Хекимян: Общинският съветник, причинил катастрофа пиян, все още е част от групата на ПП-ДБ-СС

Според председателя на групата на общинските съветници на ГЕРБ-СДС в СОС сме видели само "късане на ризи без политически акт"

Обратно в новината

Коментари - Хекимян: Общинският съветник, причинил катастрофа пиян, все още е част от групата на ПП-ДБ-СС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормелни е този клуб по интереси да събира и пази спокойствието на подслонилите се при него утайки!

Ако това, което Хекимяу казва отговаря на истината, не виждам друга възможност освен ППДБ и/ли лично Терзиев да помогнат на пияндето да си тръгне, защото той явно сам няма да си тръгне, кокал лесно се не пуска!

Нищо не могат да му направят! За справка - кметицата на Красни село или Иванчева. Ще си кара да следващите избори или ако не влезе в сила присъда, която трябва да се лежи ...

На малоумните избиратели на Васко Ушето във форума кака Тонка Хекимян им пречи, а не техния кретен дето кара пил и бяга да не му вземат колицата ...

А Кикимян за чий е все още в общинския съвет?

Мекерян, пак се изявява нещо. Омазан отвсякъде се прави на шевче.

Че той е наше момче бе... Нали искахте промяна - ето ви промяна ... За съжаление, простата сган не вижда нищо нередно в това да си къраш и да караш пиян.

"Моля госпожо ама той защо е още в групата на ППДБ" Тоя Хекимян от детската градина май е бил същото редко лайненце

Тези сега предизборно се правят на интересни и взаимно се обвиняват за всякакви глупости. Аз имам само един въпрос към читателите. Вече се вижда че партия с над 54! вот няма да има, така че пак ще има коалицийка, нали вие знаете това? Така че всичкото това плюене взаимно е за рейтинг.

Престъпници, сър!