Путин празнува рожден ден с хокеен сблъсък

На рождения си ден президентът на Русия Владимир Путин ще участва в хокеен мач, съобщи неговият прессекретар Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Путин празнува рожден ден с хокеен сблъсък | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да е жив и здрав Путин Велики, и още много години да е начело на Русия !!

Къде ще го духа, по заповед на Втория манда ?

СВЕТЪТ,ЩЕ Е ПРЕКРАСНО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ,КОГАТО В УПРАВЛЕНИЕТО МУ НА ВЛЕЗНАТ ПОВЕЧЕ ДОБРИ ПОЛИТИЦИ КАТО ПУТИН!!!ДА МУ Е ЧЕСТИТ ДЕНЯ В КОЙТО СЕ Е РОДИЛ!!!

По добро място ще стане когато отиде при Садамката и Муамарката.И вземе със себе си Башарката.Тъкмо ще са четворка за карти.Все православни юнаци!

Седи чукча на брега на океана и вика: "Американец лош човек. Аериканец лош човек." Минава от там руснак и го пита защо вика така. Чукча отговаря: "Защото, когато купил Аляска от Русия не купил и Чукотка."

ЧРД на Вовката! Да е жив и здрав още дълги години за да трови живота на соросоидната измет по света и у нас! Хехехеех

че освен неговите лични и нтереси има и цяла държава зад гърба си.

Никой не се занимава с джуджето, хората на запад си гледат работата, семейството и благоденствието, никак не смущавано от руските комици. Изцепките на джуджето са прекрасни и достатъчни да залъгват злобата неуспелите гащници в московско без да причинят вреда на белия свят. Такава циркова и неразвита русия устройва и запада и джуджето, то си властва популярно, русия реално не бърка работата на никого бедна и циркова, а ушанките си начестват злобата като мислят, че са причинили голямо, без да имат достъп до такова.

жуже викаш, ама я виж как разката "великия" запад. Все Путин е в устата на западните политици, да е жив и здрав още дълги години, и все да им е в устата !!

Да си жив и здрав! Бий подред йезуитите, за те уважават. Това е максимата в сегашния свят.

Вашият свят не е белия свят.Във вашият свят има само палачи и жертви. Това , което се е слъчило в белия свят сте го проспали и не разбирате. Затова и сте най-разслоеното общество, с вас никой не търгува и не ви уважава, ами съжалява.

айде де, не били търгували, Русия е в 3 милиарден БРИКС, която е най голямата икономическа сила в света !!

Ако на запад, който руснаците плюят от завист и безсилие , щото няма какво да предложат, ако някои ги докара до ресурсна икономика , изолира от световната политика и икономика и ги направи първи по социално неравенство, няма да изкара не четвърти мандат , а втори и ще играе хокей, но в затворническия отбор. Такива са предимствата на западната демокрация, затова и хранениците на Путин развихрят такова плюене срещу нея.

Започна дапишеш безсмислици ... Не, че по-рано пишеше нещо друго

Не завиждай ...

Хане, пак оцапа шлема. Ама защо го налагаш на главата си ...?

Хане, не ползвай шлема за цукало. И не го налагай след това на главата си

рожден ден! Да е жив и здрав, да успее да се справи с Щерев и подобните му измекяри, да донесе мир и просперитет на света и измете евроатлантическите "демократи" заедно с евроатлантическите им ценности!!!!

съгласен и подкрепям на 100%

И в Кремъл е далеч от цивилизацията.

От Путин и Плевнелиев, народът би избрал Владимир Владимирович за Президент на България ! С голямо мнозинство

Народът го духа, така е , където е стъпил руски ботуш, всичко руско се принася.Обикновенно там всичко деградира до първичния смисъл на народ- просто народени, множество, без общество, права и закони, публика обект на произвол, не и нация и ценени личности. .

И е почтен избран с почтено гласуване от Българският Народ.Путин е безскруполен убиец.Както на свои противници.Така и на десетки хиляди невинни руснаци,украинци,чеченци.А от скоро и цивилни сирийци.Можр да бъде идол на ограничени умствено и душевно екземпляри.Или като отделя огомен ресурс за платена пропаганда.

Kолкото по-силна става Русия, толково по-глупаво изглежда Западът с неговата избирателна и представителна демокрация. Нито един западен лидер не може да се сравнява по популярност и влияние с Владимир Путин.

Като са толкова добре в Русия защо плаща на тролове да лъскат до златисто тази санитарна постройка наречена руски ке неф..ха..ха

В Русия няма улични просяци и хора, които ровят в кофите за боклук. Кенефът е на друго място. Напъни си мишлярника - къде ???

Силна? И какво руско си купуват хората от тази силна икономика.Ами една държава , ако е силна няма нужда да прибягва до войни и рекет, а президентът и да се прави на идиот , за да му обърнат внимание. След 15 години путинизъм - ресурсна икономика. Истината е жестока, русия е пред катастрофа. Руските собственици на морето разпродават каквото имат за да преживяват, цените паднаха на себестойност-300 евро и това е началото, след свършване на резерва отиват в невиждано дъно, а момчето си играе хокей.

Сигурно пишеш за САЩ. Само че Барак се прави,че играе голф

Каква ставала Русия? Трябва да си много. ..ъп или добре платен за да изкарваш провалите на руският президент начело на Русия като ,,сила"!Той уверено върви от провал към провал и води в джендема Русия!

Пред Русия от реформите на Петър е все цялото време на света за просперитет и свобода и така над 300 години реформатор след реформатор , си прекарва времето в клетви към запада барем някоя хване и ги стигнат. Обикновенно в белия свят искат резултат в два мандата 8-10 години и аут. Как е с Путя ?През 2012 като кандидат президент заяви, че било време да създава конкурентна икономика, да се чуди човек с какво се е занимавал първите 3 мандата /единия с поставеник/.ами ето с какво, джудо, фитнес, лов , риболов, каране на бойна техника, самолети,влакове, напоследък хокейче, икономиката си оставя за петия мандат. В белите държави карат максимум.два мандата и искат резутати, Путя първите два си ги взе с предизвестени избори, третия с поставеник, четвъртия с мачкане на опозицията, за петия се готви с полувоенно положение, при което нямаш избор между кандидати, ами между родината/путин/ и врага. Да е жив и здрав още пет да изкара.

В социалните мрежи и медиите имаше сериозни спорове за демографското състояние на Русия. До момента в който Путин с едно движение на пръста създаде около 2 млн. граждани на Русия. Посочи Крим на картата. ;)

Да е жив и здрав! Велик човек, за когото говори цялата планета. Няма друг съвременник, за когото така много да се говори и да предизвиква толкова страсти. Имал 80% одобрение от руския народ? Ами погледнете в някои западни форуми и ще разберете, че на Запад одобрението към него, особено след като започна да бомбардира не на шега джихадистите даже е повече от 80%, по скоро 90% бих казал. Уникален лидер, отдавна не е имало такъв на Земята.

след Сталин избил 50 000 000 човека. И този е мераклия да го гони, ама не може.

Цяла България приветства Руския Президент с неговата годишнина ! Даже Плевнелиев тайно пише приветствено слово, което ще произнесе пред портрета на Путин в Президентството. А генерал Борисов от сутринта стои МИРНО пред друг портрет на Путин, в МС. Даже Цецка Цачева се е заключила в председателската стая и гледа с любов и възхищение трети портрет на Вл. Владимирович. Тя дума не смее да продума, защото Гнома слухти на вратата ... и т.н. ...

А ти,имаш жЕльтичко на гащите си,нали?!

Мечти, мечти.

Ми тва е мечтата на всяка мутра. Доколко полза има , още е повече пък за руснаците? Светът се развива с бесни темпове, те за компенсация стоят вдървени и се радват на лошия поглед на мутрата?

Путя е откачен ,манияк!

откачен си ти

С днем рождения!

и като се се събуди платихали ти от фондацията Хамерика за България ,я пак провери дали не си пропусната някоя опорна точка от изброените щото няма да има плащания.

само на инструкции , тебе съм те пропуснал

Довечера ще има прайт парти в Кремъл с маски и обувки с токчета...Всички путеноиди (ТО) са поканени..Да носят кондоми..

Бойко може ли да се пързаля на кънки ?

БОКо може всичко...!!! Даже може да изцапа бельото на сън...!!! :::)))

Честит рожден ден, Владимир Владимирович! Бъдете здрав и корав напук на ИД, гейфащ и гейропа.

За другарите му от ИД ли,става дума,а?!

ми и покажи поне само един руснак работещ за 40 евро на месец.За сравнение-в САЩ по данни на фед.саттистика-76 млн.души живеят с купони за храна-25 % от населението.

===

Няма така дума на български като "лузър" :) Не всеки поназнайва инглиш като тебе от времето си в Англия/САЩ където той или техните са събирали ягоди и боровинки или са миели кенефите по макдоналдс :)

Поздравявам Рой Джонс с бягството му от США и руското му гражданство. Добро пожаловать в свободная Россия!

Владимир Путин има верни приятели на Запад и най вече в България. Тази година 100 млади българи учат в руски университети, за сметка на руското правителство. Желаещи много, кастингът - жесток ...

КГБ набира безплатно български предатели......нищо,те вече са в списъка

Трябва да има паметник на героя дезертьор Рой Джонс..ха.ха Винаги има заблудени овце...Ама май е единствения от "США"?

ПУТИН

Тим Керби, Сноудън , Джефф Монсон и още мн други , никой вече не ходи в США

Дано Владимир Владимирович бъде винаги умен, решителен и здрав, както до сега, така и за много години напред.

Путин по време на еднодневна отпуска отишъл на лов и на другия и на другия ден се оплаква на Медведев:Вчера нищо не убих,по-добре да си бях на работа

Имай в предвид че прага на бедност е много относително понятие! Зависи какви стоки се включват там!!! Друго когато се смята средното се включват всички жители, наси се сещаш чукчите и други северни народи какви доходи имат!!! Дори и да са като нашите (въпреки че са по- високи) когато имаш смешно малки месечни сметки, храната ти е на същата цена и по- евтина гориво, къде се живее по- добре?!?!?! И как така щом са толкова зле продадените нови коли са 40 пъти повече от колкото в БГ на 1000 души?!?!

путин се самовъзпя мощна армия събра ИД нищо не разбра

ми и покажи поне само един руснакщ работещ за 85 евро на месец.

Винаги руснаците ще си останат степни сибирски диваци, стремящи се да се доказват че са бели получовеци

и точка на света кажеш РУСИЯ ще те разберат, ама като кажеш България разбират Турция - ама ти сигурно си турски фен

Русия е единствената световна сила!

на Марс

Бъркам в един от джобовете си - рубли. Бъркам в другия - пак нищо!

значи си имал центове

20 вежливи хора са насочили мерниците си към противниковия вратар. Я хванал шайбата на Путин-я му са останали обувките сираци и ще го целуват студен!

уж великата русия а само глад и простотия дърта руска тенекия пак показа простотия волен и путлер - братушки еднакви на акъл еднакви на години еднакви на ръст деца родени в една година брей ти да видиш

"Международната общност" колко лекари изтрепи днес?

абе ама украйна май си извоюва свободата??? честито на путлер за безмислените невинни жертви ще му бъде благодарено по-късно

Украйна е в дефолт. Петя Порошенко е пиян до козирката и иска да ходи в Москва, да се моли на Путин. От Запад май спряха кранчето и Яйценюк гледа като настъпана жа...

си извоюва светлото бъдеще да чака кога ЕС ще реши, че е изпълнила всички изисквани за членство, т.е. кога е продала апетитните парчета от икономиката си и е съсипала всичко останало. След това ще се радва на свободата да се подчинява на еврочиновниците, чиито мозъци са заети с щастието на кокошките и прасетата и това е таванът им. Справка - бившите соц. държави, сега членове на ЕС. И най-вече България, защото като им гледам сегашните управляващи, те са досущ като нашите. Тепърва ще има да псуват украинците, само стой и гледай.

Добре, че съществува съвременна Русия със своя Президент. Добре, че го има Владимир Владимирович, да е жив и здрав дълги години. Русия показа на САЩ и на Барак, че не могат да си развяват дивотиите по света.

Империята на злото възродена от комплексираното джудже Путин представлява огромна заплаха за България и света.

Смърт на всички жужета по всички земни кълбета! Викай бързо Десен сектор и ония от ИДИЛ да спрат тези руски безобразия. Тъй ами!

Честит Рожден Ден, Господин Президент на Руската федерация!!! Бъдете жив и здрав дълги години! Вие сте нашата надежда за гарантиране на световния мир! С поздрави от автентичния и признателен български народ, а не от платеното чуждо поклонничество в България!!!

Средната продължителност на живот при мъжете в Русия е 62г.Май му е време вече да замине в отвъдното-на 63 е!

Щерев, не се меси в божиите работи. Гледай си там твоите. Тракай по клавиатурата, но недей да правиш прогнози.

Защо не подписа честитката бе селски-"ЕДИН ФАЙТОН ХОРА ОТ А А ТАКА"....или още не сте наясно коя свиня ще допуснат до копанката-вие или бсп-то:))))))))))))

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВОЛОДЯ, БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ!!! От всички българи,които те обичат!!!

Спасибо!

А довечера може да се насладим на майсторството на балерината Пути в имперския руски балет..ха.ха.Партньор на великата балерина ще е Кадиров..ха.ха

Когато Руският Президент играе хокей, обикновено се случва нещо много неприятно за американците

Зомбитата се подиграват на ББ,че играел мачове вместо да си гледа работата но щом е за великив малък човечец....може...то всички шестаци,доносници и ченгета трябва да се подкрепят,че иначе щеше да стане както в ГДР-то на времето....ама нали сме смотани и наивни,изпуснахме момента да направим една велика Коледа тогава

на дебилите като тебе май не трябва да се обяснява - така и няма да го разберат. Путин казва, че това е вторият му рожден ден - и го доказва с ежедневна работа за благото на държавата си. А Боко май няма 1 работен ден - освен ако хвърченето със самолета за рязане на лентички го броиш за работен. А бистришките тигри с правителствения самолет допълват работния ден

Успехите на Кръстника: 1. Руската икономика, при 148 млн. души население, произвежда брутен вътрешен продукт, колкото на Канада (20 млн население) 2. 95,7% от националното богатство на Русия се формира от природни ресурси, а 70% от руския износ е съставен от природен газ и петрол. 3. Русия има най-високите документирани нива на аборти в света 4. След всички африкански държави, Русия има най-висок дял на регистрирани HIV позитивни в света 1.2 млн. души. 5. Русия - твърди наркотици (1,8 млн. души) 6. Нивата на убийствата в Русия са 9,2 на 100000, а тези в САЩ почти два пъти по-малко или 4,7 на 100000 7. Корупционните нива в Русия са умопомрачителни 8. Русия е на четвърто място в света по консумация на алкохол на глава от населението над 15 години. Преди нея са само Беларус, Молдова и Литва.

И въпреки това имат най големата страна в света, бият всеки по канчето дет се опитва да ги нападне и САЩ мънка пред тях! Представи си кво ше стане ако се стегнат!!!!

Първо трябва да изтрезнеят.

Чак пък САЩ да мънкат пред тях... След ВСВ кой се е опитвал да ги напада и за чий му е?

давай още вицове и анекдоти, че къртиш мивки