Харчим 2 милиона повече за вота в чужбина, откриваме 750 секции

8 млн. лева е план-сметката на изборите зад граница, съобщи външният министър

Обратно в новината

Коментари - Харчим 2 милиона повече за вота в чужбина, откриваме 750 секции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Статут за уседналост. Не живееш тук - не избираш кой да ни управлява. Седиш си в ..... и си правиш експерименти. Ей тъй - чул си нещо по телевизията. А ние да перем пешкира. Хайде - у лево.

Всички депутати от 48 то НС в затвора за разхищение на държавни пари. За избори пари винаги има,за улиците и пътищата все няма.

Какво броите жълтите стотинки за поредните "избори". Два милиона там 15 милиона тук. Давата ли си сметка, че докато няма истинско правителство България губи ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ дотации от Евросъюза, което ни е единствената полза да сме в него. ИДИОТИ!

Ако до гласовете от чужбина са опрели за да се измъкнат от политическата криза значи нещата са много зле. Няма да стане така. Трябват дълбоки системни промени. Най-невероятното нещо за мен от цялата тази работа е че България като нация не е в състояние да си представи и предложи алтернатива на политическия модел който явно не работи. След толкова време дори неофициални разговори на тази тема няма. Виждам само дребнави политически трикове и хитрости. Разбирам че политиците са продукт на тази система и нямат интерес да говорят за това. Но на какво се дължи това пасивно поведение на гражданството?

От какво значение са тези 2 млн. лв. след като за пети път ще похарчим сума между 12-15 млн. лв. за година и половина? Ако за времето през което всички депутати бяха в НС взимаха МРЗ или по-малко можеше поне малко да се спести от бюджета ама къде такива мечти!?

Все се питам, защо хора които не живеят в България трябва да гласуват? Те живеят, работят и плащат данъци в чужбина.

Защото изпращат пари на близките си в България или си купуват имоти, правят ремонти на жилища, в които да живеят на старини.

То това хубаво дето го правите, но не можете да ми кажете ,че ще ме управлява възраждане, която и ска ме ни води в русия, а вие да седите в САЩ, Великобритания, Германия, Холандия и т.н. Що не идете в русия да ви видя какви пари ще пращате от там?

Честита ви Хартиена коалиция, глупендери! Цял живот ще сте бедни и кухи! Имахте шанс да се спасите от модела ГЕРБ-ДПС, ама не искате. Ако щете... Като ви харесва да ви пецат Бойка и Доган, лошо няма.

Пишете ги на сметката на човечето с юмручето дето свали редовно правителство и яхна власта и без това никой т.н. политик не стига до затвор ....... или ка вика един ППедал да го дуат бедните

кое от коментара НЕ Е ВЯРНО ?

Мисирките като казват "харчим" не се ли усещат , че се опитват да говорят от името на ЦЕЛИЯ НАРОД ? Няма ли кой да ги светне ? Народът не е давал разрешение да харчите от НЕГОВИТЕ ПАРИ , но вие си знаете. Всъщност, който харчи ЧУЖДИ ПАРИ без да пита собственика им , не вижда добро, това са фактите. Който разбрал-разбрал.

lu4ka

Защо над 1000 ще бъдат командировани??? При 750 секции са необходими максимум 750 ДП. Даже по-малко, защото там, където са по три секции в едно голямо помещение, е нужен един ДП. Обучението за техник на машина е онлайн и се назначава на местно ниво. Или се гласите за едноседмични безплатни екскурзии, които обаче не са съвсем безплатни, защото ги плащаме ние.

Приказки за ПП че иначе са аут!