Хаос и сблъсъци в сръбския парламент (видео)

Вучич пред депутатите: "Днес Сърбия официално има повече жители, отколкото България, вероятно за първи път"

Обратно в новината

Коментари - Хаос и сблъсъци в сръбския парламент (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Последният френско-германски план беше за украйна. Че и гаранции имаше . Резултатите ги виждаме

Сърби , не вярвайте на Германия и Франция , от тях идват сами злини

Пътувах из Сърбия. Селата са китни , подредени кипи живот. При влизане в БГ , нашите села изглеждат като бомбардирани. Също пътищата , нивите и полята

Сърбите водиха война, но сега са повече от българите. България, в следствие на ХУМАННИЯ ГЕНОЦИД, е на това печално колониално безправно дередже. Обаче нашите душмани съвсем скоро (2 април) , ще усетят БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ, освободен от Господ българина в отговор на горещите молитви на притежателите на български ген.

И тя е на Москва.Но е неуспешна.Благодарение на интеграцията с Европа България продължава да е едно по добро място за живеене от кочината Русия

Разходи се из Брюксел и Париж, после пак ще си говорим

На много хора не им харесва да живеят в чужбина. Там също има много проблеми. Само че при сегашното положение на България и в България те просто нямат избор и остават там където са по-добре платени и където им е по-спокойно. Има голям шанс някой от тези хора да се върнат, но от друга страна с всяка следваща година в която те живеят извън България този шанс намалява.

Всички сърби ще се съберат под сянката на една джанка.

Факт е, че Сърбите са виновни за Македония. Но е и факт, че мюсюлманите от десетилетия и с финансиране отвън работят за демографско претопяване между Албания и Турция. А ние си блеем ли блеем и гледаме сеира. Нашите поколения са пълен позор. Не се обиждайте, това е истината.

Така е. Но те ни отнеха националния идеал, те са ни братя и ни нараниха най-силно затова нека сега албанците им го върнат.

Абе на вас все други са ви виновни. Не идиптът Фердинанд , нали ?

Почети малко история. Сърбите имат много грехове към нас, но и нашите към тях са не по-малко.

До там ни докара Мутрата че да ни се смеят Сърбите. За 10 години близо милион по-малко население !

За първите 20 години след 89-та около 3 милиона българи се изнесоха от България -при това тогава основно бсп управляваше. Тогава не бяхме член на европейския съюз и герб не съществуваше. Защо тогава държавата ни не процъфтяваше смешнико? Нали не управляваха същите комунисти? Е хайде сега ако можеш да мислиш направи сметката-тия 3 милиона са именно тези млади хора, дето преди 10 години трябваше да започна да си отглеждат децата. Та не разбрах глупаво тролче-бабите и дядовците ли трябваше да раждат деца за да имаме прираст на населението? По времето на бай тошо първо бяхме затворена държава-навън само с разрешение на партията и то само до социалистическите държави. Секс без брак-ако не си партиец в панделата. На село дето живееха такива като тебе друго освен деца не можеш да правиш-пък в града отиваше два пъти годишно под строй. И все пак-да те питам ти лично колко деца имаш и твоите родители колко деца имат??? И къде са тия деца защото видяхме че на най-яростните комунисти децата им отидоха на запад.

А вече 15 години сме в ЕС , а нищо не се промени - намаляваме дори повече

Мутрата Радев, глупако!

За нормалния човек там , Запада е спасението ,в резултат на което много повече народ напуска Сърбия и рсм отколкото в България , която е все пак част от ЕС.

Повече народ напуска България, а те някак си ни изпревариха по брой на населението

Малко храна за русофилистиците да помислят,ако има с какво.За феновете на Израждане не говоря,там мисъл няма

В Сърбия (и Югославия) се месеха (и продължават да се месят) американците и техните западноевропейски васали, а не руснаците! Всъщност и самата Югославия бе създадена след първата световна война от западните велики сили, победители в нея, а именно Великобритания, САЩ и Франция!

Защо, американските марионетки където се намесят направо процъвтяват държавите

Сърбите ни спънаха и ни отделиха Македонията, сега да видят какво са ни направили. Който ГРОБ копае, сам пада в него. Не е добре, но си го заслужават.

Забравяш, че това стана след загуби в две последователни войни. Реално, ако сме загубили само Македония, сме се измъкнали доста леко

по света трябва да се разрушат и изчистят!

е тъй де! и ссср и сфрю умреха! само рассияните и сръбите още на са го разбрали! явно и ти не си се сетил още!

Пратихме при британската империя да чакат ЕССР. Само те и ти още не сте го разбрали.

редно е Албания да анексира Косово.

Тия пък що така озверяха, нали вчера Радев им прокара газ откъм отзад.

Хак да им е, задето ни правят мръсотии в Скопие. Да си седят с руснаците и да не ни занимават.

Сърбите да си бяха взели Косово през 1913, вместо да се занимават със земите на българите.

Какви глупости дрънкаш ? Косово е люлката на Сърбия, винаги е било сръбско до 2000-та година

Косово е сръбска територия за кратко през XIV век (от управлението на Стефан Душан до 1389 г.) и от 1913 до 1999 г. Много по-дълго областта е във владението на България, на Византия и на Османската империя. Четете, бе, не е трудно!

Балканците са диви народи не си струва да се занимава цивилизованият свят с тях. Оставете ги да ги поробват руснаците Бисмарк е бил прав 100%

Балканите не са диви народи, а са малки даржави, в които авглосаксите от поне сто години провеждат политика на разделение и създаване на конфликти. Рлимери колкото щете. Светът би бил много по-добър, ако не съществуваха англосаксите, които в името на управлението на света от тях не се спират пред войни. В момента имаме нагледен пример в лицето на украйна, а 99 г. нападнаха Сърбия. На нас също ще подготвят майдан, ако не са лизачите в парламента ни.

Хайде пак другите са виновни. Ама разбира се :–)

тъпи, България е 16 по големина държава в европа, ако броиш за европейски държави рассия и британия! 16 от 49!!

Андрешко, нали знаеш, че човек който не се продава, не може да бъде купен. Толкова за вината на авглосаксите, които и да са те.

Отпиши и Казахстан!

Пише неграмотно на български

то пък Германия е една цивилизация...мАни мАни....

Отдавна няма конфликти. Опозиционни партии не се допускат. Всички са в консенсуса, масонските ложи и хранилката от комисионни и предателства. За тва сме най-умиращата страна в света и вървим към национална катастрофа.

Какво предлагаш?

С лустрация на всички ДС масони, обесени пред Парламента. Национализация на имуществото им до девето коляно. Трибунали, доживотни затвори. Докато не тече река от кръв на национални предатели, тук няма да има нищо градивно. Изтърбушената обуначена маса, завряна в ъгъла и убедена, че живее "демократично" и "просперира", ще влачи хомота на хаоса, корупцията, най-скъпата храна в ЕС, липсата на здравеопазване, липсата на прилагане на закони, липсата на образователна система насочена към реалностите, липсата на земеделие и армия. И ще я разделят, на фили и фоби, ще яде хлебарки, ще плаща чужди сметки, ще пазарува оръжие на чертежи, ще влачи хурката докато е жива. А като умре, земята и ще бъде продадена на външни "инвеститори".

Това ми мирише на сталинистки терор, а не за демократичен избор.

... Със скандиране "предателство, предателство", "сърцето на Косово принадлежи на Сърбия", те се отправиха към мястото, на което седеше президентът.... кога у нас депутатин ще скандира: "Предателство, предателство", "сърцата на Влашко, Молдова и Банат принадлежят на Дунавска България със столица на река Дунав? ами никога. ние имаме слуги, чужди агенти и мижитурки, а не депутати!

Кога сме имали столица на Дунав? Освен Онгъла за половин година да речем.

имали сме до началото на фалшивия 19-ти век, между Никопол и Русе! Унищожена от западните окупатори на територията! и никога в делтата на Дунбав!

Ти наред ли си? Кога 19-ти век е бил фалшив? Коя е тази столица ,унищожена от "западните окупатори"? Боже, Боже ...

Аве готин, ти да не си от Възраждане?

И сега има останки там!

Разбира се,че "планът"на Франция и Германия е най-лошото за Сърбия.Косоварите,да си бяха заминали за Велика Албания,щом се определят, като албанци.

Косово, забравете го сърби, то е минало. Албанците, бавно, методично, демографски го превзеха. Какви сърби там, че то там вече ги няма, Косово е албанско. Това беше новия начин на война за територии, а тя е демографската. Скоро и в Македония ще е същото, албанците ще са по-многото там и ново Косово на нашата граница.

и кво? в нашия парламент и окололо него е пълен хаос, обаче нашите мързеливи депутати дори не щат да се сбият. ако имапе ред булевард Руски щеше да е булевард Немски а Цар освободител щеше да е Цар Немски Холщайн-Готорп-Романов. ..... Александър II Николаевич (на руски: Александр II Николаевич) е император на Русия, цар на Полша и велик княз на Финландия (1855 – 1881) от династията Холщайн-Готорп-Романов. Известен е с либералните реформи, които извършва в руското общество. Най-значима сред тях е отмяната на крепостничеството през 1861 г., която му донася прозвището Цар Освободител. В България това прозвище се свързва най-вече с победата му в Руско-турската война през 1877 – 1878 г., вследствие на която част от българските етнически територии са освободени от петвековното владичество на Османската империя и стават автономно княжество. Срещу него са извършени 8 атентата след 1866 г. .

Ето това е демокрация, бой, * и сръбска музика.

Било е Косово Сърбия, ама вече не. Както и Македония е било България, ама вече не. Но това братята православни го знаят добре

За Македония и България този проблем е "решен" от Георги Димитров и Васил Коларов преди 75 години. Сега сърбаме попарата им.

Все пак сме били съюзници на Хитлер, леко ни се е разминало

С 95% албанско, неолоялно население на Косово, какъв шанс имат?

Една пиянска песен по темата: https://youtu.be/3_7fYTObkrw

ФРЕНСКО-ГЕРМАНСКИ план за Косово; АМЕРИКАНСКИ план за Украйна...

В случаите къде е Путин? Или той е имагинерен?

По-скоро "къде беше през 2014-та". Закъсня. Ако тогава беше се намесил, сегашният проблем нямаше да съшествува.

ФАШ създават размирици.... Сърбите са паднали в капана на ФАШ

Френско-германския план за Македония го видяхме, но нашия парламент е пълен с предатели и сега макетата ни се смеят. При френско-германски планове, все сме от страната на булката!

Нашият пърламен е пълен с кретени, които не четат история. Ако бяха чели и малко повече се интересуваха от документи, щяха да знаят, че на Германия, Фланция и англосаксите не трябва да се вярва. Целта им са размирици на Балканите.

Който гроб копае другиму, сам пада в него. 100% вярно за сърбите. Га посръбчвахте в Македония ви беше добре, сега га ви албанизират ревете.

Руските агенти веднага са се задействали.

Удриии, пускай Цеца