Българското разследване на атентата - ключово за ЕС и Хизбула

При взимането на решение дали да включи ливанската шиитска групировка Хизбула в списъка си на терористичните организации, ЕС ще вземе предвид като ключов фактор резултатите от българското разследване на бомбения атентат на летището в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Българското разследване на атентата - ключово за ЕС и Хизбула | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Саааамо не сравнявай исляма с християнството, а?! Виж с юдаизма, си се сравнявайте - и двете религии сте си додстатъчно злобни и нетолерантни към друговярващите ... даже и думите ви за тях са с една и съща буква - гяури (невреници) в исляма и гои (неевреи или слуги) в юдаизма! С две думи: "присмял се хърбел на щърбел" ... или: и едните и сругите сте си една и съща СМRАД! Хитлерееееее ...

Надявам се, че разследващите не са същите, които разследваха Ал. Петров, Баретата, Наглите, Килърите и т.н.

Всички мусулмански организации да бъдат включени в списъка на терористичните организации. Вижте къде се водят войни! Защот? Кои са участниците? Вижте им религията - дива и и звратена до безкрай! Нищо хуманно! Всеки си я тълкува както му дойде. И зверовете им искат да господстват на земята. Арабите са единствените резнаци, имали култура! Но това е било преди да приемат ислама. Днес коя държава с ислам има и развива собствена култура?? Като са напредничави и умни (не хитри) и изобретателни - какво са направили? Защо все в Европа, САЩ и Канада се увират? А се замислете защо не се бутат у Русия?:)))

Браво Бойко,браво цецо!Досега мълчите като чекисти.Дръжте все така,дано си намерят друг терен да си решават проблемите.

това е наи трудният вапрос които някога е бил задаван на цветанов.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако Франция знае какво представлява Хизбула, защо нищо не се прави? Така във Франция се отглеждаше аятолах Хомейни, който като го докараха на мястото на иранския шах Пахлави и върнаха света на ислямските държави в 13 век. За това все някой има вина. Християните и евреите, разориха исляма и си докараха още по- голям враг-бедността. По същия начин ако Хизбула има връзка с атентата няма какво да се правят, че нищо не знаят, ами трябва директно да нападнат Ливан и да разбият завинаги тази организация. Ливан беше прекрасна държава, а сега е разорена и разсипана именно заради чужди доброжелатели. И накрая: "Ние имаме доказателства, но не са достатъчни?!" Тъпо,тъпо,тъпо! И какво имаме по- точно? Вместо Хизбула да трепери, че ние ще бомбардираме Ливан, ние треперим пред тях!

България слуша Русия какво ще кажат.

Ц. Цветанов заяви, че вече има "достатъчно информация, която ни дава основание да имаме предположения за извършителите на атентата в Бургас, но към момента нямаме безспорни доказателства, които публично да могат да бъдат оповестени". Е как при такава позиция на Физкултурника в ЕС очакват да научат нещо от нас!!!!

Да кажат, че е Саудитска арабия с настояването на Израел. И едните и другите и третите, семити! Кабала.

Тия пък американците какво са се разпискали че не могат да се опазят от някакви терористи - да започват по светлия пример на ББ - с дюнери!

Ето ролята която са ни отредили нашите американски и израелски "съюзници" - на жертвено агне! Ние трябва да обявим някои организации и държави за "терористични" и да понесем после гнева и атентатите им, а "съюзниците" ще получат благовиден предлог за нападение над тия които не им харесват...Лошото е ,че те постоянно използват България като "момче за мръсни поръчки" - спомнете си плана "Подкова" и нападението над Югославия,провокативното ни отношение към Русия, ролята ни на американски "троянски кон" в ЕС...

Да ни оставят на мира!!! Ние сме малка държава и не бива да се месим с могъщите сили в света!

Това е все едно едни два лева да искат да ги оставят на мира. Няма как да стане, докато не се скъсат.

Просто си търсят повод за нападане на иран шибаните американски "миротворци" и техните съюзници ... а какво ще кажем ние вече е ясно при такъв голям натиск от силните на деня

сега е момента да ни въвлекат в една мръсна война и така да станем прицел на терористични организации. ЖАЛНА НИ МАЙКА

На нашите "експерти" не може да се вярва.

Време е някой да озапти Никито Младенов да спре да тича пред вятъра и да стартира инициативи, които може да са от полза за всички заинтересовани да "развържат" близкия изток, но не и за МАЛКА България, заплашена само да "опере пешкира"!!!

МВР да си каже думата. Защото нещата отиват в глухата. А отговорните си мълчат. Ето поле за международна изява и оправдание на множеството отличия.

Няма какво да каже МВР. Ако обявим , че е Хизбула, ставаме мишена, ако ЕС я обяви за терористична. Ако кажеме, че не е Хизбула - Израел и САЩ ни дърпат ушите. А всъщност ние изобщо не знаем дали е Хизбула или не.

ние изобщо какво можем ? Стават разни неща на някаква територия, ама тя май не е България. Няма компетентност, няма мнение, няма решение.

Не е нужно да знаете,а да кажете каквото трябва!Доказателствата от нас/дето слушаме разговорите между Б-я и Ливан/