Коментари - Поскъпват хлябът, млякото, месото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кое налага поскъпването на горивата??? Долар - петрол са свързани . Ако поскъпне долара се понижава петрола и обратно. Ако ни липсва петрол за чий чеп ни е това ембарго с Иран. Там предлагат евтин петрол ( дето пак го купуват американците ама малко гора го знаят)

ДНес купих хляб добружа за 1.20 ст. вече поскъпна

в първото изречение са искали да кажат "Мирослав Найденов е заявил, че в близките седмици. ще свика...."? Ееее още с първото изречение започнахте да се излагате...

Стига с този САЩ. Ние роби ли сме им що ли?

Говеда, ето ви резултатът от избора ви на ГЕРБ - откраднати 17 милиарда, внесени в чужди банки, война с рязаните, циганизация, лумпенизация, национални предателства, непонсими цени, мизерия, простотия, милиционерски говеда на всеки ъгъл, падение, развал на държавността, насилия, хунта, реакционност, фашизация, омраза към Запада, педателство към Европа, абсолютна неграмотност. Идва и по-лошо.

страшната истина

а бе защо дават предварителни изследвания ,като тази година ще ядем най качествената пшеница ,ДА АМА НЕ ,НАЙ СКЪПАТА а бе цветанов за затвора янев за лудницата найденов и борисов не знам за къде ама стова поскъпване с тия горива с тая голяма инфлация г-н борисов стопи на нула пенсийте колкото ги вдигна бсп той тройно ги опоска ,ама тяните заплати ги увеличи заради инфлацията понне тройно или само те хляб ядат ,трябва да се дигнем на гр война срещу това скапано правителство и да го изкореним до корена.

нагла дезинформацие,искаща да омаскари успехите на Правителството,което постигна ДЕФЛАЦИЯ,обявена съвсем наскоро от Стъкмистиката.Кой лъже си отговорете сами.

Дебелокож. Бос. По шорти. Дебеловрат. Нарича се прост, затова се разбира с простите. Т.нар. интелигенция го презира зад гърба му, но разлигавено ухилена, пиарно му мие краката в легена на мерзкото си овчедушие и е готова да изпие и водата, стига Простият да я потупа по задника. Лицемерен народняк, който тръби, че маа филии с мас и пръжки и всички му ръкопляскат, но не питат къде са му милионите. Позьор от треторазряден кастинг за ролята на Кръстника, дълго позирал пред огледалото смелост. Той може да нарече всеки поданик на Държавата СИ матриал, касапин, да те еа, може да прати всеки на село да сади картофи, може и всяка околовръстна да направи министър.

Дами и Господа. Другарки и другари. Що ма махнахте , а? :-) Пак ще си дойда.

КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН ХА ХА ХА

За сметка на това има поевтиняване на стридите , черният хайвер и трюфелите. Тях ще ядем.

Вече се намира и френско шампанско само за 200 лева:)

ЖИВЕЯ В ПРОВИНЦИЯТА ДОХОДА МИ Е 1000-1200 НА МАЙКА МИ 500 НА БАЩА МИ 650 ОТ НИЩО НЕ СМЕ СЕ ЛИШИЛИ И ВЪПРЕКИ ТОВА ВСЕКИ МЕСЕЦ НИ ОСТАВАТ ПО 1000 КОЙТО СИ ВНАСЯМЕ В БАНКА СРЕДНО СТАТИСТИЧЕСКО СЕМЕЙСТВО СМЕ ПРОСТО СМЕ ЗАДРУЖНИ И НИ СЕ ПОЛУЧАВАТ НЕЩАТА

Елена,ще се ожениш ли за мен,още един член на щастливото,задружно,проспериращо българско семейство,кво толкова?:)

само ако доходите ти са над моите не искам да те обричам на комплексарщина цял живот:)

Средно иде малко над 700 лв на човек. Колко плащате за отопление през зимата? А за храна? Облекло? И спестявате по 1000 лева, БЕЗ да се лишавате от нищо?! Странно...

А кола? Поддръжка, данъци, гориво?

ма шундо!Всеки уикенд са в Париж на покуки ма простотийо от село.Намерила с 2-3 х.лв. на месец да се пъчи.Олигофренка!

ДА,Хан Тукту,ще ядем пасти и ще пием бира,нека да задържим първото място по сърдечно-съдови заболявания:)

Естествено, проблемът не е в цените а в доходите. Само че от къде да дойдат доходите, след като, колкото и да се набираме всички, като глист на буца и да си скъсваме задниците от бачкане, "благата" се разпределят между шепа жадни за власт и пари, власт имащи, чиито единствена цел е експлоатацията. Група лисици си направила курник с бройлери за да си ги папака на спокойствие. Познайте кои са бройлерите и кои - лисиците! "Нещастието на едни прави щастието на други". Освен това у нас се краде много, ама МНООГО и най-нагло и безочливо пред овчият ни поглед, но ние си мълчим - НОРМАЛНО за Булгаристан и робската ни психика. КРАЖБАТА е библейски грях, който е на мода из управляващите не само у нас но и в световен мащаб. Свиквайте с положението, защото това ще продължава и за напред... Абе, "ДА ГО ДУХАТ БЕДНИТЕ" - така е било от древен Рим насам, така е и таке ще бъде!

Още малко и ще откриеш нов свят. На това му се вика капитализъм. Навсякъде е един и същ. Кой не скача............

капитализъм, та капитализъм. Ама в най-капиталистическите страни заплатите им 5-6 ПЪТИ по-високи, енергоносителите от всякакъв вид по-евтини. Хран.стоки, парното, тока, телефона, интернет и те с по-ниски ценички. Желязната завеса вече я няма другири и другарки. Всеки има роднини в "загниващия" капитализъм и знаем цени и заплати. А в булгаристан е феодализъм с шепа феодали и 97% роби, точно като в русия. Къв капитализъм те гони

Затова пък активите на Боко и Цветелинка отдавна се мерят в милиарди, така че нищо не се губи в природата, само си сменя собственика.

ДО КОГА ЩЕ ТРАЕМ БЕ ДО КОГА ЩЕ СЕ БЪЗИКАТ С НАС? ДА СКОЧИМ И ДА ГИ ИЗМЕТЕМ. НА КРАК О ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ!!!

кой да скочи то само мангали останаха а тях не ги бърка че вдигат цените защото им вдигат и помощите

Време е миро факиро да си ходи че големи каши забърка, краде апък да не говорим кви заплати и демесета си залагат в агенции които нямат никаква работа и не постъпват никакви проекти. Алоооо президента направете проверка

ако герб можеха да контролират финансовите принципи на цените, биха могли да конролират планетата, не само бг.... нещо, което електората не трябва да вижда, е един от основните, непроменливи и неоспорими факти при герб, бсп, дпс, сдс, бкп, кпсс, пасок, спд, неа демкратиа, нпд, и тнт., е как, именно как избираелите им в един момент се оказват пълни идиоти, незнаещи за какво гласуват. но за сметка на това, винаги с овча надежда в следващата сричка...

А кое не поскъпва? Нашите заплати от 4 години плавно намаляват и няма изгледи за стабилизиране, камоли за за покачване, а всичко поскъпва.

Ало, ченгетата на ГЕРБ, лумпени и поддръжници на една шарлатанска тайфа - къде сте? Какво стана с вашите лъжи? Цените се увеличиха 200 процента, старите хора умират без пенсии и средства за такси, данъци, лекарства, храна и дрехи. Младите са неграмотни, дрогирани, селата са мъртви, а вие, ченгета тъпи, подържате д нашите пари 60 000 агресивни интриганти. Това ли ви е демокрацията?! Това ли ви е Европа? От вас освен хленч и лъжи друго не се чува, простаци такива. Докога ще ви търпим?!

Господин Президент, не виждате ли, че в момента Мирослав Найденов прави КАРТЕЛ ? НАЛОЖЕТЕ ВЕТО НАД ЦЕНАТА НА ХЛЯБА. Имаме научни институти по зърното и брашното, публикувайте свястна обосновка на ситуацията, а не слугинското бръщолевене на министъра.

Живеем така, сякаш нищо не е зле, по телевизията е окей, по улиците- окей, протестираме без полза- окей- никой не ни чува, че умираме! Окей! Трябва вот на недоверие за геноцида ни, ама кой да го стори?...Окей?Който е на заплата някаква си и малка пенсия живурка някакси и всичко е Окей!

Само си пишем глупости по форумите, а цените непрекъснато растат.Докато не грабнем тоягите и не ги развъртим по на политици,монополисти и най-различни обикновени крадци ще продължим да страдаме.Бунт,на оружие братя и сестри.Свобода или смърт!

ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ДАВАТ ЗА ПОДСТРЕКАВАНЕ КЪМ БУНТ СРЕЩУ ЗАКОННО ИЗБРАНАТА ОТ ТРУДОВИЯ НАРОД НА БЪЛГАРИЯ ВЛАСТ? ПЪРВО МИСЛИ, А ПОСЛЕ МИСЛИ! НО ОТ КОМУНИСТИ КАКВО ДРУГО ДА ОЧАКВАШ! ОЩЕ МНОГО БОЙ ПО ИЗБОРИ ЩЕ ЯДЕТЕ ДОКАТО НЕ ВИ ИЗБИЕМ ДО ЕДИН.

Е, нали сме демокрация! Законно ги избираме, законно ги сваляме! А "колко дават" на некадърни и породажни политици или тях само ги "даряват" с едни кръгли суми?!!!

"Законно" избрани с 20% от гласовете на имащите право да избират!

Планът Ранът още върви с пълна сила до 5 мил. народ, така че ...

Първо се обяви, че реколтата ще е повече от добра, сега пък обратното. Хлябът е основна храна на българите, особено на възрастните хора - те вече го ядат само него с мляко. Като го вдигнат и това не могат да си позволят вече. Как може в 21 век и да няма човек пари за хляб, да не говорим за сметки. Докъде ни докараха тия последните управници - дали не мислят, че сме много народ и трябва да ни намалят. Нашите заплати и пенсии кога ще се вдигнат, но не с 10, а с поне 50%. А техните заплати защо ще бъдат увеличени два пъти, те повече хора ли са от нас?! Докога ще спи тоя народ. И стига с вече с тия комунисти, че ставате смешни - касае се за оцеляването на българския народ, а вие се заяждате на партийки.

ПИЩЕТЕ ЛИ КОМУНДЕТА? ПИЩЕТЕ, ЗАЩОТО НЯМА ПРОШКА ЗА ВАС МЪРЗЕЛИ НАГЛИ! ТОВА Е ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР, САМО НАЙ-СИЛНИТЕ ОЦЕЛЯВАТ! НАМЕСТО ДА ХЛЕНЧИТЕ И ДА БУТАТЕ ПАРЕТА В БАНКИТЕ ВЗЕМЕТЕ КУПЕТЕ СТОКА С ТЯХ, ОТВОРЕТЕ МАГАЗИН В МОЛА И ПРОДАВАЙТЕ! АМА ВИ НЕ СТИСКА ЗАЩОТО СТЕ СВИКНАЛИ ДА КРАДЕТЕ А НЕ ДА СЪЗДАВАТЕ ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ. КАТО НЕ ИСКАТЕ ДА БАЧКАТЕ ЩЕ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД, А С ВАС ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ И ТЕРОРИСТИЧНАТА ЗАПЛАХА ЗА БЪЛГАРИЯ В ЛИЦЕТО НА БСП, ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ ПОДКРЕПЯТ ТЕРОРИСТИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ САМИТЕ СА ТЕРОРИСТИ. ЗА СПРАВКА Т. НАР. ПАРТИЗАНИ УБИВАЩИ ЗАКОННАТА ДЕМОКРАТИЧНА ВЛАСТ, ИЛИ ПЪК ОНОВА КАМИКАДЗЕ ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ВЗРИВИЛ РАЙХСТАГА. ИЛИ ПЪК ОНЕЗИ МЕРЗАВЦИ ВЗРИВИЛИ ЦЪРКАВАТА СВ. НЕДЕЛЯ. ВСИЧКИ ТЕ СА КОМУНИСТИ Т.Е. ТЕРОРИСТИ!

Леко чадо да не пукнеш от злоба, ама немай грижа, аз ще се погрижа.

С парите които ни КРАДАТ с тези увеличения УПРАВЛЯВАЩИТЕ да си купят тамян и свещи за девет поколения напред АМИН ДАЙ БОЖЕ.

...А пенсиите след 45 години труд се топят от такси и данъци.. Е как да не заминеш ? Поне няма да гледа човек успехите на партията и това ще му спести някои лекарства.

Вдигане на цените и замразени заплати ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ! Следващия път да изберем планът Сидеров за 500лв. минимална пенсия и 1000 лв минимална заплата. Който смята, че това е невъзможно ни лъже най-подло!

Гадни журналя, само знаят да обобщават кое с колко ще се вдигне, вместо да се намесят и да плюят против правителството и да помогнат да се разбунтува народа ........ Купени подлизурковци.

Скоро бяха поместени данни,колко е вносът на зеленчуци, месо и млеко в България. Много любопитни и известни на всички нас, та значи вдигаме цените за вносителите, а не за родните производители. Тогава, на кого е министър въпросният г-н?

vlad

Време да преосмислим много неща за нас самите. Светът е изправен пред най-страшното: Ресурсна криза резултат от екокатастрофата, която ще се усеща все по-силно. Вече не става въпрос за доходи, а за оцеляване на цивилизованата част на човечеството. Богатите северни страни вече се подготвят тихом-мълком да се отделят от проблемните южни райони на Европа и Америка, в Азия гигантите също реагират адекватно. При нас е време да се откажем от различни форми на политика и заедно да помислим как да спасим страната си като минимизираме последствията. Поскъпването е само началото, то е продиктувано от лошата реколта, лошата реколта е резултат от еко катастрофата на земята и прочее. Ще оцелеят само най-организираните!

Няма лоша реколта поне по моя край, добивите от декар са средно по 550 килограма, което никак не е малко всичко това се прави с цел да се започне пак едно реване на есен за дотиране на селскостопанските производители за да могат пак да си накупят джипове и други благинки за сметка на всички свои работници и на всички които са им дали земята си под наем. Междодругото знаете ли колко рента дават тук по 30-40 килограма от декар !!!!!!!!!

Истина е, че всичко поскъпва в България, но най-скъпо ни е управлението на ГЕРБ. Едва го плащаме, докога ли?

Няма такъв овчи народ на земята! Няма!

Всеки народ си заслужава управниците!

България днес, под "вещото" ръководство на Герб, безработица, мизерия, абсурдни цени на всичко, липса на преспектива, милиционерщина.

Хак ни е! Мълчете още, спотайвайте се, пълнете гушите на монополистите, чиите благодетели са управляващите! Колко държавни поръчки спечели Лукойл и то на цени, по-високи от тези на дребно? Колко пари нагушиха от тази зелена енергия и познайте от първия път при кого са тези пари? А майчинството - МРЗ е вече 290 лв., а майчетата с по 240 лв., а нашичките гушат по стотици милиони бонуси! Ами пенсионерите - вече три години нито лев увеличение! Ние не сме народ, а скотове! Разединиха ни и безчинства

ТАКА ЩЕ Е ДОКАТО ИМА ОЩЕ МАКАР И ЕДИН КОМУНИСТ В ПАРЛАМЕНТА. И моля без намеци че "комунисти вече отдавна няма" и че тия социалисти са нещо като ...капиталисти.

На оружие братя! На оружие!

оказва се че никой производител няма разходни - производствени норми по които се прави по формула - всеки софт. продукт за склад го има това нещо - себестойността на крайния продукт . значи чакат някой да им каже ,и преди хляба поскъпваше поради лошото жито-брашно и скъпи подобрители, сега пък щото житото,респективно брашното били супер качествени ,явно някой командва парадо и се подхилква

Това което правите вие като държава г-н найденов е да продавате всичко което ражда нашата земя и след това да внасяте боклуците на цял свят за да ги ядем ние и да ни тровите. А това което всъщност трябва да правите е да затворите пазара за продукти които ние сами си произвеждаме и саи може да си консумираме а когато има недостиг на нещо тогава да внасяме боклуци - Това е добро предложение което всеки един нормален човек би осъзнал, въпреки че то в тая пумия България май малко останаха нормалните

НЕ ПОСЯГАЙТЕ НА ХЛЕБЕЦА НА ХОРАТА.

Война, мор, глад са част от най- ефикасните решения при световна криза. Понякога стават част от политиката Ежь вада, пий вада, срать ты будешь никогда

Това видяхме от ГЕРБ.- поскъпване на храни,горива,ел.енергия ,замразени пенсии ,задушаване на бизнеса забрани и много празни обещания

оставка на министръ Найденов, за пореден път допуска съвсем съзнателно повишение на цените на хляба и на другите основни хранителни продукти. Какъв министър е като само се оправдава със световните тенденции, той знае ли какви доходи получават българите ? въобще цялото правитлество наясно ли е с обстановката в страната ?

Много е интересно как неокапиталистите си копаят сами гроба, когато съвсем ни притиснат до стената няма да имаме друг избор освен да се бием докато не остане нито един!

Време е за "концерти" с празни тенджери и тигани на "Опашката на Коня" ... натам отиват нещата

d4

А доходите кога ще споскъпнат??

Какво стана със заплатите,нещо много олекнаха,време е да поскъпнат и те?

На куково лято!

Гарантирано от ГРОБ