Хиляди по улиците в САЩ и Канада в подкрепа на палестинците, гориха израелски знамена

Джо Байдън разговаря по телефона с израелския премиер Бенямин Нетаняху и с палестинския президент Махмуд Абас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

арабска цигания

Не съм нито за Израел, нито за Палестина. Точка!

Явно са забравили 2001

на кого му пука за арабите?

Базирано

А да, и ко? ше има санкц;иес? Това да не ти е россиа? Ше поврекашт, ше ги набият, израел ше убие сички от хамаз и това е. Когат собствения ти, псевдолидер, те отглежда за пушечно месо - ми сготвят те, умираш, той дава интервюта. АБЕ, ЗАСРАМЕТЕ СЕ, НЕДЕЙТЕ ТАКА, ПАНДЕМИЯ Е. ЧЕ И ВОЙНАТА НЕ Е ЕКО. БЪЛВА ВЪГЛЕРОДНИ ЕМИСИИ. А ТАНКЧЕТА ЕЛЕКТРО, КОГА? Само дето, никой нема да обложи и гщрам въглероден диоксид избълван от ВОЕННИТЕ. Това, екопропагандата и електроколите са само за ограничените и невъоръжени юзири. да им кастрира мозъкес и препречва пътя към изхода отн проблемите.

Хиляди...колко да са хиляди? 2000 в Ню Йорк, стотици в Бостън - това е нищо. Излезли част от арабските емигранти в САЩ на протест срещу Израел. Все едно, че нищо не се е случило - буря в чаша вода.

Все коренни жители на САЩ и Канада от основаването им! :)

Абе май по-скоро са забравили колко документи намериха за финансиране на Ал КАйда от левичарски организации в къщата на Осама бин Ладен! Айде у лево!

който не подкрепя израел е уй заспал !

И от какъв етнос са протестиращите?

Руслямисти и ислямисти рамо до рамо в подкрепа на хамас!

Като толкова много са заобичали палестинците, Ами да наранят по един автомат и да отидат да се бият с израелците. Щото на мен ми писна от такива-ще си седим на топличко ама ще викаме против и ще настоява някой нещо да направи. Ей го и тоя-за.... Хммм-добре де, зарязал родината си, ама иска някой друг да направи нещо за нея.

Чаршафите първи започнаха, сега ко ревът. Ами га бомбардираха американски бази в Ирак се кефеха е сега трее да поплачат

Ислямският фанатизъм трябва да бъде изкоренен изцяло. Ликвидиран. Изгорен. Без остатък. А отношението към примитивните ислямски приматии според поведението им -ако скачат на бой или се опитват да налагат каквото и да било бой до дупка и екстрадиция от всички цивилизовани страни. Като искат ислям и шериат да си стоят по дупките и пустините.

Твърде много ги търпят тези средновековни приматии. Вън от САЩ и Канада тогава и обратно в дупките на исляма!

Абе защо никъде не се пише,че израелската държава храни и пои тези мангасари...нямам палестинско знаме да го изгоря, мама ви и на мангалите!

Тия хиляди са мръсни араби които са на хранилка в Канада. Жалко е за канадците, които бачкат за тези боклуци.

Я всички тези арабски тъпанари обратно в Близкия Изток - кой откъдето е. Да няма за вас Европа, САЩ и всички немюсюлмански страни. Прави са японците - забраниха исляма със закон и край. А който си дрънка за толерантност - да му нахлузят чалмите, бурките и хиджабите и хайде при тях. Ясно е, че демократичните и цивилизационните ценности са на светлинни години от ценностите на тези примати и от безобразния набор от практики и обичаи, наречен шериат. Браво на израелците.

у Бургас как е на гей парада пръв дудук майор рошкоо ибания

как са го допуснали в държави пълни с юдей? Пробили цензурата браво!

Ами защото не ги храни! Чифутите заграбиха тези земи и палестинците останаха без държава, защото Изсраел и ФАЩ не позволяват, въпреки, че ФАЩ са много загрижени за правата на човека, ама другаде

Защо започнаха ?

След идването на Алцхаймера на власт в САЩ по целия свят завря и закипя...

САНКЦИИ ЗА ИЗРАЕЛ И ПАЛЕСТИНА ООН, НАТО ДА ИЗПРАТЯТ КОНТИНГЕНТ АРЕСТУВАНЕ НА ИМОТНАТА МАФИЯ И АЛКАЙДИТЕ ОТОТ ДАЕШ, ХАМАС В ЗАТВОРА И ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРЕГОВОРИ С УЧАСТИЕТО НА МЕЖДУНАРОДНАТА ОБЩНОСТ. САЩ И КАНАДА ДА АРЕСТУВАТ МАНГАЛИТЕ ГОРЯЩИ ФЛАГОВЕ ЯКИ ГЛОБИ И ЗАТВОР!

Ток, вода и храна се доставят от Израел, това са ФАКТИ!!! ФАКТИ!!!

И не-само това, Шломо. STARBUCKS е най-големия частен "донор" на Израел. Всяко шебретлия кафе, изпито от протестиращите в САЩ и Канада в STARBUCKS, след протестите, по случай Рамадан Байрям....отива за бомбите изстреляни към Газа. Преди 5 години Германия, в качеството на репарации към несъществуващия Израел при Хитлер, дари 2 ядрени супер-подводници по $2,5 МЛД. на Израел, произведени в германските " Круп".

пий розовото хапче и си лягай!

Натаняху убива свои и чужди за да се задържи на власт.Булгаристанците както вина са неинформирани и по тази тема.Обаче умеят едно да мразяти псуват..Чифутите си развалиха рахата.Хамас ги гърми здраво с руски и балкански ракети. Ще прекарат доста време в стрес.Оранжевия Тръмполин им остави хубав спомен Ерусалим за столица.Алчната гарга кръв сере.Ще има втора песен за манастира и жълтото еврейче.лошо и за манастира и жълтуркото.Палестина се вдига на интифада.Някои им се разтрепериха мартинките.

Преди месец открих бизнес банкова сметка с $50,000.00 и лихва след 2 месеца ако не намаля баланса от $1000.00 в CITI BANK. Веригата магазини за пазаруване на едро на храна и техника за дома чрез членска карта, COSTCO, където съм редовен клиент, преди 5 години смени кредитния си партньор American Express на CITI BANK CARDS. Тънкия момент е в това, че гореописаното се случва в САЩ а CITI GROUP са АРАБСКИ ФОНДОВЕ. Докато евреите само изнасят от САЩ към Израел, основно капитали, то арабите ИНВЕСТИРАТ в САЩ. Затова преди 20 г. в САЩ джамиите се брояха на пръстите на ръцете, докато днес във всеки мегаполис, на всяко комуникационно кръстовище на магистрали....стърчат минарета. Когато арабина си влага парите се съобразяват с мераците му....както преди 2 години Франция буквално ИМЕТЕ ЛАЗУРНИЯ БРЯГ от нудисти, когато Саудитския емир отиде на вилата си с харема.

точно мангал клесав прави коментар.... османомангалски фашистки халифат-470 години етнорелигиозен геноцид на 3 континента......

Знаеш ли как палестинците ви мразят за 500 г. тюркско робство на Палестина? Няма палестинците, с който да съм разговарял, да не го е споменал.

ООН И НАТО ДА ИЗПРАТЯТ НА ГРАНИЦАТА КОНТИНГЕНТ СИНИ КАСКИ СПЕШНО...... АРЕСТУВАНЕ НА ИМОТНАТА МАФИЯ И АЛКАЙДИТЕ, ДАЕШ, ХАМАС, ХИЗБУЛА И ВЪЗОБНОВЯВАНЕ НА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ПРИМИРИЕ НА СВЕТОВНО НИВО

Израел може точно за няколко часа да смаже орките, ама много ще врещи световната общественост

"Казвам на г-н Байдън и неговото правителство да спрат да подкрепят убийството. Подкрепете жертвите, спрете потисничеството", каза 73-годишният палестинец Машхур Ахмад..." Мда, ама Байдън-а щял да подкрепя Израел "ДО НАСТЪПВАНЕТО НА ПЪЛНА ТИШИНА" :(

Всичко ще се оправи когато всеки се върне кой от къде е.

Точно! Чифутите да се върнат на майка си у пу.ката !

Е чак пък хиляди ... А и САЩ и Канада къде спят, а не арестуват тези терористи горящи знамето на друга държава действия подклаждащи омраза и тероризъм. Това не е по-различно от случките около Капитолията и трябва да е преследвано от закона.

Бог да пази Израел от арабската злоба и тероризъм!!

Смърт за ислямо фашистите ! Българите помним за атентата в Бургас.

Смени си Библията. В нормалните Библии няма изрази като”Тероризъм”. Или никога не си чел, а просто си чешеш езика.

Прав сте на 100% - МОСАД направи "атентата" но фишека не сработи за световен скандал с България и на български гръб да се прави антиарабска политика.

Да, трябва да четеш а не да скудоумстваш публично. В Библията ясно пише, че СЕМИТСКИЯ бог сключва завет с Аврам чрез ПЪРВОРОДНИЯТ МУ син ИСМАИЛ (първия арабин). Практически Аврам обрязва краекожието на Исмаил. Исмаил е син на Аврам от наложницата му Нагар(негърката). Защото Сара тогава не може да забременее. И чак когато Аврам сключва Завета с богът си, чрез първородният си Исмаил....чак тогава този бог позволява на Сара да забременее и да роди първия юдей Исаак. А когато най-накрая я прочетеш тази Библия(стар завет), ще те пратя да четеш ХРОНОГРАФИТЕ ОТ СЪТВОРЕНИЕТО НА СВЕТА. Ако знаеш английски. Защото латински едва ли някога ще научиш. На година 1812 от СЪТВОРЕНИЕТО на Света, ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ преди да се роди Аврам в град УР ХАЛДЕЙСКИ, скитския цар ТАНАСА основава Скитската държава в днешна Добруджа а после, воден от БогАРския Бог Нашего, отива на война за Слава и Богатства с 3000 бойни колесници срещу фараона Везос(Рамзес Втори). Добре описаната, особенно в Египет,, битка при град Кадеш през 1274г.пр.н.е. Моят древен цар се бие на страната на хетите. Войната е позиционна и никой не иска да умира. Войната завършва с Триумф и на двете страни чрез женитба на хетска принцеса за Рамзес Втори. Коя е принцесата - сам ще прочетеш. Когато войската на скитите се завръща към Малка Скития(Варненско), част остава в Иран и така се появили ПАРТИТЕ....от тракийската дума "парче"(част). На село, в Загора, на малките кърпички в кухнята казваме ПЕРЧАТКИ - части от голямата кърпа. Да не сбъркаш българката ПЕРЧАТКА с руската перчатка(ръкавица)?!@%$#&*

Вярвай на пропагандат на чалмите ...заблуден политически "корелтен" найвник

Ти се върни на майка ти у путката такива кретени като теб не бива да се раждат

Метайте бомбите и да се свършва. Тоя конфликт трябва да приключи някак.

Добре са се хванали израелците да се поочистят от ислямските примати.

Пропуснах да кажа, че тая зловонна смрад трябва да се депортира обратно по дупките им, откъдето са допълзели в цивилизования свят.