Хипотеза: Албания спасява Меркел

Засега е само хипотеза: Албания, която хем е в Европа, хем е извън ЕС, може да се превърне в основен приемен център за бежанци. Звучи като перфектното решение - и за Ангела Меркел, и за ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от Дв как само плетат кошницата, ама първо да научат всички балкански поговорки, като например "Правиха си сметката ама без кръчмаря". Албанците попитахте ли ги наглеци? Дреме им на тях че трябвало било да се спасявала баба Меркел. Комсомолската секретарка да си поеме сега отговрността за поканата. И вие също джендъри нагли, за двуличните ви гейропейски регламенти.

Бившите нацисти да си платят сметката. Народите на източна европа няма да плащат германската сметка. Нито един бежанец в България.Всичките там в Германия да ги интегрират първо тях, да им връчат германски евроценности ,да покажат личен пример. А Макронча ако иска,може да смени едната бабичка с по младата германка и да се гушкат с ценности,въпрос на свобода на избора.

Какво направи Зееховер за да спре Меркел преди големия наплив на мигранти и когато тя ги покани в Германия! И това развитие на нещата показва много ясно какво става при поемане на лична отговорност от един политик за много хора. Какво ще помогне това дори Меркел да падне от власт, проблемът ще си остане и след нея.Като умря Хитлер с неговите нечовешки идеи и реализацията им, това помогна ли милиони животи да не погинат. Сега и на късове да я направят и сподвигниците и също каква полза. Макрон откак е на власт само тресе Франция и Европа. Моге да се оправдаваме с обективни обстоятелства и световни процеси, но за жалост както се казва във ?Властелинът на пръстените? и най малкото същество може да промени историята и света. При Макрон е малко буквално, но не е за добро. И сега с тези политици, които не виждат по-далеч от носа си и властта си, как ще се справим с тълпи икономически мигранти,които търсят по-добър живот, но не са пригодни да си го изграждат сами донасят си обичаите, които са им пречили да постигант европеиски стил на живот. А са готованковци, за които местните са длъжни, както за една голяма етническа група у нас, да осугурявят незаслужени удобства и блага. Меркел и да е капут не ми пука, но нейният капут ще е като ракови метастази в цяла Европа.

Категорично НЕ орките на Балканите. Най-добре някъде в Германия,достатъчно е голяма,за да им отстъпят една провинция. Германците до кога ще търпят тази злобна бабишкера да им съсипва живота и родината?!

В Европа има исторически оформено религиозно и расово равновесия. Или статукво, както го наричат професионалните политици. Турците се опитаха да го променят, но срещнаха колективният отпор на обединена християнска Европа. И никой, амеа абсолютно никой няма право да променя това. То ни е наследство от бащите и ние трябва да го предадем същото на нашите наследници. Свидетели сме на опити на опитите нао врагове на нашите цености, да направят престъпление към наследниците ни. В момента те полагат основите на една бъдеща религиозна война в Европа. Точно такава, каквато сега бушува в Сирия. Въпроса пред нас е Хамлетовски. Ще я има ли Европа или не. Нека не се лигавим с тия многополови хора, които се опитват да ни обичат от далече и да ни налагат чужди ценности. Нека им кажем по нашенски, да вървят на майната си. И никога не забравяйте, че на света е само една, нашата мила родна страна. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.

В Европа има исторически оформено религиозно и расово равновесия. Или статукво, както го наричат професионалните политици. Турците се опитаха да го променят, но срещнаха колективният отпор на обединена християнска Европа. И никой, амеа абсолютно никой няма право да променя това. То ни е наследство от бащите и ние трябва да го предадем същото на нашите наследници. Свидетели сме на опити на опитите нао врагове на нашите цености, да направят престъпление към наследниците ни. В момента те полагат основите на една бъдеща религиозна война в Европа. Точно такава, каквато сега бушува в Сирия. Въпроса пред нас е Хамлетовски. Ще я има ли Европа или не. Нека не се лигавим с тия многополови хора, които се опитват да ни обичат от далече и да ни налагат чужди ценности. Нека им кажем по нашенски, да вървят на майната си. И никога не забравяйте, че на света е само една, нашата мила родна страна. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО.

това е наглост. създаваш от простотия един проблем и после търсиш на кого да го натресеш. Ами господа франсета, шваби и всякаква евросбърканица оправяйте си сами кашата.

Не е "от простотия" създаден проблема, а от злонамереност прикрита като простотия.

Меркел не трябва да бъде спасявана, а съдена от Европейския съд! Тя наруши драстично МОИТЕ права, от недосегаемата и безконтролна позиция на канцлер на една силна икономика! Но "за всяко прасе идва Коледа"... Дано е по-скоро!

"През 1998/99 година Албания прие около един милион косовари.“ Абсолютна лъжа! Напротив - от Албания в Косово нахлуха над 1,5 млн. албанци, за да "затвърдят албанския характер на Косово". На границата, влизайки в Косово обявяваха, че са си изгубили паспортите и получаваха измислени "косовски паспорти". Така Косово се насити с Албанци и американците спокойно изградиха базата "Бондстийл" върху земите на прогонените сърби... Цинизъм без граници!!! Бях там точно в този период...

Това е самата истина, но никога няма да бъде призната.

ще бъде, не се притеснявай, всички евроидиоти и онез прокаженици краварите ще плащат кървави лихви за безчинствата си.

Шмеркел е съгласна, защото Албанците са на Балканите точно срещу Италия - не са й на вратите !! Не знам псевдогерманците как я търпят още ? Не мога да повярвам колко много навреди на цяла Европа и е все още на върха !! Господи, защо не си прибереш демоните обратно ?!

Демоните не са господни.

Албания отговаря на същите условия, на които отговаря и Турция - извън ЕС, в НАТО, на пътя на мигрантите. Да си стоят там!

Да ама албанците са 2 милиона а пък турчалята 90 милиона. нали се сещаш, че албанците са 45 пъти по малък проблем от турките. Освен това са и по лесно управляеми. та затова де...

Д а направим въздушен мост от Европа към Африка и Арабистан и евакуираме всички емигранти. Не забравяйте ,че бедна България 1988 г изпрати всички виетнамци по въздуха. Рахат в бг, рахат олсун в Европа. А мойе и резаците и циганите към Турция пак.....еваллла.

След ВСВ САЩ окупираха Европа и я стиснаха за гърлото чрез плана Маршал-.Държавното злато всички евродържави е в Америка.Само дьо Гол го върна и извади Франция от НАТО. Свали го ЦРУ и след това напълни Франция с мангусти от колониите. Френският нац.отбор по футбол е африкански. Гака направиха САЩ с Арабската пролет.Гък не може да каже Германия с 37 военни бази на САЩ. А ние сме най-протритата уса изтривалка, даже не плащат наеми за 6 бази.

А къде е златото на БНБ?

В Русия. Не е шега. Факт.

Албания е много малка по площ и население! ако примат всички от Турция ще стане с население колкото България ! как ще ги задържат там и с кво ще ги издържат??

пръст на всеки разумен глас който и казваше че бърка с политиката на отворените врати. Къде бяха баварците че не я спряха? Сега немците си я избраха отново... И накрая....я да си поделим отговорностите....че и Албания намесиха...за да внесат "стабилност" на Западните Балкани. Моля който си ги е канил, да си им бере грижата.

Папуа Нуева Гуинеа ли ?

Албания също е в Европа!!! Да се махат от Европа вообще, от целия континент!!! През всичките ВОЙНИ на европейския континет, нито един МЪЖ не си е вдигал чукалата, не си е и помислял даже да става "бежанец" и да не си брани дома и държавата, децата и жената, които са си стоели в къщи!!! Къде са тръгнали всичките тези МЛАДИ и ЗДРАВИ мъже???!!! Да се махат от тук!!! Да се връщат да си оправят държавите в техните континенти Азия и Африка!!!

Затова ли пуснахте Бойко да ухажва Западните Балкани шест месеца, за да може като стане напечено да си тръснете бълхите отгоре им???

ще напълнят шиптърско с талибани

Дойче Веле пак не са в час.Май са забравили шматките какво преживяха италианците, какво трябваше да направят да да спрат притока на албанци или мислят че италианците са забравили и ще се съгласят.

Това е имитация и е козметична процедура, при това менте. Уж решение, пък щели да ги разпределят по Европа оттам. Междинна гара, колкото да се успокоим, млъкнем и да се удължи животеца на Меркел. А Европа се задъхва, вижте градовете им, трагедия. Тепърва предстоят огромни проблеми, да не казвам катастрофи. Трябват радикални мерки 100% спиране и връщане на сегашните. Тревожа се за България, тревожат ме продажните ни политици и сервилни физкултурни и прочее бъчварово-захариево-габриелски калинки. Европа съм я отписал, дано поживеем у нас спокойно някоя годинка или месеци.

А, не, мерси! Дръжте си ги в Германия и Швеция. Бас държа, че идеята е дошла от Ердоган. Нали ще прави ислямски полумесец на Балканите.

От какъв зор,Европа трябва да приема бежанци?От какво бягат?Войните спряха.Не само не трябва да се приемат нови,ами всички,които дойдоха,трябва да се върнат по местата си!Ама,трябва акъл за тая работа!

Ето на това му викам: да позабършем тотално осраната ситуция, че да мирише една идея по-малко и основно в двора на съседа. Ама да признаем, че сме се осрали - в никакъв случай!

И като ги складирате там, не се ли сетихте, че ще настане един бизнес с трафик, та чак да ви се замая главата? При това насред Европа! Или съседите ще се навият да дъдат физически изолирани от континента? Това би било една имитация на решение, колкото да се запушат устите на критиците. Временно отстъпление от плановете и толкова. СЛожете някой друг на чело на Германия и нека той/тя приоложи някакъв нов по-свеж подход. Някой хора не се усещат, кога са се изчерпали. За бърнаут не са ли чували???

Защо ще изтиквате изстрадалите хорица извън ЕС? Защо ще ги стоварвате в нискоразвито-допотопната Албания, където действат все още канибалско-футуристични закони, привички и нрави, които са в остър разрез с Небивало-Огромната Толерантност и вопиющото до болка Човеколюбие в ЕС?! Меркел,да не си се набълбукала с изфирясало-изветрял , долнопробен шнапс, пияна ли си, освести се!!! Нали довчера канеше бягащите и страдащите, правеше си любвеобвилно-майчински селфита с тях, галеше по главиците малки смугли дечинки?! Ти ли накара и наш Бойко да промени на 180 градуса позициите си? От разчекнатите устища на този тип днес се лееха като отровни змии, отблъскващи гущери и крастави жаби чудовищно-апокалиптични, девиационно-анорамалитетни слова ! Спрете незабавно отвратително-мерзките, фанатично-антималцинствени словоблудствания на този явно случайно попаднал в голямата политика, нескопосано-жалък човечец!!! Дами и господа, днешните анти-слова на Борисов преминаха една важна граница, една ярко- водоразделителна линия, разграничаваща нашето състрадателно-толерантно европейско мислене от вулгарно-антибежанските, ксенофобо-национал-профанистичните, грубо-перверзни пароли, сякаш внушени и забити като остри пирони в съзнанията и главите на слабохарактерно-неадекватни хорица от Тежко-Оловния, повратливо-блъскащ, психо-духивно-еректирал Чук на Самия отвратително-катранен Шейтан с черна като Тъмната Вартоломеева нощ анти-душа, разкъсвана от буреносно-ураганните течения в една ментално-глубока, засмукващо-раздираща Черна дупка, в чийто Хоризонт на Събията вилнеят разнопосочно-разрушителните СИЛИ, и АНТИЕНЕРГИИ на национализма и анти(е)(и)миграционната, неосъзнато-дивашка Имагинерност! Всички в България и ЕС сме възмутени от днешните бълнувания на нашия "премиер"!!! Аз, косвено, цялата треперя от възмущение, гняв и погнуса, а вълните на Обидата ме обливат така, както горещите талази изгарят до дъно една превъртяло-откачила, поодъртяло-попрезряла учителка, хваната в брутално-биологическия Капан на Критическата Възраст! Спрете, г-н Борисов, дайте му успокоително, забийте му в задничните телеса една силна и остра успокоителна инжекция, за да се кротне и да не надрънка на срещата в Брюксел тези отвратително-нечувани гадости!!! Европо, ти блуднице разтракано-разбрицана, недей хлопва тежки порти пред суратите на Бедните, Бягащите и Просещите! Напротив, разтвори още по-нашироко пулсиращо-влажните си пазви и приеми в тях незабавно всички членове на тези намъчено-скромни общности, чиято хуманистично-мирна религия не само ще те облагороди, но и ще те преобрази за няколко десетки години в такава степен, че и ти самата няма да можеш да се познаеш!!! Допусни в изсушено-съсухрените си обятия тези атлетично-аплоновски юнаци с тежки бради и мустаци, които ще разпрострянат семето на Добротата, Миролюбието, Човеколюбието, Науката и Прогреса в рамките на една нечувано-положителна Мултикултуралност, за която лелее и копнее всеки българин и европеец! Ако действително се затворят границите на ЕВРОПА за тези наши скъпи гости и приятели, то аз ще съм първата, която ще отиде в Дръндарското Графство на видния философ-енциклопедист и язовирен инженер(ин), ще грабне от равните му двори Багера на Демокрацията и Толерантността, и ще разрине всички омразно-гнусни синори, делящи ни от така обичливо-екзотичните ни братя и сестрици, чакащи, тръпнещи и молещо се от другата страна на браздата! Дълбок поклон и Венсеремос! Но пасаран!!!

Ходи се прегледай!

БГ ВЕЧЕ Е ЧУВСТВИТЕЛНО ПО НАЗАД ОТ АЛБАНИЯ ОСОБЕНО В ОБЛАСТТА НА СЪДЕБНИТЕ ИНСТИТУЦИИ ТАКА ЧЕ КРАСИВО ПИШЕШ КАТО НА ИЗПИТ ПО МАТУРА НО НЕ Е ВЯРНО С ТЕЗИ ПРАВИТЕЛСТВА СЛЕД ПРЕХОДА НИ ВСЕ ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО НАРОДА НИ - АКО Е ОСТАНАЛ ТАКЪВ НЕ ПРОГЛЕДНЕ- ДЯДО ИОЦО ПРОГЛЕДНА НО НЕ И НИЕ

За да спечелят време и да се укрепят на власт. После може пак да ги подкарат като стадо добитък нанякъде.

Мелиха, как не те домързява под всяка тема да тропнеш едно такова засукано писание?

Пак си ИЗСР@Л ПЛЕЯДИ на едно толкова голямо ЛА@НО, че с овчарска тояга не можеш да го прескочиш!!!!!! Искаш да изглеждаш умен/умна като Ахмед Доган ги виеш словата, ама то е за да скриеш БОЛНИЯ СИ МОЗЪК, давещ се във блато от ГНОЙ!!!

Писалият статията (или превелият я) е потресаващо неграмотен, географията очевидно му е доста мъглява и неясна наука... 1) Албания има пристанища на Адриатическо, а не на Средиземно море. 2) Балканският маршрут на бежанците определено не включва пристигащите такива по вода с кораби и лодки през Средиземно море! Пълна боза е написаното, съжалявам, че си изгубих времето да го чета.

Така ги учат сега - като за по-мързеливи. Няма Егейско море, няма Адриатическо и прочее - всичко това е "Средиземно".Поне според учебника, който гледах наскоро. Така че грешката не е кой знае колко голяма. Ако те препитам и тебе , едва ли ще ми кажеш на прима виста всички отделни наименования, които съдържа събирателното "Атлантически океан", например. Пробвай сам/а . няма аз да те изпитвам.

Хем била в Европа хем не е в Ес, обаче хем е в ното, хем 80% там са мюсюлмани, а в македония са пон 25%,в Косово която я признахме! са 99% алабнци, и сега хем Албания чака членство в ЕС заедно с македония- коктела е почти готов т.е. кашата- и от Албания накъде в българия или в старите д-ви от ЕС. Нещастници.

АЛБАНИЯ Е СПОЛУЧЛИВ ВАРИАНТ - АМИ ТАМ ИМА ЕДИН МИЛИОН ПРАЗНИ БУНКЕРИ, КАТО СЛОЖАТ ПО 10 ДУШИ В БУНКЕР - ЕТО ТИ 10 МЛН МИГРАНТИ И ЕТО ТИ Я И ВЕЛИКА АЛБАНИЯ! КУРЦ Е УМНА ГЛАВА, ТУСК И ТОЙ Е УМНА ГЛАВА !

То хубаво, ама като изядат бункерите, къде ще ги държат?

Във всяка еврогейска столица си има достатъчно гета. Защо ще цапаме и Албания, да си ги пускат орките в гетата да се плодят на воля а ние да започваме изграждането на яки стени по границата, с вижки и картечари през 20 метра. Само това ще е нашето спасение.

и в Македония и в Хърватия и в Косово и в Сърбия....че комай и до нас.

Албанците ще ги разфасоват за ОРГАНИ, които да продават на Богатите Европейски Държави. Това поне е отъпкана пътека и работата въртви гладко.

на Туск и Курц.....стигнаха върха си...да натресат бежанците на Албания. Колко жалко че говорят точно обратното на това което говорехме ние на нашето председателство... за перспективата за Западните Балкани. Това ли е перспективата бе г-да европейски лидери?

И след това като се натрупат 4-5 млн ще почне да изнудва ЕС че ще ги пуснат към Европа ако не получат това или онова. Разбирате ли,че създавате човешка ядрена бомба в ръцете на албанците ,които са най-страшната и организирана мафия и докъде стигнат все жилят.

направо 4-5 милиарда без китайците

Засега това е само една хипотеза: Албания би могла да стане централна междинна приемна страна за бежанци Допуснеш ли орките на Евопейският континент и там да започнат да се развъждат,отпиши и Европа и Европейски съюз. Значи тези са готови да спасят Меркел една бабичка и лош политик, но да съсипят Европа.След тях и потоп.

И пари ще изкарат,като всяка страна отказала пришълец ще и плаща по 250 хил. евро. Ето това се казва печалба-внос износ на негри и араби. Найс, А?

А дали няма да се превърне в поредния развъдник на терористи, като бежанските лагери в Йордания, Ливан, Пакистан.

"...а останалите да бъдат разпределяни в страните от ЕС." Какво ни грее нас това, като в крайна сметка от там пак ще бъдат разпределяни в ЕС?! И защо трябва да пълните Европа с незаконни мигранти, а не ги храните там в родните им страни? Защото целта не е да се помага на тия хора! Целта е друга! Какво лъжете и плетете, а в същото време затривате европейската цивилизация? Време е за референдуми във всички европейски държави за излизане от либералната шитня!

Колкото повече се говори за центрове, колкото повече ги има (центрове), толкова повече гости ще идват.

правиха метани на Турция, сега и на Албания. Ислямът неизбежно пълзи към Европа.

с Турция. Турция е играч,а ако Албания допусне да стане това ще бъде жертва на чужди грехове. Албанинците трябва да са луди да се съгласят....а и не са достатъчно надеждна преграда.

Хипотеза? Не. Съвсем скоро ще стане факт. Албания ще стане бежанския център на Европа. Вече е решено. Просто довършват пазарлъка.

Решение на следващата среща няма да има. Не за друго, а защото много европейски лидери ще се радват да няма решение и съответно Зеехофер да изпълни заканата си. Правителството на Меркел ще падне на секундата. А това е мечтата на куп европейски лидери, на които им е писнало Меркел да кани бежанци и после да им ги разпределя. Следващият канцлер ще е Зеехофер и той има друго виждане по темата.

Ха,дано,та белким се появи светлина в тунела!

Интересно, защо се бавят с Македония, Сърбия, Босна и Херцаговина. Той Цецо в началото се изпусна, че щели да ги приобщават към Бежанската политика на ЕС.

Западните Балкани да станат горещи точки. Доста е цинично по отношение на Албания...да превърнат държавата в бежански център. Албанците защо трябва да се жертват?

Пак опрехте до Балканите , а плужеци ?!!!!! Няма да стане вашата !!!! Едно друго решение : Смрадливата сган със самолети стамбул - берлин , да не вмирисват целия континент . Центрове само в западналата част - брюксел , париж , мадрид .. Перфектно , а :))))