Хлябът поскъпна в три големи града

В Пловдив, Пазарджик и Сливен от днес хлябът е с нова, по-висока цена.

Обратно в новината

Коментари - Хлябът поскъпна в три големи града | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ограничението в износа на пшеница в Русия и Украйна пада на 31 март и тогава ще сме свидедели на обратната тенденция-падане на цената.

Бойко, чети малко новините и как се справят в Кипър със спекулата и натиска на монополистите. Държавата да се намесва за определен период на време с пределни цени на основни стоки, храни и горива.

Я кажи тая цена -612 евро за какво количество е, да не е за 1000 бушела,или за 5 мегаграма?

С.Иванов-шеф на Зърнени храни-Силистра:"Поради цената от 450 лв./тон търговията с пшеница е тотално замряла,никой не купува.Ако някой мисли,че ще продаде на тези цени,ще удари на камък!"...ХА-ХА-ХА!

Пропуснали са София.

Рязко се понижава цената по борсите-Париж..2011-212 евро за тон,БудапещаХ.2010-175 евро,март2011-172 евро,Лондон..2011-152 паунда,.2011-149 паунда.... явно нашите спекуланти ще гризнат дръвцето...ХА-ХА-ХА!

Ако цената на хляба се вдигне, най-засегната част от тварите ще е свинския род, по логичната причина, че българина ще завиши консумацията на мръвки!Треперете от страх свини!И не отглеждайте тикви,тиквеници свински!Отнемат ви хляба!

Изкупиха ни зъпното преди няколко месеца по 20ст.Щеше да има до новата реколта.Изнесоха го на по-висока цена и спечелиха.Сега ядем хляб по 90ст.Ами водата,ами тока,ами колбасите,ами млякото,ами безработицата и тя расте.Заплати-по ниски от всякога.Идват избори.Неволята учи.

Това са инсинуации и лъжи.Хляба не е поскъпнал и няма да поскъпва и тази година, всичко е рожба на електронния феодализъм в нета и слугите му- феодалите-журналисти или журналистическия стоков феодализъм/избери сам/.

В ГОЦЕ ДЕЛ4ЕВ ОТ ПОНЕДЕЛНИКХЛЯБА Е 1,05 ЗА 0,700ГР

Не е вярно, че хлябът поскъпва. Мирослав Найденов каза, че няма да поскъпва.

Мирослав Найденов всяка седмица си мени мнението...

Изхранваме се само с хляб и олио.Легендите разказват,че като им се вдигнат с 10% цените ще умреме.

За разлика от много хора ям ориз.Той набъбва,а хлябът се свива.От опит съм научен ,че всичко ,което набъбва като го топнеш във вода или нещо друго, е по-полезно и по-евтино.

А ти защо не си вземеш злобата и не си я забиеш в задния двор на къщата, че да ти се отворят очите по-широко?

Абе тази нация само с хляб ли се изхранва?

Като ви е скъп хляба, яжте пасти!

СВОБОДА НА НАРОДА

Никой не ви иска ментака-хляб, ами ще стане така, че и да свалите цената, потреблението вече няма да е същото! Сами ще си набиете канчетата.

Преди години по този начин си е действувало от враговете на България и по време на войните. Винаги се е намирало някой, който да потърси отговорност на спекулантите! Какво ли ще се случи сега?

ШЕФЕ , тука има един всезнайко , вземай го на работа , ще ти оправи бакиите .Нарекъл се е МЕНТОР.

Скоро на мястото на шефа ти,ще има нов шеф.Не винаги съм съгласна с Ментор,но в случая е прав!

вчера ми предложиха 500 тона на цена 350 лв. плюс ДДС, а царевицата се срина до 300 лв. плюс ДДС.

Започва внос на брашно от Турция на цена 500-520 лв./тон.Какви са тия фантазии за 610 евро, това да не са фастъци?А лакомите ще видят след 2 месеца на какво е способна гъгрицата, всички партиди са с голям процент зараза...Май и за фураж няма да става! Силозите на арендаторите пращят от зърно със скрита зараза, ама те дори не знаят,щото са льольовци.

НЕ Е НЕОБХОДИМО МНОГО ДА СЕ РОВИШ. ОТВОРИ "БАНКИ И ФИНАНСИ" НА ДИРА И ЩЕ ВИДИШ , ЧЕ МЕЖДЕНАРОДНАТА ТЕКУЩА ЦЕНА НА ПШЕНИЦАТА КЪМ 02.02.2011 Е 610 ЕВРО !!!!! НЕ ОБИЖДАЙ ОПЕРАТОРА И НЕ ПОСТАВЯЙ ПОДСЪМНЕНИЕ ИЗНЕСЕНАТА ОТ НЕГО ИНФОРМАЦИЯ!!! ТЯ Е ИСТИНСКА!!!! ВЕРВАЙ МИ !!!!

Браво на ГЕРБ! Само така - вдигай цените! С теб сме!!! И да не ти пука, че щели да гладуват - определено затлъстяването си е един от големите нашенски вече проблеми. Така че Борисов - с теб сме!!!!

И аз вдигам гълъбите от тая държава, дето няма никакъв контрол над спекулата.Да останат само примати с ниско Ай Кю!

До сега не бях виждал баничарка с толкова високо IQ че и със гълабарник :)

ДРАМАТА С ЦЕНАТА НА ХЛЯБА ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ. Пожарникаря който непрекъснато ни забавлява с рязане на лентички и преоткриването на детски градини сякаш не забелязва каква е цената на тон пшеница на световните пазари - 610 ЕВРО !!!!! Сега ще стане ясно в какво състояние е държавния резерв, защото ако него го няма и е изнесен от алчните търговци, то Борисов със сигурност го очаква съдбата на Жан Виденов. ЗНАЕ ЛИ Г-Н ПРЕМИЕРА КАКВО ЗНАЧИ ЦЕНА НА КИЛОГРАМ ПШЕНИЦА 1,20 ЛВ.??!!! СЕЩА ЛИ СЕ КАКВА ЩЕ Е ЦЕНАТА НА ХЛЯБА ДО НОВАТА РЕКОЛТА , АКО ДЪРЖАВАТА НЯМА ИЗИСКВАЩИЯ СЕ РЕЗЕРВ ??? Наясно ли е някой какво ще се случи с цената на стоките в цялата хранителна верига в която участва зърното с заложена международна цена от 1,20 за килограм ??? АКО СКЛАДОВЕТЕ СА ПРАЗНИ Е ЯСНО КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ - ХИПЕРИНФЛАЦИЯ И СБОГОМ НА ВАЛУТНИЯ БОРД. А до тогава да се надяваме, че Борисов е не само пожарникар но и добър стопанин удържал държавния резерв от посегателството на бандитите.

Крас като си толкова сведуш по въпросите можеш ли да ми обясниш след като на световните пазари цената на пшеницата е 610 евро защо в Германия брашното е по-евтино от Б-я или ще кажеш че в Г-я тази цена не влияе на крайния продукт.Или в Б-я спекулантите са на почит.

много ми е интересно къде в германия купуваш бяло пшенично по 40 евроцента или пълнозърнесто ръжено по 65 евроцента.

Всяко идиотско деяние има своето философско оправдание.

Не купувам хляб, над 50 ст./ за 700 грама.Съжалявам.Минавам на други източници.

Виновни са: Тройната коалиция, Трактора и Иван Костов! лично аз ги видях, как ходеха нощно време да скапват реколтата! Имам и доказателство запис от СРС - една супер силиконова мацка, която си тананикаше чалга мотиви ми го остави ня бюрото на флашка...

Че на коя стока или услуга досега и е паднала цената, бре драги!?!?! Капиталъзъм - това си е вечна спекула!!!

Цените не падат,затова БОКО ще падне!!!!

хлябът не е еластична стока, не си слушал внимателно на партийното събрание глупостите за пазарната икономика

Само 1 седмица бойкот и да видиш как ще го намалят. За съжаление без хляб не може.

Навирих цената на 70 ст. за хляб 700 гр., но производството падна драстично, защото консумацията намаля.При това намалено търсене не мога да издържам месачки,пекари и транспорт и затворих фурната.Ще чакам да падне брашното, ако не ставам таксиметров шофьор или изчезвам за Австралия.

Върви където искаш - прав ти път и не се връщай - да не мислиш че сега всички читатели ще плачат за теб. По добре се махай, не си нужен - в момента България няма нужда от фалиращи неудачници

А от какво има нужда- от контрабадисти , измамници , наркодилъри , сводници , крадци и убийци- от това ли има нужда- заради такива б.клуци като тебе няма да се оправим .

ооо, дянков, ти ли си, ве? познах та по гласа.

Купих си 500 кг.жито по 15 ст./ кг. още юли и си го смлях.Имам си за цяла година и хляба ми излиза за килограм 0.20 ст.Печа си го в печка на дърва!Муци е !Ам-мм!

Пак ли пробни балони? Кой хляб е поскъпнал? Има десетки видове хляб. На кои производители е поскъпналият хляб? Кажете ги! Оъ къде казаха, че "...поскъпване ще има и за пълнозърнестите и типовите хлябове. Закуските също ще бъдат с по-високи цени..."

Най-добре се печели, от това без което не можеш или си зависим всеки ден-хляб,лекарства,доктор,цигари,алкохол,наркотици,жени,хазарт и др.такива.Познайте кой владее този бизнес.

Ям картофи-варени,печени,приготвени на пюре и т.н.,които съм си купил по цена 0.30 лв./кг.Хляба е вреден и опасен за здравето,което се дължи на торовете и подобрителите...Много фурни вече фалираха...

Напук на всички приказки в Кауфланд Варна хлябът предната седмица нбеше на 0,42 лева, а по-предната на 0,49. Така че правете си изводите.

Какво е качеството е друг въпрос.

Лъжа е.Втори месец купувам типов хляб на 1.2лв/600 гр.другите с 0.2 лв. отгоре.Мога веднага да изпратя бройка с касова бележка.

Гочо, не говори простотии, нашите управници не са необразовани и алчни като управниците в арабските страни. Нашите са демократи, с център-десни убеждения и гледат да ни оправят веднъж-завинаги, а не да ни изклатят като предишните.

Ти си мноооого , ама мноооого тъп мегаолигофрен , брато ....нямам какво повече да добавя . Болшинството във форума ще се съгласят с определението ми към тебе . Прави си изводите .мишок заблуден

Личи си,че малко са те клатили предишните...Дано и след като тези те наклатят,да се образува някоя гънка та мозъка ти!!!