Нападателят от Хамбург бил кандидат за убежище

Нападателят от Хамбург е пребивавал в Швеция, Норвегия и Германия със статут на кандидат за убежище.

Обратно в новината

Коментари - Нападателят от Хамбург бил кандидат за убежище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе дайте на човека убежище ама в някой арабски зандан! Там ще го обиждат, пардон, обичат по няколко правоверни и по няколко пъти на ден, а може и на час!

службите, на които им се плаща с пари на данъкоплатците, изключая офшорните управители на света, трябва да се грижат по-често за защитата на гражданите, а не за оскверняване на опозицията, която бива представлявана, като "популизъм".

Ами те си се грижат - грижат се необезпокоявано да протичат атентат след атентат. Ако някой вярва, че всичко се случва без протекция от най-отгоре...

където и да е пребивавал колегата на цензурата(швеция, норвегия, италия, германия), там се е съживила търговията на местните търговски вериги, но се е и увеличила квотата на загубите от кражби на стоки от магазиние, но никой търговец не смее да си каже, за да не бъде обявен в "расист", или не дай си меркел, да бъде обявен във враг на политиката на брюксел!!! че тогава и инквизицията ще ви се стори, като божия намазка с ябълков екстракт. така, чрез "поканата" бе съживена иконимиката на ецб, която до ден днешен може да се нарече: " цепеницата на голдмън сакс!". разбира се, че това нео-еврейско съживление става за сметка на трупът, наречен европейски данъкоплатец и "работоприемник".

Както отдавна вече всички добре знаем - това няма нищо, ама нищо общо с една опеделена религия! ;)

Е, честито !

този боклук със сигурност е руснак, но нали медиите лъжат...

А какво казва г-жа Меркел по въпроса? Не се чувства виновна? Май не. Но немците щом я търпят си заслужават съдбата.

Идват в Европа незаконно. Шматкат се безпрепятствено където им е кеф. Правят каквото си искат безнаказано.... А помните ли до преди 15 - тина години как българите които искаха на една екскурзия да идат до Германия, ка ни унижаваха да чакаме с дни пред посолството за виза....

путиноидите сте тъпи като на слон задницата.

Ееее бавили са му документите и човечеца се е по изнервил явно... Как не ги е срам, такъв благонравен и скромен чивечец да го изкарват от равновесие, чак се е принудил от напрежение да наръга няколко приветливи немски бабета ....

ко ли ша са пръкне от арийци и араби в бъдещето?

те са смели "овце",за които лъжата и лицемерието са фобия и алергия ,напълно несъвместими с днешните €+$ "ценности " .не са изобщо като европейците ,да хулят Бога и продават вярата си за 30 стотинки ,особенно държат на честта и достойнството .ако ви е мил живота ,не ги псувайте на майка и баща !!!

Съвсем ясно е, че в един момент някои хора са зомбирани и психиката им се променя. Не може вътрешните служби за сигурност да не подозират кой и как го прави това. Даже такива чайници като нас, блогерите, знаят, че си има методи. Например по някакъв начин - било то чрез непрекъснати молитви или четене на "духовни" книги и използвайки методите на НЛП, с хипноза или без, се внедрява съответната команда на лицето и то рано или късно ще я изпълни. Така че да не се правят на наивни и нищо не подозиращи, ами да изловят енелпешниците виновници.

Основното е че не живее сред германци, въпреки че формално е в Германия. Разбира се германците няма да го допуснат до тях. Но може и да си права. И е много по-лесно отколкото си мислиш. Три хапчета и е готов. Афетамин през 12 ч и като не спи започва да вижда заплаха във всички наоколо. Може и по-меко, например с тройно повече кафеин в кафето или чая (така де, халал са си). По време на постите може и с половин доза или с прекурсори на тестестерон в овнешкото (за угояване, ако случайно се разсеят и сложат няколко пъти повече). При всички положения ще се наблюдава невроза, страх, циклични психомоторни дейности (молитвите на мюсюлманите са всъщност фитнес програма за войниците от времето на Мохамед), параноидни действия и увеличена шизотооия. Само липсва някой от обкръжението му да напсува германците и да види нож в кухнята и от интелигентния става зомби. Абе терористите, дето не могат и да одраскат политиците с ножчетата си са голям бизнес в Европа. Могат да налагат фашистките си закони както искат. Навсякъде по западна европа, на всеки ъгъл има "полицай" с автомат готов да стреля по инакомислещите. И обикновено бе са мюсюлмани, ами политици от опозицията. Не са полицаи, няма толкова полицаи на служба. Я е минал някой с мобилен телефон от списъка им, я са го арестували. Само вишеградците и части от Британия на са така.

Какво още не ви е ясно бе - всяко мюсли в Европа е потенциален терорист, Ахмад, Мохамад и пр. бла-бла...Въпрос на време е кога и най-интелигентния и кроткия ще се радикализира. Решението е едно - всички мюслита вън от Европа, ама няма интелигентни били, с деца били, от война бягали и пр. глупости. Да ходят в съседни мюсюлмански държави, където не воюват и там да се устройват!!!

Меркел напълни Германия с такива, морално е да бъде съдена за съучастие в атентата.

Милиони такива мюсли-бомби тиктакат из Европа! Само техния аллах знае, кога ще изперкат докато щъкат свободно из Европа за сметка на замаяните от толерастия европейци!

Мотива бил "неясен".А бе Гьобелс ли пише тези статии.И през комунизма пресата не беше толкова фалшива.

докато се приемат чалми така ще е,и докато не се направят нови лагери тип"бухенвалд"за чалми така че е,незнам само защо германското племе толкова се е разлигавило и търпи чалмите,през 33 не е било така,а са били и затваряли евреите,не че и сега не за затваряне и за профилактика,даже повече и от онова време,защото те са виновни за това нашествие на чалми,с тахната вечна лакомия за пари и доминация