Коментари - Намалиха присъдата на Горсов, не харчил за хазарт | dnes.dir.bg
назад

Намалиха присъдата на Горсов, не харчил за хазарт

Красимир Горсов не е похарчил за хазарт парите, събрани за лечението на дъщеря му Мануела, реши състав на Софийски градски съд. Заради това магистратите намалиха присъдата на бащата.

Обратно в новината

Коментари - Намалиха присъдата на Горсов, не харчил за хазарт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е съда съвсем се оля - тоя дрипльо дето открадна от собствената си дъщеря не бил дал парите за хазарт, а защо в самото начало казаха от казиното ще е похарчил 110 000 именно за това. Адвокатите това ли успяха за 3 години - да намерят фактури за 38 000, та да му е по-малка присъдата. Дори да беше откраднал 72 лв. а не 72 000 от сметките на болно момиче и при това дарени от цяла България трябваше да лежи на топло поне 10 години. За наглост. Обаче в България няма правосъдие,това е ясно отдавна и нищо не се променя.

още един пример за 'изключително справедливо' съдебно решение в българия - бащата на горкото момиче е осъден с по-голямо наказание от пияната руска свиня (дето карала кънки) .... ако тоя пияница беше направил подобно деяние в нормална правова държва, отдавна да е ехтрадиран за руссия с черен печат, ама ....

Тук гледам някои са размахали "баданарките" с "бяла боя", за да замажат черната постъпка на пиян шофьор, погубил два човешки живота. Имайте малко срам и съвест. Поне си затрайте! Това няма нищо общо с политика и русофилство.

Пишех преди теб с този ник. Друг път внимавай. Не искам да ми се приписват твои коментари.

Интересното е че присъдата за кражба и за убийство на един плюс осакатяване на друг за цял живот в нашата страна е една и съща!!!!!!!!

При оня на небето е по- сложно, но и по- справедливо.

1. Съзнателно открадна пари. 2. Съзнателно продължи да краде пари системно. 3. Крадеше пари от собствената си дъщеря. 4. Крадеше парите за СПАСЯВАНЕТО на ЖИВОТА на собствената си дъщеря. 5. И пълна липса на съжаление или разкаяние, след като го изловиха. Бахти безкрайно наглото гнусно типче... Естествено, че трябва да е с по-голямо наказание от Стависки. Стависки - пиян, с висока скорост, уби човек и осакати втори, но направи инцидент, грешка. Трябваше, естествено, да го тикнат на топло за известно време, но при всички положения беше неумишлено. Горсов грешки не е правил. При Горсов няма неумишлено. Горсов съвсем съзнателно обра и застраши живота и здравето на собствената си дъщеря. Горсов съвсем съзнателно продължи да го прави. Стависки поне се скри. Тоя продължава да дразни хората. Баси... Чак ми се повдига...

Мизантропе, правилно си избрал ника си! Отива ти на мракобесните разсъждения, с които оправдаваш пиян шофьор, без морал, отнел два човешки живота- единият веднага- другия завинаги! Напразно се пънеш да докажеш, че черното е бяло. Впрочем това е стар, отколешен, 67 годишен навик на някои като тебе. Време е да отвикнеш.

В коментара на МИЗАНТРОП има повече филантропия. В твоя коментар, подписан с ФИЛАНТРОП- няма и следа от филантропия- т. е.- човеколюбие. Дали си филантроп определят другите- не ти самия да се определиш като такъв. И понеже сам си си дал висока оценка- аз не мога да те нарека филантроп. По- скоро комплексар.

Мизантроп

Я сега дай пример как съм оправдавал Стависки, че не разбрах! Стависки е виновен. Стависки трябва да бъде наказан. На Стависки му се размина. Стависки тепърва трябва да плаща и, за радост, това още не му се е разминало. Не става въпрос, обаче, за Стависки, а за тоя плужек Горсов. И е съвсем ясно защо е по-виновен от Стависки - заради умишлено, съзнателно, продължаващо, живото-застрашаващо престъпление срещу собствената си дъщеря. Стависки демонстрира някакъв морал - плати, плаща, не дразни хората с публични изяви, махна се оттук, работи, за да може и да плаща за Мануела. И да те изпреваря - това не го оправдава за престъплението. Но може би разбира какво е направил. Не и Горсов! Тоя продължава да се изкарва невинна жертва, продължава да реве за съчувствие... Почти не пия, но разбирам, че човек може да сгреши, да се напие и да сътвори някоя простотия. Не разбирам как може по такъв нагъл и егоистичен начин да застрашиш живота и здравето на собственото си дете. За мен второто престъпление е по-голямо.

мизантропе. Това нагло същество не може да се нарече баща. Тук няма никакво значение кой и как е блъснал дъщеря му.

Докога този паразит ще живее от нещастието на дъщеря си и от даренията за нейното лечение.Да ходи да работи.Или му е под достойнството, а може би е по лесно да изнудва Ставийски/не че го оправдавам и него/но да се хване на работа вместо да хленчи насам натам.

Мунчо ти не че не го оправдаваш Ставийски, а направо го оневиняваш! Що не земеш да го предложиш за светец, както ти писа един одеве, но НАБЪРЗО го изтриха?

Тука думата въобще не ми беше за Ставийски -той си е виновен на 100% говоря за тоя плужек-бащата на Мануела-да не я носи на ръце по цял ден та не може да ходи да работи.

Той обаче не били от парите за лечението на Мануела... кой плаща заплати на редакторите се питам само ...

големи чистофайници съдиите от СГС.Сакън хората да не си помислят нещо лошо за футболиста.той е звезда, той е национален герой.Похарчил 80 000 лева само от обезщетението-щото тези пари са му присъдени на него, да играе по казината. Жалък съд в жалка държава.Жалки съдии и жалки обвиняеми. Предсмъртни конвулсии на един достоен в миналото народ.

Юристе, разсъждаваш като задочник, защото "звездата" не е футболист, а състезател по фигурно пързаляне и е пиян убиец, отнел безнаказано човешки живот и осакатил напълно друг!

Ти чувстваш ли се застрахован от катастрофа, дори и да не си употребил алкохол?

Само с едно уточнение. Дъщерята на Горсов не е болна, тя е осакатена.

След така разказаната история за башата, сигурни ли сте че той не е продал детето си за да е жертва в катастрофата. Но не е очаквал да прибере жив труп в къщатата си, за които да се грижи цял живот. Не оправдавам Ставински, но за съд са и полицаите които са го пуснали да продулжи по пътя си. Аз и до ден днешен не съм убеден че това е случайна катастрофа, ане предизвикана и предварително платена.

Драги "гост" в мисленето и разсъжденията, понеже повтаряш публикуваното вече веднъж, налага се да ти споделя другарски, че аз пък не съм убеден, че не е имало някой, който умишлено да те е подвел, че умееш да манипулираш толкова наивно и простовато!

Предполагам инцидент имате в предвид? Вие шофирате ли пиян, или друго казано бихте ли шофирали пиян и то танк? Да допълня - не играя хазарт и не шофирам пиян! Мислено и премислено хахаха, това ми хареса!

Според блестящата ви логика, спортистът не е знаел, че сяда пиян зад волана, така ли? И това едва ли е било за първи път.

Новината не е за спортиста!Малко логика и при вас не е излишна.

Абе Цветанов е виновен...

Щом ви се струва нормално присъдата за Максим и за Горсов (с оглед извършеното от двамата) да е еднаква, значи народът тотално е деградирал в ценностно отношение ;)

В интерес на истината баща е извършил много по-голямо престъпление в сравнение с Максим! Лично аз се почувствах излъгана, когато съобщиха, че този си е играел с парите събирани от хората, от цяла България и то напълно умишлино! Срамота!

Бе ти луда ли си? Единия е УБИЕЦ, а другия е болен (зависим). Как човек изобщо може да прави сравнение? Бил ти проиграл паричките? А дали твоите парички не са отишли за плащането на лечението???

А не се ли почувства излъгана и наранена, че един пиян, безотговорен човек убива безнаказано по пътя, лишава човек от живот и осакатява друг за цял живо? Срамота е това, което пишеш!

На същото мнение съм. Баща похарчил 132000 лв от парите за лечение на детето си, понеже нямал собствени доходи.... да лекува собствения си стрес с хазарт.... Ама той не бил дал всичките пари за хазарт.....Какво значение има за какво ги е дал... Хората продават жилището си и остават на улицата за да излекуват свои близки. Работят на 2-3 места.... Дали може да докаже, че парите на Стависки са отишли точно за лечение на момичето... Стависки ли е длъжен да му плаща сметките за ток. А той ги е плащал. Горсов е извършил грях спрямо детето си.

" умишлИно " ?!? Леле хораааа Вие като чуете думата "Пари" и изперквате якоооо ! Бащата бил ПО-виновен , и обидена била наща , че паричките и еди кво си .....ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ извинявай ?

поредната пародия : не видях, не чух,не знам...тоя яко е плащал !!

коментар?

поредния смях в съдебната ни система май ще е това

Ха, Ха, Ха Майтап бе Уили. Не бил харчил. Ами бил пичелил. Щото "който не играе, той не пичели". Нъл тъй.

Това е излагация ,поне да си беша мълчал ,какво са му намалили ,той не е осъден просто.Сега саом да грачи ,че е прав.Жалко за детето му ,че си остана без живот.Поне да можеше да си ръководи парите...