Хашим Тачи радее за единна албанска държава

Сега е дошъл моментът да се работи интелигентно за премахването на несправедливо наложените гранични пунктове, заяви президентът на Косово

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нима любовта на хашим тачи към олбрайт ще ставнявате с любовта на макрон, към учителката? гугъл капча ще ви докаже, че не сте прави!

голяма, неграмотна, турска тривка съпътства свободата на словото в ес!

с това искам да кажа, че собственото мнение на някой недоук от малцинството, като костов от аонсу не е достатъчно да влияеш на политика, а не на избори, омп- аденауер!

с това искам да кажа, че собственото мнение на някой недоук от малцинството, като костов от аонсу не е достатъчно да влияеш на политика, а не на избори, омп- аденауер!

иска единна османска империя като на картата в едно училище

Да четат македонците и да знаят,че като не се признават за българи, един ден ще ги признаят за албанци.

... братята американци !

"Сега е дошъл моментът да се работи интелигентно за премахването на несправедливо наложените гранични пунктове, заяви президентът на Косово"

Бог и кой да е и албанцитите да си пазят Албания от домогванията на мафиотските косовари!!!!

Едва ли някой се е съмнявал от самото начало на тези процеси, че плановете са точно такива - поредна стъпка към събирането на Зелената дъга. Мюсюлманите знаят какво искат, а ние...?

Време е за дихлофос за тези хлебарки, докато не ни запалят Балканите!

Опа... сериозно ли?

Защо давате трибуна на военнопрестъпници, търгували с човешки органи на убити сръбски граждани.

Така се получава, когато балкански тъмни субекти, занимаващи се с трафик на наркотици и с търговия на човешки органи, получат международна подкрепа и се окопаят във власт.

Kenn1111

Още едно доказателство че областта Косово никога не трябвае да се признава за отделна територия.

Мойто впечатление , че САМО косоварите искат обединение . Самите Албанци изобщо не изгарят от желание за обединение . И за доказатекство , ако са го искали и от двете страни до сега щеше да се е случило. Освен това минавайки презтези две ВСЕ ОЩЕ отделни държави , човек усеща доста културно-исторически различия . Самите Албанци търсят ( и донякъде успяват) единение с по близката им Италия , отколкото с Косово !

И този е приятел на тиквата

лакомо дупе ,кръв сере.....

Тоя на снимката прилича на малко поодъртял, но все още нахъсан член на Хитлерюгенд.

Преди няколко години простакът путлер заграби територия на уж братска държава, оттогава всеки сатрап по света има картбланш да прави същото. Ако мислите, че приятелчето на путлер - ердоган не точи лиги за родорите, значи сте ама много по-кухи от събратята си руслямисти.

Хайде едно минусче и от мен. И не заради малоумните ти бъртвежи, а затова че наричаш Родопите - родорите. Липсата на уважение към родината говори за елементарен безродник.

Точи, и ако зависи от такива екскременти като теб, ще му ги поднесете на тепсия Родопите. От 30 години педерастте сте се олещили към западняри и към гаджали и се чудите как да я затриете тази държава по-бързо.

ама верно ли , руска изтривалке. Кой даде Македония на Тито,а ? Ако някой ще носи Родопите на тепсия на Султана , то това сте точно руските подлоги. Нали Путин и Ердоганчо са съюзници , забрави ли ? Я не ми се прави на българин , че даже и на патриот. Отдалеч миришен на вмирисана ватенка и лосион за вана. Точно пък за гаджали недей приказва. Путин ще се разсърди , все пак сега това са единствените му съюзници - Сирия,Турция,Иран. Опаааа забравих - има и латиноси за цвят ( Венецуела , Куба )...а тия с дръпнатите очи , оризоядците....те нещо май се отдръпнаха , а ? Не щат да правят страшни ракети и да плашат САЩ

Че кой българин , освен русофилите , не са искали обединение на Румелия и България. И кои, ако не сърбите и русите, са били срещу. И сега така.

Статията е неприятна за четене. Защо се публикува?

За да те дразни и да отидеш да гласуваш за правилните герб. БХ обединителят на балканите повелява това. Терминът е измислен нарочно.

още един изперкал диктатор

Чудя се коя роля на Хашим Тачи е по-важна ! На Мафиот, на Търговец с органи или на Жиголо на Мадлин Олбрайт ?

ни мислят доброто. Добрият управник избира по-малкото зло.

Докато ние по цял ден умуваме как да направим живота на албанци и сърби по-добър, така ли? Същите са като нас, гледат си интереса, но не само личния. При нас и Боко, и социалистите ир ДПСто искат от магистрали на налапат, от еврофондове да намажат, и това е. . .

Всеки зъб от усмивката му е от отделен човек...

Щом Тачи радее за единна Албанска държава, да си стяга кифарите и да заминава за Албания. Да остави Косово.

Чърчил: " ОТ Норвегия на Северно море до Гърция на Средмиземно се спусна една желязна завеса". Аз: "От Пекин на изток до Берлин на запад се очертава (и изгражда) една ислямска дъга".

Ти не си Чърчил а един никой. Но всяка една дъга или завеса не е имала успех. Комунизмът ( атеисти) и Ислямът са си лика прилика. Едните налудничави безбожници а другите налудничави почитатели на Аллах. Сега комунистите станаха налудничави източноправославни и избутаха с лакти честните и почтените миряни , но това е само за камуфлаж.

Не се карайте. Идиоти сте и двамата.

дали сметката е с кръчмар или без кръчмар? ясно е, че искат да с влеят в Албания (в момента имат статут на частично призната държава) - което автоматично ще им промени статута, но не само това - Албания е кандедатка за членство в ЕС, цитирам: " На 26 юни 2018 г. Съветът по общи въпроси прие заключения относно процеса на стабилизиране и асоцииране ЕС-Западни Балкани, който обхваща Албания. Съветът постигна съгласие да отговори положително на напредъка, постигнат от Албания, както и да очертае пътя към започването на преговори за присъединяване на страната през юни 2019 г. На 28 юни 2018 г. Европейският съвет одобри тези заключения." Тоест нещото, за което албанците се гърбят от 24 април 2009 г., когато си подават молбата за членство, тоя чичо го получава наготово с това си предложение като радетел за отворени граници. Хитро, нали? Така че работата е доста мътна и става някаква голяма далавера тука, щом се правят подобни гръмки заявления от радетеля Тачи. При всички случаи работи и дълбае в тая посока.

извинявам се за правописната грешка. май някой иска без ред да се присъедини в кюп с кандидатката Албания към нашата група, колко мило, нали?

езоповия език е за предпочитане - универсален е. мене никой не ме е пита дали ми е мило.

Сърбите да ни върнат незаконно окупираните Западни покрайнини иначе пак ще дадем някой коридор.

Да ни ги върнат тези, които дадоха Западните ни покрайнини на сърбите в Ньой 1919 г! Да ни върнат покрайнините Англия, Франция, Америка!

И Беломорска Тракия и Струмица!

Благодарение на американските си господари тези търговци на органи може и да постигнат велика Албания защото са рязани. Ние, обаче дори не можем да си мечтаем за обединение с Македония защото сме славяни!

А защо ни е обединение с Македония?

На циганите и на седесарите действително не ви е необходимо. За българите това означава много, но на вас не може да ви бъде обяснено.

Албанците трябва за да са луди за да се обединят с косоварите ! Косоварите са албанските цигани .

Адски крадливи албански цигани.

ами явно и те черпят от челният руски опит с Крим , Северна Осетия , Приднестровието , ЛНР , ДНР добре , че сме в НАТО че на Турция да не сети за Кърджали....но пък ако бяхме с Русия пак нямаше да има проблем , нали Путин и Султана са дружки

Че "султанът" не говори ли няколко пъти за несправедливо отнетия им Кърджали? Турският посланик не каза ли, че трябва да учим турски само преди няколко дни? !е като са дружки Путин и Ердоган какво следва от това? Те са си дружки за тях си. Нямам спомен Русия да е поемала някакъв ангажимент към нас, да ни брани от турците или да ни е осиновила.

ама как ве , нали са ни "братушки" Султана кво е говорил за Кърджали , ще го взема ли ? А турският посланник в каква връзка го каза това за турският език , щото ще ни завладяват ли ? Мокри мечти на путинофилите , да всяват страх,че да припкаме в голямата мечешка прегръдка. Споко камарад ! В НАТО и ЕС сме , не в БРИКС или руско-мюсюлманския бълвоч.

Ааа не бе, той турския посланик ей тъй просто само ни подхвърля, в нашата собствена страна да учим турски. няма нищо, ама нищо общо с речите на Ердоган колко е привързан към Кърджали, Към Шумен и Варна, към Разград. Няма никакви мераци султана, дори ни предлага да ни върне одринска Тракия, нали така?

Гърция и Турция като са в НАТО, това спаси ли кипърските гърци от окупация и прогонване от домовете им, етническа чистка както с арменците в 1895-1918 г? Като са и двете в НАТО, това помогна ли на гърците за техния остров Инеада, който стана турски?

не помня Кипър да е бил част от Гърция тогава , в античността може....... А я кажи защо Турция прави десант на острова , недей ми снася каквото ти е угодно. Какво се случва преди това ? Нещо преврати,военна хунта,черни полковници , етническо прочистване. НАТО е такова каквото е...за добро или лошо. И много по-добре от Варшавският договор - СССР и робите му. Питай унгарци,чехи и поляци за 'братската' помощ....че даже тарикатите и нас помъкнаха в Прага'68. Мерси за такава помощ........

По времето на тъй наречения Варшавски договор държавните граници в Европа бяха железни и непоклатими. Не са се променяли от 1946 до 1989 г. Турската военна агресия в Кипър, турският десант там, става по нареждане на турския премиер и краен националист, нео-османист и пантюркист Бюлент Еджевид. Когато той идва една година в Бегето, се измъква по терлици рано сутринта от хотела и охраната и тръгва из Делиормана да разпитва къде живеели турци и къде не, имали ли своя партия и тъй нататък. А Кипър не става гръцки въпреки гръцкото население, защото Турция го подарява на Англия в 1876 г, заради огромната услуга, наречена Берлински конгрес и Берлински договор-1878 г/ Когато турците окупират острова повторно в 1974 г там има англйски военни бази, но англичаните по никакъв начин не пречат на турската окупация. А за етническа чистка питай гърците от Измир в 1922 година. Те ще ти отговорят най-добре. какво стана с гърцкото нселение на Измир и защо сега няма такова.

Те щото тиквата и султана не са дружки...

една частично призната държава на Балканския полуостров да отправя подобни предложения. кои сте вие?

Рано или късно с Албания ще имаме обща граница. Те поне признават българското малцинство за разлика от сърбите.

Факт ,официално го признаха.Даже има новини на български по албанската телевизия.

като толкова ги харесваш - заминавай за Косово.

Както го признаха, така и ще се отметнат! Зависи от интересите им в момента! Възникването на териториални претенции винаги води до война!

Значи путин може да анексира а Хашим не може....

Крим винаги е бил руски и Кримската война се води срещу Русия, а не срещу Украйна. Ялтенската конференция на Рузвелт, Сталин и Чърчил се провежда в руския Крим, а не в украинския Крим!!!

кога ВИНАГИ е бил руски бре , заблудений ? Има-няма 250 години е бил руски. И Кримската война се води срещу Руската Империя , правиш ли разлика ? В нейният състав са се случвало да бъдат и Полша,и Финландия,и Прибатийските републики. И те ли са руски ? Ми то значи и Украйна е руска !!! Ами така си е - първо е Киевска Рус , славяни ! НИЩО ОБЩО с москалите , васали на Тататрите.

пак си забравил, че пациентът хрушчов е дал Крим на Украйна през 1954 година и Крим е бил Автономна република. пий хаповете и лягай, бълнуваш.

В Крим още от Времето на Петър първи и Екатерина Велика е руският черноморски военен флот. Май нищо не ти говорят имената на адмирал Ушаков, адмирал Нахимов. Битката при Калиакра между руския и турския флот? Чети история и чети повече. Не драскай първата глупост, която ти е на езика!

Международен престъпник. Не е ясно защо е нацсвобода

И аз мечтая но ще ям бой....

премахването на гранични пунктове. значи отваряме границата и всичко живо юриш. и повечето са косовари и албанци, дето се връщат от Сирия, или техни бойни другари най-вече.

То и сега няма косовски митничари на изхода от косово за Албания .Вече повече от година.Вземи да попътуваш и да видиш свят.

то и навремето граничния пункт за албания е била една порта - и са карали хората да слизат от автобусите и автомобилите си, за да минават пеша под високата им порта.

Бил съм в Албания,Македония и Косово около 10 пъти.щ,за разлика от коментиращите тролове тук.Едно ще ви кажа .Албанците от Албания нямат нищо общо интелектуално с косовци и македонски албанци.Дори се отвращават от тях.В Албания няма забрадки и повече от 50 % са християни.Модерни хора и про западно ориентирани. Съветвам Ви да се разходите и видите за какво става въпрос а не да тролите псевдо руски и сръбски глупости.

да си вътре в нещата е друго. ако съдиш по забрадките и външното лустро - да ти имам заключенията и изводите. ти си чужденеци друговерец за тях.

В Южна Албания има повече православни църкви действащи ,отколкото въе Видинска,Врачанска и Плевенско събрани заедно

запалиха и разрушиха в Косово, многознаещия кософил?

Е, има и някоя и друга забрадка, нали някой трябва да чисти плажовете преди да се събудят туристите. За останалото си прав. Друг е въпроса, че Албания отдавна отвя Македония във всички отношения.

В пазарджик циганската махала забрадките са повече от Тирана.

Няма как да стане. Такъв акт няма да се приеме от никой и ще е повод за военни действия между Сърбия и Албания. Отдавна са минали времената от 1885 година и Съединението. Сега обстановката е толкова изострена че това си е живо палене на фитила. Границите между Косово, Албания и Сърбия ще паднат ако влезнат в ЕС и станат символични. Хората в Европа вече правят бизнес и искат да живеят работейки и почивайки а не да се занимават с войни и прекрояване на граници.

Тачи радее за търговийка с човешки органи. Това му е хобито.

Какво му пречи на Хашим Ага да анексира Косово?

темата за твоите моряци е още актуална, укро - ходи да си пиеш хаповете там. или си направи референдум косоварите в стаята да се присъедините към албания.

ти пък с твоите хапове... да не си бацила на форума. Крим не е руски и Косово не е србско.... да ви е яд !!!банда путеноиди.

да не са ти присадили мозък от някой косоварин, че така се пенявиш? марш в стаята!

пениш се не пениш ...това е положението . Албания ще анексира Косово . това не е мнение а такива са фактите.

как точно се "радее" ? (питам за един преател)

ама още по-поетично. направо да напишат една ода за възхвала тука. родеенето не е баш милеене де - щото може да ти е мило за някой, без да ти е роднина. иначе са искали да кажат, че тоя е радетел за единна албанска държава. бленува човекът, рийш.

като те питат "що радиш", за никакво милеене не става въпрос.

а от радетел. шта радиш означава какво правиш. човек, който се бори за нещо, което тачи, е радетел най-общо казано. но по-поеично така.

Ако не бяха американските инереси тоя щеше да е в затвора а наркоманите в България щяха да са двойно по-малко.

но и в доста европейски страни.

Рано или късно и албанците ще имат своето "Съединение" но ще трябва да имат и своята Сливница.

също така не ми стана ясно за търговията с органи как са нещата? Там дали пак така "радее".

Докато я има Сърбия (ще я има) самостоятелно Косово няма да има........Yankee не познават БАЛКАНИТЕ!!!!!!!!!

Само за Косово ли "радее" или би се радвал и на части от България, примерно?

закърмен е с манията за велика албания.

Много телевизори разпокъсана Албания Един телевизор само за Вожда и проблема решен