”Ню Йорк таймс” подкрепи Хилари Клинтън за президент на САЩ

В. "Ню Йорк таймс" даде подкрепата си за кандидатката на Демократическата партия Хилари Клинтън за президент на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - ”Ню Йорк таймс” подкрепи Хилари Клинтън за президент на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Хилари импиджмънт,ми за Дъмпти?

1? Наистина кой?

Който помни преди около година кой държавен глава говори на републиканците в Конгреса, той знае кой ще е следващият президент. Останалото е само театър и зрелища без хляб.

И кой беше той?

Вероятно американските читатели не са се развълнували толкова,колкото петата колона на Путин във форума.

Бостънската лудница също я подкрепи. Техен пациент е все пак!

А стига бе! Ама това си е съвсем новина - mainstream media в УСА да подкрепя Клинтън! Направо ме порази! До сега значи са подкрепяли и двамата, а?!!! Ми те са толкова честни, обективни, и изобщо не лъжат, не замазват и ... как да не изберат девойчето, дето направи толкова добро за Америка и целия свят - като почнеш от оправянето на отношенията с Русия (рестарт), минеш през Великата пролетна революция в Арабистана и свършиш с това, че по разпореждане на водения от нея ДД на американските командоси след 3 часа престой на борда самолета и 4 преобличания от униформа в цивилни дрехи и обратно е било забранено да летят за да спасяват американците в Бенгази! Ми как няма да я подкрепят тази света водица ненапита! Да не би да има фондация, дето целия мюсюлмански свят налива милиони, да не би да е нарушила законите с частния си сървър, да не би да е направила нещо лошо, като е забравила в апартаменат си в хотела в Москва папка със секретни материали, които изобщо не е трябвало да излизат от посолството... Супер президент ще е! Само малко да й минат последствията от мозъчния удар и от "пневмонията", та да може да стои права повече от 15 минути!

Отбелязвам,че е преведено от ru.

Който и да стане президент , победата все ще е за уолстрий :))))

Значи вестникът подкрепя войните.Парата прави борбата-пословица.Нищо ново.Асанж-Клинтон и Обама водят фиктивна война с ИД.Избирането на Клинтон може да доведе до 3 свет.война.Огромно количество американско оръжие е било продадено на Катар.Сумата от продажбата отишла във фонда на Клинтон.Оръжието било отправено в Бенгази ,част от Либия-подстанция на ислямистите.След свършване на войната в Либия,част от оръжието прехвърлено в Сирия.Така възниква ИД.Не си е взела поука от грешките в Либия,същото прави и със Сирия.Стотици хиляди невинни граждани избити.А украински олигарх спонсорилар Клинтон.С по вече от 20 милиона долара.Виктор Пинчук-от топ 10 на богатите в страната.Джорж Сорос дал за компанията на Клинтон 6 милиона долара.СА и тя внася пари във фонда на Клинтон..Зависи кой стои зад кулисите.

Ама как може Путин да подкрепя Тръмп,а Ню Йорк таймс-Клинтън?Веднага да им се спрат рекламите и направо да се закрият!

подкрепя Тръмп само в главите на "непотвърдените източници" и в твоята.

Ню Йорк таймс подкрепи Хилари Клинтън за президент на САЩ Молете се да не спечели чичко Дони, че ще ви закрие.

В изборите ,разбира се ,всичко е възможно,но включването на тежката артилерия Ню Йорк Таймс един месец преди изборите показва отчаяние.Ако не се случи нещо непредвидено ,новият президент на САЩ ще се нарича Доналд Тръмп.

Аргументирте на Ню Йорк Таймс за подкрепа на Х.Клинтън са точно Обратното на това което тя ...Е ! Ако тази жена не беше подлога на полу тайните общества управляващи САЩ...тя щеше да е Осъдена за Престъпления срещу Човечеството !!

Вкл. и оня дето е със същата фамилия и е свирката на Моника. Ех къде е Мадлин Олбрайт тя по става за президент а и тъкмо е от еврейско потекло.Довечера гледайте цирка по СНН - първият дебат-надприказване между Клинтън и Тръмп. В Б-я дори е и дебати между кандидатите дебили няма да има,че и кампания ще е от ден до пладне.

Нормално. Ню Йорк Таймс е еврейски вестник, собственост на Сулцебергер.

Защото американският Жирновски не е алтернатива на Клинтън а клоун от моноспектакъл. Алтернатива беше кланът Кенеди, но ги избиха като кучета - бяха ирлански католици а не евреи. Алтернатива е бил Хенри Форд, който заради книгата му "Интернационалните евреи" е върнат от стълбите на Белият дом като президент и унищожен като политик. Тази година дори и кеч-звезда няма като кандидат. Посредствена клоунада.

МЕКСИКАНЕЦА МИЛИАРДЕР КАРЛОС СЛИМ ИМА 40% ДЯЛ :))) ... А ТРЪМ ИСКА ДА ДИГА АНТИ-НАРКО-ДУВАР :)))

Изборът е между "консервативната", т.е. "правоверна" Клинтън и "невинният" палячо милиардер Тръмп. Има от къде да копираме гадостите на Великите манипулатори..

Май дъртата кикерица, ку-куто Килъри...Яко го е окършила! Щом краварските и европедалските медии, които уж винаги били безпристрастни..... почват толкова открито да я подкрепят...И яко да плюят по Тръмп! Мухахахахахахахаха

поредните клишета и ..... еякулира.

Естествено, и то в устата ти..Кончи:) А да ти е сладко:)

Аз съм Американска опозиционна сила в изгнание и се обявявам категорично против зверствата на режима в САЩ към чернокожото население в страната. Също така пледирам в ООН за провеждане на демократични избори и сваляне от власт на диктаторите консерватори и демократи, както и за избирането по демократичен път на повече черни сенатори поне в 9 щата.

От 2014г. белите ученици са малцинство в училищата. След 5 години белите ще са тотално малцинство в САЩ. 47% от черните в Чикаго между 20 и 24 години не работят. В другите щати не е по-различно. В САЩ работят белите, мексиканците и имигрантите първо поколение от всички раси.

..и пак ще са далеч по-добре от 'еднорасовите' ти кумири.

То пък оставаше про-правителствена медия като Ню Йорк Таймс да не подкрепи кандидата на партията на сегашния президент. И без глупостите как не били про-правителствени. Всичките т.нар. "обективни" медии в САЩ всъщност действат в услуга на американското правителство. Никога няма да ги видите да критикуват някакво скандално решение (освен ако не е нещо наистина огромно, когато ще е твърде очевидно ако си замълчат). Руснаците си имат РТ и другите, САЩ си имат НЮТ, СНН и останалите. И едните и другите критикуват яростно съответните нарочени за геополитически врагове. Просто американците имат много по-голям опит и са експерти в манипулирането и поради тази причина руските медии изглеждат като аматьори пред тях.

99% ОТ ЕВРЕИТЕ В САЩ СА ЗАД КУКЛАТА -КЛИНТЪН И ОЧАКВАТ ДА СИ УПЕТВОРЯТ ПАРИТЕ ,КОИТО СА И ДАЛИ ЗА ИЗБОРИТЕ,ИСТИНСКИТЕ АМЕРИКАНЦИ ,ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТРЪМП

--ВОЙНАТА , ТОВА Е МИРЪТ! --СВОБОДАТА , ТОВА Е РОБСТВОТО! --НЕГРАМОТНОСТТА , В ТОВА Е СИЛАТА! НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

Фашингтон е сбирщина от малоумни англо саксонски слаборазвиващи се дебили,управлявани от БанКстерската еврейска фашистка клика на ротшилд,рокфелер,J.P.Morgan и.т.н.

е сбирщина от безскруполни малкообразовани люде взели власта и натрупали състояние с много убийства и ограбване на ресурсите на държавата Русия

Няма никакви въпроси, относно здравословното състояние на Киллари, тя е луда. А в американски източници е подет въпроса о много таинствени изчезвания и самоубийства от близко окръжение на Клинтони.

Няма. За твоето има.

NYT прави реклама на билдербергската си марионетка пред тъпите ам.избиратели...по-ефикасни в хваленето са нашите ромки !

'умните' руски ги видяхме..

Все ми се струва че вместо да Препоенторяваме Знайни неща отн. Разликите Хилари-Доналд и Дир.бг да си Губи времето/ресурсите - най-добре да има Директно в Реално време излъчване (прозорче на екрана Тук) на Дебата ! (, май Тази седмица започва) И ! - Моментална Чиста Дискусия.

За първи път ти пиша + !!!

само ако не умре няма да президент! и без избори се знае че ще е тя !!! още не беше започнала сватката в УКРАИНА а се знаеше кой ще е новият президент и стана !!!

Невярно. - в Началото на Тази кампания - Тед и Бърни бяха фаворитите.

е хиената ,която заповяда да се спре АЕЦ Белене,заради което нас сега ни осъдиха.

Всъщност русопроституцията трябва да си уведомят,че ако Доналд стане президент на САЩ и не след дълго,а може би веднага ще почнат да плющят шамари по тънкото вратле на Путин! Тръмп е също толкова първосигнален като руският гном!

Абсолютно !

Путин е велик, а ти си гном, и работиш само с една бръмка в мозъка си.

не мое да бъди - ми начи че спя спокойно ....а розовата дъвка дали е получила оргазъм

Много важно. Едва ли мнозинството американци четат този вестник.

Чакайте, чакайте...Не бяха ли краваските медии.... най-безпристрастните , честни, неподкупни и обективни медии в света? МУхахахаахахахахаххаах...Смяха в злата:)

- гракна и лудото.

...еврофагито:)

Тръмп поне има шанса да спре тъпото противопоставяне с Русия и да има по-адекватни действия за Сирия и региона. Не както Хилари Клинтън да признава във видеа, например в Ютубе, как те са създали тези с които се бият сега. Основно за Пакистан, Афганистан, да наемат муджахидините, разни от СА и така нататък. То ест може да се спре изграждането на нови Ал-Кайди, ИДИЛи и подобни от тъпата политика на САЩ.

Вие от СилнитеВярващи ли Сте ?! - при ДосегаДоказания профил на Тръмп - Именно при/с/от него СА за очакване Всякакви 'изненадки'.

Не, аз съм атеист, като почти 100% от българите. Но явно стана модерно тук да се броиш за вярващ, а реално развяват едно флагче, а не че са наистина такива. Тръмп наистина не е много предвидим. При Хилъри се очаква нещата да останат същите - тоест лоши. Ако не и по-лоши. Иначе не ми е работа да избирам президент на САЩ. Не съм от някакви като от НПО, да се меша в политиката на чужда държава. Просто изразявам мнение в български коментари, което едва ли ще се прочете и от един американец.

Естествено "Джу Йорк Таймс" да покрепи тази ционистка хиена, на която противната й щерка е омъжена за хазарски банкер. Това е отвратително създание, напълно лишено от каквито и да са човешки чувства! Спомнете си реакцията й, кагота разбра за това как са убили Кадафи! Това е изрод, а не човек със сигурност!

Вижте, Колега...кат закаканижете отн.Либия/Кадафи - Се ли сещате че Е СилноВероятно Тук да Има Хора дет СА 'яли 2те кофи пясък' ?!

Ами Трябва ли да Ви подсеща Човек я ?!

Хилъри вече 3 пъти е била президент, 4ти път е ... прекалено.

И нашият Телеграф и Монитор подкрепят Хилъри, но хонорарите за НЙТаймс са сигурно с милиони.

Каква изненада ;) Нали господарите и на вестничето, и на госпожата са едни и същи.

Ау каква новина! Та те си я подкрепят още от началото- това всички мои приятели в САЩ ми го казаваха отдавна. Само че да се правят на независими и безпристрастни беше по-изгодна стратегия, сега вече не е.

кой пък ви е казал че частна медия не може да има политическа позиция? Обективността и безпристрастността са в отразяването, не в коментара.

...Kлинтан е доказан престапник....сащо и наш Mестан !!!...но продалJaват с пални сили да правят оSHте навалица и още престапленiя в политическото пространство на дарJaвите си...никои ..ама никои не се интересува от истината !!!...важното е да прокарваш сатанистката политика на разпалване на воини,беззаконие,страх и расова омраза ...примера ми с Mестан е малко в по- друга посока ,но е пример за престапник,които не само не е наказан и е на свобода ,но му се предоставя правото да основе партiя отковено антибалгарска и да я оглави...и да е даже в балгарскiя парламент ?!?...ако законите в република Bалгарiя се спазваха ...този дегенерат трябваше да е осаден и да тарка наровете в затвора !!! Kлинтан по сащiя начин -много виновна с доказани престапленя ..ма натиска за президент?!? еи това е то "демокрацiята и ценностите " по западен образец !

ама за ДПС ни гък - 'пробалгарска' е а? Хатака и те - нищо че не на знаят добре 'балгарски'.

Дискретно : - В Момента - в Отава са И Уил&Кейт И Китаеца. ---- Акълът на Овалния - Винаги иде откъм Отава.

ЙощПоДискретно : - авиоиндустрия, космически програми, оптически технологии, автоиндустрия, мерджване/фюзия на стокови борси.

Избирът американският народ e сведен от суетните и горделиви обратни хора, чиито патрон е луцифер, до това да избират между няколко марионекти служите на богохулен вавилон.

В САЩ - освен реднекци и Целево командировани Всякакви... Има И : - Бъркли, Смитсониан, Станфорд, МИТ, НАСА (и т.н.) и ХоратаТам - Хората от Земята-на-Сърцето (Юта, Канзас, Тексас) ...а безработицата - Продължава да е Неповече от 4-4.Х %.

Не че ми пука за тази тъпа полицейска държава, но и двамата и кандидат президенти не стават и ще я повлекат надолу.

НЮ ЙОРК ТАЙМС Е ПРИТЕЖАВАН ОТ МЕКСИКАНСКИЯ МИЛИАРДЕР КАРЛОС СЛИМ - НОМЕР 2 ПО БОГАТСВО ВЪВ СВЕТА И ПАДРЕ НА МЕКСИКАНСКИТЕ НАРКО-КАРТЕЛИТЕ :)) .. А ХОРХЕ-ТАТА НЕ ОБИЧАТ БАЙ ТРЪМП :)))

хорхе слим от какво е станал богат? нека позная- от миене на ябълки. Всички орки в израел и това е решението! Точка на дискусиите!

За Протокола : - САЩ - Е парекселанс с най-Много Хора от РодаДавидов. ...ама И с де-факто Паралелна армия.

ню орк таймс, какво ще кажете да изпüратим всички поканени от ма меркел в израел? все пак евреите са настанени на местото на палестинците, така, както вие искате да настаните плевенлиевци на местото на кристалинки. не спа?

КАТО ГЪЛЪБИЦАТА НА ВОЙНАТА Е КЛИНТЪНКАТА В ТУЙ НЕБЕСНО-СИНЬО КОСТЮМЧЕ :))

Всички "имигранти" обратно в държавата израел! Те ще се погрижат за тях, както майка терезия.

Ако Вашият АНТИСЕМИТИЗЪМ Би се Конвертирал в макар-някакво подобие на Вашия Демо-хуманизъм - Бихте били Конструктивен.

НЙТ, въпреки че по неизвестни причини има висок авторитет, по начало си е либералстващ вестник, клонящ към демократите, така че никаква изненада няма тука. Да не забравяме, че това е вестникът, който уволни журналисти, които през 2002/3 се изказваха против почването на войната в Ирак.Е, години след това, с половин уста, редколегията призна, че са сбъркали, подозирам, че ще им се наложи да правят същото след време и по отношение на Хитлъри.

не знам колко тъп трябва да бъде човек за да не види очевадната истина - една болна, стара, психически неуравновесена жена да ръководи държава, дето претендира за световно господство - трябва да се търси мотивът защо държат евреите точно тя да заеме великия пост - има милиони откачени в америка/ако е затова, че непременно луд трябва да се води президент на америка/ - ако не е тя , ще изберат някой по-дементирал - с тези си предизборни кампании евреите в америка станаха за смях на целия свят - лошото е, че и ние ще пострадаме

Ами защото целта всъщност е не страната им да просперира, а те да правят "пачки". Когато страната в която те са се установили спре да им служи, те ще се преместят другаде.

Странно. Голяма,"независима"медия,която официално взема страна....в изборна битка. Нещо,не ми се струва нормално.

кой раздава пулицърите, че ми трябва една, да си обърша гъза!

е как кой - евреите, разбира се - те не обичат да дават, но ако предварително си платиш за наградата с лихвите - вземаш я , твоя е

Глей си руското телевидение през розовите очки и не си губи времето със соросоиди.

...квалифицираната вещица... "...Клинтън е много по-квалифицирана от съперника си..."

Да помогнем на евреите да се съберат всички смити на едно място! и това точно място да е израел, земята на палестинците!

ще е хубаво ню орк таймс да спомене, от кумова срама и "успехите" на сем. клинтън във външната политика, както и това чии пари се намират в сметките на "фондейшъна - клинтън", все пак ние не сме от дебилите, които вашингтон поуст манипулира с лекота в името на турските евреи!