Белгия и Холандия си размениха територии

Холандия получи два полуостровa с размери на 23 футболни игрища, след като влезе в сила споразумение за размяна на територия с Белгия.

Обратно в новината

Коментари - Белгия и Холандия си размениха територии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко от вас знаят че на Холандия не и достига земя и крадат от морето с изкуствени насипи. Гледах цял филм за тях. Даже са измислили и нови плаващи къщи.

Вместо да си разменят територийки Фландрия да си отива в Холандия, а валония във Франция,може и германците да вземат някоя територия на изт.граница. Белгия е изкуствена д-ва, не случайно седалищата на нато и ЕС са в Брюксел.във Фландрия говорят холандски във валония на френски,само че фламандците за разлика от холандците са предимно католици като валонците.Уж ЕС ама си разменят територийки.Ние кога ще си вземем македонската земя поне до Охрид,останалото са го обещали на шиптърите.

Здравейте,навремето бяха в СССР Украйна,Беларус,Латвия,че и даже и Армения,така е.Бяха към Русия,затова в тези държави има съветски панелки типични !

ВЕДНАГА - санкции! Че то и Русията и Покрайната от кога го правят това ?

"защото необитаемите полуострови получават мрачната репутация за средища на незаконни партита, наркосделки и проституция" - хем необитаеми, хем едва ли не там е събран подземния свят на тези 2 страни.

Това как да го разбирам?Дали пък не е намек за даване на територии на турските чалми?Няма да се учудя ако накрая започнат да ни заставят да си дадем територии на мюслитата!3500 бежанци вече били се установили в България ,съобщиха по телевизията!

ChatGPT

Тези най добре вече да си направят една голяма държава Беландия

Искаме там ...Цигарландия! ...цигари с тревица, мургави булки ..

Геропа без граници бе, или прсто трябва да се похарчат там едни пари и накрая обективните медии да отразят щастливи прегръдки и ръкостискания. После естествено ще има и банкет.

На тебе май сега ти стана кофти, щото редовно ходеше там на партитата да се предлагаш за 1-2 дози, а?

откога в Белгия или Холандия партита, "дози", педофилия и проституция са проблем? Да не би пък тебе старата бърнтия да те е яд, че там ще свалят границата на сексуалното "съгласие" на 11-12 години и тебе вече е абсурд да те огрее освен от някои геронтофил?

Докато тия псеводържави си менкат няколко хектара, водещата религия на територията им вече е исляма.

Междувременно статистиката показва, че като процент и особено като бройка, мюслитата в братска Рассия са в пъти повече отколкото която и да е държава в ЕС. Но опорните точки трябва да се затвърждават. Който мрази фактите и цифрите да заповяда с минусите.

Има 4 милиона волжки българи в Булгаристан/Татарстан по съветскаму/,1.5 милиона в Чечня първи братовчеди на българите,и към 800 хиляди в Кабардино-Болгария,половината пак българи....накратко повечето от българите по света са мюсюлмани,знам ще скочат патриотарите ще развеят знамето на православието....ама религия се мени.....но кръвта вода не става....

на СССР и на Руската империя е нормално като се има предвид историята и - тя се е разширила и от теретория в Европа е включила земи от Азия. И не само земи, а цели държави заедно с населяващите ги мюсюлмани. За Европа обаче не може да се каже нещо подобно, напротив последно през 60-те Франция се е отказала от задморската си област Алжир, забележи, не колония, а департамент е бил Алжир, тоест част от Франция, а вместо да намалеят мюсюлманите, те са се увеличили.

"Факторът ББ" разрешил ли е ?

... еврогеиски разкази с неочакван краи...

Тази година полуострови, догодина пълни острови. Да ви е честита новата 2018

БРАВО! Така се прави!

Единственият смислен коментар! За жалост в тая тъжна държавица на 1 милион тъпака се пада най-много по 1 умен човек.

Ако беше по нашите ширини със сигурност щеше да се намери някой див патрЕот да забие трибагреника за пред камерата и да брани бащина земля от нашествениците (нищо, че са 20 квадрата пясъчна ивица).