Найденов: Не заслужаваме лош хляб

Всички коментари затова, че няма да ни стигне зърното нека да престанат. Няма как да нарушим зърнения баланс.

Обратно в новината

Коментари - Найденов: Не заслужаваме лош хляб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н министре, щом не можеш да контролираш цените, тогава спирай субсидиите на спекулантите! Нормата на печалбата за ЕС е 6-7%, а те със субсидиите си докарват над 300%! Къде го има това?! А нима заслужаваме да ядем 20- годишно ирландско месо?! Колко много неща oще не заслужаваме", г-н министър!... Включително и 20% ДДС на храните и т.н. социални пенсии от 100-110 лв., т.е. под 50% от официалния праг на бедност! Г-н министре, продължавай в същия дух, много вярваме в теб, дано да не ни излъжеш и ти! Върнете 3-те истински хляба, заменете белия с пълнозърнест или хляб без брашно, а всички т.н. гаражни да се махнат от пазара! Кьораво и кьопаво, куцо и сакато взе да прави хляб!... Затова стратегическите отрасли са държавни - ел. енергия, парно, ВиК, ЯЗОВИРИТЕ, ХЛЯБА. МЛЯКОТО И МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ, МЕСОТО и др., за да има строг контрол и качествена храна - така е по света!... Кой разреши да се изнася качествената пшеница?!... Мафиотското правителство! Ти, Найденов, си от същото това правителство, а сега се опитваш да се измъкнеш с тъпи приказки! Е, щом и министерството поощри поскъпването на месото, сега и на Насъщния - стана ясно, чии интереси изразява и защитава! Разбира се. не тия -на данъкоплатеца - опоскания народ, а на монополиста, богатия, когото го е страх да задължи да си плаща редовно данъците и пази под чадъра незаконно забогателите! А народът нека мре!... Щом е по БДС - ЩЕ Е ТРОЙНО ПО-СКЪП! Защо, г-н министър?! Ами като фирмите не знаят (а всъщност много добре знаят!) защо се бави изкупуването - кръц лицензите!... Следващата година ще знаят!... Точно този, който ни пробута 20-годишното ирландско месо, да се прави на загрижен, е просто цинично!

Преди много хиляди години на тези земи са се настанило едно лъжливо,мързеливо и крадливо племе............/византийиски хроникьор/

не заслужаваме и посредствен министър

Затова стратегическите отрасли са държавни - енергия,парно,Ви К, ЯЗОВИРИ,ХЛЯБА.МЛЯКОТО И МЛ.ПРОДУКТИ, месото и др. за да има контрол и качествена храна - така е по света

Вие от мафията не заслужавате лош хляб. А народа заслужава ли.

НАЙДЕНОВ, ЗАЩО СИ МИСЛИШ, ЧЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА "прогнозира накъде ще върви цената на пшеницата" ??? ТРЯБВА ДА СИ ГОЛЯМ КРЕТЕН ЗА ДА НЕ ВИЖДАШ КАКВА Е ЦАНАТА НА ЗЪРНОТО ЗА КОЕТО В МОМЕНТА СЕ СКЛЮЧВАТ ФЮЧЕРСНИ СДЕЛКИ. Ами в момента тази цена е 628 евро за тон бе господине !!!!!!!! Само след няколко месеца международната цена за килограм пшеница ще е 1,20 лева, а хляба и дериватите от цената на зърното ще се изстрелят до небето !!!! СЕШТАШ ЛИ СЕ ЗА ЖАН ВИДЕНОВОТО ВРЕМЕ. Скока на цените на храните ще предизвика хиперинфлация и срив на валутния борд. КАКВО ЩЕ СТАНЕ С НАДЦЕНЕНИЯ ЛЕВ Е ЯСНО КАТО, ЧЕ ЩЕ СЪМНЕ. Да му мислят вложителите предоставили на депозит парите в банките. Ще се наложи да пият една студена вода, ако се надяват , че държавата гарантира с нещо валутните им депозити. ЩЕ БЪДЕ ТОЛКОВА СТРАШНО, ЧЕ ЖАН ВИДЕНОВОТО ВРЕМЕ ЩЕ НИ ИЗГЛЕЖДА КАТО ЕДИН ЩАСТЛИВ ПЕРИОД ОТ ЖИВОТА НИ. Теглете парите си и ги влагайте в Буркан банк. Днес е рано утре е късно. ВЕРВАЙТЕ МИ.

Повсеместните хубави януарски снегове са предпоставка за добро братене на житните посеви. Това, при нормален вегетативен процес е предпоставка за добър урожай през 2011г. Това ще снижи цената на вътрешния пазар на зърното, брашното и хляба. Тази переспектива не е изгодна за картелите и тарикатлъците започват от рано. Колкото може да се крадне до новата реколта все е кяр.

Байно ле Краси, ние трева пасем, но тоз фураж, дето ни го пробутваш, силно смърди и е несмилаем.Ако и ти си от тези ,дето се надат да се пооблажат от различните видове световни кризи,няма да си първия, помним и други играчи с БГ зърното точка.

Кой разреши да се изнася качествената пшеница. Мафиотското правителство. Т, Найденов , си от същото това правителство, а сега се опитваш да се измъкнеш с тъпи приказки.

Не ви ли се струва, че този министър се държи като недоволен гражданин в интернет форум? Вземи свърши нещо по върпоса, бе, Найденов! Ти си министъра, ние плямпачите! Ако не можеш, върви си по живо-по здраво поне да не заемаш място!

Кажи първо какво направи за 20 годишното канцерогенно месо ? А след това обяснявай защо 2 години нищо не си направил за лошия хляб...

Ама ние си го заслужаваме, хак ни е, както и останалите боклуци по сергиите в 2011 г., ЕС и напъни за Шенген /?!??/

Като не заслужаваме защо допускаш , На ли си министър или лукова глава ????Само приказки !!!!!!!!!!

г н министър като толкова много не знаеш попитай мвр министъра той ще ти каже имали внесена пшеница за хляб в България или няма за да разбереш трябва ли да се влияе цената хляба от коя пщеница яде българския народ.

тия некадарни министри да умират вече,като нищо не е в тяхните вазможности да се махат .а не да ядат хляба на децата ни. буклуци министерски и гербове и сдс и дпс и бсп продажници на USA. Aрибските говеда и турските еничари.

Не заслужаваме лош хляб, но го ядем, след като до там сме я докарали. Не заслужаваме и лоши министри, но ги търпим, след като сами сме си ги избрали.

Е...щом и министерството поощри поскъпването на месото, сега и на Насъщния-стана ясно , чии интереси изразява и защитава!Разбира се не тия -на данъкоплатеца-опоскании народ, а на монополиста,богатия,на когото го е страх да задължи да си плаща редовно данъците и пази под чадъра незаконното забогатяванеее...А народа нека мрие..../щом е БДС-ЩЕ Е ТРОЙНО ПО-СКЪПО!?Защо бре , г-н Министър!?

Искаш хубаво и евтино? ..събуди се!

Хайде, стига сте мрънкали! Човекът със сигурност не е идеален, но има ли тук някой от вас без кусури? Той се старае да направи нещо, опитва се да промени нещата към по-добро, доколкото може. Това е най-важното. А да си седиш в блатото и от там да крякаш и да даваш акъл, това всеки го може.

той де Дебел Мирко!!!

хляба в булгаря и за прасета не става ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ах какъв министър - като слънце, как огрява навсякъде, а?

Ами като фирмите не знаят (ама всъщност много добре знаят) защо се бави изкупуването - кръц лицензите. Следващата година ще знаят... Колкото до качеството на хляба - браво господин Министър - открихте топлата вода, какво да чакаме за следващото Ви прозрение? Да откриете колелото, може би?..

НИЕ, си заслужаваме живота който си избрахме, чрез ПП "ГРОБ". И хлябът, 20 годишното месо, ГМО, всички останали наложени ни методи от NWO за геноцид над българите. Докато се спасяваме поединично, ЩЕ Е ТАКЪВ ЖИВОТЪТ НИ, какъвто го виждаме и си го знаем. ДОЙДЕ ВРЕМЕ! СТАВАЙТЕ! ОТ СЪН МРТВЕШКИ СЕ СЪБУЖВАЙТЕ БРАТЯ БЪЛГАРе! ДОРДЕ Е МЪНИЧКА ЗМИЯТА, ЕЛАТЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ, С КРАКА ДА Й СТРОШИМ ГЛАВАТА, СВОБОДНИ ДА СЕ НАЗОВЕМ, а не либерали.

Като неможеш да коментираш цените по закон , коментирай качеството. Нали точно заради качеството не се изкупува тютюна, нека така да стане и с зърното, брашното, хляба! Или май точно вие нямате сметка от това, а ?

платените драскачи от дс нямат почивка. партята работи, партисанските отряди сащо

като не можеш да контролираш нищо, за какво си ни, ПИТАМЕ НИЕ ТВОИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ! Аре джа, лальовци такива!

Земеделския ни министър има много повече задължение от това да пише рецепти за храните. Какво ще ядем, ще решим ние. Ако хляб, който министъра не харесва, но се харесва на клиентите, откъде накъде ще ги лишават от него. Ние не сме аборигени, можем сами да решим. Щом тези храни са на пазара, значи не са толкова лоши, лошите не се купуват. Точно този, който ни пробута 20годишното ирландско месо, да ми се прави на загрижен е просто цинично.

Да бе , пазарна икономика и отровни гъби продавай - пък който иска ще купува.

Не заслужаваме и правителство на ГЕРБ, но....

какво значи министъра който отговаря за това да казва че не заслужава ме.според мен значи няма министър на място.

Беше задръстеняк,гледаше все обувките си...а сега върти любов и е станал дженти...Абе, номера е,че си купи домашна фурна и яде здравословен хляб! Страх ме е да не посегне и към жената...

абе тия въздухари от настоящото правителство не се умориха от това литературно говорене бе - уж казват нещо, то звучи добре, а пък без никакви реални последици и резултати. Аман от надути изказвания на празнодумци. Супер дразнещо ми е да им слушам вече нищо неозначаващите им словоизлиания. да ходат да се хвърлят от някой мост тия безполезни плювалници!

Kysopametni gerberoidi ili skapana PR agenciq: ""Не знам и някой да може да прогнозира накъде ще върви цената на пшеницата", допълни земеделският министър" ДНЕС! А преди три седмици говореше: "По думите му в момента цената на пшеницата на международните борси е стабилна. Тя варира нагоре или надолу в рамките на няколко процента, така че цената на пшеницата не е предпоставка за увеличение на цената на хляба. Освен това в България цената на пшениците на борсите е стабилна, подчерта Найденов." Е, за тоя мошеник "няколко процента" може да са и 2 и 92....

Щом не можеш да контролираш цените, тогава спирай субсидиите на спекулантите, нормата на печалбата за ЕС е 6-7 %, а те със субсидийте си докарват над 300%.Къде го има тоя парадокс?И къде има такъв калпав министър?

А нима заслужаваме да ядем 20- годишно ирландско месо

Поне 30 годишното го изядоха/ме новобранците в казармите

Колко oще неща "не заслужаваме" господин Министър... Включително и 20% ДДС на храните!

Г-н министре, продължаваъйв същия дух, много вярваме в теб, дано да не ни излъжеш и ти.Върнете 3/те истински хляба и всички гаражни такива да се махнат от пазара,кьораво и кьопаво прави хляб

3-те хляба, едната партия, единия в-к "Работническо дело"...

препоръчвам на всички да си купят хлебопекарни и тогава ще ядат истински хляб без примеси

А откъде ще си купиш брашно, бе мозък? Да не мислиш че хлебарите тровят брашното- мелничарите са защото хлебарите го искат качествено,после и те добавят по нещичко...

Ти да не внасяш хлебопекарни,бе! Ами да си взема и едно прасе и една крава на терасата, а пред блока да разкопая за всички зеленчуци! В мазето пък да сложа казан за домашна! Хайде стига глупости! Това може да е хоби за неангажирани, но не е решение на проблема.