Коментари - Съпругата на Хитлер може да е била еврейка | Днес.dir.bg

Съпругата на Хитлер може да е била еврейка

Съпругата на Хитлер Ева Браун може да е с еврейски произход. Това показа ДНК изследване, направено за документален филм за Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на Хитлер може да е била еврейка | Днес.dir.bg

Коментари

Това са абсолютни глупости и лъжи! И защо изобщо трябва да се занивате с Ева Браун? Това го правят еврейските лентяи, които вместо да се засрамят от това, което вършат в Палестина, седнали с Хитлер да се занимават.

Гледала съм документални филми от преди 10-15години , в които се говори за Ева Браун като за жена с еврейски прозход. Как така сега пък излезе сензация?

не знам дали е еврека .обаче съ6тото сако което е облякал,го има и таип ердоган премиер на турция.не по малак диктатор от хитлер

Утре рано, на рамо с мирофон и фотото, отлитам за Бавария и Долна Сексония, ще ги изровя, и ще ги исправя прет камерата!

Е, това вече е най-разумното обяснение защо Хитлер е намразил евреите! Хора, мислете преди да се жените! :-)

Щом филма е за англия ми е ясна провокацията

Качвам колежка в колата си да я откарам до някъде, а тя ми казва: Какви са тези руси коси по облегалката на седалката, та жена ти е с тъмна коса! Представям си как се чувства мъжа и, съчувствам му! Съжалявам само , че не занесох космите за ДНК анализ можеха да се окажат и на Мерлин Монро. Тогава щях да се наредя до най-великите в историята!

може, четка с косми- типични англииски подхлазгвания. а и какво като е била евреика, те стават за онази работа, нали не са имали поколение!

"идеята, че една раса е по-висша от друга" е точната фраза, с която можеш да опишеш евреите. За тях всички останали раси са полу-човеци.

Интересно ДНК теста на Сидеров и Чукалов какво ще покаже?За Гаджева не е нужно да се прави тест.

Не вярвайте на тези внушения.Още ги е страх от примера който даде.Мъчат се да засенчат ореола му.Знаят, че привържениците му по света са милиони.Това ги смущава.Сам него го изкарват еврей.Защото имаше други идеали, не като техните-пари, пари, пари.Но сам Христос е казал: "Каква полза като спечелиш света, а загубиш живота".

Името АДОЛФ е популярно дори сред евреите ешкенази и хасиди .Само до преди години главния равин на цяла РУСИЯ се казваше АДОЛФ САЕВИЧно после бе изместен от влиятелния и много богат хасид ешкеназ рави Шломо бен Лазар

ШАМБАЛАта е напьлно прав даже фамилията на Хитлер е еврейска ШИКАЛГУБЕР-ШИКАЛе на иврит -идиш означава интелект мозьк сиво вещество.Означава сьщо за нещо напредващо бьрзащо течащо напред.Стара иизпитана пактика еТИРАНИи диктатори на страни да бьдат евреи -родени от жени наложници на богти и влиятелни РАВИНИ-аналогичен е случая с Сталин -чиято майка ебила прислужница на Главния равин наГузия иКавказ.Сталин севрейското име ЙОЗЕФ-ДЖУГАРШВИЛИ .ДЖУГХАР-ите така се наричат ГОРСКИТЕ ЕВРЕИ -населяващи териториите на Армения Дагестан Азербайджан Грузия Абхазия -които са дошли от земите на Вавилон -Централен Иак и Северните части на Кюрдистан.От наслеДниците на джугхарите са премиера наТурция-Ердоган чийто корени и баща му са от Грузинския гад Батуми и турската бивша премиера Тансу Чилер сьщо с корени от Абхазия и абхазки джогхари.Вьв БЬлгария НАЙ-ИЗВЕСТНИЯ горски евреин джогхарин от Армения е Левон Хампарцумян ХАМПАР-в превод от врит правя удар заграбвам светкавично

АМИ ТО ВСЕКИ НЕМЕЦ ЗНАЕ - БАБАТА НА ХИТЛЕР ПРЕСПАЛА СЪС СИНА НА ЕДИН БОГАТ ЕВРЕИН КЪДЕТО БИЛА СЛУГИНЯ - И ПОСЛЕ СЕ РОДИЛА МАЙКАТА НА АДОЛФ ! ЕВА БРАУН - САМОТО ИМЕ ПОДСКАЗВА - ! ИЗЛИШНО Е ДА СЕ РАЗИСКВА ПОВЕЧЕ ТОЗИ ВЪПРОС - А САМИЯТ АДОЛФ Е ВЯРВАЛ В ШАМБАЛА - ТИБЕТ - ВЕЧЕН ЖИВОТ...

Малко сензации за публиката.Малко хляб и зрелища и нещата си отиват на мястото.Нещата около ВСВ вече са доста ясни,но пропагандната машина продължава да сее заблуди защото така изисква политическата коректност и еврейските банки....На дъното на всеки военен конфликт от Троянската война насам стоят икономически причини.Това ,дали Ева Браун е еврейка или не,няма никакво значение.Значение има кой плати на нацистите създаването на военна машина и кой плати избиването на милиони бедни евреи.Етническото прочистване наричано "холокост" бе платено от същите банки които платиха на Хитлер войната.Да си отговорим на въпроса за плащането на сметката, това значи да ни стане ясно кой какъв е в тази история прекроила картата на света.А Хитлер е само една дребна фигура в голямата игра.Фигура която понякога е излизала извън контрол и е дала доста странични щети, но нали парите не миришат.....

Към PROST Част от написаното от теб е много вярно, но в потвърждение на името ти изглежда подкрепяш изтреблението холокост както ни го представят медиите. Всъщност холокоста не е избиване на евреите в Германия и Европа, а организирано и принудително изселване на евреите от Германия и Европа за да сформират новата еврейска държава Израел в 1948 година.

Името ми е просто шега.В превод от немски значи ....е можеш сам да провериш.'Холокост" е част от това което казваш, но все пак е етническо прочистване на расата.Тези които са планирали създаването на Израел са платили на Хитлер да понамали броя на желаещите до приемлива величина.След проведената "селекция" е останал годен мат'рял за новата държава,а най читавото се е скатало в УСА.Плановете на Ротшилд са станали действителност. Може да звучи цинично,но това е положението.И пак ще кажа : Парите не миришат...... А бирата "Prost" наистина е добра.

Възможно е.И моята жена е рускиня и да знаете как съм намразил руснаците....А тъщата се държи като Сталин в лошо настроение

КЕФИШ ;-)))

ДНК-то На Ева Браун са го открили, както на един от терористите от Бургас - в Хотел. Та НИКОЙ до сега не е сигурен, какво са открили до входа на Бункера в Берлин. Само Показанията САМО на Един Личен Зъболекар, който отдавна е при Онзи на Небето. Колкото се разбра, кой е убил Кенеди. А, къде е Борман, къде е Хитлер? Я да ме ограмотите.

Кенеди е убит след като въпреки съпротивата на Федералния резерв пуска в обръщение банкноти от един и два долара от името на правителството(държавата). Така че собствениците на Федералния резерв(който е частна собственост) би трябвало да поназнайват нещо по въпроса.

Не не ми е ясно как се знае кой какъв е? Излизат разни сензационни статии и се оказва, че еди кой си бил евреин. Как разбират че са евреи? Много често самите евреи се представят в конкретна държава с местни имена. Това също не ми е непонятно защо го правят, след като държат на етническият си произход? И другото което ми е чудно е, защо само евреите са се разселили в почти всяка държава по света? Като никой друг етнос. Религията им ли го диктува?

Сложно е за обяснение. Няма как да се опише в един такъв форум. Не му е мястото. Само ще ти кажа, че преди Първата Световна и след краха на Германия след нея, ФИНАНСОВАТА И ИНДУСТРИАЛНА МОЩ на Държавата е Съсредоточена в Ръцете на Евреи или Германци със Съпруги Еврейки . Всеки трети Германец има някакво 4вземане даване" с тях. Франция, също не прави изключение от това. Да убиеш Брата Евреин, само за да оживееш става нешо , като "Библия на Смъртта". Освен германците, французите са НАЙ-ДЕЙНИ в това. Правят си Дранси и всичко в Пещите на Аушвитц. Генерал Петен.

Алоис Шикългрубер, Австрия.Този, дали е Истински Ариец. Ева Браун е една нормална бедна германка, където един фотограф и е Снимал Хубавите Цици и Задник по стандартите на онова време. Даже според мен и в потеклото на Гьобелс има нещо ЕвРейско. Гьоринг, като Герой от Първата Световна сащо има забежки с Еврейки. Калтенбрунер, Хьос.Цялата Наци върхушка е еВрейска Мелез.

Най-накрая стана ясно, от къде е ненавистта му към евреите.

няма да е лошо да ни запознаят с ДНК изследвания на сегашните израелци, каквито несъмнено има, за да разберем, че те в голямата си част не са етнически евреи. После да си зададем въпроса какви са и какво ги свързва и бързо ще стигнем до истината.

Аман от умници евреи.

Малко в полето на новината- еврейски гени ?! За някои оттам до понятието "еврейска раса" разстоянието не е голямо. Интересно развитие в една "неудобна" тема !

Тема е "неудобна", защото са запазени навиците на едно племе, което се е скитало из пустинята Негев. Сега то скита по света и оставя след себе си райски градини, превърнати в пустиня. Българското черноморско крайбрежие, е най-виден пример, за действията му /Карадере, Иракли/. Да не говорим за Ирак и Сирия. За "МАЙДАНА" - мегдана, едва ли скоро ще се заличат действията, предизвикани от 5 милиарда американски долара - зелени книжки на "печатницата" ФЕД.

Факта си е факт - преди Втората световна и в частност прекалено раздухвания (на фона на арменския геноцид, примерно) Холокост НИКОЙ НЕ Е ИСКАЛ ДА ЖИВЕЕ В ИЗРАЕЛ. Може и да са си платили, за да има холокост. А може и 3/4 от изгорените наистина да не са евреи, а военопленници и цигани. Но за това, сега, когато имаме свобода на словото, не смея да говоря открито. Параноик, може би - глупак - не особено.

Щом източниците на информацията са еврейски значи няма и капка истина.И не е вярно,че германците са по-висша раса от евреите.Всички народи са по-висши от едно мръсно племе от лъжци,крадци и убийци.

Цензурата потвърждава твоята квалификация по проблема "кръвосмешение" - синя кръв. "ОРГАНИЧНИ ПОРТАЛИ", това е название фигуриращо в интернет, което подкрепя правотата ти.

То и втората жена на Иван-Александър е еврейка и реално е виновна за разкъсването и поробването на България от турците през 14 век,но и това вече е само история

... в допълнение - търсете в интернет "Жидов гроб" от патриарха на българската литература Иван Вазов.

ЕВРЕИТЕ МРАЗЯТ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ НАЦИИ-НЕ НАПРАЗНО ТЕ ПРЕДИЗВИКВАТ ВОЙНИТЕ ПО СВЕТА...ТЕ НЕ УВАЖАВАТ И НЕ ВЯРВАТ В ХРИСТОС(ПРИЗНАВАТ СИ ГО И МЛАДИ,И СТАРИ,АКО РАЗГОВАРЯТЕ С ТЯХ).И С ДЕЛАТА СИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ В СВЕТОВЕН АСПЕКТ ДОКАЗАХА,ЧЕ СЛУЖАТ НА АНТИХРИСТА.ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ ПО СВЕТА ПОЧИТАТ ХРИСТОС И ДЕЛОТО МУ,НО НЕГОВИТЕ СЪНАРОДНИЦИ НЕ ИСКАТ И ДА ЗНАЯТ ЗА НЕГО...КАКЪВ ПО ДОБЪР ЗНАК ОТ ТОВА,ЧЕ ЕВРЕИТЕ НЕ СА БОЖИЙ ДЕЦА,А СЛУЖАТ НА ТЪМНИ СИЛИ! ОМРАЗАТА Я НАСАЖДАТ ТЕ, А НАЙ-МНОГО ПЛЕДИРАТ ДА БЪДАТ УВАЖАВАНИ... ОСВЕН ТОВА САМИЯТ ХИТЛЕР Е ИМАЛ ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД!!! ЕВРЕИ СЪЗДАВАТ КОМУНИЗМА(ТИП ДИКТАТУРА).И КАКТО ВИЖДАМЕ КОМУНИСТИТЕ КАТО ЕВРЕИТЕ УНИЩОЖАВАТ СВОИТЕ,МИСЛЯТ ДЕСТРУКТИВНО И ВСЕ ГЛЕДАТ В ЧУЖДАТА ПАНИЦА ДА СИ ПРИСВОЯТ ТОВА,КОЕТО НЕ Е ТЯХНО!ОТНОСНО РАСИТЕ-АКО НЯМАШЕ ЙЕРАРХИЯ И ПО-ЕЛИТНА РАСА ОТ ОСТАНАЛИТЕ БОГ НЯМАШЕ ДА НИ СЪЗДАДЕ РАЗЛИЧНИ...КАКТО ИМА ЙЕРАХИЯ В ОБЩЕСТВОТО И ВСЯКА ОБЩЕСТВЕНА СТРУКТУРА ТАКА И В ПРИРОДАТА ИМА ПЪРВОКЛАСНИ И ВТОРОСТЕПЕННИ ВИДОВЕ И ТОВА Е ФАКТ...МОЖЕ ДА НЕ СЕ ХАРЕСВА НА ЧЕРНАТА И АЗИАТСКАТА РАСА,НО БЕЛИТЕ НЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ИМ ТЪРПЯТ КОМПЛЕКСИТЕ,КОИТО СИ ИЗБИВАТ ЗА НАША СМЕТКА!КОЛКОТО И ДА СЕ МИКСИРАТ И ДА БЪДАТ ЛАНСИРАНИ РАЗЛИКАТА Я ИМА И ВИНАГИ ЩЕ Я ИМА!!!ПРИРОДАТА СИ Е КАЗАЛА ДУМАТА И ТЯ Е ПОСЛЕДНА!!!

Приятно съм изненадан от наличието на толкова ерудити по темата. Съблазнен съм от нивото им, да дам и аз моето мнение, чрез няколко семпли опорни точки. Богат ли си-си гей. Беден ли си - си просто педерас. Богатият евреин е евреин. Бедният евреин е мръсен жид. Преди да се захване здраво за тяхното ликвидиране, германците бяха подложени на масирано промиване на мозъците. За уверение, вижте сайта- Детските книжки в нацистка Германия. За расовите различия-да, те са исторически факт, но с него не трябва да се злоупотребява. Като се каже немец- се разбира един тип човек. Като се каже циганин, се подразбира нещо почти противоположно. Като се каже бял човек- се разбира технически прогрес. Като се каже пигмей-се разбира замръзнало в средните векове човекоподобно същство. Индиянците в Америка за хиляди години не мръднаха от нивото на стрелата и вигвама. Дойдоха белите и за две века наваксаха две хиляди години закъснение. Ясно ли е на всеки, защо съм расист? А вие мислите ли, че съм прав?

Сеньоре, моите уважения към Вашето потекло на благородник. Явно сте впечатлен от действията на примитивите Нуньос де Гусман и Ернан Кортес. Това говори и за "високия интелект" на иберийската смес от семити. Как според Вас са създадени златните предмети в Мексико и в цяла Мезоамерика? С лъка и стрелите. До скоро се шумеше около календара на инките! Китайската култура е на повече от 3000 години. Другото е предубеденост и лоша наследственост.

Не съм расист, но истината за расите се състои в така наречените "кръвни линии". Дейвид Айк има написана книга по тази тема, но едва ли ще може тя да бъде намерена, за да се прочете. Администраторът търка всичко свързано с космическият закон "рита". Ако пък човек намери какво е писано и филмирано по този закон, ще разбере защо става така, че се появява СПИН. Теорията на конспирацията, тогава ще се разбере, че е ... практика.

Хемингуей,думата "индиЯнци" не се пише така.

Тия пак бъркат - македонка е.

Това обяснява защо Хитлер се опитал да изтребе евреите

:)Абе чакайте сега тя е еврейка по майка...ама българка по баща...трябва да си поделим правата взаимно:) не може така:)))

Отдавна известни истини английските чифути поднасят като новости! Хитлер е от еврейския род Ротшилд. Целия управляващ елит на Германия по онова време, а и сега е от евреи. Гьоринг не е бил евреин, но жена му е еврейка. Същото е било в СССР, Англия и САЩ. За Англия, не е това, че кралицата е от еврейската хановерска династия Джордж, а това, че министърпредседателя Чърчил е евреин, а негов братовчед по майчина линия е бил президента на САЩ Рузвелт. Само евреи в управлението на страните участващи във Втората световна война и накрая се говори за еврейски геноцид, холокоста. Но това, че огромен брой славяни са загинали, за евреите е било цел, прикрит зад политизирането на събитията, както е и сега.

Най-ефикасния начин за борба с антисемитизма е като се обяви за евреин (поне частично) абсолютно всеки известен човек по света. Правят го постоянно. Може би е въпрос на време да се сетят, че всички императори на Рим всъщност са били евреи, но са го криели. После и Чингис Хан и т.н.

С написаната по-горе статия, с цел манипулиране съзнанието на хората, предизвиквате ме да пиша неща, които НЕ трябва да пиша!

Срамуваш ли се или се страхуваш от това което НЕ трябва да пишеш?

Нито се срамувам, нито се страхувам! Ще се предизвика голям смут сред населението. Някои го знаят ТОВА !

ТОВА СЕГА Е НАИ ВАЖНОТО!!! МОГА ДА ДАМ ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ :-ЕГИПЕТСКИТЕ ПИРАМИДИ СА НАЛИВАНИ С СМЕС(НЕЩО КАТО БЕТОН С НИСКА МАРКА )ОТ ДЪНОТО НА РЕКАТА РЕКАТА НИЛ. Това е доказано от ам-ки учен (забравих му името)през 1986г за сега стига

Много ме интересува кой какъв е бил преди 70 години. За мен то не е важно и не е променило живота ми! Други факти са по важни.

Може и рускиня да е била :) Гледай какви са агресивни руснаците и особено рускините

Дълбока фаза на дебилизъм имаш. Да не те е одрусал някой руснак? А, че рускините са изключително красиви жени е известно. Разбира се, красиви жени има по целия свят, само някои мъже не могат да оценят красотата им, е може и да не са точно мъже:)))))))))))

Бай Ставри

Ти верно си Гюро! Ако видиш на плажа гримирана лурка с шапка и големи очила да влиза в морето - да знаеш: РУСКИНЯ Е! Вършат работа девойките - другите вечер като не свършат работа, на блядки винаги можеш да разчиташ

на моменти всички жени са си малко евреики joke

Да, вярно е! И на моменти много мъже са извънземни!

Чел съм, че и Хитлер има еврейска нишка в предците си. и той е унищожил родното си село в Австрия.

факт не е бил чист ариец имало е берберска кръв в него ама реално колкото по надълбоко ровиш в ДНК толкова повече неща излизат,скоро гледах едно предаване ДНК от американски ндианец и ДНК от Французин и едва ли не са били роднини преди 3-4 хил години така,че факт ако човечеството е възникнало на едно място от един род нормало е да сме в известна степен роднини всички.Колкото до селото на Хитлер това е пълна глупост там си е и даже има паметник на семейството му в центъра на селцето,никой никого не е убивал :)

евреи ашкенази не са чисти евреи това са наследници на степски племена които са приели еврейската вяра нещо като нашите цигани които се турчеят,като цяло тяхния бит и култура е по различен малко от другите истински евреи,и доколкото съм чел май хич не ги обичат,навремето написах,че нищо чудно Хитлер да е слуга на 5 те фамилии създали го да унищожи нечистите евреи знам ли :)ама с труд и и отрицание от вярата.Колкото до Холокоста много съм чел и различни източници реално не е съществувал мое мнение ,имало е лагери за работници в служба на немската военна машина,а снимките и кадрите на живи скелети са просто след като американците и англичаните бомбардираха скаладовете и водните запаси на Германия и последствие е имало 6 месеца докато се стигне до тези лагери нормално е да станат кожа и кости то германците са умирали от глад тогава а в Украйна и Русия се е появил канибализма ,така че еврейските тайни ако излезнат ще стане много интересно ама едва ли :)

Да се отрича Холокост при толкова още живи свидетели, при толкова доказателства, е не само позорно, но говори и много за твоите морални ценности.

Не си целенасочен в четенето. Прочети за Хазария. Козарите, както са ги наричали нашите деди са интересно явление. За тях, както и за траките, еврейските учени казват, че са изчезнали! Вследствие на какво, не уточняват, но не е и нужно, "научно"е доказано, истина ви казвам. Някъде да сте го чели?

Само глупости ръсят... Защо им е четката за коса, след като руснаците имат черепа и.

добър ден.голяма новина,няма що.ами те са финансирали и германия и англия през войната.защо ли нито една бомба не е паднала над бъкингам,а.и много други неща има които ни карат да се замислим

СЪПРУГАТА НА АДОЛФ Е БИЛА БЪЛГАРКА ОТ ЕВРЕЙСКА ФАМИЛИЯ. ЗАТОВА ЦАРЯ-БОРИС Е БИЛ В ТОПЛИ ВРЪЗКИ С ХИТЛЕР.

Няма ли да се роди един нов Хитлер да превземе Москва?

Няма нужда никой да превзема Москва. Той новият Хитлер си живее в Москва и управлява Русия от Кремъл.

ти еврайче ли си,защото в момента само те мразят Русия прочети малко,единствено те и Китай не са им слуги в името на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД измислен от евреите,Ако Русия стане лидер в света и излезнат всички тайни ще стане много интересно и ще спрат войните и робството под формата на кредити с които се управляват по малките и слаби държави.

Нещо не ти е ясна историята. Русия (и СССР) са водили войни или са имали въоръжени конфликти със всичките си съседи (дори и непреките). Няма по-агресивна страна, дори фашистка Германия не са бил чак толкова алчни и изкуфяли. Русия е единствената страна в света, с която е по-добре да си враг, отколкото приятел. Те не познават добросъседството, нито могат да разберат смисъла думата независимост.

новият хитлер не е в москва а е в германия.казва се меркел.вече си взеха което загубиха и платиха през двете световни воини.обергогердрахмшапсфюрер фон гаден.

ВЯРВАШЛИ В БОГА?

да се питаме защо убиха Рудолф Хес на 92 години, строго пазен единствен затворник, който щеше да умре скоро от старост. Какво ли е знаел той и защо точно Сталин е настоявал да бъде убит след Нюрнбергския процес. По този въпрос, обаче, няма и никога няма да има изследвания. Явно той е можел да "разплете кълбото".

Хес бе убит малко преди да дойде редът на руснаците да го пазят. Има версия, че хес е отлетял за Англия, за да преговаря да няма война, но са го арестували и войната е станала. Може да някой да се е страхувал от това Хес да не проговори пред руснаците.

Имам няколко въпроса: 1. Колко, по дяволите, ка евреите по света? 100,300, 900 милиона? 2. Защо не са си стояли в своята държава, а са се разпръснали по най-атрактивните страни? Защо ги няма на Северния полюс или в джунглата? 3. Защо , където и да са, нямат миньори, изкопчии или огняри? а са все банкери, хора на изкуството, ювелири? 4. С какво са прицел на фашистите по света? Защо германците например не са прицел на холокост? 5. По каква причина са така сплотени интитуивно и спасително за тях? Няма сериозни изследвания на евреите. Натрапват ни се като дежурни виновни, като подвид човеци, като извор на несправедливости и прочее, което е досадно, нелепо и ненужно за демокрацията.

Коментари - Съпругата на Хитлер може да е била еврейка | Днес.dir.bg

Съпругата на Хитлер може да е била еврейка

Съпругата на Хитлер Ева Браун може да е с еврейски произход. Това показа ДНК изследване, направено за документален филм за Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на Хитлер може да е била еврейка | Днес.dir.bg

Коментари

Това са абсолютни глупости и лъжи! И защо изобщо трябва да се занивате с Ева Браун? Това го правят еврейските лентяи, които вместо да се засрамят от това, което вършат в Палестина, седнали с Хитлер да се занимават.

Гледала съм документални филми от преди 10-15години , в които се говори за Ева Браун като за жена с еврейски прозход. Как така сега пък излезе сензация?

не знам дали е еврека .обаче съ6тото сако което е облякал,го има и таип ердоган премиер на турция.не по малак диктатор от хитлер

Утре рано, на рамо с мирофон и фотото, отлитам за Бавария и Долна Сексония, ще ги изровя, и ще ги исправя прет камерата!

Е, това вече е най-разумното обяснение защо Хитлер е намразил евреите! Хора, мислете преди да се жените! :-)

Щом филма е за англия ми е ясна провокацията

Качвам колежка в колата си да я откарам до някъде, а тя ми казва: Какви са тези руси коси по облегалката на седалката, та жена ти е с тъмна коса! Представям си как се чувства мъжа и, съчувствам му! Съжалявам само , че не занесох космите за ДНК анализ можеха да се окажат и на Мерлин Монро. Тогава щях да се наредя до най-великите в историята!

може, четка с косми- типични англииски подхлазгвания. а и какво като е била евреика, те стават за онази работа, нали не са имали поколение!

"идеята, че една раса е по-висша от друга" е точната фраза, с която можеш да опишеш евреите. За тях всички останали раси са полу-човеци.

Интересно ДНК теста на Сидеров и Чукалов какво ще покаже?За Гаджева не е нужно да се прави тест.

Не вярвайте на тези внушения.Още ги е страх от примера който даде.Мъчат се да засенчат ореола му.Знаят, че привържениците му по света са милиони.Това ги смущава.Сам него го изкарват еврей.Защото имаше други идеали, не като техните-пари, пари, пари.Но сам Христос е казал: "Каква полза като спечелиш света, а загубиш живота".

Името АДОЛФ е популярно дори сред евреите ешкенази и хасиди .Само до преди години главния равин на цяла РУСИЯ се казваше АДОЛФ САЕВИЧно после бе изместен от влиятелния и много богат хасид ешкеназ рави Шломо бен Лазар

ШАМБАЛАта е напьлно прав даже фамилията на Хитлер е еврейска ШИКАЛГУБЕР-ШИКАЛе на иврит -идиш означава интелект мозьк сиво вещество.Означава сьщо за нещо напредващо бьрзащо течащо напред.Стара иизпитана пактика еТИРАНИи диктатори на страни да бьдат евреи -родени от жени наложници на богти и влиятелни РАВИНИ-аналогичен е случая с Сталин -чиято майка ебила прислужница на Главния равин наГузия иКавказ.Сталин севрейското име ЙОЗЕФ-ДЖУГАРШВИЛИ .ДЖУГХАР-ите така се наричат ГОРСКИТЕ ЕВРЕИ -населяващи териториите на Армения Дагестан Азербайджан Грузия Абхазия -които са дошли от земите на Вавилон -Централен Иак и Северните части на Кюрдистан.От наслеДниците на джугхарите са премиера наТурция-Ердоган чийто корени и баща му са от Грузинския гад Батуми и турската бивша премиера Тансу Чилер сьщо с корени от Абхазия и абхазки джогхари.Вьв БЬлгария НАЙ-ИЗВЕСТНИЯ горски евреин джогхарин от Армения е Левон Хампарцумян ХАМПАР-в превод от врит правя удар заграбвам светкавично

АМИ ТО ВСЕКИ НЕМЕЦ ЗНАЕ - БАБАТА НА ХИТЛЕР ПРЕСПАЛА СЪС СИНА НА ЕДИН БОГАТ ЕВРЕИН КЪДЕТО БИЛА СЛУГИНЯ - И ПОСЛЕ СЕ РОДИЛА МАЙКАТА НА АДОЛФ ! ЕВА БРАУН - САМОТО ИМЕ ПОДСКАЗВА - ! ИЗЛИШНО Е ДА СЕ РАЗИСКВА ПОВЕЧЕ ТОЗИ ВЪПРОС - А САМИЯТ АДОЛФ Е ВЯРВАЛ В ШАМБАЛА - ТИБЕТ - ВЕЧЕН ЖИВОТ...

Малко сензации за публиката.Малко хляб и зрелища и нещата си отиват на мястото.Нещата около ВСВ вече са доста ясни,но пропагандната машина продължава да сее заблуди защото така изисква политическата коректност и еврейските банки....На дъното на всеки военен конфликт от Троянската война насам стоят икономически причини.Това ,дали Ева Браун е еврейка или не,няма никакво значение.Значение има кой плати на нацистите създаването на военна машина и кой плати избиването на милиони бедни евреи.Етническото прочистване наричано "холокост" бе платено от същите банки които платиха на Хитлер войната.Да си отговорим на въпроса за плащането на сметката, това значи да ни стане ясно кой какъв е в тази история прекроила картата на света.А Хитлер е само една дребна фигура в голямата игра.Фигура която понякога е излизала извън контрол и е дала доста странични щети, но нали парите не миришат.....

Към PROST Част от написаното от теб е много вярно, но в потвърждение на името ти изглежда подкрепяш изтреблението холокост както ни го представят медиите. Всъщност холокоста не е избиване на евреите в Германия и Европа, а организирано и принудително изселване на евреите от Германия и Европа за да сформират новата еврейска държава Израел в 1948 година.

Името ми е просто шега.В превод от немски значи ....е можеш сам да провериш.'Холокост" е част от това което казваш, но все пак е етническо прочистване на расата.Тези които са планирали създаването на Израел са платили на Хитлер да понамали броя на желаещите до приемлива величина.След проведената "селекция" е останал годен мат'рял за новата държава,а най читавото се е скатало в УСА.Плановете на Ротшилд са станали действителност. Може да звучи цинично,но това е положението.И пак ще кажа : Парите не миришат...... А бирата "Prost" наистина е добра.

Възможно е.И моята жена е рускиня и да знаете как съм намразил руснаците....А тъщата се държи като Сталин в лошо настроение

КЕФИШ ;-)))

ДНК-то На Ева Браун са го открили, както на един от терористите от Бургас - в Хотел. Та НИКОЙ до сега не е сигурен, какво са открили до входа на Бункера в Берлин. Само Показанията САМО на Един Личен Зъболекар, който отдавна е при Онзи на Небето. Колкото се разбра, кой е убил Кенеди. А, къде е Борман, къде е Хитлер? Я да ме ограмотите.

Кенеди е убит след като въпреки съпротивата на Федералния резерв пуска в обръщение банкноти от един и два долара от името на правителството(държавата). Така че собствениците на Федералния резерв(който е частна собственост) би трябвало да поназнайват нещо по въпроса.

Не не ми е ясно как се знае кой какъв е? Излизат разни сензационни статии и се оказва, че еди кой си бил евреин. Как разбират че са евреи? Много често самите евреи се представят в конкретна държава с местни имена. Това също не ми е непонятно защо го правят, след като държат на етническият си произход? И другото което ми е чудно е, защо само евреите са се разселили в почти всяка държава по света? Като никой друг етнос. Религията им ли го диктува?

Сложно е за обяснение. Няма как да се опише в един такъв форум. Не му е мястото. Само ще ти кажа, че преди Първата Световна и след краха на Германия след нея, ФИНАНСОВАТА И ИНДУСТРИАЛНА МОЩ на Държавата е Съсредоточена в Ръцете на Евреи или Германци със Съпруги Еврейки . Всеки трети Германец има някакво 4вземане даване" с тях. Франция, също не прави изключение от това. Да убиеш Брата Евреин, само за да оживееш става нешо , като "Библия на Смъртта". Освен германците, французите са НАЙ-ДЕЙНИ в това. Правят си Дранси и всичко в Пещите на Аушвитц. Генерал Петен.

Алоис Шикългрубер, Австрия.Този, дали е Истински Ариец. Ева Браун е една нормална бедна германка, където един фотограф и е Снимал Хубавите Цици и Задник по стандартите на онова време. Даже според мен и в потеклото на Гьобелс има нещо ЕвРейско. Гьоринг, като Герой от Първата Световна сащо има забежки с Еврейки. Калтенбрунер, Хьос.Цялата Наци върхушка е еВрейска Мелез.

Най-накрая стана ясно, от къде е ненавистта му към евреите.

няма да е лошо да ни запознаят с ДНК изследвания на сегашните израелци, каквито несъмнено има, за да разберем, че те в голямата си част не са етнически евреи. После да си зададем въпроса какви са и какво ги свързва и бързо ще стигнем до истината.

Аман от умници евреи.

Малко в полето на новината- еврейски гени ?! За някои оттам до понятието "еврейска раса" разстоянието не е голямо. Интересно развитие в една "неудобна" тема !

Тема е "неудобна", защото са запазени навиците на едно племе, което се е скитало из пустинята Негев. Сега то скита по света и оставя след себе си райски градини, превърнати в пустиня. Българското черноморско крайбрежие, е най-виден пример, за действията му /Карадере, Иракли/. Да не говорим за Ирак и Сирия. За "МАЙДАНА" - мегдана, едва ли скоро ще се заличат действията, предизвикани от 5 милиарда американски долара - зелени книжки на "печатницата" ФЕД.

Факта си е факт - преди Втората световна и в частност прекалено раздухвания (на фона на арменския геноцид, примерно) Холокост НИКОЙ НЕ Е ИСКАЛ ДА ЖИВЕЕ В ИЗРАЕЛ. Може и да са си платили, за да има холокост. А може и 3/4 от изгорените наистина да не са евреи, а военопленници и цигани. Но за това, сега, когато имаме свобода на словото, не смея да говоря открито. Параноик, може би - глупак - не особено.

Щом източниците на информацията са еврейски значи няма и капка истина.И не е вярно,че германците са по-висша раса от евреите.Всички народи са по-висши от едно мръсно племе от лъжци,крадци и убийци.

Цензурата потвърждава твоята квалификация по проблема "кръвосмешение" - синя кръв. "ОРГАНИЧНИ ПОРТАЛИ", това е название фигуриращо в интернет, което подкрепя правотата ти.

То и втората жена на Иван-Александър е еврейка и реално е виновна за разкъсването и поробването на България от турците през 14 век,но и това вече е само история

... в допълнение - търсете в интернет "Жидов гроб" от патриарха на българската литература Иван Вазов.

ЕВРЕИТЕ МРАЗЯТ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ НАЦИИ-НЕ НАПРАЗНО ТЕ ПРЕДИЗВИКВАТ ВОЙНИТЕ ПО СВЕТА...ТЕ НЕ УВАЖАВАТ И НЕ ВЯРВАТ В ХРИСТОС(ПРИЗНАВАТ СИ ГО И МЛАДИ,И СТАРИ,АКО РАЗГОВАРЯТЕ С ТЯХ).И С ДЕЛАТА СИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ В СВЕТОВЕН АСПЕКТ ДОКАЗАХА,ЧЕ СЛУЖАТ НА АНТИХРИСТА.ВСИЧКИ ХРИСТИЯНИ ПО СВЕТА ПОЧИТАТ ХРИСТОС И ДЕЛОТО МУ,НО НЕГОВИТЕ СЪНАРОДНИЦИ НЕ ИСКАТ И ДА ЗНАЯТ ЗА НЕГО...КАКЪВ ПО ДОБЪР ЗНАК ОТ ТОВА,ЧЕ ЕВРЕИТЕ НЕ СА БОЖИЙ ДЕЦА,А СЛУЖАТ НА ТЪМНИ СИЛИ! ОМРАЗАТА Я НАСАЖДАТ ТЕ, А НАЙ-МНОГО ПЛЕДИРАТ ДА БЪДАТ УВАЖАВАНИ... ОСВЕН ТОВА САМИЯТ ХИТЛЕР Е ИМАЛ ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД!!! ЕВРЕИ СЪЗДАВАТ КОМУНИЗМА(ТИП ДИКТАТУРА).И КАКТО ВИЖДАМЕ КОМУНИСТИТЕ КАТО ЕВРЕИТЕ УНИЩОЖАВАТ СВОИТЕ,МИСЛЯТ ДЕСТРУКТИВНО И ВСЕ ГЛЕДАТ В ЧУЖДАТА ПАНИЦА ДА СИ ПРИСВОЯТ ТОВА,КОЕТО НЕ Е ТЯХНО!ОТНОСНО РАСИТЕ-АКО НЯМАШЕ ЙЕРАРХИЯ И ПО-ЕЛИТНА РАСА ОТ ОСТАНАЛИТЕ БОГ НЯМАШЕ ДА НИ СЪЗДАДЕ РАЗЛИЧНИ...КАКТО ИМА ЙЕРАХИЯ В ОБЩЕСТВОТО И ВСЯКА ОБЩЕСТВЕНА СТРУКТУРА ТАКА И В ПРИРОДАТА ИМА ПЪРВОКЛАСНИ И ВТОРОСТЕПЕННИ ВИДОВЕ И ТОВА Е ФАКТ...МОЖЕ ДА НЕ СЕ ХАРЕСВА НА ЧЕРНАТА И АЗИАТСКАТА РАСА,НО БЕЛИТЕ НЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ИМ ТЪРПЯТ КОМПЛЕКСИТЕ,КОИТО СИ ИЗБИВАТ ЗА НАША СМЕТКА!КОЛКОТО И ДА СЕ МИКСИРАТ И ДА БЪДАТ ЛАНСИРАНИ РАЗЛИКАТА Я ИМА И ВИНАГИ ЩЕ Я ИМА!!!ПРИРОДАТА СИ Е КАЗАЛА ДУМАТА И ТЯ Е ПОСЛЕДНА!!!

Приятно съм изненадан от наличието на толкова ерудити по темата. Съблазнен съм от нивото им, да дам и аз моето мнение, чрез няколко семпли опорни точки. Богат ли си-си гей. Беден ли си - си просто педерас. Богатият евреин е евреин. Бедният евреин е мръсен жид. Преди да се захване здраво за тяхното ликвидиране, германците бяха подложени на масирано промиване на мозъците. За уверение, вижте сайта- Детските книжки в нацистка Германия. За расовите различия-да, те са исторически факт, но с него не трябва да се злоупотребява. Като се каже немец- се разбира един тип човек. Като се каже циганин, се подразбира нещо почти противоположно. Като се каже бял човек- се разбира технически прогрес. Като се каже пигмей-се разбира замръзнало в средните векове човекоподобно същство. Индиянците в Америка за хиляди години не мръднаха от нивото на стрелата и вигвама. Дойдоха белите и за две века наваксаха две хиляди години закъснение. Ясно ли е на всеки, защо съм расист? А вие мислите ли, че съм прав?

Сеньоре, моите уважения към Вашето потекло на благородник. Явно сте впечатлен от действията на примитивите Нуньос де Гусман и Ернан Кортес. Това говори и за "високия интелект" на иберийската смес от семити. Как според Вас са създадени златните предмети в Мексико и в цяла Мезоамерика? С лъка и стрелите. До скоро се шумеше около календара на инките! Китайската култура е на повече от 3000 години. Другото е предубеденост и лоша наследственост.

Не съм расист, но истината за расите се състои в така наречените "кръвни линии". Дейвид Айк има написана книга по тази тема, но едва ли ще може тя да бъде намерена, за да се прочете. Администраторът търка всичко свързано с космическият закон "рита". Ако пък човек намери какво е писано и филмирано по този закон, ще разбере защо става така, че се появява СПИН. Теорията на конспирацията, тогава ще се разбере, че е ... практика.

Хемингуей,думата "индиЯнци" не се пише така.

Тия пак бъркат - македонка е.

Това обяснява защо Хитлер се опитал да изтребе евреите

:)Абе чакайте сега тя е еврейка по майка...ама българка по баща...трябва да си поделим правата взаимно:) не може така:)))

Отдавна известни истини английските чифути поднасят като новости! Хитлер е от еврейския род Ротшилд. Целия управляващ елит на Германия по онова време, а и сега е от евреи. Гьоринг не е бил евреин, но жена му е еврейка. Същото е било в СССР, Англия и САЩ. За Англия, не е това, че кралицата е от еврейската хановерска династия Джордж, а това, че министърпредседателя Чърчил е евреин, а негов братовчед по майчина линия е бил президента на САЩ Рузвелт. Само евреи в управлението на страните участващи във Втората световна война и накрая се говори за еврейски геноцид, холокоста. Но това, че огромен брой славяни са загинали, за евреите е било цел, прикрит зад политизирането на събитията, както е и сега.

Най-ефикасния начин за борба с антисемитизма е като се обяви за евреин (поне частично) абсолютно всеки известен човек по света. Правят го постоянно. Може би е въпрос на време да се сетят, че всички императори на Рим всъщност са били евреи, но са го криели. После и Чингис Хан и т.н.

С написаната по-горе статия, с цел манипулиране съзнанието на хората, предизвиквате ме да пиша неща, които НЕ трябва да пиша!

Срамуваш ли се или се страхуваш от това което НЕ трябва да пишеш?

Нито се срамувам, нито се страхувам! Ще се предизвика голям смут сред населението. Някои го знаят ТОВА !

ТОВА СЕГА Е НАИ ВАЖНОТО!!! МОГА ДА ДАМ ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ :-ЕГИПЕТСКИТЕ ПИРАМИДИ СА НАЛИВАНИ С СМЕС(НЕЩО КАТО БЕТОН С НИСКА МАРКА )ОТ ДЪНОТО НА РЕКАТА РЕКАТА НИЛ. Това е доказано от ам-ки учен (забравих му името)през 1986г за сега стига

Много ме интересува кой какъв е бил преди 70 години. За мен то не е важно и не е променило живота ми! Други факти са по важни.

Може и рускиня да е била :) Гледай какви са агресивни руснаците и особено рускините

Дълбока фаза на дебилизъм имаш. Да не те е одрусал някой руснак? А, че рускините са изключително красиви жени е известно. Разбира се, красиви жени има по целия свят, само някои мъже не могат да оценят красотата им, е може и да не са точно мъже:)))))))))))

Бай Ставри

Ти верно си Гюро! Ако видиш на плажа гримирана лурка с шапка и големи очила да влиза в морето - да знаеш: РУСКИНЯ Е! Вършат работа девойките - другите вечер като не свършат работа, на блядки винаги можеш да разчиташ

на моменти всички жени са си малко евреики joke

Да, вярно е! И на моменти много мъже са извънземни!

Чел съм, че и Хитлер има еврейска нишка в предците си. и той е унищожил родното си село в Австрия.

факт не е бил чист ариец имало е берберска кръв в него ама реално колкото по надълбоко ровиш в ДНК толкова повече неща излизат,скоро гледах едно предаване ДНК от американски ндианец и ДНК от Французин и едва ли не са били роднини преди 3-4 хил години така,че факт ако човечеството е възникнало на едно място от един род нормало е да сме в известна степен роднини всички.Колкото до селото на Хитлер това е пълна глупост там си е и даже има паметник на семейството му в центъра на селцето,никой никого не е убивал :)

евреи ашкенази не са чисти евреи това са наследници на степски племена които са приели еврейската вяра нещо като нашите цигани които се турчеят,като цяло тяхния бит и култура е по различен малко от другите истински евреи,и доколкото съм чел май хич не ги обичат,навремето написах,че нищо чудно Хитлер да е слуга на 5 те фамилии създали го да унищожи нечистите евреи знам ли :)ама с труд и и отрицание от вярата.Колкото до Холокоста много съм чел и различни източници реално не е съществувал мое мнение ,имало е лагери за работници в служба на немската военна машина,а снимките и кадрите на живи скелети са просто след като американците и англичаните бомбардираха скаладовете и водните запаси на Германия и последствие е имало 6 месеца докато се стигне до тези лагери нормално е да станат кожа и кости то германците са умирали от глад тогава а в Украйна и Русия се е появил канибализма ,така че еврейските тайни ако излезнат ще стане много интересно ама едва ли :)

Да се отрича Холокост при толкова още живи свидетели, при толкова доказателства, е не само позорно, но говори и много за твоите морални ценности.

Не си целенасочен в четенето. Прочети за Хазария. Козарите, както са ги наричали нашите деди са интересно явление. За тях, както и за траките, еврейските учени казват, че са изчезнали! Вследствие на какво, не уточняват, но не е и нужно, "научно"е доказано, истина ви казвам. Някъде да сте го чели?

Само глупости ръсят... Защо им е четката за коса, след като руснаците имат черепа и.

добър ден.голяма новина,няма що.ами те са финансирали и германия и англия през войната.защо ли нито една бомба не е паднала над бъкингам,а.и много други неща има които ни карат да се замислим

СЪПРУГАТА НА АДОЛФ Е БИЛА БЪЛГАРКА ОТ ЕВРЕЙСКА ФАМИЛИЯ. ЗАТОВА ЦАРЯ-БОРИС Е БИЛ В ТОПЛИ ВРЪЗКИ С ХИТЛЕР.

Няма ли да се роди един нов Хитлер да превземе Москва?

Няма нужда никой да превзема Москва. Той новият Хитлер си живее в Москва и управлява Русия от Кремъл.

ти еврайче ли си,защото в момента само те мразят Русия прочети малко,единствено те и Китай не са им слуги в името на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД измислен от евреите,Ако Русия стане лидер в света и излезнат всички тайни ще стане много интересно и ще спрат войните и робството под формата на кредити с които се управляват по малките и слаби държави.

Нещо не ти е ясна историята. Русия (и СССР) са водили войни или са имали въоръжени конфликти със всичките си съседи (дори и непреките). Няма по-агресивна страна, дори фашистка Германия не са бил чак толкова алчни и изкуфяли. Русия е единствената страна в света, с която е по-добре да си враг, отколкото приятел. Те не познават добросъседството, нито могат да разберат смисъла думата независимост.

новият хитлер не е в москва а е в германия.казва се меркел.вече си взеха което загубиха и платиха през двете световни воини.обергогердрахмшапсфюрер фон гаден.

ВЯРВАШЛИ В БОГА?

да се питаме защо убиха Рудолф Хес на 92 години, строго пазен единствен затворник, който щеше да умре скоро от старост. Какво ли е знаел той и защо точно Сталин е настоявал да бъде убит след Нюрнбергския процес. По този въпрос, обаче, няма и никога няма да има изследвания. Явно той е можел да "разплете кълбото".

Хес бе убит малко преди да дойде редът на руснаците да го пазят. Има версия, че хес е отлетял за Англия, за да преговаря да няма война, но са го арестували и войната е станала. Може да някой да се е страхувал от това Хес да не проговори пред руснаците.

Имам няколко въпроса: 1. Колко, по дяволите, ка евреите по света? 100,300, 900 милиона? 2. Защо не са си стояли в своята държава, а са се разпръснали по най-атрактивните страни? Защо ги няма на Северния полюс или в джунглата? 3. Защо , където и да са, нямат миньори, изкопчии или огняри? а са все банкери, хора на изкуството, ювелири? 4. С какво са прицел на фашистите по света? Защо германците например не са прицел на холокост? 5. По каква причина са така сплотени интитуивно и спасително за тях? Няма сериозни изследвания на евреите. Натрапват ни се като дежурни виновни, като подвид човеци, като извор на несправедливости и прочее, което е досадно, нелепо и ненужно за демокрацията.