Коментари - "Хамас" пусна видео с пленена френско-изрелска заложничка | Днес.dir.bg

Коментари - "Хамас" пусна видео с пленена френско-изрелска заложничка | Днес.dir.bg

Коментари

макарон се е опулил и затваря франция ,а кенефа брюксел колко е жалък хахаххах бахти скопения запад

Българският народ поддържа братския Палестински многострадален народ! Амин!

Какъв е тоя тревистите на снимката?

Само да кажа, че й завиждам - явно са й пръснали анала симпатягите от Хамас. Искам да бях на нейно място !

Гледам че са я зашили ,сложили са шина и сега и сменят превръзката. При положение че е пленница друговерка. В българска болница ако отиде българин с прекъснати осигуровки може да припадне в чакалнята от кръвозагуба и никой няма да обърне внимание. Пък в американска болница ще те обслужат но ще ти връчат сметка от 20 000 долара с опция за разсрочено плащане.

Палестинските гъсеници трябва да бъдат третирани с подходящи пестициди

Има само един дет не му докосна и той е един пидерас от Хамас

На снимката нещо доста са и подпухнали джуките - явно бая се е "молила" да я пуснат ...

Може да имаш дъщеря. Може да бъде изнасилена многократно. Спомни си тогава какво си написал тук. Не ти го пожелавам, но Господ вижда, забавя, но не забравя.

Дреме му на него за дъщеря му. Виж неговите джуки като подпухнат, тогава вече ще се замисли малко. Тогава ще му е мъчно, не че ще разбере какъв отпадък е.

Avatar952

И да имам дъщеря няма да я пратя на 3500 километра да окупира чужда земя. Тази за да има френско гражданство е родена във Франция и съзнателно е решила да отиде на майната си и да го играе окупатор. Е, каквото е търсила - намерила го е.

Си Господ бе, нещастен анонимник !

Джуките са тунинговани. И да, грозни са и във военно и в мирно време. Масово в оная част на света се правят на порно-маймуни в лцата.

В коя част? В Израел ли?

Да не забравяме, че русофилите подкрепят тероростите от Хамас.

Болшевичките от миналия режим така слагаха лепенки а всички с други мнения. Особено когато академичките на миналия режим нямаха аргументи. Спокойно другарко миналия режим траеше 40г. Много не остана.

С терористи и русофили не се преговаря.

ХАМАС беше активизиран от оста Русия-Иран-Китай и др. страни на аятоляхите, защото техният коридор "Един пояс, един път" ще се конкурира с планирания и обявен на срещата на Г-20 в Делхи нов преспективен коридор Индия-Саудитска Арабия-Израел-Гърция-България-Европа. Вие на какво защитавате - България да бъде зависима от рашистк--китайско-иранските газ, петрол, стоки или да печели от новия глобален транспортен коридор и в същото време да диверсифицира въглеводородните ресурсни доставки?!

Много си прост. За такава операция точно там, са се готвили от години. Твоят велик път е от миналият месец. Плюс това се дублира на няколко места с китайският. Пробвай с друга опорка. А и къде ни сложи нас, с недовършена магистрала. През кресна ще е голям поток от стоки. Къде живеете.

Къде слагаш и България в този пояс бе ? Да не си на експериментална дрога

Терористите от чифутостан ли да подкрепяме? 1917 година цялото управление на СССР беше чифутско. Айде нема нужда повече. Ние сме русофили, не чифутофили.

ВСЕКИ,КОЙТО Е ОБЩУВАЛ ЛИЧНО С:АРАБИ,МЮСУЛМАНИ,ЗНЕА,ЧЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО: ДРУЖЕЛЮБНИ,ЧЕСТНИ,РАБОТЛИВИ,ГОСТОПРИЕМНИ! НАЛАГАНОТО ОТ-ПРОПАГАНДАТА САТАНИЗИРАНЕ НА-МЮСУЛМАНИТЕ,ОБСЛУЖВА:ЗАГРАБВАНЕТО НА ТЕРИТОРИИ,ПЕТРОЛ,ГАЗ ОТ:ИЗРЕЛ,САЩ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ! ТИЯ МАСОВИ КЛАНЕТА И ГРАБЕЖ НА ТЕРИТОРИИ,СРЕЩУ ПАЛЕСТИНЦИТЕ,ПРОДЪЛЖАВАЩИ-70-80-ГОДИНИ,НЯМА ДА ЗАВЪРШАТ ДОБРЕ! ЗА ЕВРЕИТЕ! ПОСЛЕ ДА НЕ ТЪРСЯТ СЪЧУСТВИЕ!

Отиди в арабска страна, излез с дъщеря си на разходка и ще разбереш колко грешиш в преценката си.

Побиколил съм го бая тоя арабски свят с жената. Никъде не съм имал проблеми. Разбира се като се спазват местните обичаи и закони което е напълно нормално. В интерес на истината аз съм имал проблеми - в Ингушетия например ми направиха забележка че съм по къси панталони а там мъжете ходят с дълги панталони. На жената нищо не и казаха а аз очаквах точно това и бях бая изненадан.

В коя арабска държава. Разхождал съм се с жени, в дубай, Катар, Йордания, Ливан и не съм имал проблем. Но спазваш техните закони и правила. Другото би било малоуно.

Хамас са изроди. Вземането на заложници е израз на безсилие. Престъпници са от Хамас

Какво друго им остава, след 80 години терор и избиване от страна на евреите. Ти ако си там, какво би направил.

теб за заложник

...можеха да сътворят градина и да потърсят решение за мирно съвместно съжителсване с евреите. Примери по света много, които показват два и/или повече воюващи с векове народи, да са намерили верния път за мир. Вие знаете ли, че във всяка дупка от ракета, изстреляна по Израел, евреите засаждат дърво?

... няма фамилия, в която да няма поне един джихадист от ХАМАС. Какво означава това? Никава милост за сухопътната операция, която ще проведат Израел. Единствено трябва да се опитат да спасят заложниците, за които разузнаването трябва много да се потруди да разбере къде и до колко са живи все още.

Да има сухопътна операция. Ако мислиш че са убили, някой друг идиот от хамас, си много заблуден. Те са в тунелите. Само цивилните граждани са в сградите дето ги сриват. И евреите го знаят много добре. Няма да влезът, защото, когато тръгнат с чувалите на обратно, ще е голям срам. И много неудобни въпроси. Хамас това чака. Евреите нямат смелостта на руснаците.

Смелост е да отстояваш идентичността си и защитаваш Родината си, както за два дни се мобилизираха евреите и действат против агресорите си. И да, Израел спазва законите на войната въпреки пропагандатаи зверствата на палестинските терористи. Очакватйте перфектна сухопътна СВО въпреки заплахите на аятоляхите. Скоро!

Дето си ги писал. От всякъде им казват, че извършват престъпление, само ти още не разбра. Или не са ти казали. Все тая. Няма да влизат никъде, и това са последните напъни на биби. След това е пътник.

Добре си го описал. Смелост е да защитаваш родината. А сега ни обясни за кого е родина. До 1948 няма проблеми между евреи и палестинци. На картите до тогава пише Палестина. След това идват от Европа, идват от бившите съветски републики, и последните от щатите. Всички заграбват земи и къщи от палестинците. Всички са с двойно гражданство, включително и биби. Та на кой е родина

Тая защо е с тая човка?!

Лявата страна на лицето и изглежда зачервена и отекла. Възможно е да е бита.

Не, там масово се тунинговат, от най-ранна възраст.

Няма добри и лоши терористи.

Има фалшиви герои

"С терористи не се преговаря."

lu4ka

Демек, никакви разговори с Израел.

Горката! Няма да си и помисли повече за секс до края на живота си! Не знам корана дали забранява на арабите да правят секс с неверници?

Ходи да ги питаш и си носи вазелина

ㅤ

Да не кажа с тия надути джуки на какво прилича...

Помнете : който гроб копае другиму сам пада в него .

Тя и гримирана даже

Това момиче ютия ли е целувала!?!

Не са се сетили Дали са и да смуче бонбон

Ако Израел не помогне на заложниците и не се спре с убийствата в името на тези заложници - ще бъде точно като Русия в онази криза в театъра или операта в Москва. Преди 20 години, когато дегестанци или осетци нахлуха в театър и взеха 200-300 човека заложници - Путин мисли, мисли и накрая пусна отровен газ в залата и всички умряха - руснаци, осетци. Всички

Много театър гледаш май

Театър Дубровка през 2002. Чеченци вземат за заложници 200 зрители в театъра. След 2 дни мислене им се пуска отровен газ и край - 200 човека умират.

Що все полу-истини пишете бе? Нарочно или от некадърност? Верно има загинали между 120 и 170 души по данни на различни източници. Но заложниците са над 700. Това нарочно ли го "преиначи"?

Колега,говориш пълни глупости ! Да пуска се газ ,приспиват ги и специалните части влизат !!! Не изопачавай нещата !!! Заложниците са освободени !!! Акцията е безпрецедентна !!! След нея всички се опитват да разберат какъв газ е пуснат ,но не успяват ! Когато четеш нещо,поне го чети до край и после не изопачавай фактите !!! Има и видеа за тези ,които не си спомнят !!!

Пълни глупости са твоите думи. 200 човека умират, 2ма оцеляват. Това са хората, които са били в залата. Останалите, които са били на мястото, защото е някакъв културен център, плюс метро станция отдолу - те са изведени и спасени. Но хората в театралната зала - умират. Оцеляват 2ма от залата.

Тайният газ убива всички. Не е имало за цел да ги упои, че да спасяват някого, че да съдят другите. Проблема беше решен по руски - 2ма са трагедия, 200 - статистика

за да им е гадно на чифутите и на изрода Соломон Паси

Както теб те пори траверса мутропрофанова ли, православен талибане?

lu4ka

Абе, аз съм за Палестина (не за Хмас) и против Израел (всички), ама много грозно, много е грозно това, което пишеш. Човек ли си, звяр ли си!? Не е добро това.

Слава на Израел.

Терористите трябва да бъдат унищожени.

Кои са разликите между Русия и Израел? Приликите ги знаем.

Израел беше нападнат, Пудинг кой го нападна ?

Русия предложи резолюция всички пленници от двете страни незабавно да бъдат пуснати и да започнат преговори, за да не стеадат мирни жители. САЩ, Франция, Япония против?! Защо бе?!

Ти сериозно ли? Ако се съгласи, това значи , че Хамас и Хизбула ще отвличат още повече израелци в бъдеще. Хамас има подкрепата на “ мирните” палестински граждани. Да не мислиш, че в гъсто- населената Палестина не знаят кои роднини и съседи са тези изверги? Примитиви на които им се изнасилва и коли и за да е безнаказано са си измислили, че уж видиш ли било за кауза.

Куха вата пак извади неговата си истина от контекста на събитията да се прави та умна вата, ама въобще не е.

Русия да предлага лъжите си на други.

Ръката й превързана от "неидентифициран медицински работник"?! Я бързо ЕГН и снимка на доктора! Ама ха!

Статиите и този неслучайно отворен форум са стръв за болни шарани с размътени мозъци.

Те дира на това разчитат, за да отчитат посещаемост.

Тъпаци, тъпаци. Не зная дебили ли сте или малоумни. Вие, не мога да ви нарека хора. По скоро олигофрени, помните ли по история, тук преди само 150 години са ставали същите зверства. Ама като ви опре, ще се сетите тъпаци.

Е па нали от посолството наредиха, и уЧените започнаха вече да говорят какъв просперитет е било до турско, Ботев Левски, Караджата били терористи, за Батак че е плесилен и т.н. Въобще било е мед и масло..

С изкуствени джуки, както е модерно... Това може много да се е харесало на мангалите.

се е тунинговала.

Ама със Западна Украйна какво стана, нещо не я виждам в новините напоследък? Последно само писаха как Зелю го изгонили от Израел?

И го има навсякъде в международния обмен ама ти чакаш да ти го каже руското посолство.

и ми иде извътре да извикам Аллах Акбар

Нали вече няколко пъти го викаш. Време ти е за лудницата!

ще си платите за ВСИЧКО !!!

Мисли за Путин и ще ти олекне

Пасито пък с Трабанче хем!

Уринирам спокойно и напоително връз русофилските коментатоти под тази статия! Шуууууууууууууууур !!

Точно като някой шебек. Новините никак не ти понасят, а.

Сега е момента да ги пускат,няма ток,вода,храна а отгоре вали и трещи метален дъжд от противо бункерни бомби.Ако ги уцели Моше в бункера ще изскарат Абдула виновен ще му препишат всички гадости на света.

Големи джуки яла е арабски бахур

Дъщеря имаш ли? А може и син, тия изроди не подбират!

По-полека бе улавец, ако те набарат ония и ти ще им станеш курва, и децата ти, и жена ти !!! Баси и дебила увреден!

ще си платите и за ваксините и за глобалното затопляне и за толерастията и за педерастията за всички унижения и издевателства ще си платите узроди западни !!!!!!!!!!

Ти това сега от Брюксел ли го пишеш или си във Франция или Германия

Ох какви джукичкии...

И тебе да те набарат терористите, и ти ще добиеш такива джукички и цвайтерчето ще ти е обърнато хастарче!

мачкайте гнусната 3-тополова западна измет - благодарни сме ви за всеки убит англо-саксонки гъз !!!

Още един малоумник!!!

бийте 3-тополовите западни изроди !!!

Поредното заглавие с правописни грешки,

Мисля, че и френския легион ще вземе отношение много скоро срещу извратените терористични орназации Хамас и хизбула!!! Дано по-скоро!!!

Падне ли Израел, падат и Щатите! Амин!

Амин

Да ти сера в зурлата русофилистична, валерко!!! Всички ватници сте абсолютни дебили!!!

След тях си ти и твойто сочно дупе

Всички който са в Списъка един по един поемат към девиците , вече 10тина от Хамас са при Кабзон с девиците!

и тези, дето правят списъците ще отидат там, където им е мястото...

Нема.

Всички, коЙто не знае да пише, да не се излага.

да напълнят с хайвер коврите, преди да ги върнат обратно на чифутето (ако изобщо...).

Коментари - "Хамас" пусна видео с пленена френско-изрелска заложничка | Днес.dir.bg

Коментари - "Хамас" пусна видео с пленена френско-изрелска заложничка | Днес.dir.bg

Коментари

макарон се е опулил и затваря франция ,а кенефа брюксел колко е жалък хахаххах бахти скопения запад

Българският народ поддържа братския Палестински многострадален народ! Амин!

Какъв е тоя тревистите на снимката?

Само да кажа, че й завиждам - явно са й пръснали анала симпатягите от Хамас. Искам да бях на нейно място !

Гледам че са я зашили ,сложили са шина и сега и сменят превръзката. При положение че е пленница друговерка. В българска болница ако отиде българин с прекъснати осигуровки може да припадне в чакалнята от кръвозагуба и никой няма да обърне внимание. Пък в американска болница ще те обслужат но ще ти връчат сметка от 20 000 долара с опция за разсрочено плащане.

Палестинските гъсеници трябва да бъдат третирани с подходящи пестициди

Има само един дет не му докосна и той е един пидерас от Хамас

На снимката нещо доста са и подпухнали джуките - явно бая се е "молила" да я пуснат ...

Може да имаш дъщеря. Може да бъде изнасилена многократно. Спомни си тогава какво си написал тук. Не ти го пожелавам, но Господ вижда, забавя, но не забравя.

Дреме му на него за дъщеря му. Виж неговите джуки като подпухнат, тогава вече ще се замисли малко. Тогава ще му е мъчно, не че ще разбере какъв отпадък е.

Avatar952

И да имам дъщеря няма да я пратя на 3500 километра да окупира чужда земя. Тази за да има френско гражданство е родена във Франция и съзнателно е решила да отиде на майната си и да го играе окупатор. Е, каквото е търсила - намерила го е.

Си Господ бе, нещастен анонимник !

Джуките са тунинговани. И да, грозни са и във военно и в мирно време. Масово в оная част на света се правят на порно-маймуни в лцата.

В коя част? В Израел ли?

Да не забравяме, че русофилите подкрепят тероростите от Хамас.

Болшевичките от миналия режим така слагаха лепенки а всички с други мнения. Особено когато академичките на миналия режим нямаха аргументи. Спокойно другарко миналия режим траеше 40г. Много не остана.

С терористи и русофили не се преговаря.

ХАМАС беше активизиран от оста Русия-Иран-Китай и др. страни на аятоляхите, защото техният коридор "Един пояс, един път" ще се конкурира с планирания и обявен на срещата на Г-20 в Делхи нов преспективен коридор Индия-Саудитска Арабия-Израел-Гърция-България-Европа. Вие на какво защитавате - България да бъде зависима от рашистк--китайско-иранските газ, петрол, стоки или да печели от новия глобален транспортен коридор и в същото време да диверсифицира въглеводородните ресурсни доставки?!

Много си прост. За такава операция точно там, са се готвили от години. Твоят велик път е от миналият месец. Плюс това се дублира на няколко места с китайският. Пробвай с друга опорка. А и къде ни сложи нас, с недовършена магистрала. През кресна ще е голям поток от стоки. Къде живеете.

Къде слагаш и България в този пояс бе ? Да не си на експериментална дрога

Терористите от чифутостан ли да подкрепяме? 1917 година цялото управление на СССР беше чифутско. Айде нема нужда повече. Ние сме русофили, не чифутофили.

ВСЕКИ,КОЙТО Е ОБЩУВАЛ ЛИЧНО С:АРАБИ,МЮСУЛМАНИ,ЗНЕА,ЧЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО: ДРУЖЕЛЮБНИ,ЧЕСТНИ,РАБОТЛИВИ,ГОСТОПРИЕМНИ! НАЛАГАНОТО ОТ-ПРОПАГАНДАТА САТАНИЗИРАНЕ НА-МЮСУЛМАНИТЕ,ОБСЛУЖВА:ЗАГРАБВАНЕТО НА ТЕРИТОРИИ,ПЕТРОЛ,ГАЗ ОТ:ИЗРЕЛ,САЩ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ! ТИЯ МАСОВИ КЛАНЕТА И ГРАБЕЖ НА ТЕРИТОРИИ,СРЕЩУ ПАЛЕСТИНЦИТЕ,ПРОДЪЛЖАВАЩИ-70-80-ГОДИНИ,НЯМА ДА ЗАВЪРШАТ ДОБРЕ! ЗА ЕВРЕИТЕ! ПОСЛЕ ДА НЕ ТЪРСЯТ СЪЧУСТВИЕ!

Отиди в арабска страна, излез с дъщеря си на разходка и ще разбереш колко грешиш в преценката си.

Побиколил съм го бая тоя арабски свят с жената. Никъде не съм имал проблеми. Разбира се като се спазват местните обичаи и закони което е напълно нормално. В интерес на истината аз съм имал проблеми - в Ингушетия например ми направиха забележка че съм по къси панталони а там мъжете ходят с дълги панталони. На жената нищо не и казаха а аз очаквах точно това и бях бая изненадан.

В коя арабска държава. Разхождал съм се с жени, в дубай, Катар, Йордания, Ливан и не съм имал проблем. Но спазваш техните закони и правила. Другото би било малоуно.

Хамас са изроди. Вземането на заложници е израз на безсилие. Престъпници са от Хамас

Какво друго им остава, след 80 години терор и избиване от страна на евреите. Ти ако си там, какво би направил.

теб за заложник

...можеха да сътворят градина и да потърсят решение за мирно съвместно съжителсване с евреите. Примери по света много, които показват два и/или повече воюващи с векове народи, да са намерили верния път за мир. Вие знаете ли, че във всяка дупка от ракета, изстреляна по Израел, евреите засаждат дърво?

... няма фамилия, в която да няма поне един джихадист от ХАМАС. Какво означава това? Никава милост за сухопътната операция, която ще проведат Израел. Единствено трябва да се опитат да спасят заложниците, за които разузнаването трябва много да се потруди да разбере къде и до колко са живи все още.

Да има сухопътна операция. Ако мислиш че са убили, някой друг идиот от хамас, си много заблуден. Те са в тунелите. Само цивилните граждани са в сградите дето ги сриват. И евреите го знаят много добре. Няма да влезът, защото, когато тръгнат с чувалите на обратно, ще е голям срам. И много неудобни въпроси. Хамас това чака. Евреите нямат смелостта на руснаците.

Смелост е да отстояваш идентичността си и защитаваш Родината си, както за два дни се мобилизираха евреите и действат против агресорите си. И да, Израел спазва законите на войната въпреки пропагандатаи зверствата на палестинските терористи. Очакватйте перфектна сухопътна СВО въпреки заплахите на аятоляхите. Скоро!

Дето си ги писал. От всякъде им казват, че извършват престъпление, само ти още не разбра. Или не са ти казали. Все тая. Няма да влизат никъде, и това са последните напъни на биби. След това е пътник.

Добре си го описал. Смелост е да защитаваш родината. А сега ни обясни за кого е родина. До 1948 няма проблеми между евреи и палестинци. На картите до тогава пише Палестина. След това идват от Европа, идват от бившите съветски републики, и последните от щатите. Всички заграбват земи и къщи от палестинците. Всички са с двойно гражданство, включително и биби. Та на кой е родина

Тая защо е с тая човка?!

Лявата страна на лицето и изглежда зачервена и отекла. Възможно е да е бита.

Не, там масово се тунинговат, от най-ранна възраст.

Няма добри и лоши терористи.

Има фалшиви герои

"С терористи не се преговаря."

lu4ka

Демек, никакви разговори с Израел.

Горката! Няма да си и помисли повече за секс до края на живота си! Не знам корана дали забранява на арабите да правят секс с неверници?

Ходи да ги питаш и си носи вазелина

ㅤ

Да не кажа с тия надути джуки на какво прилича...

Помнете : който гроб копае другиму сам пада в него .

Тя и гримирана даже

Това момиче ютия ли е целувала!?!

Не са се сетили Дали са и да смуче бонбон

Ако Израел не помогне на заложниците и не се спре с убийствата в името на тези заложници - ще бъде точно като Русия в онази криза в театъра или операта в Москва. Преди 20 години, когато дегестанци или осетци нахлуха в театър и взеха 200-300 човека заложници - Путин мисли, мисли и накрая пусна отровен газ в залата и всички умряха - руснаци, осетци. Всички

Много театър гледаш май

Театър Дубровка през 2002. Чеченци вземат за заложници 200 зрители в театъра. След 2 дни мислене им се пуска отровен газ и край - 200 човека умират.

Що все полу-истини пишете бе? Нарочно или от некадърност? Верно има загинали между 120 и 170 души по данни на различни източници. Но заложниците са над 700. Това нарочно ли го "преиначи"?

Колега,говориш пълни глупости ! Да пуска се газ ,приспиват ги и специалните части влизат !!! Не изопачавай нещата !!! Заложниците са освободени !!! Акцията е безпрецедентна !!! След нея всички се опитват да разберат какъв газ е пуснат ,но не успяват ! Когато четеш нещо,поне го чети до край и после не изопачавай фактите !!! Има и видеа за тези ,които не си спомнят !!!

Пълни глупости са твоите думи. 200 човека умират, 2ма оцеляват. Това са хората, които са били в залата. Останалите, които са били на мястото, защото е някакъв културен център, плюс метро станция отдолу - те са изведени и спасени. Но хората в театралната зала - умират. Оцеляват 2ма от залата.

Тайният газ убива всички. Не е имало за цел да ги упои, че да спасяват някого, че да съдят другите. Проблема беше решен по руски - 2ма са трагедия, 200 - статистика

за да им е гадно на чифутите и на изрода Соломон Паси

Както теб те пори траверса мутропрофанова ли, православен талибане?

lu4ka

Абе, аз съм за Палестина (не за Хмас) и против Израел (всички), ама много грозно, много е грозно това, което пишеш. Човек ли си, звяр ли си!? Не е добро това.

Слава на Израел.

Терористите трябва да бъдат унищожени.

Кои са разликите между Русия и Израел? Приликите ги знаем.

Израел беше нападнат, Пудинг кой го нападна ?

Русия предложи резолюция всички пленници от двете страни незабавно да бъдат пуснати и да започнат преговори, за да не стеадат мирни жители. САЩ, Франция, Япония против?! Защо бе?!

Ти сериозно ли? Ако се съгласи, това значи , че Хамас и Хизбула ще отвличат още повече израелци в бъдеще. Хамас има подкрепата на “ мирните” палестински граждани. Да не мислиш, че в гъсто- населената Палестина не знаят кои роднини и съседи са тези изверги? Примитиви на които им се изнасилва и коли и за да е безнаказано са си измислили, че уж видиш ли било за кауза.

Куха вата пак извади неговата си истина от контекста на събитията да се прави та умна вата, ама въобще не е.

Русия да предлага лъжите си на други.

Ръката й превързана от "неидентифициран медицински работник"?! Я бързо ЕГН и снимка на доктора! Ама ха!

Статиите и този неслучайно отворен форум са стръв за болни шарани с размътени мозъци.

Те дира на това разчитат, за да отчитат посещаемост.

Тъпаци, тъпаци. Не зная дебили ли сте или малоумни. Вие, не мога да ви нарека хора. По скоро олигофрени, помните ли по история, тук преди само 150 години са ставали същите зверства. Ама като ви опре, ще се сетите тъпаци.

Е па нали от посолството наредиха, и уЧените започнаха вече да говорят какъв просперитет е било до турско, Ботев Левски, Караджата били терористи, за Батак че е плесилен и т.н. Въобще било е мед и масло..

С изкуствени джуки, както е модерно... Това може много да се е харесало на мангалите.

се е тунинговала.

Ама със Западна Украйна какво стана, нещо не я виждам в новините напоследък? Последно само писаха как Зелю го изгонили от Израел?

И го има навсякъде в международния обмен ама ти чакаш да ти го каже руското посолство.

и ми иде извътре да извикам Аллах Акбар

Нали вече няколко пъти го викаш. Време ти е за лудницата!

ще си платите за ВСИЧКО !!!

Мисли за Путин и ще ти олекне

Пасито пък с Трабанче хем!

Уринирам спокойно и напоително връз русофилските коментатоти под тази статия! Шуууууууууууууууур !!

Точно като някой шебек. Новините никак не ти понасят, а.

Сега е момента да ги пускат,няма ток,вода,храна а отгоре вали и трещи метален дъжд от противо бункерни бомби.Ако ги уцели Моше в бункера ще изскарат Абдула виновен ще му препишат всички гадости на света.

Големи джуки яла е арабски бахур

Дъщеря имаш ли? А може и син, тия изроди не подбират!

По-полека бе улавец, ако те набарат ония и ти ще им станеш курва, и децата ти, и жена ти !!! Баси и дебила увреден!

ще си платите и за ваксините и за глобалното затопляне и за толерастията и за педерастията за всички унижения и издевателства ще си платите узроди западни !!!!!!!!!!

Ти това сега от Брюксел ли го пишеш или си във Франция или Германия

Ох какви джукичкии...

И тебе да те набарат терористите, и ти ще добиеш такива джукички и цвайтерчето ще ти е обърнато хастарче!

мачкайте гнусната 3-тополова западна измет - благодарни сме ви за всеки убит англо-саксонки гъз !!!

Още един малоумник!!!

бийте 3-тополовите западни изроди !!!

Поредното заглавие с правописни грешки,

Мисля, че и френския легион ще вземе отношение много скоро срещу извратените терористични орназации Хамас и хизбула!!! Дано по-скоро!!!

Падне ли Израел, падат и Щатите! Амин!

Амин

Да ти сера в зурлата русофилистична, валерко!!! Всички ватници сте абсолютни дебили!!!

След тях си ти и твойто сочно дупе

Всички който са в Списъка един по един поемат към девиците , вече 10тина от Хамас са при Кабзон с девиците!

и тези, дето правят списъците ще отидат там, където им е мястото...

Нема.

Всички, коЙто не знае да пише, да не се излага.

да напълнят с хайвер коврите, преди да ги върнат обратно на чифутето (ако изобщо...).