Алпинистка е спасена в Нанга Парбат - ”планината убиец”

Френска алпинистка е спасена в Хималаите. Партньорът й поляк е обявен за загинал.

Обратно в новината

Коментари - Алпинистка е спасена в Нанга Парбат - ”планината убиец” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елизабет Револ не само че може да ходи,ами е пълно с клипове на летището в Исламабат,ама дираджиите освен да преписват новини, за друго не ставате

Бог да го прости поляка. А за жената - дано да се размине с ампутация. За просташките коментари по-долу наразни дядовци и прочие измет: Роденият да пълзи никога няма да разбере какво движи роденият да лети, демек не коментирайте неща, които не разбирате.

Това е част от самопреценката. Щом не са достатъчно подготвени, по добре да не катерят.

Зор за дъжд,че няма кал!Бати и простотията.

Ако поляка е праснал френската кифла поне е умрел щастлив

Там е лесно - вдигаш го в гащите и като го извадиш, ще ти стои твърд до напролет.

С да де ама какво става с мидата?

Дядото

Ма са съмнявам. Те тези малце импотентни го дават, затова си чешат егото не с катерички, а с катерене.

кефа цена йок там или си смъртен или безсмъртен

Търсели са си го и са си го намерили

защо се осират поривите на хора които изкат да докажат че могат !!!!!!!!!!!!!!!!!! то тогава даите да осерем и христо проданов които стои в хималаите от 198з г

Що, Христо Проданов е направил нещо смислено или полезно през живота си ли? Че те клошарите, дето ровят по-кофите са по-полезни от него. Единствената файда от него е, че спести едно гробно място в софийските гробища.

Мирослав

А от "Дядото" файдата каква е?

от 21.04.1984 г

Явно тук пишат най вече тези от 80 процента...Нанга Парбат се превежда "Голата планина" а не Планината на смъртта!Ама за един редактор това не носи креслива сензация!

...Двамата алпинисти опитали да покорят Нанга Парбат, деветият по височина връх в света (8126 м), който Е ИЗВЕСТЕН И КАТО "планината убиец".... Аман от учени разбирачи!!!

Планината на смъртта не е прякото значение на превода на името на планината, а е прякор, разбираш ли? АКА :) Нанга Парбат, в кръговете на алпинистите, се знае като Планината на смъртта.

А ти не разбра ли, че "ака" на български означава "...ере"? Що се отнася до английското съкращение a.k.a. (also known as), все още не е приета употребата му на български и едва ли повече от 10% от българите знаят какво означава.

НАСИМЕНТО, редакцията на статията е много лоша! Няма ли българи-редактори?

Ей, добре са алпинистите, че да чуем за Франция и Полша, щото ако не бяха те, направо не знам кой щеше да им прославя родините. Предполагам в Полша вече бъркат бетона за паметник на този дето дал фира. Наш Боянчо и върховната му женичка няма ли да отскочат натам, че и тях да ги поспасяват, та и за нас да се чуе? Булгар! Булгааар!

си прост, батенце, и не спираш да го показваш всеки ден с по 10-на поста.

Дядото

Затова съм средно на 80% плюсове, щот съм мноооо прост. Прост-умен, все ще пукнем, и аз и ти, така че не ми се катеир по бастуня, ами си гледай твоя клюмнал минзухар. С какво тези безделници и безмозъчници са заслужили вниманието на обществото, та ще ми ги дават като новина. Да си мрат там от болестта и толкоз. Тор.

тези спасители действат според Истамбулската конвенция-спасяват само жената.

Къде ходят, като не могат? Бойко Борисов го качва миналата събота този връх, между другото.

а на корнела ОЧИТЕ откога са в хималаите

Дядото

Тя затова ли е толкоз безочлива?

жалко

Ма как жалко? Ма ний трябва да са гордейм, че сме съвременици на тези храбреци, дето си жертват животите за нашето щастие! Ний трябва по три теманета на към изток да им правим ката ден, лошото е само западняците да не схванат това, което ще обърнем към тях превратно.

Тебе вашите като са те правили, най не им се е правело дете.