Машинистите от Хитрино не се признаха за виновни

Шуменският окръжен съд даде ход по същество на делото за влаковата катастрофа в село Хитрино.

Обратно в новината

Коментари - Машинистите от Хитрино не се признаха за виновни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сменете бушоните!!! Кажете истината, тя явно не е в машинистите!!!

Май ИСТИНАТА пак ще бъде ЗАМЕТЕНА под килима.Машинистите са БУШОН,затова ги жертват.....

ЗАЩОТО НЕ СА!!!

Като стар служител на БДЖ ще ви кажа: НАЙ-ГОЛЯМА ВИНА ИМАТ, РАЗРЕШИЛИТЕ ДА СЕ ДВИЖАТ ПОЛУПЪЛНИ ЦИСТЕРНИ! ТОВА Е В РАЗРЕЗ С ВСИЧКИ ПРАВИЛА! Тези, които не знаят защо - ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ преди да обвинявате машинистите!

прочети в google - григор лилов-хитрино и ще ти стане съвсем ясно всичко.

абе не са виновни, и доктора дето гръмна крадеца е невинен.... свобода за всички престъпници, искаме анархия!!!

....А Московски....ВИНОВЕН ЛИ Е ???

Така е- те не са виновните. А истината...Истината е някъде там...Отново скрита. Отново изопачена.

Ключът за палатката е съвсем другаде! Доказано е: -влакът потегля от начална гара със ЗАКЪСНЕНИЕ! -пристига на гара Хитрино 15 минути преди времето по разписание! -на гара Хитрино по разписание трябва да спре и да изчака разминаване с пътнически влак! -влакът влиза в гара Хитрино със скорост при която няма технологична възможност да спре в района на гарата/спирачното разстояние е по голямо от гарата/ Във всеки локомотив има "Книжка разписание" Това е БИБЛИЯТА на всеки влак! НИКОЙ локомотивен машинист или ръководител движение НЕ МОЖЕ да си позволи нарушаване на разписанието без разрешение на ВЛАКОВИЯТ ДИСПЕЧЕР!!! Очевадно е, че разследването е започнато в грешна посока. Никой не си е направил труда да провери: - как са се движели другите влакове на тази компания? - кой е разрешил движение "преди време"? - къде на практика ще се разминат пътническия и товарния влак? - и още много???? Явно компетентността на разследващите не е на нужното ниво, или им е наредено друго? Бог да пази БЪЛГАРИЯ!

НЕВИННИ! ВРЪХЛИТАТ С ДВА ПЪТИ ПО-ВИСОКА СКОРОСТ, РАЗРУШИХА МАСА КЪЩИ, ЗА МАЛКО ДА УНИЩОЖАТ ЦЯЛО СЕЛО, КУП УБИТИ И РАНЕНИ, А ТЕ НЕВИННИ!!! БЕЗКРАЙНА НАГЛОСТ!

при ограничение 40 да влезеш с 80 е най-малкото безотговорно. Номерата ги знаем - влизаш с превишена скорост и намаляваш докато скоростта намалидо разрешената и да чукне и регистрира на лентата. Но това може да стане с10 - 15 км/ч. превишение и то когато многократно си минавал участъка и знаеш, че има достатъчен запас от сигурност.

Пак най невинните и онеправданите и преуморените -виновни. Така е в България. Зад виновника ,частника от къде и как е придобил всичко ,естествено с кражби и далавери СТОИ ЗА-КОНА. Вашта няма да стане вече. Надига се голяма вълна от възмущение за всички неправди през тези 30г.на лъжедемокрация.

Действали са при неизбежна самоотбрана от м-ра на транспорта, невинни са.

ще си измият ръцете с невинни хора...

Невинни? Убийците на пътя, каращи с превишена скорост също ли са невинни? Колите им сами си дават газ, а?

ОСТАВЕТЕ ХОРАТА НА МИРА!НЕ СТИГА ЧЕ СА ЖЕРТВА НА СКАПАНАТА СИСТЕМА В БДЖ НО И ВИЕ ГИ ДОВЪРШЕТЕ

Мда, скапаната система в БДЖ е натискала газта на локомотивите да се движат с двойно превишена скорост. И лично Бойко Борисов, Доналд Тръмп и Путин.

Ей куха лейка, стига си писал глупости, като не си наясно с нещата, а взимаш отношение. Няма ли какво друго да правиш, освен да се подвизаваш с невежите си коментари из сайтовете.

Влака не е на БДЖ! Стига сте вряскали като папагали!БУЛМАРКЕТ се казва ЧАСНИЯ превозвач!

Кога ще привикат Георгиус да даде мнение по казуса за катастрофата с влака му ?

познай, от първия път!

ще му съберем пари за билета нищо че е социално-слаб...то така става като станеш кредитен милиярдер към 1 банка и си напазаруваш всякакви бизнеси и нац.паркове...

А,изедника,крадеца,убиеца,истински виновния къде е ? Държавата ,тоест ние платихме всичкия му масраф,затова страдаме с ниски заплати и пенсии.Докога?