Херо Мустафа - за бившите управляващи, ударените по закона „Магнитски” и бъдещето на България

Използването на държавните институции за лична облага няма да бъде търпяно, заяви посланикът на САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

наште мутри се изпонасраха...

Не може българските наследници на Левски,Ботев,Иван Вазов,Алеко Константинов за чиста и свята България да бъдат обвинявани за кражби,измами,пране на пари,корупция,мафия,монополи,картели,контрабанда,фалшиви документи от цивилизованата културна икономически развита международна общност !Закона Магнитски на САЩ ще има ефект все едно че песъчинка е ударила планетата Земя от космоса!Благодарения на корупцията днес българинът е горд емигрант във по чисти,спретнати,културни и уредени господарски държави,а българските феодали се радват на луксозен жизнен стандарт във дълбопровинциална селскотарикатска България!

Ако бях на мястото на корумпираните,щях да се скрия в миша дупка от срам след тези думи на посланичката. А те провеждат събрания на РМС и продължават да наглеят.

Са давали подкупи. На КОГО ?

Херо, назови го маааааааа....

Херо, запомни добре! България географски е в Европа, но тук реално си е Ориента. Рушвета, бакшиша, фалфундера, шуробаджанака са нещо нормално и прието. И така е от векове. Има някаква надежда при младите, но едва ли ще стане.

Корупция има в България от Девети 1944г. До Девети 1944г в България има 100% СРЕДНА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ. А.ександър Стамболийски завършва ОЗЕМЛЯВАНЕТО на българите и тогава няма безименни. Но на Девети 1944г мангасарите са 50000 таанета БЕЗ ПАСПОРТИ И ПРАВО НА ГЛАСУВАНЕ а БКП е забранена като ТЕРОРИСТИЧНА организация.

Ама тоя Мустафа от кога започна да командва в България? Противно е американци да ни командват.

Тези, които ръководят страната, как да предприемат решителни действия срещу корупцията на всички нива, при положение, че всички до един са омазани до уши в корупционни практики.

Думам ти дъще, сещай се снахо...наближават изборите в Германия

Трябва постоянно да изискваме от американсмите власти да не подхвърлят недомлъвки и да кажат кой е този политически лидер. След като са казали А, задължително следва да кажат и Б. А Борисов трябва ежедневно да настоява за това, ако иска да изчисти името си. И ако му стиска разбира се.

предпазва американската икономика от влиянието на комунистическите пари, на база предположения. От друга страна, той е инструмент за влияние върху политиката на тези държави. Който и да управлява България ще се съобразява с исканията на другаря Байдън.

Смях! БСП за Америка! Комунист удавник за сламка се хваща

Защо ми се струва че САЩ дадоха мат на В.Божков и ШАХ на ДПС и неопределен брой, политици!Странно е как някой, искат да превърнат мечтите си в реалност!!!Как искат да се скрият зад тях!

Част от Българите не се интересуват от политика и лесно се манипулират, само 4-5 пъти да се повтори една лъжа и са готови да на мразят всеки и на пук си дадоха гласа за човек който и хабер си няма от политика това че можеш да пееш не те прави политик. СЕГА ИСКАМ ДА ПРОГЛЕДНАТ ДА ВИДЯТ КАКВО Е СВЪРШЕНО ОТ ПРЕДИШНИТЕ ДА СРАВНЯТ С ВИДЕНОВАТА ЗИМА КАКВО Е БИЛО И ХУБАВО ДА ПРЕЦЕНЯТ ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАТ.

:))) Да де. Я да видят, какви ги свършил официалният ПР на СИК Бойко Борисов и да преценят за кого да гласуват.

Сега ще е интересно - следващите обществени поръчки как вече ще се печелят - очаква се голямо разместване най-вече в играчите на строителство на хоризонтална инфраструктура. Ето, пример за корупция - в стил лунен пейзаж: преди седмица минах по пътя Варна-Русе - толкова дупки и кратери не съм си представял на първокласен път, дори за малко щях да спра и да се разправям с ТОЛ-аджиите, не че и те не са само едни лапачи. Ей, ББ коментирай, нещо !

Този път американците ни освободиха.Хунтата на Радев си мислеше ,че е недосегаема като награбиха властта.Чудех се как ще стане и колко време ще ни трябва да им попречим да ни върнат 30 години назад.Трябва да издигнем паметник на Херо Мустафа. П.П. Протестъри ДПМ,че ни докарахте милиционерите на власт.

Брей много дебИли тука ве! Или са платени тролове, или наистина го вярват ?!? Но и двата случая са малпумници и плачат за яка тояга !!!

Американците трябваше да ни кажат, че герберастите и техните мафиотски партньори разграбват яко държавата. Много прост народ сме.

Черепа е със бсп и и. м. в. На Мая какви герберисти сънуваш!

Коя е тая мрсница и за каква се мисли, че се разпорежда в държавата ни, все едно е губернатор? При откриването на новия парламент се намъкна и там, после привикваше в посолството лидерите на политическите партии за инструктаж !!! Ние имаме ли4 държавен суверенитет? Независима държава ли сме или окупирана територия? Кога тая пaчaвра ще се извини за бандитското нападение над български работници в Чешнегирово? Докога САЩ ще се държат в собствената ни държава, все едно сме някакви аборигени? НЯМАМЕ ЛИ ПОНЕ ЕДИН ПОЛИТИК С ТОПКИ, ДЕТО ДА ИМ СКРЪЦНЕ СЪС ЗЪБИ? НАГЛОСТТА НА САЩ Е НЕДОПУСТИМА !!!

Да, ние никога няма да стигнем американците. Като ви докарат Льотчикът и Черпухин да карате пак лади - даже и тогава няма да ви увре.

Когато през 1977 трябваше да купуваме апартамент, налетяхме на грозна корупция. Корените на корупцията в България са много дълбоки. Могат да се напишат много книги по тази тема.

Тая Мустафа такова мамата на герб.

Бъркаш,такова мамата на Фърчилото и преврата,ББ е косвена жертва.

Бойко дръпна килимчетата на Доган, Черпухин и Ганчев. Тъпият прост българин обаче си иска фатмаци с гьобеци и казачок. Ако може и да му вдигнат заплатата без допълнителта работа е най-добре. И едно ферари с цвят червен.нали го искахте протестъри - на ви го. Ей скоро излизаме от ЕС и тогова и за миене на чинии няма да ви плащат без вида. Нещастницш

Как точно им дръпна килимчето не разбрах. По времето на Буда Доган стана собственик на ТЕЦ с неясно с какви пари и държавата му подари пристанище за 50г. А Ганчев по същото време неясно как стана собственник на Петрол. Преди това Петрол беше собственост на КТБ.

Да напуснем Европейския съюз,който покровителства корупцията,и да станем 51 щат на САЩ.

Ставай, ма даже и в аляска няма да те искат :)))

Thank you very much for hitting PeeFski and besides, all that fucking gang of fucking former members of the communist's State security. Keep up pushing these bastards !

Само 19 месеца са били необходими на Херо да разбере каква е картинката в страната ни, да се изправи и от високо да го съобщи на глас. Глас, който трябва да кънки в ушите на всички власти!!! Скоро ще станат 384 месеца от началото на прехода и верно, че в корупция но отношение са направени някои неща, не е съвсем нищо, но то клони към някакъв мимиму. Права е американката, правова, демократична държава с мощни корупция ни практики не се гради!!!

Така е, тъповатичка е Херото.

Херо, в България няма корупция - тя е корупцията! Ако изчезне корупцията, изчезва и България. Няма такава зловредна държава в целия свят, дано го разберете скоро и я затриете! Всичко, що е на малко по-висш пост в държавата трябва да влезе в санкциите Магнитски. Българите нямат желание да се оправят - твърде много семейства се изхранват от корупцията - над 1/3 от останалите у нас. Това е горчивата истина.

Херо Мустафа е по красив/а когато е с маска

.... и един мармот навива станиолчета! https://glasove.com/categories/komentari/news/blgariya-2021-umna-krasiva-i-brutalno-sluginska

Респект и адмирации за САЩ!

САЩ са враг на българите

Сега въпроса е Фигуранта преди или след мандата ще избяга в Москва.

Вече ББ е фигурант

ББ се чуди на къде да бяга -

Тримата бандюги са само върха на айсберга, къде са кредитните комунистически милионери, хотелиери, мутробизнесмени, крадците политици, съдии, магистрати от прехода, всеки може да ви изброи поне 100тина имена, съдебната система ги знае, но не ги закача, защото и тя е вътре в айсберга. Като е казала А, американската държава трябва да каже и б и....до я. Крадците са много..

Ами не работа на американците да изясняват българското близко минало , което именно Бойко , Цацаров и Гешев пропуснаха да осветят и не си мръднаха пръста да пипнат някого. Те се занимават с настоящето , а то е такова, каквото го наредиха тези три прасета.

БЛоко комуниста от 1977 г. до днес е типичен пример на мутрокомунист, който с простотията и наглостта си се напълни с пари и кюлчета. Прави са гроберските тролове да говорят срещу комунистите, но понеже са си прости и продажни, не знаят, че 90% от гробарите са БАШ комунисти. Толкова няма в БСП.

RE: """преглед на националната сигурност относно борбата с корупцията,""" COMMENT: МНОГО ПОДХОДЯЩО И - ЗА МАТИ БОЛГАРИЯ ВСЕВЕЧНАЯ. ДОБРЕ Е ДА СТАНЕ ОВРЕМЕ. МОЖЕБИ СЛЕДВА, ДА БЪДЕ ПРОКАРАНО ПОДОБНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО - ГЛОБАЛНО - ПО ПОДОБИЕ НА САЩ. ГЛОБАЛНОСТТА НА НАШЕТО СЪВРЕМИЕ СЛЕДВА, ДА БЪДЕ УНИВЕРСАЛИЗИРАНА. ПО ЛИНИЯ НА ООН. By Hemy

САЩ показаха силата си и помогнаха в момент, когато бе останала много малко надежда. Дано осъзнаваме тази помощ, защото е много. Всички други страни използват корумпираните, за да влияят и изнудват, възползват се. Това е и ясен сигнал за цялата ни политическа класа, които потреперват. Да - ще се окопитят и пак ще решат, че са недосегаеми и ..надявам се да има поне още един удар.

как мое ни дава акъл държави дето изкупуват българско оружие и въоръжават с тях терористи. И то го изкупуват за жълти стинки а голямата печалба отива в Америка? И ща американците идват в БГ без визи а нащи цигани с визи?

Бах мааму,преебаха ни преврата.

Два пъти спомена българските богатства, във връзка с американския бизнес и "гражданско общество", което им е жизненоважно (около пет пъти го натърти) .. Тръпки ме побиват..

И така, въпреки плонжа и гушканията с Херо, Буци вече не е "техния кучи син" - неглижирането на едни предупреждения под формата на доклади и т.н., му изяде главата! Следващият ще трябва да стъпва по терлици - ще го следят и прослушват внимателно, поне в началото! Сега чакаме, тези дни, и другия "знак" - докладът на ЕК. Ако и той е пълен с повтаряне и потретване на "ендемична корупция" , Буци е смъртник - политически де,;) - да не вземе ся хиперактивната ни напоследък прокуратура да се самосезира и да го сметне за "заплаха за убийство";)

САЩ са безпринципни, нагли и цинични. Докато не се осъзнаем и не ги изгоним на континента им няма да сме добре.

Да не се правим на слепи и глупави,именно,корупцията,организираната престъност кражбите и измамите са жизненоважен и необходим елемент за икономическото съществуване българите!Ето,когато корупцията ,бизнес моноплоите,картелите ограбват възможността на простолюдието за нормален и културен живот,и го принуждават да работи и живее за по развитите икономически,спретнати и чисти държави като Германия,Австрия,Франция,Великобритания,Испания,САЩ и така изгодата е двустранна ,България е развъдник и инкубататор за постоянна ефтина работна ръка за културните и богати народи,от друга страна българите се радват,че са се отървали от лапите на българската действителност и пращат евра и долари,как иначе да си обясним,че българското население бяга от държава със хубав климат,плодородни земи,минерални извори!

Не можем да си кривим душата, културата на "връзките" е наложена по времето на комунизма. Тя е най-отличителната черта на този води общество.

Тук грешиш, много преди комунизма, още след освобождението от турско робство , при монархо-фашизма.

При “монархофашизма” (ваш термин) ориенталската култура не е на почит. По-късно през комунизма ориенталската култура дава идеална почва за болшевишката и двете се смесват!

А при капитализма може освен с връзки и с пари и не само през една партия, а през много.

Да така е, корупцията докара България до дъното, разбира се че може и още, но е виждам ясни знаци от нашите политици да променят това, а много от тях нямат нужния потенциал да управляват на местно ново и на международна сцена, дори и тези които претендират че имат голям умствен потенциал спрямо някои други. Продават ни за жълти стотинки и това явно няма да спре

Американските санкции не действат на територията на ЕС и не задължават страните от ЕС. Така че няма нищо, което би оправдало предприемането на контрамерки от наша страна. Това са санкции, предприети от САЩ към хора по отношение на техни действия във или със САЩ„

Кво слагате минуси,бе путки.Не можете ли ,дупедавци, да въведете ред и без да ви командва някой отвън. Мърши сте, но не народа български, а амбициозните ви политици.

Всеки може да дава акъл на българите, първо, защото го нямат, Борисов е най-доброто доказателство за това, и второ, защото няма друг народ с толкова силен слугински инстинкт. Племе, готово за пари и власт да продаде родната си майка и даже родината си. Примери много. Ние не раждаме мъже, раждаме шампиони по пиене и страхливост. Харесва ли ни, или не, това е истината.

Майка България е раждала и ражда велики синове и Борисов е един от тях! Господ здраве да му дава!

Дано по-скоро отново има народен съд, че първи да се кандидатирам за наказателния взвод, много работа ще има.

Ще го призная Шиши за най - печен, ако след като опраска Василев, Божков и Борисов, направи същото и с Байдън.

Бъдеще ще има за България, но без американските окупатори и техните подлоги.

Какви окупатори са американците, бе? Те са нашите освободители от руско робство. А ние сме членове на Европейския съюз!

Наши освободители са руснаците и то два пъти. От тези американски окупатори само мизерия и беднотия ни е дошла.

България ще има бъдеще, когато такива като тебе - гнъсни американски подл0ги и родоотстъпници, бъдат вкарани в урановите мини !!! Значи според теб няма нищо нередно, че една чужда посланичка директно се намесва във вътрешните ни работи и раздава заповеди?

Окончателният край на Борисов дойде. Явно предстои съдебен процес.

хмм от това, което виждам хора на Божков са в правителството на Мунчо. Значи Мунчо е насрал :)

Бившите изтекоха в канала, да се готвят настоящите и бъдещите.

Над десетилетие САЩ, ЕС и Германия си мълчаха. Значи им бяха удобни и изгодни крадците. Сега, когато БЪЛГРСКИЯТ НАРОД изгони корумпираните боклуци, и тия фашисти на запад се задействаха. Смешници и нагаждачи!

Да, ти знаеш ли кои са тези, които вкарахте в НС и чрез Радев в изпълнитената власт? Нима не знаеш, че Мая, Атанасов, Бойкикев и другите лидери на протестърските партии крадат и лъжат от 35 години? Нима не знаеш, че всички в правителството на радев са или агенти на ДС, или некадърни крадци: Рашков агент на ДС и ченге от тоталитарното минало избра и сталинист със заместничката от приближените на Черепа; Спецов новия шеф на НАП е продал фирмата си на безимотен ром със задължение към НАП; новия финансов министър - също е фалирал фирмата си, новата на туризма с две къщи за гости построени с пари от ЕС-без гости; новия на Културата е известен само с разнасяне на ковчези и замеряне паметници на културата....и т.н. За Фигуранта на Черепа, радев, в друг пост, защото няма да стигне мястото.

Изогили са на баба ти фурката. Тези, които дойдоха са още по-корумпирани. И в момента се извършва една приватизация от страна на Радеф на милицията, данъчните, държавната администрация и започват вече с бизнеса. Естествено, едрите парчета първи. Като всеки фашистки режим. Дори и болниците приватизират, засега осигурявайки си една болница за да се лекъват, запазвайки характера на ковид катакомби за останалите. И ще повторят смъртоносната акция есента. А ако слушаме Мата Херо Мустафова, не от Турция, единственият правилен изход за Радефф е да продадем всичко на САЩ. Земята, държавата, па даже и децата си. В робство, разбира се. Като инвестиции, разбира се. Срещу парче хляб милостиня.

И първолците да тръгнат на у-ще ако им платят! А сега да ходим да заработим БВП, нищо, че е събота. Гладът няма график.

Волен още ли не е нападнал американското посолство? :)