, че във Варна може да има контрабанда, а в Ротердам не - само защото са холандци и са " по - умни". Ако има съмнения за злоупотреби, няма никакво значение дали е Ротердам ,Хамбург или Лом. Действията на Илиана Иванова са повече от достойни. А ти си един от тези много българи, които само плюят и мрънкат за всичко.

Нещо може би ти е убягнало от моя коментар! Прочети второто изречение и сам ще разбереш, че не съм съгласен държави със сходни проблеми да ни контролират, но същото важи и за тях- ние сме укорими за същите проблеми и в този момент повече приличаме на цупещи се деца отколкото хора с достойнство. Затова и във вътрешен план не мога да се съглася хора с мутренско минало да се изживяват като морални съдници на нацията.

Дали е проверила тези в митницата в Ротердам дали са трезви или насмъркани? Като дръпнат по две линии и не знаят на пристанище ли са в Ротердам или на червените фенери с малолетните...

"Ало, Танов" - що за нагло племе трябва да си, че да твърдиш че някъде другаде могло теоретично да има пропуск, след като ти самия си се насрал и си се омазал целия (ама без извинение - аз не си спомням да сме получавали извинение за "Ало, Танов") точно по същата тема - митнически контрол.....

За пореден път се убеждавам, че ГЕРБ е правилната партия за България.

Ало! Борисов: Какво пра'иш, Танов? Танов: Нищо. Писали сте ми съобщение, звъня на тоя номер, но ми пише, че е сгрешен кода Борисов: Не бе, т'ва му е ЕГН-то бе, не мобилен. Танов: А-а-а Борисов: Т'ва му е ЕГН-то. Т'ва е едно момче къде рита с мене бе, там от Аерогарата И там на Манченко брат му, некъв Манченко бил, но той поне идва да рита с мене по обед, го преместили на друго место. Танов: Емище го реша веднага. Борисов: Айде виж го и ми звънни! Танов: Добре! Борисов: Айде!

най-после се намери един интелигентен човек да им натрие носа. винаги много ме е дразнела липсата на самочувствие у българите и гъзолизането.

На кой му пука, в Европа, към която не приндлежим реално, си имат съвсем други проблеми.

Даа, от цялото това мерене на контрабандата става ясно само, колко нестабилен и неустойчив е ЕС. И когато това започват да ни го показват евродепутати е трагично. Холандия ни натиска не заради липсата на сходни проблеми при тях, а защото кто най-голям инвеститор в България много добре знаят родната картинка. И докато при тях 31% са нередностите, то при нас под 30% са ''редностите''. А родната власт само натиск от Европа я притеснява и принуждава да свърши нещо. Нас винаги ни залъгват по време на избори.

На калпавите мутромилиционери все нещо им пречи. Най-вече собствените им мозъци или по-скоро тоталната липса на такива ! При ГРОБ престъпността добива небивали размери, а те мислят, че могат да излъжат цяла Европа за готовността си за Шенген ! Никоя европейска страна не вярва на мутрите от ГРОБ, в прав текст и от Франция, и от Германия обясниха, че не ставаме за там. Но герберастите са нагла порода - ти ги плюеш, те си мислят, че дъжд ги роси !

Духът на Стефан Стамболов се възражда!

Калинка= Срефан Стамболов. Интересно сравнение. Аз тая даже не я бях чувал. Не трябва ли да оставим историята да реши.

За първи път български политик казва нещо различно от yes sir. А поведението на Холандия спрямо България е глупаво като на тъпо детенце в детска градина. А както има една поговорка "каквото повикало, това и отвърнало" Хайде със здраве...:-)

сега ще видят кон боб яде ли !?

По принцип не съм фен на ЕТ "ГЕРБ-Бибитко и Ко", но това е правилното отношение. Като не искаш мира, на ти секира !

А те си пушат канабиса по кафенетата и ни се чудят на акъла.

Холандският расизъм изисква продължителен надзор от ЕС и най- вече от източна Европа. Възмутително е да ги търпим повече да се подиграват с нас. Не купувайте холандски стоки- много е просто!

Аз без холандси тютюн не мога ! И шо ме боли глава, че Суло и Пуло нема да влезат в Шенген ?! Ми в Мюнхен да идат, там ги чекат с леб и сол! А в Шумен лошо ли е, а ?

Ясно е като бял ден, че докъто Герб е на власт, няма да видим Шенген.

Прочетете 10-те начина за манипулиране на обществото, чийто автор е американския професор Ноам Чомски и ще ви "светне" в главата, за какво иде реч!

Браво на нашите! Само така трябва! Стига сме се свивали. Робството свършва, когато роба поиска!

Малко им е на ГЕРБ да се излагат в България, сега и в Европа, следва и по целия свят. Като се знаеме какви сме цигани, как да ни искат хората - престъпност, корупция, прогнила съдебна система, нямаме армия, слаба ни е църквата, а от 3 години сме на ръба на оцеляването - най-гладни, мизерни и болни в цяла Европа. Как да ни искат хората? Пък и за какво ни е - ще се напълним с араби и турци, които ще искат лесно да влязат в Европа през България - едва лиможем да ги спрем. ГЕРБ са много тъпи, Холандия е на светлинни години напред и няма да се поддаде на евтините провокации на меката китка Младенов и останалата пасмина, дето сме си я избрали собственоръчно...

Защо и предишните управляващи от последните 23г. нямаха доблеста и куража да отстояват българските интереси. Поздравявам Илиана Иванова!

До всички комунета родоотстъпници: Вие за пореден път доказахте, че сте готови и с дявола ортаци да станете само и само да се преборите с политическите си противници, в случая ГЕРБ, за да вземете властта и да крадете и лъжете! Оплюхте една достойна българка и нейния екип за това че дръзна да се разрови в чуждите Авгиеви обори! И да докаже, че тези които така назидателно ни размахват пръст не са ангели небесни, каквито се опитват да се изкарват! Цяла Европа разбра, че Холандия стана заложник на една националистическа партия, само вие не! И цяла Европа знае, че през пристанищата на Ротердам и Амстердам влиза огромно количество дрога и нелегални емигранти, пред които БГ-турската граница е детска играчка! Вместо да подкрепите усилията на тази достойна българка вие се загрижихте за холандските инвестиции. Те са тук защото са изгодни за тях, а не от желание да ни помогнат на нас, не ви ли увряха тъпите картуни??? Всяка чужда компания в БГ ИЗНАСЯ печалба от тук, а не ни прави добро, капиш?

Баси сдуханяка!

За хора, които членуват в Коминерна и Социнтерна, думите Отечество и Родина нищо не значат. Те са безродници и всеки, който не споделя смахнатите им утопии, е враг и трябва да бъде громен във всяка точка на Земята и то най-вече с оръжие.

офф, остави ги ком и социнтерна, помоли от централата на герб да ти платят една екскурзия до Холандия, сравни я с България и тогава ръкопляскай.

Браво на Илиана Иванова! Браво и на теб за написаното!!! Просто не виждам какво повече може да се добави. П О З Д Р А В Л Е Н И Я!!!!

Говньо колко пъти ще си пишеш браво?

даже не съм я и чувал. Дали е достойна, не знам. Дали аз съм комунде, не знам. Роден съм 2 години преди патрона на ББ да го свалят от власт. 89-та съм срал в гащите и съм ходел прав под масата. Писна ми и от луди герберасти и от червената ми баба. Живея сам, издържам се сам и не ми пука, когато някой неудачник се къпе в лъчите на Премиера-слънце. За мене той просто е продължение на вашето и неговото комунистическо минало. Време е да осъзнаете, че няма сини, няма чевени, зелени или розиви. Ние ви дишаме във врата и ще ви търсим сметка на всики.

Сега остава да кажеш кои сте вие дето дишате във вратове и търсите сметка? И от кого точно? Че като гледам си от онова поколение дето израстна сред най-голямата мизерия и беззаконие, дето пуши трева и не слиза от комповете и другите тъч скрийн бъцала и имате проблем с разпознаването на реалната действителност от онирофилма в който живеете..... Ако въобще знаеш какво е това.

Единственото което може да правите е да ни дишате във врата. За друго не ставате. Дали си комунист или не , не е важно. Важното е , че живеете като комунисти, свикнали сте само да плюете и партията да ви храни.

Холандия - кралството на гейовете. Ако ни приемат в Шенген ще им се натресат и нашите начело със СерГЕЙ. А те са патили от обратни комунисти!

Ама да им имаме стандарта на живот на гейовете.

Споделяш личен опит явно. Да не си бил партия на Вигенин?

Колкото и да съм против герб, не мога да отрека, че те май са първите политици, които по отношение на външната политика се осмеляват да отстояват Българските национални интереси!

в холандя няма престапност за обикновення човек. хората си останят отворени и кащи и коли. тази госпоза става за смях... за това холанците се страхуват от булгарите.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тия не разбраха ли, че това е позиция на Европа, не само на Холандия. Никой не иска премиер-престъпник в Европа

Къде сте тръгнали бре смешници ? Мутро - милиционерскито кариеростично курило тръгнало да дава акъл на Европа. Отвличат вниманието на простолюдието от батаците, които надобиха. Лъжите и кражбите, които въртят. Бездарност, наглост, властолюбие, себелюбие и присвоявания. Къде е офицерът KGB да ги защити и да ни убеждава, колко са велики. Треторазряден манипулатор.

ГЕРБ е единствената партия в България която работи за доброто на народа. Няма кражби, няма спрени Еврофондове. Има мащабно строителство, което е единствено и само в полза на народа. Всички, които мрънкат против бате Бойко са мързеливци , неудачници и бедни, неспособни сами да изкарват пари а са свикнали на червената партия - хранилка да ги храни и угоява.

Къде го видя всичко това ?!!!

Пациент избягал от лудницата си ти, а не офицер от КГБ. Нещастно промито герберастко мозъче ...

От грижи за народа, намаляхме с още 100 хил. за една година

да живее БКП, пардон сгреших ГЕРБ. Вечна дружба със СССР, пардон пак сгреших, може с ЕС, може със САЩ, може с Русия, може с Меркел, може с Путин- както дойде според момента.....Ние от ГЕРб сме многопрофилни в г...за

трепери Холандия, идва ГЕРБ, Бойко с мощни мишци ще ви потопи в морето. Цветонов ще ви прочете присъдата, Дянков ще ви стане финансов министър, а Рашидов културен. Идва ти края.

Хайде другарю,продължавай да плюеш.Отдавна е ясно,че комунистите винаги се радват,когато някой плюе страната ни...

не бе плюя по Холандия. Ще ги съсипем.

Болшевиките без врагове не могат. Все някой трябва да им е виновен!

когато холандски премиер нареди изкарай си хората от там аз съм му обещал и не съм първанов тогава холандия може да стане за смях и нашите калинки да ходят да я проверяват разбрахте ли малоумници

Идват избори, приятелю - лентите се свършиха ...

Има пред вид Самоковецът който холандската полиция не успя да предпази от убийство????? Права е.

Посланието на Европа,изречено чрез Холандия на прост български означава-докато търпите неграмотните гербаджии на власт Шенген няма да видите.Дано стане пределно ясно на всеки.

Тъй си е. Ако Тройната не беше загубила властта - отдавна щяхме да сме в Шенген.

АКО КОСТОВ НЕ БЕШЕ ЗАГУБИЛ ВЛАСТТА.

С какво ще атакуват от ГЕРБ с лайномед ли, или може би с лудото Яне?

В случая става дума за Шенген, т.е. свободното пътуване из Европа без визи, а не за въвеждане на еврото.

им предрема на шортите. Като гледам, умряха от страх пред поредната българска Калинка, а кралицата им ще подаде оставка. Фактите показаха, че не само не сме за Шенген, ами не сме и за ЕС.

че е пално с черни и араби, и турци, пално е, но откуде реши че населението е малоумно? от 2 години живея тук и нямам такива впечатленя. ако има малоумници, то не са повече от бг, по-скоро са по-малко като цяло. не е много малоброино населението, 2 пути повече от бг на почти 3 пути по-малка територя. не са ни ваншните граници проблема. както каза холандскя министар: "може да имате на добре заключената врата, но ако пазача е корумпиран, какав е смисула?". а нашите пазачи, няма да отречеш, са доооста корумпирани. сорръ за латиницата, няма кирилица на служ пц. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя герберски боклук, що не си погледне пресъпността при съпартийците, ами се занимава с това дето не й е работа.

Еми то това и е работата се оказва в европарламента...

А на твойто се вика, на всяка манджа мерудия. Айде сега гледай да не пропуснеш, да изкоментираш някой пост, като нямаш собствено мнение.

Предполагам германците са казали на Холандия да вземе негативно отношение към наш'те шенгенски стремежи и просто разиграват класическата схема доброто и лошото ченге.Чак след много време немците се присъединха явно към тази позиция, но в такъв случаи малко по-твърд тон към Меркел и нещата ще се оправят ?

Историческият опит на Германия, защото те не забравят толкова бързо , колкото ние; им показва, че колкото пъти са се съюзили с нас - толкова пъти са в батака. Тогава подобно отношение учудва ли те?

Такива тъпи умозаключения, край нямат. Германия се съюзила с нас и затова била в батака... Как не те е срам бе човече. То е абсолютно обратното, когато сме избирали страна НИЕ сме избирали грешната. Избора не е бил и много доброволен.

А бе какви са тея глупости тука? Кой поръчва тея статии и кво искат да кажат

след последните издънки в страната. МВР-то изтрепа народа, сега Холандия ни е виновна

Тя да погледне първо борбата с престъпността в БГ и после да реве, че и пречи холандската борба с престъпността. И тя и Дянков звучат като безсилни злобари в изказванията си . Тези не разбраха ли, че ние зависим от Холандия, а не обратното. Когато искаш да си член на даден клуб спазваш правилата .