Коментари - Намериха потънала подводница на Хитлер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно! Миналата седмица тук в Дания съобщиха, че е намерена подводница, но че е на Хитлер, такова нещо не прочетох. Може англичаните да са по- наясно.... Засеа не смятат да я вадят тъй като ще струва доста. Та така - това от мен от мяатото на събитието.

кой е тоя гитлер

Намериха потънала подводница на путлер - курск.

боли те, нали, затова жилиш като стършел не по темата.

Намериха потънала подводница на Хитлер Да не сте намерили и Хитлер, жив и здрав.

Ако решат да извадят тази немска подводница ,ще е за нещо друго....,а не за заради злато и други материални ценности. Само германците имат право да я извадят.

Казвам за нещо друго ,защото имам в предвид научните разработки които съюзниците разграбиха след капитулацията на Германия.Сигурен съм,че германците успяха доста да изнесат и укрият но все пак в края на войната все някъде нещо е останало по дъното.

ялко, че и путлер не е бил там!

са ти написали за твоя утеха, че "нямало никакви хора от върхушката" - и можеш да спиш спокойно, понеже за разлика от мене си им повервал. точно когато е трябвало да си спасяват задниците, нямало...

Някой ден ще намерят подводницата на Путьо.

Леле, злато и скъпоценности! Къде е това да взимам шнорхела и да заминавам.

че сигурно още плуват парчета хитлеристка леш.

А потъналите му гемии, намериха ли?

и филм има направен за тази подводница ли беше, роман ли беше...?!

Мюзикъл беше. Или оперета. Едно от двете. Или стихотворение. И книга.

Абе не е бил в тази подводница. Догодина като се яви на изборите ще обясни на всички как е станало бягството му.

ЩЕ НАМЕРЯТ ЗЛАТО КОЕТО НАЦИСТИТЕ СА КАРАЛИ В ФЕДЕРАЛ РИЗЪРВ БАНК ОФ НЮ ЙОРК :)) ... ЕВРЕИТЕ СА СКРИЛИ 6000 ТОНА ЗЛАТО - 2000 ТОНА КОМИСИОННА ... И 1954 ГОДИНА ЗАПАДНА ГЕРМАНИЯ ОБЯВЯВА 4000 ТОНА ЗЛАТНИ РЕЗЕРВИ .. И ВСИЧКИТЕ !!!!! СА В САЩ - НЮ ЙОРК :))

Великия фюрер е винаги жив в сърцата ни.

Така е. Велик е. Мир на праха му.

Хайл!

сега евреите ще довършат започнатото от фюрера дело,жалко за германия

келешите веднага се развихриха.

Бойко Борисов я е потопил. Със сигурност. Или Путин. Ама по-вероятно ББ

Каквито са нацистите, такива са и комунистите.

Добави и капиталистите

а кои станаха баш капиталисти у нас?

страх ги е да не се ,,върне,, и още го ,,търсят,,...!!! ,,нео-либерастки,, страх...!!!

А бе те и Хитлер да намерят Втората световна война свърши и ние бяхме от е Бе страна.. Даже като се сетя и ме е яд, че въобще е започвала тази война. Ако не беше започвала тук щеше да е като в Германия или Австрия. Подводница на изгубила войната държава не може да получава такова внимание, а се случва точно обратното и нищо чудно да има хора, които да трепнат от нетърпение, за да пробват да я купят.

Само преди 2 месеца шатския в-к Уошингтон поуст показа РАЗСЕКРЕТЕНИ НЕпоказвани снимки на Адолф Хитлер сниман 1945година в КОЛУМБИЯ гр.Тунжа окрьг Букараманга с белгииски ЕСЕС офицер с френска фамилия Ситроен /като колите/ като даните на СИМО/ЦРУ/ е че Хитлер е бил от 1945-1952 година в Тунжа -Коумбия живял в кьша симе КАЗА КОЛОНИАЛ и после 2-та мигрират в АРЖЕНТИНА в раион на границата с Бразилския щат Мато Гросо де Сул кьдето ЦРУ му губи следите поради силно изолираните и огромни територи на Аржентина

73 милиона жертви... Хитлер няма смисъл.

по логика на нормалният човек то тя принадлежи на меркел !!!!!!!!!!!!!!защо ????там са загинали немци и не е важно дали са фашаги или млади хора насилствено натикани в нея !!!!!!!!!!!!!за идотите в бг теса животни ама по принцип са хора и може да се намери накои роднина на тези загинали хора !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!всеки е бранил своята кауза !!!!!!!!!

И сега чия собственост става тази подводница- на британците ли за да я ограбят ценностите и артефактите, на Меркел ли? какво пише в договорите от потсдам 1945г.? Може и на Тръмп иманярите вече да са я посетили.

сега като я отворят и оня отватре ще питат че кога е сваршила воината

ти мани, ами като се приберат в Германия и излязат на улицата и видят "Новите германци"...