Хиляди се включиха в шествията против расизма в американския Ден на свободата

Изследване показа, че 54% от американците подкрепят антирасистките протести. Отмениха полицейския час за предизборен митинг на Тръмп

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подкрепят ги примати и третополови извратеняци. Процентите са силно раздути от соросовото NGO. Това е като протестите на "умнокрасивите" утайки 2014-та, след които т.нар. "десница" около ДСБ дори не успя да влезе в парламента, подкрепата им се оказа под 2%....

чух че по 18 000 рубли на ден им давали. Ама не е сигурно де.

В пинформацията се каза че в САЩ празнуват " окончателното премахване на робството преди век и половина"Струва ми се ,че думата "окончателно" е поставена малко прибързано и затова не е съвсем уместна!?По правилно ми изглежда да се каже "неокончателно "!

Някoй

Една от най-бедните и диви страни в Африка е Либерия, създадена от освободени роби от САЩ. Същото е в Хаити. Престъпност, хунти и политически убийства - "раят на демокрацията". Пак е създадена от роби. До нея е Доминиканската република - бивша колония на Испания - пак въстанали роби се освободили и направили "свободна" държава - бедна и нещастна. Подозирам, че ако в САЩ черните вземат властта, след 20-40 години ще е като Хаити - само банди и наркобизнес.

ЮАР е по-добър пример, какво се получава, като вземат черните властта.

А свобода за белите от престъпността на черните ?

Ние нямаме негри но може да се включиме.

Хубаво протестират срещу расизма и фашизма а ние кога ще протестираме срещу османоислямският фашизъм и фанатичната му пропагандата на Балканите ,целенасочено фалшифициране на историята със цел прикриване на престъпления срещу човечеството, 5вековен етнорелигиозен геноцид на 3континента отнел живота на половин милиард души,робство,еничерство,кражби на традици и култура поради липса на собствени такива.

И руския фашизъм на Путин

Джон Флойд беше пич жалко че го убиха.

да национален герой извършил въоражен грабеж..обирн ли си? едва ли

Къв въоръжен грабеж бе муньооо,фалшив чек за 20$ те ебем у капуто употребяван за 20$ са го убили,тоя полицай по какво се различава от нашите мангали които нападат самотни пенсионерки в домовете им и ги изнасилват и изтезават със часове за 20лв?????? Явно със полицая имат взимане даване още когато са били колеги в нощен клуб. По тая логика у нас когато арестуват фалшификатори трябва да ги душат и разстрелват ли,глупак.

Виж гугъл имидж за george floyd aracely henriquez Това е момчето което Джордж Флойд е нападнал. Дано да изгние в ада боклука мръсен.

@ кордицепс милитарис рейши Прочети му досието,бре калъф!!!!ВЪОРАЖЕНИ ГРАБЕЖИ,заплашване не БРЕМЕННА,в и извън затвора от 2007!!!!!!!

Който иска да узнае какво в момента се случва в Щатите, да гледа два много точни филма: "Кладата на суетата" и "Да разлаем кучетата". Мислех си, че сюжетите на тези два филма са чиста фикция, но съм се лъгал.

Тези пък какво толкова честват, след като в нашата първа БЪЛГАРСКА конституция от 16.04.1879 г. е вписано следното- КОНСТИТУЦИЯ НА БЪЛГАРСКОТО КНЯЖЕСТВО Глава ХII ЗА ГРАЖДАНЕТЕ НА БЪЛГАРСКОТО КНЯЖЕСТВО 61. Никой въ Българското Княжество не може ни да купува, нито да продава человечески същества. Всекой робъ отъ какъвто полъ, вера и народность да бъде, свободенъ става, щомъ стъпи на Българска территория. Забележете- това е част от ПЪРВАТА БЪЛГАРСКА КОНСТИТУЦИЯ, КОЯТО ВЪЗНИКВА САМО 10 ГОДИНИ СЛЕД ОТМЯНАТА НА РОБСТВОТО В САЩ, при положение, че 500 години българите не сме имали своя българска държавност.

Аз предлагам всички/ включая дъщеря ми, и групичката и,заедно с братовчедка и /,които няма да отидат на българското кафямо-мутроморие да започнат едни извинения към Ангелкова, и пишман хотелиери,концесионери,ресторантьори и т.н.Извиненията да престанат към октомври

Робът няма ниви, животни, работилница, магазин, не може да напуска родното си село за да работи в града -трябваше разрешение на ОК на БКП. Така живяхме 45 социалистически години. Това робство ли е или комунизъм. Вие решете.

За хора дето не са живели по онова време е хубаво да изгледат филмите "Опасен чар" и "Баш Майстора"... които българската цензура е допуснала до големия екран, не за друго а защото и по онези години имаше частници, много от които не са имали и един ден трудов стаж на държавна работа, та тези "занаятчии" трябваше да бъдат осмивани за радост на държавните служители.

Добре ли ти плащат за тези лъжи? Келеш си- келеш който не е прочел нито една книга преди 1989.

Закривай измислената държава без история и емигрантска сган!

Спешно и незабавно за започната всякакъв вид протести срещу на всеки каквото му скимни.Веднага Италия,която се смята за приемник на наследството на древният Рим да започне спешно и незабавно разрушаване на всички паметници на римските императори,философи,консули,учени,ако се задълбочи явлението да вземат да гътнат Колизеума.Същото се отнася за Гърция,никакъв Аристотел,имал роби,никакъв Александър Македонски,никакви Фдий,Мирон,Праксител,Поликлет и т.н.Всичко останало от тях да стане на настилка за пътища.Ние също не трябва да останем по-назад има много да се извиняваме и рушим.Ами нашата история изобилствува с поводи да се извиняваме ,на нас да ни се извиняват изобщо да настане едно извинение от всякакъв вид повод и най -вече да има протести ,ама много протести.Всеки трябва да си намери своята ниша за протест и извинение, а пък който няма за какво да протестира и да се извинява ,трябва да се извини ,че няма повод за извинение и протест

Аз съм против расизма, ционизма,фашизма, привилегиите както за бели така и за цветнокожи, ненаказуемостта на престъпленията независимо от черни или от бели са извършени.Имам един въпрос, ако белите в САЩ излязат на протест срещу престъпленията извършвани от черни това дали ще бъде добре прието или либерастите веднага ще сложат етикет расизъм на протеста?

Що за екзистенциален въпрос?Разбира се ,че е расизъм и трябва спешно и незабавно да се извинят

Ама в България различни антибългарски НПО-та ,во главе с БХК,няма ли да спретнат едно шествие, преминващо в хомосексу-лен хепанинг.Все пак някой от обитателите на на една сграда на "Козяк",трябва да имат място за изява.Ще липсват на някого ,при това много

Тия дискриминират педалите.

"Северът" се хвали, че отменил робството. Нещата не са точно така. 1. Всъщност Декларацията за освобождаване на робите е приета от Линкълн (сам робовладелец) през 1863 г. и тя е била САМО за Юга, като оръжие в Гражданската война срещу Конфедерацията. Чак 13-ата поправка през декември 1865 г. вкарва това правило за ВСИЧКИ щати. Така че Юни 1865 г. не е окончателната дата. 2. Докато Северът освобождава робите на Юга, в следващите 20-30 години сам избива индианците в Запада. Вършат го същите генерали, участващи в Гражданската война - Шеридан, Шърман, Кастър и т.н. Значи излиза, че са много добри към робите, но избиват други хора, щото са индианци. Много по американски!

Е ти какво искаш от държава съставена от бегълци от закона

Също интересно,че около 1,6 милиона Бели войници умират заради Робите Чернилки във войната. Никой нищо не говори за тях. Паметници? Признателност?? А след като са освободени, няколко милиона Черни - бивши роби умират от глад и болести, за няколко години.

БОГ

СКОТОВЕ (БУЛГА - РАШКИ), ЗАМИСЛЯЛИ ЛИ СТЕ СЕ НЯКОГА, ЗАЩО ЦИГАНИТЕ В КЕ НЕФА ИМАТ ПРАВА, А ВИЕ ИМ ЯДЕТЕ, ЛА ЙНАТА :) ОТГОВОРА Е МНОГО ПРОСТИЧЪК - СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ ИЛИ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ И УЗАКОНЕНО РОБСТВО :) РАЗЛИКАТА С ТРУДОВАТА ПОВИННОСТ Е, ЧЕ ТЯ Е ЗА ВСИЧКИ, А ТРУДОВИ ВОЙСКИ САМО ЗА ЦИГАНИ, ТУРЦИ И НЕБЛАГОНАДЕЖДНИ. НАПРИМЕР ЕДИН ГЕОРГИ, РАБОТИ В АП МАЛАШЕВЦИ, Е РОДЕН 1967Г. А ВУЙЧО МУ Е ИЗБЯГАЛ В АМЕРИКА 1957Г. И ЗАТОВА СВЕТИ ГЕОРГИ, СИ ГО ОТСЛУЖИ НАКАЗАНИЕТО В СТРОИТЕЛНИТЕ ВОЙСКИ :) ПРЕДПОЛАГАМ И РАЗБИРАТЕ, ЗАЩО ЖИВЕЕТЕ В ПАНЕЛНИ ГЕТА, НА ГРУБ СТРОЕЖ :) СКОТОВЕ, ДОСТАТЪЧНО ЛИ ВИ Е ИЛИ ИСКАТЕ ОЩЕ ЛАЙ НА?

Среща в пет часа на въртележката!

Извинявай, тези глупости ти ли ги измисли или хапчетата не са ти давали? Да имаше строителни войски. Да имаше много хора без образование там. Но тия хора получавахаа занаят. Сега тези същите няма кой да ги научи..и се занимават с кражби основно... Панелни блокове има по цял свят и не са строени от строителни войски. И ако искаш да си ядеш екскрементите яж си ги и не предлагай на други...

Някoй

пич, човекът явно говори за себе си. И явно предпочита да се вре по 10 часа в танк в жега и студ в поделение в Елхово, да разглобява и сглобява две години, (няма да ти казвам колко тежи веригата му), да копае окопи и да го зарива до шия, вместо да реди тухли и да маже вар. Въпрос на вкус!

Някoй

само че той не прави сметка, че няма ка кциганин да служи напхример в Химически войски, щото едва може да чете и не разбира нищо от химия и хим.реакции. Няма как да е артилерист, щото нищо не разбира от математика и балистика. Няма как да е пилот, ако пак е неграмотен с 4-ти клас! или с 8-ми, ама практически пак неграмотен. Защо тези хора си мислят, че армията е била курорт, а само строителни войски са били "гадни".

Аз мислех, че иска да обслужва ракети земя-земя лятото в палатка, с противогаз и отоплителна печка...

Строителни войски беше за такива без образование или с политически издънки... Имаше образовани цигани навсякъде по другите поделения.... А ти явно си бил или без образование или си бил политическа издънка... Да кажеш, че е робство е все едно да кажеш, че задължителната военна служба е робство... а тия които са я изкарали роби...

Някoй

в армията затова има много родове и видове войски. Първо, защото тя трябва да покрие широк спектър от дейности,и затова има нужда от хора с различна компетентност. Ако те я нямат, дава им се такава компетентност, като се обучават допълнително. Необразован човек не можеш да го научиш за 3 месеца на нещата, които е пропуснал 5-6 години в училище!

Да бе, ама КЕЧ какво означаваше - "Кралски Елитни Части' и не е вярно, че само цигани и политически неблагонадежни са служили. Половината от нашия набор след първата година като редовни войници ги командириваха в СВ / КЕЧ а ние останахме да гнием още 12 месеца и да пазим неясно кого от неясно какво, защото нашето артирелийско въоръжение беше от времето на ВСВ .

Скоро тази толерантност ще доведе до това, че на умните ще се забрани да мислят, за да не оскърбяват чувствата на тъпите.

По зле е в момента.Тъпите казват на умните какво да правят.

Колко си прав. Трагедия... Даже и Бетховен го изкараха Черен по Социалните мрежи. Тоест истината била скрита и подправена. Те понеже са толкова комплексирани, се чудят как да си припишат заслуги - нереални и нечувани. Все колко велики били... И как Белите всичко скрили и им взели, и тн. Неграмотност...на първобитно ниво.

54 % подкрепяли. МДа, повярвах, че 54 % са съгласни някакви леви лумпени да ходят, да чупят и обитат магазин. Веднага повяварх. мда

Тръмп си прави митинг, мирно и кротко. Чий го търсят там от ултра лявото крило на демократическата партия, наречено Антифа