Британско списание сравни Меркел с Хитлер и я изобрази като Терминатор

Британското списание "Ню стейтсмън", подкрепящо левицата, сложи на германския канцлер Андела Меркел клеймото на "най-опасния германски лидер след Хитлер", защото унищожала растежа. На корицата пък Меркел е изобразена като героя на Арнолд Шварценегер от филма "Терминатор".

Обратно в новината

Коментари - Британско списание сравни Меркел с Хитлер и я изобрази като Терминатор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дървен философ! Този и оня от Стампа ПЪРВО да се понапрегнат и да потърсят да станат като германците и да и тогава да критикуват. И да запомнят, че Германия може и без тях, но те не могат. Затова искат от Меркел да спаси света?! Защо? Защото те сами не могат да се спасят. Ами опираме май до "хилядолетния райх"...

какви са начи германците??

Чрез ЕС се възражда четвъртия райх. Обединява, обсебва, налага, толерира и сочи с пръст кой ще кара влака. Държи ключа от бараката и се разпорежда с икономически срества по познати от минали векове начини. Дойчо като консумира повече власт и става опасен. Но ще му скроят шапка на този пръкнал се ЕС с финес. Котка се оправя с чалъм. Доларът и паундът няма да разрешат хегемония на еврото. Германецът под ръка с французите искат да се налагат в стара Еврапа. Къде я туряте Вилика Анлия, която ги е шамарила винаги. В тези борби са гинали английски мъже. Никой не е забравен......нищо..... Та всичко що е свързано с думичката Евро...... ша го..... Като и у назе жертвите на русити през 1878г.

Luna0102

Не знам колко опасен политик е Меркел, ама половин Европа чака Меркел да ги финансира с пари от немските данъкоплатци- къде безлихвен заем, къде "заем", който никога няма да се връща. Лош политик е , ама предимно за германците.

Много добре казано, Luna0102. Подкрепям!

Ами заради това и Дойче банк е с намален рейтинг, растежа на икономиката на Германия пада, и стандарта им слиза бавно, но славно надолу. И понеже германците не са тъпи и прости затова избутаха Меркел на последните си избори...