Хайко Маас: Едно шоу на талибаните в ООН няма да донесе нищо

Важни са фактите, а не просто думите, заяви германският външен министър. Повечето правителства по света все още не признават правителството, назначено от талибаните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦЕЛТА на България е да ИЗТРЕБИМ всички араби, негри и китайци и да РАСТЕМ като Територия и Население.. САЩ трявба да ПОМАГАТ и да БОМБАРДИРАТ Афганистан, докато ИЗТРЕБЯТ всички Мюсюлмани, Афганистанци, Талибани, Ислямисти. АКо някой башибозук - афганистанец, талибанин ОПИТА да избяга от Афганистан, трявба да ги убият, където го срещнат- в самолет, в гората или другаде... Чингис Хан е изтребил МИЛИОНИ афганистански гадини.. Руснаците ги убиваха между 1985-1990 г. А америкацните убиваха афганистанци между 2001-2003 година.. Но явно има още.. Трябва да изтребим ВСИЧКИ афганситанци, за да НЕ нападат Европа и САЩ. ТРябва да бъдат СМАЧКАНИ главите на малките - Осама Бен Ладен, черни котки и всякакви арабчета - ислямисти..

лудия. Всъщност Осама Бин Ладен беше убит в Пакистан. Там се криела чалмата. И пакитата ли да бомбардират. Само да знаеш тъпа главо, че тия резняци също имат ядрено оръжие.

и да не донесе нищо, но пък поне ще бъде голяма шоу, на което светът да се посмее !

Х. Мас е обявен официално от немските медии за най-некадърния външен мин. на Германия от 1945 г. насам

Той ли беше вкарал преди време една баба в затвора за някаква велика глупост, да се направи на интересен?

Това са храбри мюсюлмански бойци, които заслужават респект и уважение. Ако ние бяхме толкова смели като мюсюлманите, щяхме да се освободим най-късно 20 години след падането ни под турско.