Клинтън продължава да води пред Тръмп с над 10 процента

Хилари Клинтън продължава да води пред Доналд Тръмп в ново допитване до общественото мнение на института ИПСОС и агенция Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Клинтън продължава да води пред Тръмп с над 10 процента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хилари,това значи непрекъснато войнй,войни войни по целия свят,освен това ислямизация ,преформатиране на Балканите .Ако тая стане президент,за нас българите няма спасение.Това значи монсанто,това значи трансатлантическо споразумение това значи унищожение.

Килъри е особено опасна за света. Тя прислужва на Шеврон, които се опитват да отровят целия свят с фракинг. И на Монсанто, които тровят света с ГМО. Да не говорим, че е военопрестъпник.

и аз искам тръмп! няма само нашият президент да е иди..от!

Рускиня - Путин - иди..от ? Това е вече прекалено

А ТИ ПРОСЛУЖВАШ НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО, КОЕТО ТИ ДАВА 500$ НА МЕСЕЦ А ТИ ПИШЕШ ЕЙ ТАКИВА ТЪПОТИИ. И ТО СЪВСЕМ РЕАЛНО.

КВО КАЗВА КЛИНТЪНКАТА? - ПРЕД ГЕЙОВЕТЕ ЧЕ Е ГЕЙ - ПРЕД НЕГРИТЕ ЧЕ Е МАЙКА НА ВСИЧКИ НЕГРИ - ПРЕД ЛАТИНОСИТЕ ЧЕ Е БАЩА НА ВСИЧКИ ЛАТИНО - И ПРЕД БИЛИ ЧЕ Е НЕГОВАТА "СТРОГА ГОСПОДАРКА" :)))

И при Хилъри и при Тръмп,Путин ще яде шамарите!

не си "Oсведомен", а си заблуден!!!;)) и с простотията си, Tи,.. ще ядеш нещо друго,.....освен шамари!! хахаха

Все едно е кой USпарцал ще застане "начело".Всички президенти са актьори в еврейски филми.

Друго си е директни евреи да те управляват 100 години. Че и революция им спретнаха, че и повече от 20 млн. собствени хора затриха, че и Крим "свободно" взеха от Украйна.

И ХОЛИВУДСКИТЕ СТУДИЯ ДО ЕДНО СА СОБСТВЕНОСТ НА СПОМЕНАТИТЕ ОТ ТЕБЕ...ТАКА,ЧЕ ВСИЧКО СЪВПАДА!!!

И тъга за ПЕЙЧО.

и аз , като крепостните , искам тръмп да е президент на щатите!! много ще ми е интересно после как ще ми обясняват колко е прост, агресивен , и какви обидни имена ще му измислят!

Няма ли да си смените новините? Да не говоря че под статията за гей парада не публикувате постове в подкрепа на парада. Ставате един несвободен сайт.

Водела ми тя, ба-а! Никога не може да докара цвета на "косата" ми, нито жестикулацията, да не говорим за еяку.......! А така! Всички сте уволнени!

Тази ще угроби света, щото Путин не е Боко, та да слуша стари тетки и ще стане мазало. хе-хе

На лицеви опори ли ?

Ако тази дърта кранта стана -ще има световна война идва края на човека.

Ти не си човек, така че немаш ядове.

Да бе да, стъкмистика.

Сидерастите не вярват, че Клинтън води на Тръмп, обаче вярват, че рейтингът на одобрение на Путя Первий Късий е 148% и дори им се вижда силно занижен.

и този път на военнолюбивата Клинтънката.

Асанж за Клинтън:тези, които гласуват за Клинтън на изборите, гласуват за безкрайно глупава война, която насърчава тероризма. Според Асанж, Клинтън е "военен ястреб с лошо чувство за оценка", която получава "емоционален заряд от убиването на хора". Асанж посочва, че има "години опит с Хилари Клинтън". Той споделя, че е прочел "хиляди нейни дипломатически телеграми", които показват "лоши политически решения", довели пряко до увеличаване влиянието на Ислямска държава Дано американците проявят разум.

ТРЯБВА ДА СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪП ДА ГЛАСУВАШ ЗА ВТОРИ МАНДАТ НА ХОРА КАТО МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА , СЕРЕГЕЙЧИН, БУШ-МЕН-ИТЕ ИЛИ КЛИНТЪНЦИТЕ ..... САМИЯ ФАКТ ЧЕ СЕ КАНДИДАТИРАТ ПОКАЗВА КОЛКО БОЛНА И МАФИОТСКА Е ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА В "ЦВОБОДНИЯ СВЯТ":)))

Навремето, когато се появи никнейма ДЕТРОЙТА в тоя форум, човекът пишещ зад тоя псевдоним чат-пат имаше някаква заслужаваща си мисъл. Ама явно се отказа, или го уволниха. Сега си ти на смяна, работещ ато ДЕТРОЙТА. Не искам да те обидя ама си много зле. С месеци вече нищо стойностно не съм прочел написано с автор ДЕТРОЙТА. Вземи си намери друга работа.

АМИ ВЗЕМИ ТИ НАПИШИ НЕЩО СТОЙНОСТНО :))) ... НАПРИМЕР ОДА ЗА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА ИЛИ АЗБУЧНА МОЛИТВА ЗА АХМЕД ДОГАН :))

Денег нет и се минава на ментета и тройной, а това води до сериозни ментални увреждания, което е видно от написаното от люлинското наркоманче.

и тогава си можеше точно колкото сега!

N. S.

Води - my ass.

2017 КЛИНТЪНЕЦА РАЗВЕЖДА ГРУПА ТУРИСТКИ В БЕЛИЯ ДОМ - ЕЙ ТУКА МИ ПРАВИХА СВИРКА - ЕЙ ТАМ АЗ ПРАВИХ СВИРКА - А В ТОВА ДЖАКУЗИ ВСИЧКИ СЕ СВИРЕХМЕ :))

Със 110 процента водят амерканския електорат за носа.

много точно!

Аз съм с две ръце за Доналд Тръмп. Той прави истинска политика.

Аз съм за Килъри... Тя,войната я има за нищо и ще стане интересно когато разбере произхода на Моника Люински,разбираш ли.......

дъщеря й е омъжена баш за едноверец и едноплеменник на Моника, нали се сещаш! те са си пикали и срали по всички дупки всичките

Губиш

Ако трябва,ще включим още умрели в избирателните списъци и моята приятелка Килъри,ще води с 20%! Че оня Тръмп,не,че нещо,ама и конкурент ми е........

А ако включим и "гласовете по пощата", Клинтън може да спечели с 99,7%!

Хе-хе...... Перфектна идея ми даде! Без да искаш,се оля "мужикистанец" такъв!:)

баба Клинтън, озабена до уши на селфитата си, оти не оди да си бръка манджата дома?!

Не се зъби жената бе! Опитва се да го докара до физиономията на СОПОЛон от неговото селфи с ония двама шутове тук.......

Не вярвайте на нито една дума в кое да е "социологическо" проучване, защото те в същността си са най-мощният начин за моделиране на обществено мнение - скъпо платен инструмент за манипулация. Не вярвайте , независимо дали ви харесва или не изнесената информация.

президент преди Обама.

"Пилетата се броят наесен". "Бързата кучка слепи ги ражда".

Дефицит на политици...

за какво го води?

За перуката.

по-надолу, по-надолу......,

Глупости, тук всички искат Тръмп.

В Россия ли? Ами изберете си го!

защо не трябва да е вярва на клинтън?

защо не трябва да е вярва на клинтън?

Някой знае ли дали няколкото американски тролове, които тровят форума тук (мисля, че са 3-4 човека, използващи по 4-5 различни ника, използват основно изрази като "Путя", "Путкин", "мурзилки", "жужето") са платени или просто хора с дълбоко промити мозъци?

...видя ли такъв ник, не го чета, защото ми е ясен.

ВЕДНАГА ИМ ТУРЯМ МИНУСА !!!

Pesh0

това е замисъла , за това Дира , не въвежда забрана за публикация , без да си регистриран .

Ти си от тях. Пишете с различни регистрации.

Президент-м.р.