Мигранти на бунт, жандармерия дойде в Харманли

Полиция и жандармерия бяха изпратени в бежанския център в Харманли, след като тази сутрин стотици мигранти се разбунтуваха срещу лошите битови условия.

Обратно в новината

Коментари - Мигранти на бунт, жандармерия дойде в Харманли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой знае в какви землянки са живяли а сега имат претенции за бани, тоалетни, та даже и за нещо като "заплати". Да си вървят от където са дошли. Ако наистина има отпуснати европейски пари да се използват за самолетни и други билети за обратното им връщане. Стига вече с тези мигранти, съсипаха държавите.

Супер!Не им харесва,много се радвам. Да ги върнем обратно откъдето са дошли там явно е по-хубаво.Тук са паразити и нежелани.Къш!!!

Закарайте всички араби на турската граница и там с по една лопата ден и нощ да строят стена и ровове. Спане в палатки -ядене един път на ден.Никакви айфони,никакви журналя. Трудът е направил от маймуната човек.

ОБРАТНО В ТУРЦИЯ! СУЛТАН ЕРДОГАН Е ЩЕДЪР,ИМА ДЖАМИИ,ХАНЪМИ -ЗАЩО СА ДОШЛИ ТУКА??В ОДРИН ИМА ЦЕНТЪР ЗА ДЕПОРТАЦИЯ -ТАМ Е ТЯХНОТО МЯСТО.

на условията? Имат покрив - не са мокри, сигурно си имат и кривати, имат за ядене и пиене. За ме си е нахалство- колкото имаме, толкова даваме - няма повече. Румънците казват: ДРУМ БУН - на добър път!

Ако бунтът беше станал в Турция,мигрантите щяха да са не само жестоко напердашени,но и здраво е..ни.

И защо циганите трябва да ни дават пример как трябва да се бунтува човек, когато го ограбват и се гаврят с него? Не е ли време и ние да скочим срещу нашите келяви управници?

хайде стига сте мрънкали по форумите. Излезте ако ви държи дупето и протестирайте, че да стреснете властта. Иначе те си правят каквото им се диктува от ЕС. А ние мълчим, позорно мълчим. затова така ни се пада!!! А какво ще ги правим като свършат помощите? Според Бъчвата и други умни глави, за интеграция е определен срок от две години - значи са предвидени помощи за две години. И понеже интеграцията е мисия невъзможна, след това ще трябва да ги храним ние. И понеже няма да имаме пари за това, а претенциите им както се вижда, са големи, какво следва - бунтове! И тогава - или ние тях, или те нас. Затова колкото по-рано ги изритаме, толкова по-добре.

Протеста в петук колко български телевизии го отразиха. Кой мълчи, а?

никой не ги е канил! Да ходят да се бият за Родините си имаме си мангали достатъчно

ами да им направим условията наистина толкова лоши, че да си избягат обратно в изродските държави от които са изпълзели!

Като не им харесва при какви условия са настанени, а те са в пъти по-добри от условията на хората в отдалечените и забравени от властите ни селища, има една българска поговорка - "прав им път, криви им колена!", с други думи да си хващат пътя и да си заминават там, от където са дошли!!!

България или Сърбия, а България или кой откъде е. Не сме го измислили ние.

виждате ли какво казва търкския главоч, не може да мислим за кърджали по различно от одрин, ей хора, искат ни земята!

хайде да им създадем трудова заетост по една лопата и да залесяват планините дето циганите изсякоха горите там условията са много подходящи

ти май не си наясно че Бойко те е продал на Ердоган и и на Меркел. Та по вероятно ти да фаниш кирката и лопатата хем да залесяваш хем и гроба да си изкопаеш. Той тръгнал да дава съвети какво да ги правим нарушителите на границата ни!

Толкова много думи ми идват наум и всичките все нецензурни относно тези мигранти!!!

управляващите да са толкова късогледи че да не виждат какво става и незнаят какво правят!Искаме ОБЯСНЕНИЕ каво ще правят от тук нататък със мигрантската криза!Така ли ще я караме до пълното унищожение на БЪЛГАРИЯ!Тка де за да знаем за КОГО ЩЕ ГЛАСУВАМЕ!

мм късогледи, не вярвам...много добре знаят те защо са им дали едни пари и вече са си ги изхарчили сигурно...

О, ПЕНДЕЛ ,ПАК СЕ ПОЯВИ!!КАК Е МАМКА ТИ ?!

Обявява степени на тревога Ще пази границата!Тя ги пуска а и опасността вече идва и отвътре.Виждате ли те не са доволни горките.Ще дойде време колкото полиция има по границите толкова ще има и във центровете!Ще дойде време когато няма да има и центрове!Тогава и господ няма да ни спаси от насилие и разруха!

нали го рисуваха като Батман, нали велик и страшен!

БРЦК

Нарушителите защо не са заключени и екстрадирани?

Като не им харесва да отиват откъдето са дошли. Никой нито ги иска, нито ги държи насила. Обратно към турция и нататък към Азия, Катар, СА, Йемен. Цяла Африка също е на тяхно разположение.

Ама там ги чакат с калашник и мачете. И ги почват на границата. А тук / Европа/ им е разграден двор с ГЕЙ ценности.

Бунт ли?! Някой да не ги е канил на гости, че да предявяват претенции към условията?! Колкото можем - даваме. Ако не им изнася - обратно там, откъдето са дошли! Що за наглост и безочие! Искали били в Сърбия - да де, ама сърбите искат ли ги?! И хората в Харманли не ги искат, в крайна сметка това са 80% млади здрави мъже, кой ще си пусне дъщерята или сестрата сама да ходи - все едно сме обратно под турско робство! И в центъра на София е същата история! Алоу, Тиква, Бъчва - ае стига сте козирували на Фрау Меркел със свалени гащи, ами направете най-накрая една стена по тая южна граница и контролирайте малко притока на хора през Турция! Там война няма!

че не са били поканени? Щото ако се замислиш, я се огледай и ослушай другаря ти Бойко и Народното Събрание да са се изказали по този въпрос? Да си чула Бойчо дето е меродия на всяка манджа са е обърне към Ердоган и да каже спрете или да вземе някакво действие и напълно законно да струпа армията и да затвори границата ни? НЯМА ДА ЧУЕШ ОТ БОЙКО И НАРОДНОТО ПОДПИСАН Е ДОГОВОР ДА ПРИЕМЕМ ОПРЕДЕЛЕНА БРОЙКО МАЙМУНИ И ДА СИ ГИ ДЪРЖИМ НА ОТГЛЕЖАДНЕ! Дадени са и пари и за това си мълчат!

Тиквата,за кога още чака,че не ги натоварил на някой товарен влак и да ги прати право при Мути Меркел:)))??? Ама напоследък и тя поохладня от към..."любов"към мургавите!!! Явно от времето ще да е,все пак иде зима:)))!!!

Тиквата е изперкал покрай избори и ходи като неадекватен. Чуди се как да осигури фаршификация на изборите, защото цецка му цайчина ще увисне като сопол още след първия тур.

и тия мигранти не случиха на управляваща партия - много краде

абе бой по кратуните ,,,и не им давайте да гъкнат,само от това разбират...лошото е, че медиите всичко раздухват...все ще се намери някой репорер със сълзливото-горките хора...

А тази, стрина бъчварова, кога ще изпрати толкова полицаи в центъра на София??? В петък по "Симеон" се огледах напред и назад и само в обсега на погледа ми преброих 24 черни, мръсни, влачещи торби и бохчи емигранти. Нито проверка, нито нищо, ходят си спокойно, пушат, клечат по тротоарите, влачат гадните си торби на различни купчини. Гнусна история.

Още нищо не си видяла-ядовете с тия ТЕПЪРВА ПРЕДСТОЯТ!

Командваните от Москва управляващи се отнасят с бежанците, като с животни, за да ескалират и да компрометират Европейската идея за равенство на всички хора. Никой не е по-голям от другия. Тези бежанци са изтрадали и живеят в нечовешки условия. Трябва да им помогнем и те ще се отблагодарят.

На теб може да започват отсега да изразяват благодарност. Тичай към аптеката преди да са свършили лубрикантите.

Рече:"и те ще се отблагодарят" - дай малко детайли как точно ще се отблагодаряват? Оригами ли ще правят, песни ли ще пеят..опа, песни не може, Шериата не разрешава. Нещо друго ще е, ама какво?

абе мухливец,къде са им нечовешките условия,храна .подслон ,че и интернет безплатно всичко-кой в бг живее така...

ЧАКАЙ БЛАГОДАРНОСТ! пРИПОМНИ СИ ПОГОВОРКАТА ЗА Човека който пуснал змията във пазвата си!

цата ти рязана!!!

loyola

абе да им дадат по 1 къща с двор, кола, пенсия и по един медал ,,стара планина'' та да мирясат. може само да ни наемат да им прислугваме и да им работим на двора

Майтап, майтап, ама то да не излезе, че е истина - тогаз лошо!

Изумен съм, че Бъчварова обяви втора степен опасност от мигранти и започналата подготовка за сгради за настаняване, накрая добави "временно". Меркел изпълнява заповеди да смеси европейското население, а нашите политици са длъжни да слушат Меркел като членове на ЕС. Няма отърване. Членството в ЕС е свързано и с членството в НАТО. Какво ли ще стане , какво ли ни чака? Ние сме на границата с Исляма, съседите ни таят историческа омраза към нас, Русия -също. Трябва чудо да стане, та Европа да се осъзнае, да се навдигне срещу този безумен унищожителен план. Ако ние се навдигнем сме уязвими, заради етническия състав на народа ни. Православието е раздрано от историческата си памет.

Часовникът неумолимо трака. След 10 години светът ще е в нова ера. Не е в нашите ръце решението. Европа трябва да се събуди.

На бунт ли ?ХАЙДЕ ОБРАТНО КОЙ ОТКЪДЕ Е ДОШЪЛ !

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ДАДАТ НА ОХРАНАТА КАРТЕЧНИЦИ, КОИТО ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ПРИ НАЙ-МАЛКИТЕ ПРОЯВИ НА БУНТ ОТ ТЕЗИ ЧУЖДОЗЕМНИ НАВЛЯЦИ!!!!!

Ако някой бяга от смъртта, не му идва на ум да се оплаква от битови условия. Ако пък го прави, да се връща там, от където е дошъл. Явно там има по-добри условия. Такива, на каквито е свикнал. Това го казвам с убеждението, че сред мигрантите има хора, които наистина се нуждаят от помощ и заслужават гостоприемството ни. Има и такива, които заслужават да се върнат, от където са допли.

Ако някой бяга от смъртта, спасява и семейството си - поне децата. Тези са само нерези.

И друго, нямали сме пари за наборна армия, а от къде имаме пари за тези навлеци, да ги хрантутим и обгрижваме?

Помощи от ЕС.

А ЕС , нали пак ги взима от нас (европейците). И така давайки ги за помощи се лишаваме от нещо полезно за народа, например болници,пътища, училища или повишаване на заплатите...

А какво ще ги правим като свършат помощите? Според Бъчвата и други умни глави, за интеграция е определен срок от две години - значи са предвидени помощи за две години. И понеже интеграцията е мисия невъзможна, след това ще трябва да ги храним ние. И понеже няма да имаме пари за това, а претенциите им както се вижда, са големи, какво следва - бунтове! И тогава - или ние тях, или те нас. Затова колкото по-рано ги изритаме, толкова по-добре.

Едно време в Харманли имаше поделение с толкова на брой войници, готови да защитят България,а сега там имаме нашественици, готови да ни изколят в името на Аллах.

Като излизаха танковете половин Харманли се тресеше! Баща ми лека му пръст ми казваше как едва на втората година от службата си, когато са го повишили в картечар на танк, е разбирал дали тревогата е за война или учение...защото ако е било учение, на БТР-а на командира и началник щаба е имало едно малко бяло флагче...обикновения кашик не е знаел война ли е, учение ли е...и как през зимата на -10 Марица закипява....

Зная, зная:) Аз съм бил войник в съседното-Симеоновград. Всичко си спомням. Но нито се оплаквам, нито се гордея. Просто дълг, както и баща ми, така и на дедите ми . Мисля, че е голяма грешка, че това бе прекъснато.Защото ето сега ни трябват подготвени хора, но НЯМА.

Вие България ли търсите? Елате с мене да я видите. Но първо да ми се прекръстите, за да прогоним самодивите. Вие Надеждата ли търсите? Елате две села да видите: едното гробище за мъртвите, едното гробище за живите. В деня ми черно слънце пръснато, в съня ми - лястовици бели. Вие България ли търсите? Боя се, че сте закъснели.

да заминават при баба си меркел или да се връщат там, отдето са дошли!

Ами обратно към Азия и Африка, като не им изнася. Войните на дж*ихада - започнаха с бунтове. Когато ситуацията стане непоносима, онези, във властта, които ги вкараха, за да си поделят евро пари, първи ще забегнат при офшорните си сметки. А народа, освен с нашите, ще трябва да продължи да храни и образова и тия орковци... Каква мерзост, как ни продават държавата шепа държавни изменници, които сключват сделки без народа си. Да им ги стоварим пред вратите! Къде е оградата с Турция?! Къде е въоръжената охрана по границите?! Сърбите имат, унгарците - имат, нашата къде е?! Че и парламента 1/3-та е туркофициран, подставени лица, работещи за чужди интереси решават нашата сътба... Докога?! Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето им я поднася. Пенсионерите от глад умират и от гордост не казват нищо, а тия наглеци и менюто искат да им е като в 5-звезден хотел. Хайде, обирайте си раниците, чалмите и бурканите и прав ви път!

Опа, дайте тука малко далновидност. Ако затвориме границата с Турция, цялата, няма да минават бежанци, но няма да минава и дрогата. А наркобизнеса е единствения и най-голям бизнес в България, които само от "транзитни такси" от каналите още от Бай-Тошово време храни всичкото "демократ" от Парламента до Драгалевци.

да се вика запасът. Друго решение няма. Ако имахме и една , две приятелски държави на Балканите поне, можеше да ни е по-леко. Ама нямаме. Ние нямаме приятели щото са ни много умни тиквите и много самонадеяни.

Едно време един известен американец беше казал крилатите думи: АЗ ИМАМ МЕЧТА". И тя се сбъдна. Сега аз също казвам, че имам мечта. И тя е да дойдат националистите на власт. Не че ще решат автоматически всички проблеми. Но сигурно няма да сме такава трагедия, каквато сме сега. Някъде, някой ти нарежда, че трябва да пуснеш у дома си някакви хора, с неизвестни цели. Лах мааму, че то и през турско не е било така.

Така е! Ама от къде да дойдат тия националисти? Тук май е по-лесно да намериш национал социалисти отколкото националисти. :-(

Всички мигранти на сапун. Кой най-накрая ще защити интересите на БЪЛГАРИЯ и на местното население - на БЪЛГАРИТЕ? До кога ще търпим тази асимилация на народа ни и ще толерираме цялата мързелива и миризлива сган, да се интегрира към нас. НЕ ГИ ИСКАМЕ!

ГЕРБ - национални предатели! В най-буквалния смисъл.

Вън на нашествениците от България.Чужда вяра,чужди морални и всякакви други ценности,агресивни и нахални.Вън от нашите граници!Докато все още не е много късно да ги изгоним.

мутрите и крадците от герб да си прибират и вересиите и мигрантите и еврочленствата и натовските напъни щото на все по-празния ми джоб взе много да му идва и ще има сеир.

Нека си кажем истината. Правителството няма да си мръдне пръста по следните причини: 1. Разселването на тази паплач е активно мероприятие, което е замислено не от вчера, на много високо ниво и се финансира щедро и прещедро. Разбирайте - нашите правят каквото им кажат. Нямат думата. 2. Има едни сладки пари за усвояване, при които, дори т. 1 да не беше вярна, нямаше да се поколебаят да ги приберат. Сори бизнеса си е бизнес - на България - майната и. Вънка нека си вали. Принцип, който изповядват всички без изключение управлявали последните 25 г. 3. Каналджийството само по себе си много доходоносно също и всички местни феодали са му се отдали безрезервно. Каква гранична полиция, какви пет лева? 1500 - 2000 Евро на човек, нали се сещате какви суми се генерират? Един камион с 50 - 60 души = 100 000, дори да приемем, че работата се издъни и хипотетично да приемем, че последва правораздаване - наказанието не е като да те хванат с наркотици на същата стойност, демек - голяма лапаница за малък риск.

Т. нар, "наши" - калинки, предатели, неграмотни полудебили, въобще нямаше да е докарат до властта, ако не изпълняваха "каквото им кажат". Това им е функцията - да провеждат активното мероприятие по напълването ни с колонисти.

Ердоган го устройва да сме под натиск и слаби, САЩ ги устройва същото, Русия ги устройва да сме напърчени отзад за дето ревахме за Крим повече от кримчани, ЕС ги устройва да сме послушни и то като се замисля с мигрантите яко сме се набутали вече. Просто Ердоган ще отваря и затваря клапата както си иска и ще си гони културното наследство дето го няма и т.н. Ние нямаме нито един истински приятел, нито на Балканите, нито в Европа.

Ами какви приятели да има един предател? Това Бойко трябваше да го знае от мутренските времена. Предателят свършва като предател.

Ето ви ги видимите резултати на коалиция "Кокал" - ГЕРБ + патерици. Напълно видими са в 3 де формат, крякат, вандалстват, искат пари и жени.

"Работим (в интерес на) гражданите" - слоугана на кака Цецка и вицето

Кошмарите с т. нар. "бежанци" тепърва предстоят! Особено като свият първите студове...

да ги екстрадирват и вън от България.....ВЪН ВЪН ВЪН

Така и така сме ги приели, предлагам следната програма за интегриране. 1. Всяко дете без родител да се даде за осиновяване - така ще бъде възпитано като трябва, а не да реве " Аллах акбар" и да търчи с калашника насам-натам. За които няма желаещи в у нас - да ги осиновяват в чужбина. 2. Всяка самостоятелно живееща жена бежанка да бъде пратена в желаещо българско семейство със статут на втора жена. / все пак и първата трябва да се съгласи/. Така родените деца ще са българчета, а не чалми. 3. Всеки мъж бежанец над 14 години да бъде пратен ДА РАБОТИ на инфраструктурните проекти или в чистотата. ТАка вместо да реве за помощи, ще получава заплата и ще може да си има джобни, каквито имат и работещите българи - по 1-2 лв. на ден. Така ще се интегрира най-пълноценно, цащото ще се почувства истински българин. 4. Закриване на всички лагери за бежанци. 5. Които не са съгласни с точка 1-4 или са тук семейно - незабавна депортация.

Стига с тези натрапници. След бунт веднага екстрадиция. Този който иска да остане и не се бунтува, да си отработва престоя.

МИГРАНТИТЕ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ НА БАБА МЕРКЕЛ!!!!!!!!!!!

Питам какво ще стане ако султана полудее и ги напъди насам? Да тръгнат неизвестно колко и кокви тълпи талибани? Ще отнесат и мрежи и огради. Представете си озверели от глад и студ тълпи как помитат и селца и паланки и градчета. Бъчварова ли, ДАНС ли, патрулки ли, кой ще ги спира, кой ще ни гарантира живота по улиците? Мисли ли някой от държавните фактори или само с пикливите си избори се занимават? България от век не е била в такава драматична опасност. А ако трайно останат стотици хиляди по селца и градчета? Как ще живеем? КАК ЩЕ ЖИВЕЕМ? А господа соросоиди, евродемократи, успяли в живота бизнесменчета и пронатовски интелектуалчета? С кои пари ще ги храним, с кои нерви ще ги търпим по улици и квартали?

Спокич-съюзниците от Алеанса са насреща, нема да се плашиш

Не, 1,5 млн, а 70 000 - 80 000 са напълно достатъчни и приключваме третата БГ държава.

Тези, към които задаваш въпросите си първи ще офейкат на сигурно място, за съжаление.

не се притеснявайте, ЩЕ СИ ГИ ПРАТИМ В КЪЩИ Т.Н. ЕМИ или др Гранти, на майка им ..... и на баба Меркел простотията..... много лоша жена... много досущ Хихи....

Ти що си мислиш, че на някой му пука за теб, за мен, за обикновените българи...Осъзнай- на никой НЕ МУ ПУКА за нас...Спасението на давещите се е в ръцете на ...самите давещи се...

Не си прав. Те ходят там, където няма ред и държава. Защо не отидат в много по-малка съседна Македония. Защото на границата ги смазаха от бой. Ням анито една държава, която да се справи, ако 1 млн. тълпа навлезе през границите и. Въпросът е да не се стига до там, като се даде да се разбере, че тук не само не са добре дошли, ами имаме безкомпромисна охрана. Още с първия рейд на калашниците всичко живо ще търчи вкупом назад и няма и да помислят за българската граница. А сега си знаят - там е лабаво, да пробваме.