Коментари - Хиляди без ток и хляб в страната (обновена) | Днес.dir.bg

Хиляди без ток и хляб в страната (обновена)

Обстановката в страната остава усложнена. Над 850 населени места продължават да са без ток. В Смолянско свършва хлябът, а Гълъбово обяви бедствено положение.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди без ток и хляб в страната (обновена) | Днес.dir.bg

Коментари

Научете се да пишете ГРАМОТНО! За членуване чували ли сте? Ето вдна от простотиите ви: "В Смолянско свършва хлябът..." Хайде научете се кой извършва действието - хлябът или хляба!

Хиляди какво?

С унищожаването на БГ Армията и Гражданска Защита, всеки снеговалеж, се превръща в "Бедствие"!

То ракия да има .

то кат по време на война бе и то от само 2 дена сняг...нещо мирише...на развалено май от парламенто

В Боколанд се говори само за студ,глад и мизерия.

Така е, защото нямаме снежна практика.По времето на правешкият миндил тук да не е било Африка?Сигурно по дърветата е имало банани и портокали.Може ли да сте толкова изоглавени бе-през м. март защо имало сняг и трябвало ли да се чисти.Аз ли да ви давам съвет,че трябва да има верижни машини по основни пунктове и да чистят от двете страни едновременно- една към друга.Язък ви за стойките и прическите.Като завърша гимназия ще запиша инженерство,защото е ясно,че от прости хора, добро не може да се очаква.

Без ток,без хляб кой както го може.

и да сте си садили картофи...

смешници...идвали 7/седем/снегорина от някаде си...тук,преди да завали снегат идват поне 70...какви проходи,каква патна мрея???ако не си разчистиш снега-общината такава глоба ще ти усуче,че после не можеш да се савземеш до другата зима !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щели да се борят със световни заплахи,като тероризъм и т.н.Управляващи тарикати, като не знаете за какво става дума, защо не питате някои ,които знаят и го могат.Може ли да сте толкова изкуфели.

С този тероризъм шега не бива,онези от Сарафово, които ги "заловиха" преди две години, дано да не дигнат мерника и на някоя язовирна стена,че ще останем голи,боси.

Всяко зло за добро. Т.е. сега държавниците имат възможност при такива екстремни климатични условия да видят къде са слабите места (тесните гърла) в подготвеността ни да се справяме с тях, за да не изпадаме в кризисни ситуации, справянето с които имат пряко отношение и към нац. сигурност. Такива случаи ще зачестяват предвид времената , в които живеем и засилената сеизмична активност на планетата и ектремните климатични явления.

Нашата работа, стана като на ония братя от приказката, дето викали НЕВОЛЯТА !Чакаме все някой, ДРУГ да ни свърши работата!!!

По Одринско е голямо наводнение,турците казаха,че напролет почват нов язовир на р. Тунджа и ще го направят за 18 месеца,за да нямат повече такива наводнения.Финансирането било осигурено.Бойковците у нас заявиха,че ще затварят 135 язовира, защото нямали собственици.Това го няма никъде,може ли да са толкова улави?

Време е за оставки - Л. Павлова, боко-тъпото след като не могат да се справят със ситуацията - да си ходят! Не става въпрос само за снега, а и за 16-те МИЛИАРДА дълг!

Сняг вали всяка зима. Дъжд вали пролет и есен. А лятото грее слънце и изсъхва тревата. Чудя се как тези Природни Бедствия станаха такъв проблем в последните години. Или най накрая, незаконното строителство, изсечените гори след симулирани горски пожари, накачените хиляди нови сгради без капацитет за нов трафопост или липсата на синхрон в заграбените частни язовири, непочистените реки, липсата на поддръжка на мостове и съоражения и КОРУПЦИЯТА КАТО ЦЯЛО ни се отплаща със отнемане живот на хора. Спрете подкупите и ще спрем " бедствията" Просто зимата ще вали сняг и децата ще карат шейни и ще е красиво, дъжда ще наполява полята и пълни язовирите а лятното слънце ще кара гроздето да зрее без да горят горите. СПРЕТЕ КОРУПЦИЯТА!

без война заминаваме...пък и "армията" помага глеам....

дано като се стопи да има много наводнение и да омрат много селяни !!!

Ти си трагедията на образователната система в булгаристан.

Те селяните живеят при тебе в Германия.

Този е на село, издоил е кравата и сега се прави на "германец". Неграмотно селянче учило в селско училище с циганчета.

до селяните остналаи в българия : омираите боклуци !

Жалък плъх (комплексиран) толкова ли ти е мозъчето? Изнесъл си се от БГ но кесиш по форумите и изливаш помия? Стой си там и не се вясвай в България повече и тука всичко ще е ок.

Няколко дни вали обилен сняг. По планините са се натрупали огромни количества. Месец март е. Предстои затопляне на времето и стопяване на снега. Някой прави ли сметка какви количества вода ще се получат. И съответно осигурява ли в язовири и микроязовири свободни обеми, които да поемат тази вода. Или пак ще сме изненадани и ще последват поредните преливания и потопи ?!?!

Турбините въртят и призвеждат безплатна ел. енергия.

В Мизия дворовете бяха пълни с мъртви шарани?! Прокуратурата уж щеше да прави разследване. ЧА спомняте ли си случая със село Калояново в разгрд/шумен. област?

тоя филм го гледаме всяка година. Ама так е като няма кой да мотивира по подходящия начин нашите мили управляващи...

в германия времето е чудесно !

Сняг винаги е имало, и по голям даже,но умни управници не винаги е имало.Акъл трябва да имат в сметанките ,акъл, а не да се дуят като джофри по телевизиите.Нищо не става от тях!Ония тумбаси от казармата успяха ли да ги изкарат или си говорят за учения в чужбина?

Синоптиците от 1 седмица предупреждаваха за лошо време в тези райони, но министърката Лиляна Павлова вместо да вземе мерки, ходеше да обяснява по телевизиите, колко е хубаво, че взехме 16 милиарда заем. И сега, за да се оправдае с безхаберието си започна да уволнява наред началниците на пътните служби. И тези хора претендират, че ще правят реформи в държавата!!!

Е ти какво очакваш, да изчисти смега преди да е завалял ли?

Началникът и, навремето беше заповядал да лови снежинките във въздуха ... да не би, да искаш да кажеш, че и той е некомпетентен, и тъп?

Абе къде е батко бе? Тая държава май е на автопилот. Що така се е покрил батко? Няма интервюта, няма хвалебствени статии? Чака да се стопи снега, да пуснат тока на хората и да излезе отново на първа страница под фанфарен звън ли?

И ко праим ся? Чакаме снега да се стопи и после да осчетоводяваме загубите и броим жертвите? Баси случката, баси държавата! На времето, като бях войник, имаше сняг по два метра, но всички войници , заедно с техниката разчиствахме пътищата и нямаше проблеми. Сега няма войска, няма техника, няма нищо. И като нищо не могат да направят управляващите, поне в черква да бяха отишли да се помолят за по-малко щети! Ша съ мре и туй-то!

То армия отдавна няма ти техника търсиш. Армията Царя, Станишев и Доган я унищожиха. Станишев купи Кугари за половин милиард, които и за туризъм не стават.

Основополагащия принос и на Ванчо Костовото!

Не само броим жертвите. Плюнчим молива и пишем яко фактури , че сме почиствали и на луната и крадем , крадем , а вие си врещете.

Преди 100 годни никой не е чистил пътища и ток не е имало, но се е оцелявало някак. Ако си мислиш, че държавата има капацитет да изчисти всички пътища по време на 3дневен снеговалеж значи си много объркан. В Канада чистенето започва чак като спре да вали, а тук - като започне.

Хората предупредиха 2 дни предварително. Извинявайте, че няма денонощтна (брзплатна) доставка на хляб по домовете при метър сняг.

Ти хляба го остави. Те хората питки ще си замесят. Ама без ток как ще ги опекат? И на какво ще е стоплят? В това положение са десетки хиляди домакинства, някои от тях с бебета и малки деца, възрастни хора, болни и инвалиди. Тока е проблема, не хляба, ама ти не си разбрал.

1. Могат да се запасят преди да завали 2. Могат да се евакуират докато спре бурята 3. Всички в селата, в които няма ток имат печки на дърва и дърва, без изклчение. Ползват ги и когато има ток. Не се правете на луди само.

На старите хора, най-гадно ще им е, че няма да могат да си гледат телевизията... Всеки знае за зимата, че трябва да има пълен килер и дръвца и всичко си е наред. Имали са преди ток или течаща вода... А за джагаля джугаля.. не ме е грижа....

Прост Ганьо пак седнал да реве за соца..хахахаха ей този Ганьо веее, да забрави за соца , обаче!!!

Забравяш, че е пълно с помяри, които по времето на соц-а бяха с партийни книжки, ходеха на море безплатно, купуваха си апартаменти с нашите пари .... ТА СЪЩИТЕ тези ЧЕРВЕНИ ПОМЯРИ сега трябва да бачкат яко в частни фирми и им е гадно на ЧЕРВЕНАТА партийна измет, друго си е да доносничиш ....

Комунизма пукна като куче но комунистите в булгаристан останаха. Докато не не избием с колове крадливата комунистическа измет, държавата няма бъдеще. Смърт на комунизма.

Подкрепям... Идеята...

Абе колко пъти да ти казвам че комунизмът е утопия и го е нямало никъде по света:))) Ти малоумен ли си??

не забравяй и себе си, сигурно и ти си бил с членска книжка.

"Над 850 населени места продължават да са без ток." Нормална обстановка, когато държавата я няма. Има само оправдания, политиканстване и нищо повече. Пълна безпомощност и липса на управление. Жалко за хората в бедстващите райони!

Защо не направят далекопроводите под земята, иначе всяка година ще е същото. В Австрия и Швейцария са сигурно по 6 месеца в годината без ток.

Защото има цигани и емного скъпо

И аз това казвам. Да направят ел. енергията по 2лева киловат и да скрият мрежите под земята. Кабелите струват пари. Много пари.

Аз съм Снежи, Преспи и Киши... Боко, Роске, елате сега на парад като тоя на Шарлитата в Париж, ама в затрупаните райони, нали сте шарлита бе, еврейчета?

Стига вече плюене и злоба.Просто това е природата.ТАКИВА ПРОБЛЕМИ ИМАШЕ В ЦЯЛА ЕВРОПА,САЩ, КАНАДА И КЪДЕ ЛИ НЕ.Много е лесно да се дава акъл от топлата стая пред компютъра.Ако всеки от вас си гледаше работата така както иска другите да я вършат щяхме да сме цъвнали и вързали. Хейтъри нещастни.

Ако в България имаше студовете и снеговете каквито бяха по Източното крайбрежие нямаше да могат цяла пролет да съберат труповете от населените места!!!

Понеже виждам, че се заформя диспут за соц-а или за капитала, предлагам да направим референдум - да разделим Бугария-та на две половини- в едната да установим социалистически отношения от нов,плуралистичен тип с подкрепа от Русия , а в другата псевдодемокрация с подкрепа от ФАЩ и ЕС...

тихо ве каскет гламав

Социалистически отношения от плуралистичен тип ?!?!? Това е нещо като дървено желязо :)

в германия е топло и слънчево !

Браво. Щом е слънчево- събирай ПВЦ бутилки из паковете и градинките за по 25 цента бройката и си стой роб в ГЕрмания.

Белоградчик е с един мет. сняг , но никой не го тура у сметките . Улиците са непроходими , а кмета на града от два дни успя да го напусне с джипа си и отиде към Видин, по какви причини хората си знаят. Бедствено положение и шарлитата си траят.

Всека година кючека се повтаря: първо "снего ни изненадА" и нема ток и леб, после снего почва да се топи и пак ще ни "иненадА" с наводнения.

Не снега трябва да изринем, а некадърната политическа пасмина, гавреща се с българския народ вече 25 години. Същата пасмина, която редуцира чрез недоимък, мизерия, глад, безработица, напрежение, болести, липса на лечение, болници и лекарства народа с 25% Боко, моко, Доган, джулан, Местан, бостан, Миков, Гоце, Каракачанката, Симеонов ага, другарката Кунева, Раданчо, Сидер бей- всичката тая смет трябва да се извози до политическото бунище и да се рециклира.

Само глад и студ за малоумния български скот!

Прав си - малоумния български скот! който гласува за БСП и ДПС, АТАКА и прочие изроди - и се попикава от кеф, че масовият убиец ПУТИН избива своите врагове използвайки наемни убийци и трепе невинни украинци - само гърч за балканските мизерни скотове селски байчовци!!!!

Путин ти е пратил снеговете и виелиците по пощата сигурно)) много си смешен МИНИЕВРОПЕЕЦ))

Психар, защо намесваш Путин в бедствието?! Путин ли управлява бГ?! Ако я управляваше всичко щеше да е ок или на-малкото виновните щяха да си го получат. Управлява американски Бостан с тикви- гГерб, РБ, ПФ, БСП, ДПС, Дудук, АБВ.

...АМИ ВЗЕМЕТЕ ХЕЛИКОПТЕРИТЕ НА ББ - БУДА И ДОСТАВЕТЕ КАКВОТО ТРЯБВА, ПА ВПРЕГНЕТЕ ЦИГАНИТЕ ДА ЧИСТЯТ - ЕВТИНО И ЕФИКАСНО - ПО МЕСТА.

Че си "ужасен" е добре, но лошото че си ужасно тъп. И то тъп русофил. Тизека не знаеше ли че за далекопровиде нашите винкели не ставаха. Оти са от Стомана 3. стават само за асми. Тизека одил ли си в Кремиковци, построен на най убавата земя на Софийско поле. Всичко там беше модел 1938 година. Язека съм работил в ТЕЦА. Немаше по примитивна централа в Европа. Като идваш от Пловдив над София се носеше смок че се не видеше Копитото. Залъгваха селените с една панелка и жителство само и само да тръпят. Извинявай ако сам те засегнал ама така си е. Сега става само за скрап.

Един признак да разпознаем дегенератите по нашите земи е, че като се давят вместо "Помощ" викат "Така ви се пада". За незапознатите това интересно състояние на психиката прилича на радост от това, че самия той се дави и се дължи на факта на тоталното неприемане на проблема в който самия той е затънал, а ужаса дегенератът компенсира със злоба и радост, че може би и други освен него предстои да бъдат удавени. Понеже страхът от удавяне е заместен с ерзац емоция то дегенератът никога няма да направи реални постъпки за решаване на проблема и това е прозаичната причина да се удави дори когато водатата му е до колене. Единствения страх който той изпитва не е естествения страх за живота му и който нормално е двигателя за решаване на проблема а страхът да не би да се удави само той. Колкото повече други се давят с него толкова по-спокоен се чувства дегенератът. В случаи на проблеми при големи общности напр. народи това дори се изражда в подигравателно отношение към останалите давещи се и способства за пълното неглижиране на проблема и пълно парализиране на съпротивителните сили на цялата общност.

в бедстващите раиони хората живеят в затворено общество-взаимно си помагат.бъдете сигурни,че там нито гладни,нито ядни ще умрат,които не може да се заплали печката ще спи у съседите,те ще го нахранят. и не правете драма за хляба-много малко от тях купуват хляб от магазина,повечето си местят сами.лично ние зареждахме част от раионите с брашно.дано не им се налага да търсят лекар-там вече няма спасение.

Супер временце за ски. Грабвайте ските и да се пързаляте. Кога пак ще има такъв хубав сняг. В Швейцария си умират от яд като гледат тази гледка в България. Таз година нищо не падна тука.

Ами грабвай ските, какво клечиш пред компютъра. Явно си от място, където не спират тока по 2-3 дни когато падне сняг.

Жалка държава. Ако падне дъжд ще се наводни всичко,ако падне сняг ще стоиш поне седмица без ток, хляб и достъп до медицински грижи. По-жалка БГ никога не е била. Ако пекне слънце какво бедствие ще стане?! Масово слънчасване ли?!

Докато българина се прави все едно "не е от тук" и чака все някой друг да му върши работата, все така ще бъде. Досега да има поне едничък КАЧЕСТВЕНО осъден за изпускане на язовир? Или за лошо стопанисване на водоем? Няма. Като няма - ще мрем.

Все едно не знаеш как става- бракувани от Румъния, Полша или Турция... с 10 посредника от парламента и 2-3 офшорки за параван. С 16 млрд. разполагат все пак

Хлябът свършвал....Нямали хляб !? Като нямат хляб- да ядат пасти !!!

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ТОЗИ СМЕШКО, МИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА! АБЕ МУХЪЛ,ВМЕСТО ДА ПРИГОТВЯШ БА ЗА КУРБАН В УКРАЙНА,ЩО НЕ ПРАТИ В НАЧАЛОТО НА СНЕГОПАДА В БЕДСТВАЩИТЕ РАЙОНИ НЕОБХОДИМАТА ТЕХНИКА!ЗЕР НЕ ЗНАЕШЕ ПРОГНОЗАТА ЗА ВРЕМЕТО ЛИ БЕ,ЧИТАК СМОТАН!СЕГА СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА! ПРОСТО ТРЯБВАШЕ ДА ВДИГНЕШ ТЕЛЕФОНА И ДА НАРЕДИШ НА ДЕБЕЛОГЪЗИТЕ ЩАБАРИ ДА СВЪРШАТ БЕЛКИМ НЯКАКВА ПОЛЕЗНА РАБОТА!А СЕГА НА ЧЕТВЪРТИЯ ДЕН ОТ БЕДСТВИЕТО-ХЕЛИКОПТЕР!

А от къде толкова акъл? А? Като всички пишман-министърчета сме парашутистчета- насадени и спуснати от Марс...Всички сме зелени човечета с купени дипломи, некадърни, неуки, тъпи, нагли...Добре, че баба и деде са били дърти комунисти-партийци , а мами и тати ДС-агенти, та затова сега сме министърчета...Иначе шяхме да продаваме дюнери, да озеленяваме градинките, да монтираме гипсокартон или дограма... Да, ама не....сега носим часовничета от 50 000 лева на слабите си меки, некадърни ръчички ...

МЪ ТЕ ОЩЕ ЩЕ СЪБИРАТ ДА ПОМОГНАТ

Преди няколко дни се говореше ,че България ще изпраща помощи в Уклрайна. Питам аз - КЪДЕ СТЕ СЕГА БРЕ ????? ЗАЩО НЕ ПУСНЕТЕ С ХЕЛИКОПТЕРИ СВЕЩИ,ХЛЯБ ,ГЕНЕРАТОРИ ДА СИ ЗАРЕДЯД ТЕЛЕФОНИТЕ И ДА КАЖАТ ОТ КАКВИ ЛЕКАРСТВА ИМАТ НУЖДА ???? НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ ХВЪРЛЯ ПРАХ В ОЧИТЕ ,КЪДЕ Е ТЕХНИКАТА НИ? НИМА СМЕ НЯМАЛИ ТАКИВА ЗИМИ ??? КАК ПРЕДИ 25години СЕ СПРАВЯХМЕ ??? ВСИЧКИ ХРАНТУТНИЦИ В ТОВА НС,МИНИСТРИ И ПРОЧИЯ ПОКАЗВАТ ,ЧЕ ОСВЕН ДА ЛАПАТ ДРУГО НЕ МОГАТ..................

И тука налазили соц.глупаците..Преди 25 години нямаше ток,даже и без бедствие..Е това им беше справянето...

Не съм соц глупак. Ток нямаше по времето на великия преход и чакахме за хляб,мляко и др. с КУПОНИ. Добре,че малко сме поживяли и по онова време та се сещаме колко сме били Зле..... Много сме били наивни да мислим ,че ще стане по добро-никаква безработица,вииисокиии заплати, страхотно здравеопазване ,пенсии също както в Европа и каквото се сетиш. Тогава са крали ,но са били по малко. Каква е ползата ,че сега имаме свобода на словото? Може би само ей тук да си разменяма кой какво е .

Има една такса "Поддръжка и обновяване на системата", която плащаме всеки месец. Така ли се поддържа?

Няма такава такса. Погледни си фактурата.

разтресли нервите понеделнишки! Взел си думата 100 пъти, напълнил си форума с глупости. Да не би да си заравил да си вземеш хапчетата през почивните дни?

Малоумни скоте, и да има , и да няма такава такса във фактурата, поддържането, ремонтите и профилактиката на енергопреносната мрежа пак се поема от клиента бе, тъпак. В цената на вафлите какво искаш да ти пише- разходи за смяна на съединител на буса за доставка-- 300 лева и смяна на ауспух-150 лева? Тъпанар.

Коментари - Хиляди без ток и хляб в страната (обновена) | Днес.dir.bg

Хиляди без ток и хляб в страната (обновена)

Обстановката в страната остава усложнена. Над 850 населени места продължават да са без ток. В Смолянско свършва хлябът, а Гълъбово обяви бедствено положение.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди без ток и хляб в страната (обновена) | Днес.dir.bg

Коментари

Научете се да пишете ГРАМОТНО! За членуване чували ли сте? Ето вдна от простотиите ви: "В Смолянско свършва хлябът..." Хайде научете се кой извършва действието - хлябът или хляба!

Хиляди какво?

С унищожаването на БГ Армията и Гражданска Защита, всеки снеговалеж, се превръща в "Бедствие"!

То ракия да има .

то кат по време на война бе и то от само 2 дена сняг...нещо мирише...на развалено май от парламенто

В Боколанд се говори само за студ,глад и мизерия.

Така е, защото нямаме снежна практика.По времето на правешкият миндил тук да не е било Африка?Сигурно по дърветата е имало банани и портокали.Може ли да сте толкова изоглавени бе-през м. март защо имало сняг и трябвало ли да се чисти.Аз ли да ви давам съвет,че трябва да има верижни машини по основни пунктове и да чистят от двете страни едновременно- една към друга.Язък ви за стойките и прическите.Като завърша гимназия ще запиша инженерство,защото е ясно,че от прости хора, добро не може да се очаква.

Без ток,без хляб кой както го може.

и да сте си садили картофи...

смешници...идвали 7/седем/снегорина от някаде си...тук,преди да завали снегат идват поне 70...какви проходи,каква патна мрея???ако не си разчистиш снега-общината такава глоба ще ти усуче,че после не можеш да се савземеш до другата зима !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щели да се борят със световни заплахи,като тероризъм и т.н.Управляващи тарикати, като не знаете за какво става дума, защо не питате някои ,които знаят и го могат.Може ли да сте толкова изкуфели.

С този тероризъм шега не бива,онези от Сарафово, които ги "заловиха" преди две години, дано да не дигнат мерника и на някоя язовирна стена,че ще останем голи,боси.

Всяко зло за добро. Т.е. сега държавниците имат възможност при такива екстремни климатични условия да видят къде са слабите места (тесните гърла) в подготвеността ни да се справяме с тях, за да не изпадаме в кризисни ситуации, справянето с които имат пряко отношение и към нац. сигурност. Такива случаи ще зачестяват предвид времената , в които живеем и засилената сеизмична активност на планетата и ектремните климатични явления.

Нашата работа, стана като на ония братя от приказката, дето викали НЕВОЛЯТА !Чакаме все някой, ДРУГ да ни свърши работата!!!

По Одринско е голямо наводнение,турците казаха,че напролет почват нов язовир на р. Тунджа и ще го направят за 18 месеца,за да нямат повече такива наводнения.Финансирането било осигурено.Бойковците у нас заявиха,че ще затварят 135 язовира, защото нямали собственици.Това го няма никъде,може ли да са толкова улави?

Време е за оставки - Л. Павлова, боко-тъпото след като не могат да се справят със ситуацията - да си ходят! Не става въпрос само за снега, а и за 16-те МИЛИАРДА дълг!

Сняг вали всяка зима. Дъжд вали пролет и есен. А лятото грее слънце и изсъхва тревата. Чудя се как тези Природни Бедствия станаха такъв проблем в последните години. Или най накрая, незаконното строителство, изсечените гори след симулирани горски пожари, накачените хиляди нови сгради без капацитет за нов трафопост или липсата на синхрон в заграбените частни язовири, непочистените реки, липсата на поддръжка на мостове и съоражения и КОРУПЦИЯТА КАТО ЦЯЛО ни се отплаща със отнемане живот на хора. Спрете подкупите и ще спрем " бедствията" Просто зимата ще вали сняг и децата ще карат шейни и ще е красиво, дъжда ще наполява полята и пълни язовирите а лятното слънце ще кара гроздето да зрее без да горят горите. СПРЕТЕ КОРУПЦИЯТА!

без война заминаваме...пък и "армията" помага глеам....

дано като се стопи да има много наводнение и да омрат много селяни !!!

Ти си трагедията на образователната система в булгаристан.

Те селяните живеят при тебе в Германия.

Този е на село, издоил е кравата и сега се прави на "германец". Неграмотно селянче учило в селско училище с циганчета.

до селяните остналаи в българия : омираите боклуци !

Жалък плъх (комплексиран) толкова ли ти е мозъчето? Изнесъл си се от БГ но кесиш по форумите и изливаш помия? Стой си там и не се вясвай в България повече и тука всичко ще е ок.

Няколко дни вали обилен сняг. По планините са се натрупали огромни количества. Месец март е. Предстои затопляне на времето и стопяване на снега. Някой прави ли сметка какви количества вода ще се получат. И съответно осигурява ли в язовири и микроязовири свободни обеми, които да поемат тази вода. Или пак ще сме изненадани и ще последват поредните преливания и потопи ?!?!

Турбините въртят и призвеждат безплатна ел. енергия.

В Мизия дворовете бяха пълни с мъртви шарани?! Прокуратурата уж щеше да прави разследване. ЧА спомняте ли си случая със село Калояново в разгрд/шумен. област?

тоя филм го гледаме всяка година. Ама так е като няма кой да мотивира по подходящия начин нашите мили управляващи...

в германия времето е чудесно !

Сняг винаги е имало, и по голям даже,но умни управници не винаги е имало.Акъл трябва да имат в сметанките ,акъл, а не да се дуят като джофри по телевизиите.Нищо не става от тях!Ония тумбаси от казармата успяха ли да ги изкарат или си говорят за учения в чужбина?

Синоптиците от 1 седмица предупреждаваха за лошо време в тези райони, но министърката Лиляна Павлова вместо да вземе мерки, ходеше да обяснява по телевизиите, колко е хубаво, че взехме 16 милиарда заем. И сега, за да се оправдае с безхаберието си започна да уволнява наред началниците на пътните служби. И тези хора претендират, че ще правят реформи в държавата!!!

Е ти какво очакваш, да изчисти смега преди да е завалял ли?

Началникът и, навремето беше заповядал да лови снежинките във въздуха ... да не би, да искаш да кажеш, че и той е некомпетентен, и тъп?

Абе къде е батко бе? Тая държава май е на автопилот. Що така се е покрил батко? Няма интервюта, няма хвалебствени статии? Чака да се стопи снега, да пуснат тока на хората и да излезе отново на първа страница под фанфарен звън ли?

И ко праим ся? Чакаме снега да се стопи и после да осчетоводяваме загубите и броим жертвите? Баси случката, баси държавата! На времето, като бях войник, имаше сняг по два метра, но всички войници , заедно с техниката разчиствахме пътищата и нямаше проблеми. Сега няма войска, няма техника, няма нищо. И като нищо не могат да направят управляващите, поне в черква да бяха отишли да се помолят за по-малко щети! Ша съ мре и туй-то!

То армия отдавна няма ти техника търсиш. Армията Царя, Станишев и Доган я унищожиха. Станишев купи Кугари за половин милиард, които и за туризъм не стават.

Основополагащия принос и на Ванчо Костовото!

Не само броим жертвите. Плюнчим молива и пишем яко фактури , че сме почиствали и на луната и крадем , крадем , а вие си врещете.

Преди 100 годни никой не е чистил пътища и ток не е имало, но се е оцелявало някак. Ако си мислиш, че държавата има капацитет да изчисти всички пътища по време на 3дневен снеговалеж значи си много объркан. В Канада чистенето започва чак като спре да вали, а тук - като започне.

Хората предупредиха 2 дни предварително. Извинявайте, че няма денонощтна (брзплатна) доставка на хляб по домовете при метър сняг.

Ти хляба го остави. Те хората питки ще си замесят. Ама без ток как ще ги опекат? И на какво ще е стоплят? В това положение са десетки хиляди домакинства, някои от тях с бебета и малки деца, възрастни хора, болни и инвалиди. Тока е проблема, не хляба, ама ти не си разбрал.

1. Могат да се запасят преди да завали 2. Могат да се евакуират докато спре бурята 3. Всички в селата, в които няма ток имат печки на дърва и дърва, без изклчение. Ползват ги и когато има ток. Не се правете на луди само.

На старите хора, най-гадно ще им е, че няма да могат да си гледат телевизията... Всеки знае за зимата, че трябва да има пълен килер и дръвца и всичко си е наред. Имали са преди ток или течаща вода... А за джагаля джугаля.. не ме е грижа....

Прост Ганьо пак седнал да реве за соца..хахахаха ей този Ганьо веее, да забрави за соца , обаче!!!

Забравяш, че е пълно с помяри, които по времето на соц-а бяха с партийни книжки, ходеха на море безплатно, купуваха си апартаменти с нашите пари .... ТА СЪЩИТЕ тези ЧЕРВЕНИ ПОМЯРИ сега трябва да бачкат яко в частни фирми и им е гадно на ЧЕРВЕНАТА партийна измет, друго си е да доносничиш ....

Комунизма пукна като куче но комунистите в булгаристан останаха. Докато не не избием с колове крадливата комунистическа измет, държавата няма бъдеще. Смърт на комунизма.

Подкрепям... Идеята...

Абе колко пъти да ти казвам че комунизмът е утопия и го е нямало никъде по света:))) Ти малоумен ли си??

не забравяй и себе си, сигурно и ти си бил с членска книжка.

"Над 850 населени места продължават да са без ток." Нормална обстановка, когато държавата я няма. Има само оправдания, политиканстване и нищо повече. Пълна безпомощност и липса на управление. Жалко за хората в бедстващите райони!

Защо не направят далекопроводите под земята, иначе всяка година ще е същото. В Австрия и Швейцария са сигурно по 6 месеца в годината без ток.

Защото има цигани и емного скъпо

И аз това казвам. Да направят ел. енергията по 2лева киловат и да скрият мрежите под земята. Кабелите струват пари. Много пари.

Аз съм Снежи, Преспи и Киши... Боко, Роске, елате сега на парад като тоя на Шарлитата в Париж, ама в затрупаните райони, нали сте шарлита бе, еврейчета?

Стига вече плюене и злоба.Просто това е природата.ТАКИВА ПРОБЛЕМИ ИМАШЕ В ЦЯЛА ЕВРОПА,САЩ, КАНАДА И КЪДЕ ЛИ НЕ.Много е лесно да се дава акъл от топлата стая пред компютъра.Ако всеки от вас си гледаше работата така както иска другите да я вършат щяхме да сме цъвнали и вързали. Хейтъри нещастни.

Ако в България имаше студовете и снеговете каквито бяха по Източното крайбрежие нямаше да могат цяла пролет да съберат труповете от населените места!!!

Понеже виждам, че се заформя диспут за соц-а или за капитала, предлагам да направим референдум - да разделим Бугария-та на две половини- в едната да установим социалистически отношения от нов,плуралистичен тип с подкрепа от Русия , а в другата псевдодемокрация с подкрепа от ФАЩ и ЕС...

тихо ве каскет гламав

Социалистически отношения от плуралистичен тип ?!?!? Това е нещо като дървено желязо :)

в германия е топло и слънчево !

Браво. Щом е слънчево- събирай ПВЦ бутилки из паковете и градинките за по 25 цента бройката и си стой роб в ГЕрмания.

Белоградчик е с един мет. сняг , но никой не го тура у сметките . Улиците са непроходими , а кмета на града от два дни успя да го напусне с джипа си и отиде към Видин, по какви причини хората си знаят. Бедствено положение и шарлитата си траят.

Всека година кючека се повтаря: първо "снего ни изненадА" и нема ток и леб, после снего почва да се топи и пак ще ни "иненадА" с наводнения.

Не снега трябва да изринем, а некадърната политическа пасмина, гавреща се с българския народ вече 25 години. Същата пасмина, която редуцира чрез недоимък, мизерия, глад, безработица, напрежение, болести, липса на лечение, болници и лекарства народа с 25% Боко, моко, Доган, джулан, Местан, бостан, Миков, Гоце, Каракачанката, Симеонов ага, другарката Кунева, Раданчо, Сидер бей- всичката тая смет трябва да се извози до политическото бунище и да се рециклира.

Само глад и студ за малоумния български скот!

Прав си - малоумния български скот! който гласува за БСП и ДПС, АТАКА и прочие изроди - и се попикава от кеф, че масовият убиец ПУТИН избива своите врагове използвайки наемни убийци и трепе невинни украинци - само гърч за балканските мизерни скотове селски байчовци!!!!

Путин ти е пратил снеговете и виелиците по пощата сигурно)) много си смешен МИНИЕВРОПЕЕЦ))

Психар, защо намесваш Путин в бедствието?! Путин ли управлява бГ?! Ако я управляваше всичко щеше да е ок или на-малкото виновните щяха да си го получат. Управлява американски Бостан с тикви- гГерб, РБ, ПФ, БСП, ДПС, Дудук, АБВ.

...АМИ ВЗЕМЕТЕ ХЕЛИКОПТЕРИТЕ НА ББ - БУДА И ДОСТАВЕТЕ КАКВОТО ТРЯБВА, ПА ВПРЕГНЕТЕ ЦИГАНИТЕ ДА ЧИСТЯТ - ЕВТИНО И ЕФИКАСНО - ПО МЕСТА.

Че си "ужасен" е добре, но лошото че си ужасно тъп. И то тъп русофил. Тизека не знаеше ли че за далекопровиде нашите винкели не ставаха. Оти са от Стомана 3. стават само за асми. Тизека одил ли си в Кремиковци, построен на най убавата земя на Софийско поле. Всичко там беше модел 1938 година. Язека съм работил в ТЕЦА. Немаше по примитивна централа в Европа. Като идваш от Пловдив над София се носеше смок че се не видеше Копитото. Залъгваха селените с една панелка и жителство само и само да тръпят. Извинявай ако сам те засегнал ама така си е. Сега става само за скрап.

Един признак да разпознаем дегенератите по нашите земи е, че като се давят вместо "Помощ" викат "Така ви се пада". За незапознатите това интересно състояние на психиката прилича на радост от това, че самия той се дави и се дължи на факта на тоталното неприемане на проблема в който самия той е затънал, а ужаса дегенератът компенсира със злоба и радост, че може би и други освен него предстои да бъдат удавени. Понеже страхът от удавяне е заместен с ерзац емоция то дегенератът никога няма да направи реални постъпки за решаване на проблема и това е прозаичната причина да се удави дори когато водатата му е до колене. Единствения страх който той изпитва не е естествения страх за живота му и който нормално е двигателя за решаване на проблема а страхът да не би да се удави само той. Колкото повече други се давят с него толкова по-спокоен се чувства дегенератът. В случаи на проблеми при големи общности напр. народи това дори се изражда в подигравателно отношение към останалите давещи се и способства за пълното неглижиране на проблема и пълно парализиране на съпротивителните сили на цялата общност.

в бедстващите раиони хората живеят в затворено общество-взаимно си помагат.бъдете сигурни,че там нито гладни,нито ядни ще умрат,които не може да се заплали печката ще спи у съседите,те ще го нахранят. и не правете драма за хляба-много малко от тях купуват хляб от магазина,повечето си местят сами.лично ние зареждахме част от раионите с брашно.дано не им се налага да търсят лекар-там вече няма спасение.

Супер временце за ски. Грабвайте ските и да се пързаляте. Кога пак ще има такъв хубав сняг. В Швейцария си умират от яд като гледат тази гледка в България. Таз година нищо не падна тука.

Ами грабвай ските, какво клечиш пред компютъра. Явно си от място, където не спират тока по 2-3 дни когато падне сняг.

Жалка държава. Ако падне дъжд ще се наводни всичко,ако падне сняг ще стоиш поне седмица без ток, хляб и достъп до медицински грижи. По-жалка БГ никога не е била. Ако пекне слънце какво бедствие ще стане?! Масово слънчасване ли?!

Докато българина се прави все едно "не е от тук" и чака все някой друг да му върши работата, все така ще бъде. Досега да има поне едничък КАЧЕСТВЕНО осъден за изпускане на язовир? Или за лошо стопанисване на водоем? Няма. Като няма - ще мрем.

Все едно не знаеш как става- бракувани от Румъния, Полша или Турция... с 10 посредника от парламента и 2-3 офшорки за параван. С 16 млрд. разполагат все пак

Хлябът свършвал....Нямали хляб !? Като нямат хляб- да ядат пасти !!!

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ТОЗИ СМЕШКО, МИНИСТЪРА НА ОТБРАНАТА! АБЕ МУХЪЛ,ВМЕСТО ДА ПРИГОТВЯШ БА ЗА КУРБАН В УКРАЙНА,ЩО НЕ ПРАТИ В НАЧАЛОТО НА СНЕГОПАДА В БЕДСТВАЩИТЕ РАЙОНИ НЕОБХОДИМАТА ТЕХНИКА!ЗЕР НЕ ЗНАЕШЕ ПРОГНОЗАТА ЗА ВРЕМЕТО ЛИ БЕ,ЧИТАК СМОТАН!СЕГА СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА! ПРОСТО ТРЯБВАШЕ ДА ВДИГНЕШ ТЕЛЕФОНА И ДА НАРЕДИШ НА ДЕБЕЛОГЪЗИТЕ ЩАБАРИ ДА СВЪРШАТ БЕЛКИМ НЯКАКВА ПОЛЕЗНА РАБОТА!А СЕГА НА ЧЕТВЪРТИЯ ДЕН ОТ БЕДСТВИЕТО-ХЕЛИКОПТЕР!

А от къде толкова акъл? А? Като всички пишман-министърчета сме парашутистчета- насадени и спуснати от Марс...Всички сме зелени човечета с купени дипломи, некадърни, неуки, тъпи, нагли...Добре, че баба и деде са били дърти комунисти-партийци , а мами и тати ДС-агенти, та затова сега сме министърчета...Иначе шяхме да продаваме дюнери, да озеленяваме градинките, да монтираме гипсокартон или дограма... Да, ама не....сега носим часовничета от 50 000 лева на слабите си меки, некадърни ръчички ...

МЪ ТЕ ОЩЕ ЩЕ СЪБИРАТ ДА ПОМОГНАТ

Преди няколко дни се говореше ,че България ще изпраща помощи в Уклрайна. Питам аз - КЪДЕ СТЕ СЕГА БРЕ ????? ЗАЩО НЕ ПУСНЕТЕ С ХЕЛИКОПТЕРИ СВЕЩИ,ХЛЯБ ,ГЕНЕРАТОРИ ДА СИ ЗАРЕДЯД ТЕЛЕФОНИТЕ И ДА КАЖАТ ОТ КАКВИ ЛЕКАРСТВА ИМАТ НУЖДА ???? НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ ХВЪРЛЯ ПРАХ В ОЧИТЕ ,КЪДЕ Е ТЕХНИКАТА НИ? НИМА СМЕ НЯМАЛИ ТАКИВА ЗИМИ ??? КАК ПРЕДИ 25години СЕ СПРАВЯХМЕ ??? ВСИЧКИ ХРАНТУТНИЦИ В ТОВА НС,МИНИСТРИ И ПРОЧИЯ ПОКАЗВАТ ,ЧЕ ОСВЕН ДА ЛАПАТ ДРУГО НЕ МОГАТ..................

И тука налазили соц.глупаците..Преди 25 години нямаше ток,даже и без бедствие..Е това им беше справянето...

Не съм соц глупак. Ток нямаше по времето на великия преход и чакахме за хляб,мляко и др. с КУПОНИ. Добре,че малко сме поживяли и по онова време та се сещаме колко сме били Зле..... Много сме били наивни да мислим ,че ще стане по добро-никаква безработица,вииисокиии заплати, страхотно здравеопазване ,пенсии също както в Европа и каквото се сетиш. Тогава са крали ,но са били по малко. Каква е ползата ,че сега имаме свобода на словото? Може би само ей тук да си разменяма кой какво е .

Има една такса "Поддръжка и обновяване на системата", която плащаме всеки месец. Така ли се поддържа?

Няма такава такса. Погледни си фактурата.

разтресли нервите понеделнишки! Взел си думата 100 пъти, напълнил си форума с глупости. Да не би да си заравил да си вземеш хапчетата през почивните дни?

Малоумни скоте, и да има , и да няма такава такса във фактурата, поддържането, ремонтите и профилактиката на енергопреносната мрежа пак се поема от клиента бе, тъпак. В цената на вафлите какво искаш да ти пише- разходи за смяна на съединител на буса за доставка-- 300 лева и смяна на ауспух-150 лева? Тъпанар.