Афганистанци готвели атентат у нас заради бунта в Харманли

Получен е сигнал по дипломатически път за подготвян терористичен акт в България, заяви след пресконференция вътрешният министър в оставка Румяна Бъчварова.

Обратно в новината

Коментари - Афганистанци готвели атентат у нас заради бунта в Харманли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЪЖАЛЯВАМ Я ТАЗИ ЖЕНА!!!ПО УНИЗИТЕЛНО ОТ НЕЙНОТО ПОЛОЖЕНИЕ НЯМА!!!

Все се чудя, не изпитват ли срам българите, като гледат тази изключително посредствена, напълно неадекватна, полуграмотна и напълно зависима и командвана от чужди служби жена, да бъде на чело на МВР? Няма ли граници търпението ни? А би трябвало и да ни е страх! Защото не може най-отговорни постове да се поверяват на случайни хора, чието единствено качество е безропотния слугинаж на чужди интереси.

Ме ме е срам от комунизма. Ето от него има защо: обедняване, изпростяване, цинизми, не можем да се измъкнем от блатото на уродливостта вече четвърт век. Срамно е. В нормалнит едържави се стараят да ни гледат като екзотични, но всъщност е срамно. При съвременните технологии информационно насищане, образование и наука, медицина и социални програми - да си беден и прост е срамна работа.

Взети били всички мерки. Обаче засега решила да не арестуват заподозрените афганистанци. Да ти имам и мерките.

тъпа надекватна бъчва!

Те загробиха България!!!

morskimuchlu73

ПРОСТИЯТ борисов ,си избира неадекватни министри, като тази поизкукоригалата! Я,"красавице" се разбери с прокоратурата, има или няма заплаха! Заплаха идва от тъп шеф ,избрал си блюдолизци за подчинени.

Те готвят само ОРГИИ(по 7-8 връз 13 годишни момченца) и афгански манджи за Бъчварова. А пък Бъчварова лично ги покани от свое име, явно и ГЕРБ мисли като нея, а пък 160 млн. евро ги даде Юнкер на Борисов за интеграция! Досега няма осъден ИЗНАСИЛВАЧ В ТОЗИ ЛАГЕР!

Но заедно с фалшивите бежанци трябва да изгоним и нашите протестъри, двете злини са свързани.

Браво на нашите управници ! Пускат талибаните да си правят атентатите в Англия и Германия.

Чудя се какво ли би станало ако заловят някой българин наумил си да прави атентат в Авганистан или в САЩ . . . . ?

Защо се чудиш? Незабавно ще го скъсят с една глава.

Брюксел трябва да приеме политика за незабавно вращане на имигрантитте в техните родни страни.Попълват декларация за национална принадлежност и обратно.А тези които нямат документи са вероятни престъпници и те трябва да отидат не в центрове, а в лагери на собствените си държави до решаване на статута им от собствените им правителства.

Тези варвари, като нямат документи не е ясно от коя страна са... и се започват едни спорове. Но пък приятелите ни от САЩ можеха да ни помогнат с някой лагер в Афганистан например... Да си ги заселваме там, пък да се оправят.

по- добре ги арестувайте тези лица, че тия дето направиха зулумите по Франция всичките уж ги бяха следили ама накрая изтрепаха що народ...

Ако нямаше бежанци в Харманли, нямаше да има бунт в Харманли и нямаше да има сега готвен атентат! За всичко са виновни Бойко и компания които ни докараха бежанците тука!

Афганистанци и пакистанци трябва да бъдат екстрадирани. Сирийците трябва да останат тук до края на конфликта, а за желаещи да останат тук трябва да бъдат давани документи на кадърните след обстоен подбор. ЕС не се нуждае от мързеливите и неграмотните.

Аз да питам неадекватницата като се знаят кои са предполагаемите организатори, защо не са в ареста? Кой ще ги спре???? И изобщо МВР нещо полезно прави ли?

Тая лелка , пак пуска народа да пасе !Много лъжете Вие от ГЕРБ БЪчварова!А Борисов се прави на ни чул ни видял за свиделството на Гриша Ганчев , как Цветан Василев пращал стотици милиони на Борисов!Къде са парите Борисов , изчезнаха ли?Извода е , че не само лъжете , но и здраво крадете!

Ние не сме запада ако има атентат от ИД това ще се излее под формата на гняв от народа по така наречените "бежанци". Помним Катуница заради едно момче без жандармерията ромите щяха да бъдат изпепелени ако има атентат и пострдат много хора и жандармерия няма да ни спре да изпепелим тая сган нито бхк нито дипломати и господа не всявайте страх на народа защото българския народ от страх е правил подвизи познати по целия свят и пак ще го направим.

Ozhasno mnogo se spikolira sas toz ,, B U N T ,, vav kavi4ki vav Harmanli-tuka vav Onivirsitetad se smieat vsi4kite pripodavateli 4e tova e bil BUNT....hahahaaa

Не станаха ли вече 10 години откакто сте "студентка"? Правописа Ви е ужасен, дори за латиница. Лъжкиня. Къде се намира Вашият "Оnivirsitetad"? Мангал!

Светла, Факултета ли пишете ?

Ти знаеш ли къде се намира Харманли?

интересно ,тук се бунтуват и са недоволни , а атентата се гласи от вън , където всичко трябва да е наред ,пак организацията е от вън .

правителството в "оставка" иска да каже ,че трябва да склоните ниско главата ,бъдете мили,добродушни ,послушни ,давайте всичко от себе си и може да ви се разминат атентатите ...а,и да вярвате ,че само герб знае и може да контролира неконтролируемото !

Предизборно гербероугодно мероприятие на МВР с главно действащо лице политкомисарката Бъчварова.

храни куче да те лае му се вика

патриотите сега? Нали сами ще се справят с мигрантите?Нали няма да слушат никого,защо те не знаят за тази подготовка и как ще се справят.Те са на ход!!!

ще има скоро по улиците кайма от авганистанци

не може да бъде ,шефът и ни каза преди няколко години да не се страхуваме ... Дайте им по една сергия и да правят ...дюнери ... ПРАВИ ДЮНЕР ,А НЕ АТЕНТАТ !!!

Ясно е че единствената правилна мярка е тази на Тръмп: не се допускат никакви рязани. Няма афганистанци няма англичани няма американци от не знам каккъв си произход. Ако дори Обама иска да влезе се връща като рязан и точка.

ние им помагам,храним ги,обличаме ги,лекуваме ги. те ...ни взривяват. Но като няма политици да ги смажат и да ги екстрадират всички или да ги опънат да работят така ще е.

Защо ни информираш, действай ! Пази информацията за себе (това е тайна) и действай! Нали си Министър (ка) и ние, данъкоплатците ти плащаме заплатата. Да ни "пазиш"!?

на ,,запад,, откриха връзки между ,,талибаните,, и ,,престъпни,, структури...!!! при нас това е издигнато в ,,държавна политика,,!!!

,,не трябва заради някакъв си ,,атентат,, и ,,жертви,, от него, да си ,,разваляме,, търговските ,,отношения,, с наи -големите ,,макопроизводители,, ...!!!,,-от герб. колко общи неща имат ,,холандци,,и афганистанци-обичат ,, цветята,,...???

Ако гръмнат нещо вече наистина трябва да зависнат по дърветата заедно с политическите им и други привърженици!

Г-жо министърке, тогава ги оставете да безчинстват тези натрапници. а вие и ББ отивайте с децата си да съжителствате с тях...

това е герберска партенка

много проста тая селянка, вместо да мобилизира службите тя се развикала да разпрострнява заплахата като по тоя начин съдейства да се упражнява психчески терор над обществото, милиционерката за нищо я не бива

Щом са готвили, значи ще го направят! В България онези, които биха им попречили са с много по-ограничени възможности от онези, които ще им помогнат.

Казвате да се отнасяме човешки.... Мигранстка логика.... "аз ако загазя и имам да плащам на някого нещо по добре да мисля как да го пречукам вместо да се чудя как да си оправя бакиите" туземска зган мисли само за отмъщения.... вън от БГ в чували...

Ох, горките афганистанчета. Нещо бъркат България с Великобритания. Е като направят атентат, горкичките, дали съобразяват, че в България едвали ще остане афганистанец. Всичко което се движи и мърда, като минимум ще бъде пребивано. Сами ще пожелаят да се махнат. А и убийци и атентатори няма да изхранваме. Ще има сафари.

и кой пък ще ги пребие много ми е интересно то един Динко се хвана и българските журналисти и власти го разпънаха на кръст , другите си пишете у форума си точите бутоните на клавиатурите само

Българинът е търпелив до една граница. Преминали я някой, има многобройни свидетелства от чужденци какво се случва след това. По техни признания и предупреждения.

Ами пак момчетата с бръснати глави от агитките. Аз вече съм на 50 г. и не ставам за въргал. Щ подкрепям от клавиатурата и с някой лев.

+1 няма да има толерантност, няма да има милост.......НИЕ ШЕФОВЕ В ЕВРОПА НЯМАМЕ!!!

нови 250 милиона ви добавиха към милиардинте за 2017 ,и пак мрънкате за заплати за това НИЩОПРАВЕНЕ.поне кандидатствайте за Гинес.Нямате равни.

Война като на война, май и ние ще разберем как са воювали дедите ни с мю(сюлманските ор'.ки.

не са ги арестували,защото това с англичаните е измислица:))Ама,че плоско!Тиквата продължава с тъпите пиар акции за сплашване .А бъчварова да си сложи онази чалга червена рокля от събота по би ти ви.Много й отива на акъла.

Нашето разузнаване защо СПИ? Всички предупреждения досега , все от чужбина .

и разузнаването ни явно като останалите ни хрантутници

Добро утро!Досиета,досиета ...и вече няма разузнаване.Тъпаците са прецакани.

да й схвана "великомъдрите" слова на тази женица! Какъв е този коментар, че "това е средата"...?И щом има "установени" лица или задници, свързани с подготовка на атентат, защо не са арестувани?Чакат ги да заложат бомбите ли, що ли...?

като се гръмнат ще ги разпознаят по останките и ще ги осъдят!

Ами предотвратете го, г-жо Министър! Само че тая работа не е като салтанатите. Не е и като да си придърпате стола на заседание на МС и да отправите верноподанически поглед към г-н премиера.

Няма проблем и 1000 атентата да правят само да са насочени към най-голямото село в България-София :D

гоше.. как е в кочинката.. ? нещо те е яд и злобееш .. нема страшно то на село си е по-убаво

На терористите са им проверили документите! Че вие кво искате повече?! Като ни гръмнат тогава....

Дори Начев беше по-адекватен от Бъчворова