Хакнатите файлове на НАП с данни за стотици хиляди българи

Министрите на вътрешните работи и на финансите дадоха обяснения пред депутатите за хакерската атака

Обратно в новината

Коментари - Хакнатите файлове на НАП с данни за стотици хиляди българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали отвлякоха вниманието на всички от факта , че масово се избиват прасета у нас. Миналата година пак имаше подобни изпълнения по време на овчата афера.

След като власт имащите не могат да защутят поданниците си за какво са? Уредиха се с жилища вили,крадоха от банки до фалита им. Време е за оставки.

Смешници

Де е Боко, де е Цвъки, да се изтипосат пред камерите, микрофоните, па да пуснат едни лакърдии.

Сега ще се разбере , колко са прасетата заразени с Африканска чума !!!!

Хакната е от Наполеон преди да атакува Москва. От тогава се бъгват нашите компове Извънземните са на всякъде!

Професионалисти!

Чичо Бойко, днес си супер звезда. Много ни крадоха бойче, лекари,, зъболекари, адвокати, телкове, строители, общини, данъчни, нап, Господ здраве да му дава. Хаос и кражби, а ние без коли, работа, без пукнат лев, Цветанов и Асен христов хак им е, България.. И цц егн му е хакнато хохохо, Бойко, кат чичо Бойко от запад турчетата, помогни ни. Амет не споменават, а чичо Бойко.. Надеждата ни е в господин Борисов.

Дайте разумно обяснение и доказателства за това кой е хакнал НАП,а не това:-Те комунистите,те руснаците,Путин и т.н.Глупаво е ей тъй да се оправдавате!

С моя бивш съдружник устанивихме днес, че фирма която не работи и наша е заличена. Възможно ли е и това, защото това си е ПОДСЪДНО И СИ Е ЗА ДЕЛО СРЕЩУ НАП БЪЛГАРИЯ И ГРОБ ВЪОБЩЕ-КАКВО ЩЕ ПРАВАТ с нашите данни ще ни изнудват в интернет ще говорят глупости против нас в новинарските сайтове какви сме престъпници родителите ни какви крадци на народна пара ще ни заплашват какви файлове разпространяваме. ИЗМИСЛЕНО НО ОСТАРЯЛО ОТ ПРАКТИКА ОТ 2010 НЕ ИСКАМ ДА СПОМЕНАВАМ ИМЕТО НА ЕДНА МЕДИЯ КОЯТО НИ ПОЛЗВАШЕ С ХАКЕРИ ДАННИТЕ И НИ ЧЕРНЕШЕ И ОЩЕ НЕ Е НАКАЗАНА И СЪДЕНА ОТ ПОТЪРПЕВШИТЕ-А ЗАЩИТАВАЙТЕ НИ ЛИЧНИТЕ ДАННИ С ПОТВЪРЖДЕНИЕ-ТО ЗАТРОВА ЛИ СЕ ЧУДЯ ЩО ПОТРЕБЛЕНИЕТО МИ НА ТЕЛЕФОННАТА МИ СМЕТКА ВИНАГИ Е С 20 ЛВ ОТГОРЕ ОСВЕН АКО НЕ МИ ТОВАРЯТ ТЕЛЕФОННАТА СМЕТКА-ТИЯ ХАКЕРЧЕТА ПРОГРАМИСТЧЕТА ДА ВНИМАВАТ МНОГО ЩОТО АКО СЕ РАЗБЕСНЕЕМ И РАЗБЕРЕМ ЧЕ СЪМ ПОТЪРПЕВШ СЪД И ПРОКУРАТУРА ДА ИМ СЕ ОТНЕМАТ ПРАВАТА НА ПРОГРАМИСТИ И ДИРЕКТНО В ЗАТВОРА-ЩЕ ГИ СЪДЯ НАЙ-МАЛКО ЗА ЕДИН МИЛОН ЛВ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ТЪЙ КАТО СЕ ФУКАТ ЧЕ СА МИЛИОНЕРИ КАРАТ БЕЕМВЕТА ПОСЛЕДЕН МОДЕЛ И ЖИВЕЯТ В МЕЗОНЕТИ И СА ЩАСТЛИВО ЖЕНЕНИ ГЕЙОВЕ С ЖЕНИ И ДВЕ ДЕЦА-да помислят за децата СИ АКО ГИ ПРАТИМ ДИРЕКТНО ЗА 20/30 ГОДИНИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ ДАЛИ ЩЕ ИМ ВИДИЯТ АБИТЮРЕНСКИЯ БАЛ И ПЪРВИТЕ ИМ СВАДБИ ВЪОБЩЕ - ТЪПАНАРИ?

Хаха - ще ме хванеш за шперца ! И един съвет - смени я тая парола 123456 дето я ползваш навсякъде.

Чакай, чакай, успокой топката ! Малко програмисти са забогатели от работа. Не всеки открива Фейсбук или Уотсап. Милионери стават само собствениците на фирмата, а софтуер без грешки няма, не може да има и никога няма да има. Самите основи са гнили. Всяка година се наливат милиарди за компютърна сигурност, но само се пачват едни бъгове и се появяват нови. Това е нещо безкрайно. Сигурността на един софтуер е обратно пропорционална на функционалността и удобството му за използване. Освен това повечето програмисти не познават в детайли компютърната архитектура и сложните механизми, които се използват за да се осигури изолация на процесите,а и семантиката на някои езици за програмиране е предпоставка за възникването на бъгове. Все пак това нещо е било измислено от хиляди хора в продължение на десетилетия и не може всеки да знае всичко, а и времето за реализиране на проектите и бюджетите им не позволяват всичко да се гледа под микроскоп. Вие си мислете, че всичко което върви на компютър е нещо супер сигурно, а всъщност това е браншът с най-много грешки в производството. Затова и ако някога решат да ви подложат на операция с робот управляван от софутер, не се съгласявайте !

Аз искам да питам тези двамата хубавци нещо, и да ми дадат адекватен отговор: Какви санкции (финансови и наказателни) ще последва за цялата безполезна пасмина, която е виновна за това нещо???? Мой познат, управител на фирма, беше направо разкостен за това, че негов служител е злоупотребил с лични данни на няколко човека. Беше направо пред самоубийство, без да е пряко виновен. Глоби, съдилища.... А тук става въпрос за личните данни и друга "чувствителна" информация за около 5 млн. български граждани. И най-вероятно ще се размине ей така, без никакви последствия. както стана и със срива на ТР.

"...информацията им продължава да бъде защитена..." от хакера!!!

Тия двамата освен, че са глупави са и нагли

Мутрата получи “писмо” от недъгавото шимпанзе заради Ф16

Цела евродепутатка Мария Неделчева сме пратили у Брюксел, да се занимава с цифровизация, информация. Тя ще оправи работите и тук, и там.

PtxoaoAxm opraHu na flaprmnra ca: lrlgnrnxuren+a Kouucur B crcrae: EOLIKO METoflt4EB EoP14coB, ErH 5906136703 f'lpescesaren, I-IBETAH TEHqEB IIBETAHOB, ETH 6504086249 - 3anrecrHhK-npeAceAaren, tZopEnurcn ACEHOBA oAHAbt(OBA, ETH 6204127250 - 3anaecrHrK-npeAceAaren, EUMI TbP HI4KOfiOB HNKOJIOB, ETH 6705180642 3aruecrxmx-npeAceAarerr, LIE{KA LIAqEBA AAHTOBCKA ETH 5805244072, KpACt4MNp IilOEOMt4pOB BEnqEB, ErH 5101066849, MEH8A Kl4pt4flOBA CTOflHOBA, ErH 5602286492, TOMUCflAB NEI4I(OB AOHL{EB, ETH 7308062189, )KI4BKO BECEflI4HOB TOAOPOB, ErH UA9217607, NflAMEH AYNL{EB HYHEB, ErH 561124il80, PYMfiHA rEHL{EBA SbLJBAPOBA, ErH 59031 3631 1 . KoHrponxa Korrmcr,rc B cbcraB: EMfin taopAnHoB PA.[EB, ErH zfis2o104s - llpescesaren. lECtzlCflABA XEKOBA TAHEBA, EfH 1200095810, AI|EKCAHAIP PYMEHOB IIEHKOB, ETH 8311076528, qBETA BbflqEBA KAPA'IHI{EBA, ErH 6802252378, I,J/'Mt4Tbp EOPNCOB rflABL{EB, ErH 6308156584, flAHLlEflA BrlMt/ M 14 Po BA CAB E Kn il E BA, ErH 7 41 129015 1, H t4 KO.nAl4 TOAOPOB MEJ] EMOB, ErH 6306106183 3auecrxrx-npeAceAarerrn Ha nn ,,[EPB": L{BETAH FEHL{EB UBETAHOB, EfH 6s04086249, ilLAMUTbP Ht4KonoB Ht4KoJloB, ErH 6705180642 u taopAnHrn ACEHOBA oAHAbKOBA, ErH 62U127250. l'laprrnra ce npeAcraBnnBa or l-1pe4ce4arenfl EOt4t(O METOAI4EB SOPNCOB, ETH 5906136763.

Руснаците не знаят чужди езици бе дебили От къде на къде ще каже че е руснак, а ще пише на английски Кой дебил би разкрил от къде е ако не лъже понеже знае че пише на тъпи делбили които веднага ще разпространят глупостите му Мутрите са ни продали данните, а сега искат да обвинят руснаците за това, че така им е най-удобво

От 10 години тотален разпад на държавата. Свидетели сме на изчезването й.

От 10 години тотален разпад на държавата. Свидетели сме на изчезването й.

От 10 години тотален разпад на държавата. Свидетели сме на изчезването й.

От 10 години тотален разпад на държавата. Свидетели сме на изчезването й.

От 10 години тотален разпад на държавата. Свидетели сме на изчезването й.

ни е продал данните, защото той сам решава всичко в тая държава без да пита никого а сега ни разиграва мутренски театър за съвсем тъпи дебили, като българите останали в Бълтария

Сигурно са от НЕДОСЕГАЕМИТЕ! Забелязвате ли гладния Прокурор Цацаров да се изказва или самосезира! Просто чака нова длъжност, по право обещана от управляващите!

България е член на ЕС и НАТО и само те могат да ни доят и стрижат... и хакват... през Русия за алиби, справка президентските избори в САЩ. Айлита в момента го възпитават, че се взеха много на сериозно.

Егати неща*стниците, опитват се да заметат всичко под килима, точно както е казал и хакера:) Журналята да почват да ровят и да вадят кирливи ризи, няма време!!!

Няма вече разследваща журналистика! Уволниха всичките, а тези които останаха са на хранилка...къде????

Всеки служител в НАП може да свърши това

Аз съм руснак женен за българка - ха ха ха - такъв случай няма

Мога да ви кажа със сигурност, че на този вдясно му е хакнат мозъка още като се е родил! Както и на тиквата и на всички останали идиоти във властта!

Всички файлове от архива са с подменена дата - 10 ноември 1989. Кой от вас знае какво е станало на тая дата ? Това си е българска работа !

След някой друг ден ще намалеят до няколко хиляди, а след това ще обявят тържествено че никакви лични данни не са изтекли и са се преборили с руските хибридни атаки. Както за една нощ изборната активност се вдигна от 29 на 33%.

- "Аз съм руски гражданин"... - В Англия е използван Новичок, който обаче не се произвежда само в Русия... - Полет MH-17 е свален почти до границата на Русия... - Преди Майдана в Украйна, американците обясняват на кандидат-превратаджиите, че жертвите в размириците трябва да са поне 100, за да може Западът да оттегли "подкрепата" си за Янукович и да иска неговото сваляне. При по малко няма да има ефект. Количеството е постигнато, а снайперистите, които стрелят от завзети от превратаджиите сгради са обявени за руски Спецназ... Всичко това го изброих, за да сте наясно, че заради обвиняване на Русия в нещо си, някои няма да се спрат пред нищо. Включително и да хакнат данните на българите и това да го обявят за руска работа. Много русофили у нас, нещо трябва да се направи и народът да понамрази руснаците. Че вече и поръчваме Ф-16, които срещу Русия ще се използват. За целта преди това русофилството у нас трябва да се пипне малко и да се промени.

Там е работата, че прекаленото старание води до обратни резултати, аз лично не можех да търпя руснаците, но с това че за всичко все те са виновни, ми писна. Преоцених много събития и разбрах, че истински сериозен съюзник сме имали само в лицето на Русия, дори си позволихме преименуването на турците за да запазим страната си, защото Русия стои зад нас и дори ще воюва за нас, както го е правила, въпреки че не одобри действията ни. А сегашните ни съюзници не са казали една добра дума за нас, не са ни защитили в нищо.

Цял ден чета коментарите под многобройните статии по темата и се превивам от смях. Излиза, че ще трябва един средностатистически пукал като мен да ви отвори очите. Първо ще се обърна към многознайковците, които се пенят за блокчейнове и облаци, а след това и към стадото, което умува какво имало във файловете, вместо да се разтърси и да провери самолично. Първо господа пишман-експерти, блокчейнът е неприложим за този вид информация. При блокчейн технологията цялата съхранявана информация е публично достъпна за да не може да бъде фалшифицирана без това да бъде забелязано от мнозинството от участниците. В случая е изтекла информация, която въобще не трябва да бъде публично достъпна. Нали не искате всеки да има достъп до ЕГН-то, номера на паспорта и адреса ви ? Второ, не бъркайте физическият модел на съхранение (централизиран или децентрализиран) с програмната сигурност. Дори и тези данни да бъдат съхранени децентрално на сто сървъра в облака, пак трябва да има някакъв програмен интерфейс за достъп и действия с тези данни. Ако този интерфейс е направен или конфигуриран несигурно, то данните ще изтекат от стоте сървъра едновременно. Не само това, но дори и облакът е много по-несигурен за такъв вид данни, защото дори и хора които нямат достъп до програмния интерфейс но използват виртуален сървър на същият физически сървър като вашия, могат да хакнат виртуализацията и да прочетат данните на всички останали потребители. Вие за Meltdown и Spectre чували ли сте ? Ако не сте, потърсете в Гугъл. Трето, облачните доставчици са абсолютно непрозрачни и не се знае по какви стандарти ще пазят данните ви. В рекламите си говорят едно, но най-често всичко се аутсорсва в Индия, където бай Мангал бичи за 5 стотинки срещу съответното качество. Затова и на Боинг им паднаха самолетите, ако не сте разбрали. Недопустимо е такива чувствителни данни да се аутсорстват на някакви облачни бизнеси. И сега господа блеещи в стадото, не чакайте нито родните журналя, нито Ройтерс да ви обяснят какво точно е станало, нито вярвайте на Горанов ! Данните ви никак не са защитени, защото файловете са още онлайн и могат да бъдат свалени от всеки. Дори и пукал като мен успя да ги открие след като прочете всичките статии, но се изисква малко съобразителност и владеене на английски език. Значи смятайте, колко още хора са ги открили ! Търсите по ключови думи и стигате до една страничка в reddit, където хората вече са питали откъде да свалят данните и там има един линк към vbox, където българска новинарска емисия показва имейла разпратен до медиите и то така, че като пуснете видеото на цял екран се чета и линка, и паролата за архива. Хайде юруш народе, тегли и търси дали не си набутан ! И последно, това с руснака е пълна партенка. Всички файлове от архива са с подменена дата - 10 ноември 1989. Кой от вас знае какво е станало на тая дата ? Това си е българска работа ! И освен това няма руснак, който да говори на английски с българи. Аз самият съм женен за рускиня и не живеем в БГ, но когато сме там тя си праска на руски навсякъде и се оправя. В бързината да пуснат тоя кьорфишек, явно не са намерили човек който да напише един текст на руски без грешки и са решили, че все пак ще се хванете - явно за колко умни ви смятат, и май донякъде са прави. Ако не трябваше да ходя на работа щях да импортирам всичките файлове в една база данни и да напиша една примитивна търсачка, която да е достъпна от tor hidden service, така че всеки да може да търси в нея без да сваля цялата информация. Така ще се получи и статистика колко точно ЕГН-та, номера на лични карти и адреси има там. Моите данни слава Богу не са там, но лошото е че само малка част от данните е публикувана от въпросният хакер или източник, а той явно разполага с много повече. Т.е информацията на цялата държава е изтекла и то не за първи път.

Spectre и Meltdown изискват физически достъп до сървъра умнико.

Изискват физически достъп другия път ! Ако беше така нямаше да има никакъв проблем. Изискват само един shell или какъвто е да начин за изпълнение на програмен код. Дори и Javascript в браузъра ти може да ти пробие vmware или virtual box. Хайде обратно в дупката !

Става въпрос за атака по страничен канал дължаща се на факта, че процесорът изпълнява инструкциите out-of-order и че по времето за достъп до даден адрес, може да се разбере дали е зареден в level 1 кеша на процесора или в RAM. За кое от това си мислиш, че ти трябва физически достъп ? Докато процесорът разбере, че въобще не е трябвало да изпълнява един if statement, той вече го е направил и е иницилаизирал страничния канал. Макар че не можеш да прочетеш забранената стойност директно, то можеш да измериш времето за достъп до друг адрес, който ти е позволен и по този начин бит по бит може да прочетеш цялата останала памет, за която нямаш права.

Извинявам се, че ви свиха личните данни.Не се притеснявайте, няма да ги трием , защитени са...

#НАПравиха ни смешни

Кой още не е разбрал, че Русия е враг номер едно на България?

Колко трябва да си малоумен, че да повярваш че Русия стои зад поредния резил на крадците и некдърници герб.

учениците в училищата си шушукат за "Сатаната" и "калибъра", а да не говорим за "великите" кюнци, или т.н. лепило Це-400

Завивай шоколад

Токущо разбрах , че Ти си ТЪПАК No1 на България !!!!

По-твоята логика и САЩ са враг н1 на бг.Те започнаха апартаментгейт чрез радио Свободна Европа, което е собственост и под управлението на държавния департамент... И добре , че го почнаха, та да се оттървем от гнусната нагла комсомослка милиционеркса крадлива физиономия на цвъки, която всеки ден беше в по 3 телевизии.

На средностатистическият българин не му пука чак толкова много. Кражби и злоупотреби и сега има.Има и пострадали. Какво е станало?Защо се вдига толкова шум? Защо управляващите са толкова развълнувани? 1.Разкрита е некадърността им да се справят със защита на личните данни на хората. Искат да компроментират електронното гласуване и може сами да са извършили кражбата, като запалването на Райхстага и Партийният дом. 2.Изтекли са данните на т.н. управляващ елит/злонамерените бандити на власт/ и могат да станат публични. 3. Отклоняват вниманието от повишаване на цените, избиването на домашните животни, диоктатурата и войната, която водят срещу българите. Добре ще бъде данните за управляващата банда да се публикуват.

срещу българите започна пчелата Мая и чл.417, прокаран от нея по времето на ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ! пп. дай да видим ЕГН-то на студеният резерв, от къде има пари, като не работи, да купи цял ТЕЦ , и цял град да му Е "ДЛЪЖНИК" на тоя Агент на ДС!

Къде да намеря тези файлове да си сверя пенсията , че всеки път ми вземат различни удръжки , а пък една баба ( колежка ) ми каза че са и я вдигнали ???!!!

В търговския регистър всеки може да види ЕГН на съдружниците и годишните финансови отчети на всички фирми, регистрирани в България. Преди няколко години имаше проблем - беше се оказало, че доста партии са вписвали не подозиращи хора в списъците с подписи за регистрация на избори. Имаше и къде да провериш по ЕГН дали някой не те е вписал без твое знание и съгласие. Е, оказа се че аз без да знам, съм се бил подписал за регистрацията на една от комунистическите партии в България. Така че хакерът изпълнява политическа поръчка на БСП и пРезидента с любезното съдействие на КГБ, или както там сега се казва. Целта е да се опитат да разклатят България, но няма да мине.

Е, нищо де... Извини се момчето /Вл. Г./ :))))))

Aко не са НАП няма кой да налива пари в бюджета на държавата и никой от гражданите не печели от създалата се ситуация. Ако не оставим НАП да си върши работата е все едно да отхвърлим валутния борд = вече познатата мизерия от 90-те години. Надявам се правителството най-накрая да инвестира целево в повишаване на ИТ сигурността, но както го правят големите оператори на лични данни в частния сектор в ЕС - да привлече някои от водещи експерти по ИТ сигурност в света, а не местни специалисти с опит само на вътрешния пазар (предпочитам там да ми отиват данъците, не за изтребители или други въоръжения независимо чии).

Аз съм на МРЗ , ще ми цунете .....я !!! Папката Краси можете да си вкарате в ......е , ако искате я навийте на руло , ако искате я набутайте на ширина !!!!! И с - и без ЕГН аз пак съм си фаянсаджия , а ръцете не можете да ми вземете , нито пък някога ще разберете колко пари изкарвам !!!!!!

... нямаш доблестта да НЕ триеш ИСТИНАТА, нали! Знам, че си ВЪТРЕШНО СЛАБ, за да ги оставиш и да НЕ триеш!

Аве, къде е Гаргамел (за един приятел питам) ... да похвали електронното правителство

Това , което е най-важно , е че в единят от фаиловете в папака Краси , пише , че Българите вече минават 100 % дебилност , и затова Горанов им обяснява как няма страшно , защото данните им са ЗАЩИТЕНИ - Сигурни сме в това !!!!!

PtxoaoAxm opraHu na flaprmnra ca: lrlgnrnxuren+a Kouucur B crcrae: EOLIKO METoflt4EB EoP14coB, ErH 5906136703 f'lpescesaren, I-IBETAH TEHqEB IIBETAHOB, ETH 6504086249 - 3anrecrHhK-npeAceAaren, tZopEnurcn ACEHOBA oAHAbt(OBA, ETH 6204127250 - 3anaecrHrK-npeAceAaren, EUMI TbP HI4KOfiOB HNKOJIOB, ETH 6705180642 3aruecrxmx-npeAceAarerr, LIE{KA LIAqEBA AAHTOBCKA ETH 5805244072, KpACt4MNp IilOEOMt4pOB BEnqEB, ErH 5101066849, MEH8A Kl4pt4flOBA CTOflHOBA, ErH 5602286492, TOMUCflAB NEI4I(OB AOHL{EB, ETH 7308062189, )KI4BKO BECEflI4HOB TOAOPOB, ErH UA9217607, NflAMEH AYNL{EB HYHEB, ErH 561124il80, PYMfiHA rEHL{EBA SbLJBAPOBA, ErH 59031 3631 1 . KoHrponxa Korrmcr,rc B cbcraB: EMfin taopAnHoB PA.[EB, ErH zfis2o104s - llpescesaren. lECtzlCflABA XEKOBA TAHEBA, EfH 1200095810, AI|EKCAHAIP PYMEHOB IIEHKOB, ETH 8311076528, qBETA BbflqEBA KAPA'IHI{EBA, ErH 6802252378, I,J/'Mt4Tbp EOPNCOB rflABL{EB, ErH 6308156584, flAHLlEflA BrlMt/ M 14 Po BA CAB E Kn il E BA, ErH 7 41 129015 1, H t4 KO.nAl4 TOAOPOB MEJ] EMOB, ErH 6306106183 3auecrxrx-npeAceAarerrn Ha nn ,,[EPB": L{BETAH FEHL{EB UBETAHOB, EfH 6s04086249, ilLAMUTbP Ht4KonoB Ht4KoJloB, ErH 6705180642 u taopAnHrn ACEHOBA oAHAbKOBA, ErH 62U127250. l'laprrnra ce npeAcraBnnBa or l-1pe4ce4arenfl EOt4t(O METOAI4EB SOPNCOB, ETH 5906136763.

Как да виидм тези файлове?

Не ти трябва бе , питай ме аз ще ти кажа - Моята МРЗ е 630лв. !!!!

С freenapreader ,теглиш го в същото с to4kagerb ХО ХО ХО

или 5 милиона?

В избирателните списъци има всички ЕГН

много места ги има

Най-тъпият вътрешени министър след Цв.Цветанов Маринов обвинява Русия за хакерската атака срещу НАП, защото сме били купили американски изтребители. По-некомпетентно и тъпо изказване не съм чувал- този малоумник незабавно трябва да си подаде отставката и да ходи да копа нивата на село. То не може в една аматьорска държава като ГЕ-РБългария САМО ЕДНО НЕЩО ДА Е В РЕД- ВСИЧКО Е ПЪЛНА БУТАФОРИЯ И ПРОВАЛ. Не само НАП-всичко ще хакнат, тъй като тези, които решават нещата В ГЕ-РБ ,СА НАПЪЛНО НЕКОМПЕТЕНТНИ И НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ С ЕЛЕМЕНТАРНИ ПРОБЛЕМИ.

Аз пазих мето илиянски от ОПГ Вис2. След като министър претседателят може да е комунист, доносник, милиционер, каратист, пожарникар, охрана на тодор живков и симеончо, щом мвр шеф е бил физкултурник син на сержант от ДС, то значи може и буца с паве вместо мозък , като мен, охранявал наркодилъри, да бъде мяр шеф.

Не ми пука за НАП