Зараза от хепатит А плъзна из ромския квартал в Луковит

Над 100 души са вече заразените при взрива от хепатит А в ромския квартал "Изток" в Луковит.

Обратно в новината

Коментари - Зараза от хепатит А плъзна из ромския квартал в Луковит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имунизацията трябва да стане задължителна. За родените преди еди кога си ( по възрастните) трябва да се направи безплатна. Талка ще се ликвидира хепатит А в България.

Отнякъде иде заразата. Млекар, баничар, ресторант. Трябва хлор навсякъде и да се спре източникът, а това явно не е направено.

странно е, че въобще някой е забелязал епидемията от хепатит в случая, защото в района на самоков в момента има епидемия от стомашни вируси, всички повръщат като луди, но няма и лекар, който да го види и констатира...епидемиите си върлуват яко из мизерия в страната...някой път се чуе, много пъти и не се

Госпожата Хаджиева, една от всички не знаещи какво да правят. И като такава застава зад идеята да настанят тези примати в едно детско заведение при все още здравите бели деца. Ако ще действате на принципа "да се вземе някакво решение", по-добре пийте по една ракия с мъжа си, госпожа.

"Всички сме в ужас и не знаем какво да правим", заяви още Хаджиева. То е ясно - щом не знае какво да прави, да си подава оставката и да идва човек, който знае какво да се прави и МОЖЕ да я върши тази работа.

Тя не знае какво да прави по ТОЗИ въпрос, но е много компетентна по един друг въпрос. Как така, кой ще управлява фондовете после!

зарази се унищожават с високи температури.

Да пукнат орките

А испанският грип кога ?

Оставете ги да изпукат!!!Така ще се намалят социалните плащания!Те така и така НЕработят!Стига сме ги издържали!!!

пратете ги при борисов да ги лекува, той нали е българина с индиански произход, произвеждащ най-големия БВП в българия...

И хипатита при нехегиеничните цигани Бойко пусна .Тоя човек колко грехове има то пък как не отиде човека да ги изкъпе лично да ги полее с дезинфектанти ,сокче от лимон да изцеди на циганите да се лекуват и размножават безпроблемно .Ц,ц,ц

вън от земята ни е лекарството.

Що ги хоспитализирате? Осигуровки имат ли? Аз не искам да плащам за тях!

Като не искаш да се хоспитализират - да ги пуснем на разходка в твоя квартал?

Защо? Една телена ограда с 2500 V напрежение ще свърши работа.

Доктор Менгеле ще ги излекува.

Заместник-кметът на община Луковит Цветенка Хаджиева каза, че детска градина "Слънце", която посещават повечето деца от ромския квартал, ще е затворена поне до 15 септември. Направо си е "слънчево" в ромския квартал

и природата възропта !!!

АЛЕЛУЯ !

тази цялата измет на самолети и в Индия!

От Индия са ги изгонили преди 500 години, че са най-низшата каста и най-неподчиняваща се на държавността.

шудрите са нечистоплътни такава им е кармата

Ако знаеш шундрите как им миришааат...

Изкушен сътм да дам кратък съвет - БИЙ и не питай.

За тази свинщина ли събирате по 17 лв/месец от българското малцинство? Да се ЗАБРАНИ ЗДРАВНАТА КАСА - генерален спонсор на всички тарикати и мошеници! Нямаш пари - не се лекуваш - така е в USA.

В пещите на стомана Перник и ще хигиенизираме!

Днеска А, утре С!

Квартала е точно граничещ със старото сметище на Луковит, което още не е закрито. Пак през квартала минават камионите за боклук до новото сметище. Гниещи боклуци има навсякъде. Циганетата се къпят в мръсната река, която преди това минава покрай сметището и поема водите оттам. Напълно нормално е да пламне зараза точно там!

Тъжното е че те са като хлебарките. Няма да измрат.. :(

"през квартала". Ти ме развесели.

Ръси с напалм !

Правилно, цялата циганска махала да се дезинфекцира с напалм час по скоро, докато тия подчовеци не са заразили и нас!

Откъде накъде циганската махала в Луковит ще я пишете ромски квартал? Римляните от Рома, ако знаят как се гаврите с наименованието им, ще се обърнат в гробовете! А и доколкото познавам историята, те са водели хиляди пъти по-хигиеничен начин на живот от първобитните хора от махалите!

Раздавайте ОГНЕХВЪРГАЧКИТЕ

на 8 9 и 10 септември е панаира на Луковит тогава ще има мешания на българи и цигани,захарен памук,наливна бира кебапи и кюфтаци през десет метра,люлки и въртележки дето децата ще пипат,въобще идеални условия за бум на заразата

Не беше ли октомври?

Не би било геноцид, защото в Индия е пълно.

Хепатит А или Болестта на мръсните ръце. Сега. АЗ ли съм виновен или държавата, че при въпросните примати липсва дори елементарна хигиена???? ДОКОГА???? Докато се изнесат и малкото читави хора ли???

БАН трябва да създаде ДНК специфичен вирус и да го пусне в циганските гета.

ДОБРЕ. Сега, който не си е плащал Здравните да не бъде лекуван.

Ама ще заразят всичко останало мизерните плъхове.

Да ги оградят