17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко инвлиди се движат по улиците на София с патерици проходилки и бастуни! А децата им на запад берат ягоди за възхода на Великобритания и другите в шенген! А престоя в пансион за възрастни е 60 лв на ден!

"Съдбата на деца с увреждания не може да бъде заложник за главата на министър." Да, ама съдбата им е проблем на главата МУ. Съдбата на децата срещу съдбата на Главата :((( Нонсенс!

Представата на елита на БСП за достоен живот се различава и разминава съществено от представата на народа, защото доходите на хората са различни бедните работещи как могат да издържат семейства с минимални заплати а на други да се осигуряват многократно по високи помощи просто така за политически маневри.

да но за съжаление това за рейтингите на участниците е вярно и е точно така но сметката им е сбъркана защото няма всенародно одобрение за протестите, напротив и който се опитва да си направи политически пиар се е объркал и ефекта ще е срещу него и политическата сила която представлява

хасанчоу кви ги плещиш???? акъл май няма в твойта кратуна

"акъл май няма в твойта кратуна" невъзпитан човечецо как можеш да напишеш това

искаш да кажеш че на хасанчо кратуната е по важна от живота на децата ли???

Съдбата на децата ни стои със сигурност на по-важно място от кой и да е министър!!!

Некадърната мутра-премиер за три непълни мандата така и не разбра, че неговата работа е не да дава, а да контролира! И кога най-накрая ще ми се махне от главата заедно с бездарната си крадлива шайка?

Вижте,вчера Дир ми резнаха коментара,защото написах,как Борисов иска тази тема да му се махне от главата.Той си го каза,в прав текст,не съм си го измислил аз.Да не вижда палаткови лагери.И проблемите на майките с увредени за цял живот деца,просто да му се махнели от главата....... В нормална държава,за подобна реч,махат главата на Премиера. Дали е Бисер Петков или друг....проблемите наистина нито са от днес,нито от вчера. Стотици хиляди българи живеят с тях ежедневно,години наред.За Премиера,тези проблеми се свеждат до 80 мнл.или 300 мнл./саниране-2 млрд.!/Въпрос на приоритети.

300 мнл. ДОПЪЛНИТЕЛНО !!!

Съд за политиците за злоупотреба с власт и денонстрация на наглост и мръстищина 4 милиарда за две тенекии - стари бръкми самолети имате,по 10 000 заплата на дупетат на месец пари пак имате, 100 милиона е само партийната субсидия, прибрана от нашите данъци само ,а герб , откакто са на власт, за лимузини и шофьори пари имате, а за хора - среден пръст и наглост от грозните ви надуди дърти политически мутри

без навременна терапия,която проведена след 20-тия ден на операцията става безмислена. Здравната каса упражнява геноцид над тези хора с общите ни пари. И тях ли ще принудят да излязат на палатков лагер? Какво става в тази държава бе?

Може и още как. Министърът е там да служи, не да се прави на Господ. А пари за разни джагали има, за хората няма. Тая няма да я бъде ще хвърчат глави ми се струва.

Може, може! Особено, когато държават и нейният законодателен орган нехаят за тях!

Май Бойко наистина за нищо не става! Хвърля милиарди, за да храни системата, от чиновници, а българите, който наистина се нуждаят не получават почти нищо. В нормалните държави дават парите на конкретните семейства не на неизвестният чиновник в системата. Ако въпросът е за 300 мил. нека се дадат, но така, че да не стане, както стана със здравната система.

А тези 300 мил. ДОПЪЛНИТЕЛНО от кое перо да се вземат, от здравеопазване, образование или пенсиите да се вземат или да се увеличат данъците, че и на пенсиите данък няма ?

Администрацията в Б-я сравнена с друга нормална държава е в пъти повече. Депутатите ни например няма нужда да са 240, сам го знаеш.

Няма как да икономиса никой от човекомразецо и садистите в нс вече пари от хора с увреждания , защото ще бъдат съдени до дупка в Европейския съд по правата на човека, а после персонално и поотделно всеки мръсник в политиката ще бъде даван и на прокурор за престъпление по служба.

А ти какво направи, Хасане?! С какви очи акъл ръсиш?

Хасан, за има няма една година, каквото е могъл е направил. И то в акомпанимент на умните и красивите (дум-дум, фиу-фиу). А Боко,обзаведен с триглаво бясно куче, какво направи?! - "Дайте им каквото искат и да ми се махат от главата"

Но след като на единия (министър) му трябват 300 млн. за да свърши една задача, а другия (министър - финансов или прайм-министър) не му ги осигурява, значи един от тях трябва да си ходи.

Бъди пич! Дай 300 милиона на дечицата от джоба си. Годишно.

Викаш майната им, а? Друго си е да обясняваш колко излишък има в края на годината...

Аз колкото е трябвало съм дал - нали те определят заплати, данъци, бюджет... Не е лесно, но те не са избрани, за да им е лесно. Като не могат - да си подават оставката. Няма да им е за пръв път.

Дали министрите си ги дават от джоба? Или от нашия...

В нормална държава след вчерашното изказване на премиера по темата, трябва днес оставка на цялото правителство. Не може премиер да казва тея да му се махат от главите. Това са инвалиди, това са майки на деца, които нямат никакъв избор и са докарани до пълна мизерия и отчаяние. Да, обаче ние не сме нормална държава!

на лоста,ама-ниц!

Но може да бъде заложена главата на цялото правителство.

може ама не вярвам