Рекордно количество хероин заловено на границата с Турция

Рекордно количество хероин - 717,6 кг е заловено в ТИР с хърватска регистрация на ГКПП Хамзабейли-Лесово, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Рекордно количество хероин заловено на границата с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей сега вече съвсем ще се разбишка протеста. Няма да има вече настроение.

Е да турците го намериха но това е защото някой не си е внесъл вноската при каналджиите а и вече хероина не е на мода що не хванат кокаин,екстази,анфет ами някаква пиклива трева и хаш и то рядко. България е разполагала с канали за трафик по времето на студената война че май и в момента са активни и проспериращи а и те са част от апетитната парламентарна власт. на царя главорезите едно време избиха поставените от луканов и костов мутри и за определено време дори и той имаше достъп до трафика но сега в момента вече си имаме ОЛИГАРХИЯ е бог да ни пази от всички Български политици всички те са замесени по един или друг начин. Независимо от това че се карат са в един отбор и си подават топката но скришом.

МНОГО СМЕЛО.ТРЯБВА ДА СА БИЛИ МНОГО СИГУРНИ В БЕЗПРЕПЯТСТВЕНОТО МУ МИНАВАНЕ , ЗА ДА СЕ ПРЕНАТОВАРЯТ ТОЛКОВА.....

"При проверката на рентгенова апаратура било отчетено наличие на повече товар." Е, как са го направили този номер точно с рентгена, не можах да разбера.

Глей ся ше те светна. Значи пуска се рентгена, броят се пакетите хероин, хоп 1400 +/- 100, прави се справка в тефтерчето - платено е за преминаването на 1000 пакета, следователно имам нерегламентирана контрабанда, хоп задържаме шофьора, щото отй е най-виновния в схемата.

Малко, много, колкото хванат... турските митничари. Другото е договорено да мине през нашите митничари.

ЖАЛКО ЧЕ ЦВЪКИ НЕЕ НА ВЛАСТ В МОМЕНТА С ТОВА КОЛИЧЕСТВО БИ СИ КУПИЛ ПОНЕ 10 МЕЗОНЕТА И ПАК ДА КАЖЕ ЧЕ СА МУ НАСЛЕДСТВО

абе стига с тозо цвъки не чувствате ли че вече преигравате

Че какво друго да им родят чугунените глави? Освен възхвала на червеноармейски униформи и знамена, нали трябва и да наплюят някого....

Хубаво е,че са го хванали, лошото е че шофьора отнася всичко сега,горкия!Дори и да не е знаел какво кара.

Спряли са го щото ги е хванало страх да не ги обвинят че Турция пуща нарочно наркотици за Европа. После що не си зададете въпрос как така е минал през почти цяла Турция? Аде къде са били другите митничарии другите им служби?

Я, ама те митничарите можели да залавят хероин и без В. Танов!

.. само дето действащите и залавящите наркотика митничари са турските...

Турците ни откраднаха хероина. Искаме си дрогата. Личната доза е неприкосновена. Точка.

БОЛНИЯТ АА КАКВО ЩЕ КАЖЕ? КОЛКО ХЕРОИН ХВАНАХА ТЕ ПРЕЗ ЧЕТИРИТЕ ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ?

Лош късмет за момчетата... само още 200-300 и щяха да се разберат с митничарите... пък и у нас, най-много няколко годинки условно да получи, какво са това 7-800 кг хероин... В Турция, вероятно, този шофьор ще го порят до края на дните му... Лош късмет...

До пишещите глупости- вероятно никога не сте минавали на преглед с рентген на митницата и най вероятно през Лесово .Там митничарите си гледат прекалено съвестно задълженията!

"При проверката на рентгенова апаратура било отчетено наличие на повече товар." На мен на времето ми снимаха ръката с кантар. Доктора докато видя снимкта и каза счупена е. Ама това е една друга тема...

браво на Турция. Ако турските митничари не го бяха спипали, товарът щеше безприпятствано да влезе в Б-я, кояъо ще бтде гара разпределителна. Б-я вече е разграден а част от Европейския двор. Свико каниони, влизащи в Б-я трябва да се проверяват щателно. Всички коли влизащи в европейска държава от Б-я - също да се проверява щателно.

Брит'чед, това на какъв език е написано?

Вероятно скоро ще тръмнат някой у нас.Демек отговорника!

Тук некакъв комуноиден лумпен пише, че сегашните смешковци са били заловили толкова хероин, колкото през времето на управлението на Борисов... Този е толкова тъп, че не можш дори да прочете добре статията в която ясно пише, че турските митничари са тези, които са открили наркотика!! Сигурен съм обаче, че ако те не го бяха намерили, пратката безпрепятствано щеше да мине през България имайки предвид хърватската регистрация след като Хърватия стана члшн на ЕС!

Комунистите явно за това им трябва този 1 млрд. защото са решили да стопират за малко каналите но са забравили да уведомят когото трябва. Чакаме ответния удар и кой ще го отнесе.

Е сега комунистите ще паднат....

ЗА 3 МЕСЕЦА КОМУНДЕТАТА ЗАЛОВИХА ТОЛКОВА ХЕРОИН КОЛКОТО ХОРАТА НА РАПОНА ЗА 4 ГОДИНИ .... И ИНТЕРЕСНО Е ЧЕ ШОФЬОРА Е ХЪРВАТИН -ЯВНО МУТРЬО Е БАЧКАЛ С ХЪРВАТИТЕ СРЕЩУ ИНТЕРЕСИТЕ НА СЪРБИТЕ И АМСТЕРДАМА - Е КАК ЩЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА ЩЕ ГО ОСТАВЯТ ЖИВ ?

За пръв път чувам, че турските митничари са ..."комундета"...

Тодоров

Той дори не е прочел статията. Има си репертоар човека, па какво пише няма значение.

Като не сте ми платили... така е. Сега ще има да се друсаме ваканцията.... Жалко че не минахте преди събора на Бузлуджа.... какъв кеф щеше да стане... А Мишо Шамарлето щеше да се скъса да пее. Ех.....

ще стигне за всичките ни млади певци начело с криско. дайте им го- нали човека има нужда от аптека.