Путин обу кънките и развъртя хокейния стик

Руският премиер Владимир Путин направи тренировка с легенди на съветския хокей.

Обратно в новината

Коментари - Путин обу кънките и развъртя хокейния стик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз-лично карам сравнително-запазена кола, а-ааа ... да ме качват на кънки не ми се е случвало ... А-да !-И съм сигурен, че изредените имена станаха Звезди не в отвъдчерноморието .

Коментарите са толкова различни колкото са различни и българите.От притивно злобарски до честни и компетентни.Аз ще кажа нещо което едва ли друг е имал привилегията да види.Преди няколко године авторитетното американско списание Таим обяви конкурс за личност на годината.И кой мислите я спечели.Не-тоя път неще Буш.Той се класира втори.Спечели я Путин.И това го казват американц;ите които смятат себе си за най-велики.На корицата беше пос.тавена снимка на Путин седнал на трон като император.Видът и изражението му наиАз не зная колко го обичат защото това чувство като че ли не им е много познатостина впечетляваха.Съжалявам че не мога да ви дам линка за да видите те какво мислят за него.Аз не зная дали го обичат защото това чувство като че ли не им е много познато.Но това че изпитват към него респект съм сигурен.И разбира се съобразяват .А това е по-важноот лигавенето на разни коплексирани келешчета по фоума които отгоре на всичко са цинични.

Тайм обявяват за личност на годината някой, който е повлиял много на събитията през годината за добро или лошо или е предизвикал масов интерес. Следвайки тези техни правила те са обявали за личност на годината и други известни такива: 1. 1938 Адолф Хитлер 2. 1939 и 1942 Йосиф Сталин 3. 1957 Никита Хрушчов 4. 1977 Ануар Садат 5. 1982 Персоналният компютър 6. 1983 Юри Андропов (заедно с Рейгън) 7. 1987 и 1989 М. Горбачов 8. 1988 Застрашената планета Земя 9. 1993 Ясер Арафат, Ф. де Клерк, Нелсон Мандела и Ицхак Рабин 10. 2004 Буш 11. 2006 Читателят - т.е. всеки един. Е, защо пък и Путин да не влезе в тази шарена компания...

Като му гледам бълнуванията за нов СССР заедно с Финландия и България се убеждавам, че е вързал кънките перманентно.

А това на снимката изобщо не е Путин! Иначе може и да си може човекът да си кара кънки, особено когато е на няколко водки " Борисов".

БРЯ, ТОЗ ПУТИН,БРЯ, ТОЗ БОГ НЯМА ЛИ ДА ПОЛЕТИ С РАКЕТА В КОСМОСА БЕ!

Путин е най-високия, най-красивия, най-умния и най силния политик управлявал някога държава. С него начело Русия ще стане най-великата страна. Ще стане като магнит за жителите на САЩ и Западна Европа и вече те ще са принудени да затворят границите си, за да не им избягат жителите.

Голям ПиАр хаха иначе човека е много зле на кънките.. Има го ЮТуб от преди години..

Путин и Бойкобиха могли да ступат всички европейски премиери, ако им дойдат между шамарите

путин е дар бози за руснаците.тои много добре знаие че просяците от запада,дето от втората световна воина зивеят само на кредит ще започнат да просят и от руся. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много прсото ББ на кънки естествено ще се озове на онова си място дето е по умно от главта му...анадън му???

Сега очакваме статията, че Путин е влязъл в магазинче за хранителни стоки в еди кое си градче на Н-ская област и наредил на продавачката да намали цената на кефира с две копейки. Откакто за последен път публикуваха подобна информация при предишните избори с нетърпение очаквам всяка негова проява от този вид.

Александър Малцев. Тия славяни там много нещо си приличат. Нека играе, човекът, като не може друго.Да се разкърши така, за да не налита на своите. Пък и добъ р пример за наште....футболисти. Утре може да го видим и в отбора им по синхронно плуване.

Доста злобни и завистливи мнения са изказани до тук:)) Е, Путин си е спортист, ако можеше всеки да е се поддържа като него, джудо е доста тежък физически спорт, но за насм меките и разплути българи, думата спортист е непонятна и буди отвръщение.:)

- Човек без работа!

Изборите не са ли в Русия? Нас какво ни интересуват PR акциите му? И тук си имаме един мачо дето всеки ден рита топка и вкарва по няколко гола.

Супермен... Да е жив и здрав още много години, може и на нас да помогне....

Путин е пич!

уф. още един премиер-спортист-полубог.

А вратаря жив ли е ?!

Путин Владимир Владимирович... Този човек наистина възхищава ... Овладя критичната ситуация в Россия, стабилизира работата на институциите, вкара няколко олигарси в затвора... Стандартът на средния руснак расте и е значително по-висок от българския, което никога не е било в историята. Хич не им цепи басма на хамериканците с техните супероръжия и кибервойни, да му мислят янките ... Реализира мегапроекти и върна самочувствието на руснака. Създава переспектива за голяма Россия. Даже играе хокей и кара рокерски мотор. Да е жив и здрав дълги години, защото е необходим на руснаците и пример за нас.

... без руска предизборна агитация. Все пак това е български сайт. Само да не тормозят вожда си...

Не е агитация, просто коментарът е верен и точен.

я виж нова Урковото колко се мота тук ...кво ми плачеш за бг сайтове...пезевенк!

Точно. У нас кой знае откога не е имало политик или изобщо човек с подобен размах, мислене, страст и власт. Затова и сме вечно на опашката на някоя западаща структура ... ох, не ми се пише за нас. А Путин абсолютно осъзнава и силните, и сложните аспекти на понятията власт и отговорност и работи денонощно, за да възстанови и възвеличи страната си във всяко отношение - икономическо, културно, социално, военно, научно ... и да я направи водеща световна сила, каквато Русия е предопределена да бъде по своята същност. Много се радвам на успехите му, дано да е жив и здрав дълги години, за да си свърши работата!

Дребен жесток клоун с променени черти на лицето от лифтинг филери и ботокс. Едно остава - да подкара ракета към Космоса без връщане. Дано да се освободят от него скоро.

само да те светна непросветений...че вече мандатът му става 6 години))) е не като във Франция - 7 , ама и Русия не е толкова демократична кат Франция нали ?)))))))

.... много рано сте го подгонили на тренировка...

путкин не ни е никакав и журналята требе да спре да ни занимава с секакви идиоти .. имаме си достачно наши , какви ли не , та да ни занимават с путкински номера

Много добър ник имате. Отива Ви. А иначе на руски путь означава път, а не това което си мислите. Малоумниците, които поназнайват "плажен руски" като Вас, не са малко и Учиндолската тиква им е водач...

Е, хайде сега, все пак само едно "К" ги дели. Няма нужда да обиждате хората, които не са съгласни с вас. В този спор по.добре да бяхте изкарали някоя положителна страна на идола си, отколкото да обиждате. Пък Слави по-русофил няма накъде да става. Така, че последното не го разбирам.