Лека дрога в Маастрихт само за холандци и съседи

От октомври достъп до заведенията, предлагащите легално лека дрога, в холандския град Маастрихт ще имат само холандци, белгийци и германци.

Обратно в новината

Коментари - Лека дрога в Маастрихт само за холандци и съседи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

У нас няма къде да пиеш кафе с цигара, а тия си имат кофи-шопове, за да пафкат ганджа! Вероятно, пушенето на хашиш е полезено за вашето здраве? За разлика от обикновената цигара, която е вредна. Е, много е прогнил този ЕС!

Да се разреши и официализира и у нас!!!!!! И проституцията също! За света, България е евтини хотели, храни, напитки и бира, както и евтини момичета и дрога!!!!!! Това сме ние днес и завинаги!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

лошо!хайде,да се направи референдум за трвката!

че той не е спирал,справка;Слънчев бряг

Много готина новина за петък вечер! Наздраве на всички :)

Да им имам проблемите...

Пак сме подложени на дискриминация. Тъкмо реших да ходя до Холандия и да употребя лека дрога. Шегата настрана, но сега е момента да се открият в България пушални, като се вземе предвид холандския опит. Само с обществен транспорт за да няма разни дрогирани шофьори по пътищата ни. Изтървали сме германците, но Европа е достатъчно голяма.

Да си ги държат за себе си всичките си дроги, изродените холандци! Като знаем, че до преди два века Холандия беше световна империя, разнасяше европейска култура по цял свят, холандските търговци и армиите им кръстосваха всички морета и океани, холандските художници установяваха стандартите и стиловете в изкуството, а сега какво?! Слушаме само за хомо-истории , дроги, еднополови бракове, насилие на улиците, разруха и развала, някакви ексцентрични партии и политици ... за същата Холандия ли това, или не?!

Като нямат истински проблеми с живота се чудят как да се изчекнат. Прекалената социалност и дондуркане от страна на държавата деградират ценностната система и развращават...

те все още са много напред.

И... в Холандия ще спрем да виждаме друсани типове или, както казват анличаните: Drunk as a dutch, но не като свиня, а мАло вИше :))) Ох, забранете и холандския тютюн...

Ще ходим в Прага..

трябва да се легализира това тук направо ше се отвори невиждана туристическа индустрия и ще имаме повече посетители от тях *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега е момента да я легализираме, за да развием "наркотуризма" по нашите земи :)

Алкохолния ни стига...

Келешлък , би казал дядо ми бог да го прости , живя дълго и щастливо отгледал и изучил четити деца и куп внуци и правнуци, без да пафка даже и ,, трева ,, А пък беше миньор ,, заслужил миньор ,, ! До колкото знаем , тя цигарата е скъпа и за западняка 12 евро , ама пусто е модно . Нека да оставим западняка да се ,, кефи ,, а ние да останем класици ,,бира секс и рок ен рол ,,.

Кой ти каза, че е модерно? Еми оставай си класик, браво:)

ами тогава да дават с транспортното билетче разрешително за ползване. така само тези, които са с публичен транспорт ще имат право да ползват.

значи проблема е в градския транспорт. германците и белгийците ползват рейс и могат да пушат треви, а останалите, които се возят в таксита няма да пушат.

В Холандия или в Маастрихт?

Първо в Маастрихт а после и в други градове :)