Лекари: Няма зараза в Харманли, 26 бежанци имат краста

Специалисти от ВМА не откриха масова зараза сред бежанците в центъра в Харманли, съобщи Министерството на здравеопазването.

Обратно в новината

Коментари - Лекари: Няма зараза в Харманли, 26 бежанци имат краста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Информацията, която дават лекарите едва ли е точна ???

Елате да ги видите тези бежанци, разхождат се свободно, влизат в магазините, пипат всичко, отварят бутилки алкохол и си го изпиват без да плащат, отварят консерви и си ги изяждат без да плащат. Мерят дрехи вече не смеем нищо да си купуваме от близките магазини около лагера. Седят по градинките, хранят се по земята и хвърлят всичко след тях е свинщина. Обърнаха града ни на бунище.

Това е така, защото те са тук по официална покана на канцлера на Германия - Ангела Меркел. Апропо ти каква работа имаш в Лагера ?!

Сипвай отрова в всичкия алкохол и не продавай на Българи(въобще ако има още такива). Ще помогнеш на себе си, на мигранта и на бъдещите поразии от него.

Крастата е силно заразна болест, може да се прихване и в градския транспорт. Как може да казват, че имало само малко краста. Всички болни от краста трябва да са под карантина до пълно излекуване, дрехите им трябва да се дизенфекцират или направо изгорят.

Тия са по-зле от животните.

Та пиодермия, като много българска дума се превежда бактериална инфекция. И си е заразно. Та от 126 прегледани се оказва че 116, 92% са заразно болни, ако разбира се считаме че дерматита не се дължи на патогени. Разбира се, според еврогей, трябва да се пускат по улиците, да обогатявят генетичния фонд на патогените.

Няма ли модератори в този форум, нароиха се безброй постове с явни ксенофобски типично расистки подвиквания като 'джангали', 'красти' и тн. Кога средния българин ще разбере че е лош материал и точно затова Бойко реши да вкара малко свежи емигранти за да подобри генофонда на нацията. Щом веднъж сме приели бежанците ще трябва да ги издържаме няма как, предлагам да се въведен нов данък 'бежанска съпричастност' и всеки да отделя 1% от заплатата си за да се предоставят едни що годе нормални условия в които да живеят тези избанници на съдбата.

Хайде си взимай двама трима, а може и дузина, с краста и бактериални инфекции да ти подобрят фонда. Като разбереш че имат и не само кожни болести ще втасаш.

Нали хората масово ще започнат да работят на черно и без договор, как ще ми взимат от заплата за да изхранват дезертьори които искат само да живеят на готово, колко са внесли в бюджета, какво са направили за родината си та ще ги награждаваме като царе ?!?!

Знаеш ли че си прав, тъй като толкова хора ще работят на черно по добре е да се повиши ДДС-то с 1%, от там няма измъкване и искаме не искаме ще го плащаме

не си добре с главата моето момиче. Как така ще храниш с моята заплата средновековни полудиваци. Един ден като пораснеш, като започнеш да работиш, ще разбереш от къде идват парите и ако щеш вярвай но не е от въздуха. Имаш ли идея колко са ни клали тези "правоверни" през 5-те века на присъствието си по нашите земи. Ако нямаш идея, разходи се до Батак да видиш за какво става дума и се самообразовай малко преди да пишеш простотиите си.

Мелиха, ти ли си?

Най-после едно разумно решение. Но това временно затваряне на лагер трябва стане постоянно - докато орките не се сетят, че е време за отлитат по родните места. И за да узреят по-бързо за това решение - храната и отоплението им трябва да са колкото на български пенсионер с 200 лв пенсия.

Съдът в град Дюселдорф е осъдил двама мигранти, които са подпалили център за настаняване в града през месец юли, ранявайки 26 души и причинявайки щети на сума от 10 милиона евро, защото са сметнали, че не са получили достатъчно шоколад и бонбони по случай мюсюламнския празник Рамазан Байрам, предаде агенция "Фокус", позовавайки се на Breitbart. Палежът е бил предизвикан заради спор за празничната трапеза, заяви прес-секретар на съда. Бившата конферентна зала в града, използвана за бежански център, е била изпепелена напълно. Председателят на местното отделение на Германския червен кръст Олаф Лене съобщи, че мигрантите са подпалили залата, защото не е имало достатъчно Нутела,желирани бонбони и шоколад. Двамата мъже, които са осъдени са алжирския гражданин Адел Д. за палеж и мароканецът Мохамед Б., който го е подстрекавал.

Това е единичен случай на случайно подпалване сред поне 1.2 мил мигранти в Германия, което е незначително и не се смята за инцидент

Като падне дебелия сняг и -15 градуса, болестите ще измрът, заедно с тия мангусти!Нямам нищо против хората бягащи от война, ама тия повечето са от Авганистан, Пакистан и незнам си кой стан но не и от Сирия!

Да бягат от война при съседите си, ние не сме съседи ни на Афганистан, ни на Пакистан. Марш от тук, паплач нагла!

Е сега остана и краста да ни полази.Съвсем ще я втасаме !

Всички у Банкя, а ако не всеки гербераст да си вземе по един да му яде краставичката!

Като не желаят да съдействат да бъдат заставени да го правят. Няма ли да ги пратите най - накрая у дома тези инвазионни сили, какво ги галите с перце?

И забравих да успокоя хората: споко пасажери, кораба потъва бавно и вода ще има за всички!

На Москов реформите доведоха до там ние да плащаме за да се изследва крастата на джагалите, а децата ни мрат защото нямало пари.

Да а като се разболяха родителите ми първото нещо дето спешна помощ ме пита е колко са възрастни и дали са осигурени. Отиваш в болницата и чакаш 4 часа да ти обърнат внимание. През това време се шматкат разни служители напред назад и чакат доктора (той бил само един) да дойде от незнам къде си, преглежа 5 минути и толкоз

Спокойно, Маро, ножо е дървен!

Няма зараза-само проказа!! Когато се затопли и лумнат епидемиите-тия лекари, дето така нагло и безочливо лъжат в момента-да ги набием наколове!!

Нека управниците да дадат личи Пример като отдадат на гости в чистия лагер при " здравите " мигранти с децата си за събота и неделя с едно преспиване ! Така ще ни убедят че не лъжат !

Пак ни заблуждават. Не може да има толкова болни и всичко да е наред.

Значи обикновения българин го мотаят с това платил ли е осигуровки, отказват лечение, но при бежанците няма проблем!!! Еййййй продажници, погрижете се за собствения си народ! Родителите ни тънат в мизерия, колко хора са с ниски доходи, ние плащаме на чужденци! Безобразие.

Няма зараза, само 26 са с краста ха ха ха :))))

"Няма зараза, има краста" !?! Това раздвоение на личността ли е ? И пак "бежанци", та "бежанци". Пробутването на мигранти за бежанци е тежко нарушение на международните закони за бежанците !

Няма зараза,а? А крастата, варицелата, дерматита какво е? Както винаги се умаловажават фактите и със сигурност потулват други.

Могло значи да пратят лекари, явно е трябвало да гръмнат медии и да писне народа, за да се задействат здравните власти. Прегледали ги - хубаво! Обаче първичният преглед е половинчата работа. Трябва да се вземе кръв от всички за изследване. Да видите колко още болести ще се появят. А онези "бежанци", които отказват да съдействат на лекарите трябва тихомълком да ги натоварят и да ги изпроводят директно към родните им страни.

Всички, ама всички без изключение трябва да им помогнем по някакъв начин на бедните бежанци. Кой каквото има, било то топли дрехи, храни, парични преводи. Ако всички се обединим и дарим само по 1лв то ще съберем пари да подслоним хиляди бежанци за години напред. Хора от цял свят обичайте се. Правете семесени бракове, снушавайте бели жени с афганистанци, иракчани и всякакви приятно златисти индивиди. Оставете бежанците да ни разплодяд, да изсипят семето си по нашите земи.

Ха-ха-ха! Много си забавен!

:) ирония

Български лекар, ако нямаш здравна осигуровка няма да те погледне, освен, ако не си платиш над 20 лв. за частен преглед с продължителност от десетина минути. Изписват ти се безсрамно скъпи "лекарства". А преди това е трябвало да чакаш няколко часа за да те пригледат. И после ти казват да си прочетеш за заболяването в интернет. Но за "талибаните" има безплатен преглед и лечение. И дори им отиват на крака. ЗА КАКВО ВЪОБЩЕ ДЪРЖАВАТА МИ ВЗИМА ДАНЪЦИ И СУБСИДИРА за токова БЕЗОБРАЗНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ. Въобще да го закриват това здравеопазване, непосилно скъпо е. И да ми намалят данъците.

До лагера трябва набързо да се построи по европейски програми и средства екарисаж?!

"като по-голяма част от тях са от афганистански произход", че България какво общо има с продажбите на афганистански мак? Всичкото интелект излязло от колибите се довлачи. Меркел да си ги прибира. Аман от алчни двуличници.

Има - българските войски пазят гъза на американците,които завзеха маковите полета и изгониха местните които им пречат.

който не съдейства да се експулсира

болният добитък се ликвидира-за благото на останалите!!

Ами да ползват напалм срещу крастата!

Тези ще получат И медицински грижи, а за бедния българин, който не може да си плати, никой не лекува. Българите да мрат, нали?!

БРЦК

За всеки бежанец държавата харчи по 1700лв на месец. Плащаме ги всички ние! Минималната пенсия и заплата знаете колко е. Защо за бежанец плащаме над 10 пъти повече отколкото за пенсионер?

Да се изтегли Българския контингент от Афганистан,няма смисъл да стои там и да пази гъза на американците. Вижда се че няма смисъл да е там - това да пази американския гъз за сметка на Българския бюджет е голям кеф за Българския войник (ПФУ),а последствията се вижда какви са - за сметка на парите и здравето на обикновения Българин. ЕС нали се договори да връща афганистаниците,та наш бай х.й защо не ги депортира(70% са от нелегалните мигранти в страната),а търси място за нови лагери да прави ?!? Бъчварова пък искала да населява безлюдни села с мигрантски семейства.И къде ги видя тези семейства,като в собствената и статистика пише че са млади мъже 18-35г. Когато Руснаците воюваха в Афганистан защо нямаше нелегално преминаване на границата !!! - отговора е в историята. М/у руската инвазия в Афганистан и американската 'помощ' с/у талибаните,защо нямаше нелегално преминаване на границата от афганистанци ? Откакто САЩ в това число и с участие на Български войски е в Афганистан, защо афганистанците бягат към ЕС ??? От какво бягат ?!? Как така афганистанците преминават през Иран и Турция ? Тези страни нямат ли си граници,преди не са ли ги охранявали,сега защо не ги охраняват ??? Има много въпроси, но правителството мълчи, а населението чака някой да му реши проблема Има ли афганистанци, ще има и проблеми с Българите;няма ли афганистанци и съответно проблеми няма да има. Има ли договореност за депортиране на афганистанци !!! - има. И кой трябва да ги депортира - правителството. А правителството,какво прави - ми оглежда се да прави нови лагери(катуни),а не ги депортира. А защо не ги депортира: 1)Може би падат парички за всеки отглеждан 'маймун' 2)Може би от ЕС и/или САЩ са наредили да гледкаме 'маймуни' Правителството нито ги депортира,нито казва какво ще се прави с 'маймуните'. Едно е ясно,че ако се продължава така и населението само гледка нещата ще стават по зле.

Интересно по кой параграф България трябва да приема бежанци от Афганистан, каквито са болшинството у нас ? Ние нито граничим с тях, нито там има активни военни действия! По какъв параграф тия талибани са класифицирани като кандидати за постоянно пребиваване в ЕС? И кой ще им плаща разноските у нас?

В Афганистан също има гражданска война, ако не знаеш.

ама то им било навик да се стрелят и да носят уръжие там!

Няма! Има терористични атанки, но не и гражданска война. Вземо почети малко.

И? Те не идват от Афганистан и имат документи за там, откъдето идват. Могат да не бъдат допуснати. Ако нямат документи могат да бъдат върнати в Турция и Турция е длъжна да ги приеме защото са хора идващи от Европа.

След като ги настанихте, ще полагате всякакви грижи за тях, с най-добри специалисти, срещу много пари. Ясно беше от самото начало, че освен свои "ценности и култура" носят и болести, ама кой да помисли.

Миналата седмица минах по Витошка. Видях двама просяци, които показваха краката си, целите в огромни възпалени рани. Те не са ли опасни за останалите граждани? Защо никой не взема мерки?

Под снимката пише, че "Специалисти от ВМА прегледаха бежанците в Харманли". Ама това реално не е вярно, защото в центъра има 3000 бежанци, а са прегледани само 128, което е по-малко от 1/20.

Спокойно, прегледали са "представителна" извадка.

Трябва още от границата да ги посрещаме с баница и кисело мляко и съпровождаме до най-близкото живописно градче, където да се настанят само в най изисканите почивни домове. За всеки бежанец 2 седмици в годината задължителна безплатна почивка на СПА хотел. Заради специфичната им куня трябва да се намерят висококвалифицирани готвачи специализирали се в близкоизточната кулинария. Денонощен медицински и зъболекарски контрол - разбира се пак безплатно. Минимум 400 евро социална помощ защото и те са хора все пак. Безплатна карта за БДЖ, за да разгледат и обикнат България. На всеки 10 бежанеца един полицай да ги пази от озлобени националист, скинари и футболни фенове. Ако съм забравил нещо моля допълнете ме.

Че кой ще ти седи тука за 400 евро??? На запад им дават по 800 на месец.

Аз друго се чудя, пришълците са тук по покана на канцлера на Германия, ами ние какво правим тук, освен че плащаме данъци ?!

3000 бежанци, от които са прегледани 128, от които 95 имат заразни болести /дерматита не е заразен, но причинителя може и да е/. Ако това беше предизборно социологическо проучване с подобни резултати, то социалозите щяха да предвещават 74% успех за кандидата с 95 гласове. Според мен в лагера си има епидемия от различни болести.

Много е лесно да се правиш на толераст с 20 души постоянна охрана, бронирани лимузини и 5 звездни хотели. А робите които ти осигуряват всичко това, да работят и да живеят с краставите емигранти. Но скоро всичко ще се промени, много скоро.

Ако на такива им дават статус на беГанци, то тогава на пещите на Стомана - Перник, трябва да им дадът статус на МБАЛ.

Лайшманиозата се предава от ухапване на едни малки кръвопиещи мушици, които са по-малки от комар. Но няма да се учудя да се предава и от комари. Лайшманиозата и Шистозомиазата са отговорни за смъртта на стотици хиляди всяка година, а всета са заразени стотици милиони. Това са вторите в света паразитни болести, причиняващи смърт, след Малария. Лайшманиозата е разпространена и в Южна Европа.

Неколкократно съм писала за ББ БЪЛГАРОУБИЕЦ! Този човек ликвидира де що има българско! Той не е за съд, скъпи сънародници. Как другите премиери защитиха държавите си, не допускайки това, което е посочено по-горе в статията? ПП ГЕРБ в своята цялост нанесе една от най-големите хуманитарни катастрофи на страната ни; зароби ни в непосилни дългове; затри младото население - 40% неграмотност, получена и изградена в мандатите Му; Въпиюща некадърност, простотия, наглост и корупция - неколкократно съм писала! Както и споменавах думите Му: пп герб ЗАСТАВА С ЦЯЛАТА СИ МОЩ ЗАД ДЕЙСТВИЯТА НА МИНИСТЪР мОСКОВ" - демек, да отрежем корените български, третирайки поколението със живак. Тепърва как ще се оправяме от всичко завещано .... Когато проблемите налазиха, БЯГА ... Думи нямам за изразя отвращението си от геноцида над народа ни, проведен от най-анти-българската клика до момента!!!

Излиза, че от 128 прегледани, 111 имат заразни болести

Глей само колко са мъжете...

Та това хора ли са?Да имаш рани ,да не знаеш от какво са и да не искаш да се лекуваш?Просто недоумявам,хората са прави,те с основание се страхуват.Крастата е болест ,която не е за подценяване.

Пиодермия означава гнойна рана, което само по себе си крие риск от заразяване. Тези хора трябва да бъдат изолирани, причинителят да бъде установен и лекувани. Има отвратителни щамове бактерии, резистентни на антибиотици, още повече, че идват от райони, "непознати" за нашата имунна система. Здравият разум предполага най-строг карантинен режим.

Зарина всичко ще им излекува на тия киртаци.

Всички от ГЕРБ които допуснаха мигранти в България да ги вкарат в лагерите при гостите си.....

А евродепутатите от БСП, дето подкрепиха поректоредолюцията за интегриране?

А с лайшманиозата какво стана?

Ако са толкова категорични, защо тогава ще пращат още лекари за прегледи в лагера? И какво означава - не искат да съдействат? Тези хора се намират на наша територия, създават опасност от епидемии и затова са длъжни или трябва да бъдат принудени да се подлагат на периодични прегледи. Иначе - да се отхвърлят молбите им за статут и под ключ, докато приемат условията за пребиваване в България.