Хакери пробиха ”Сън” със съобщение за ”смъртта” на Рупърт Мърдок

Хакери проникнаха в уебсайта на най-продавания британски таблоид "Сън" и качиха на първа страница съобщение, че е намерен трупът на Рупърт Мърдок, предадоха Франс прес и Ройтерс, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Хакери пробиха ”Сън” със съобщение за ”смъртта” на Рупърт Мърдок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Весе, що трябва да черпи тоя Илия. Я кажи, ако има далавера да дойда и аз.

Утре е Илинден.

Чудя се ... ако си на 20 г. и искаш да имаш всичко, безскрупулен си - ок, ставаш мутра и правиш всички гадости и забогатяваш и по някое време те светкат ... Обаче като си на 80 г. и имаш милиарди - от какъв зор се занимаваш да изкарваш пари от мръсните гащи на знаменитости? Няма ли куроти, яхти, минерални бани - да се плацикат старите кокали оу йеа? Болест е това - лудоста ги мъчи!

ЛАКОМИЯ

И да почерпиш утре,Илия!

Информирай се малко... хората говорят за събитието от вчера, при което беше намерен трупът на журналистът, издал "тайните" на Мърдок.

Брей, кой направи тая поръчка, бе! Нали Галевите са в пандиза?

Малкият Маргин, който се укрива ;)

Просто хората са нетърпеливи да обявят новината. Малко преди да се е случила.

Явно не може да се прави интересна журналистика без ,, слушалки ,, . Ще си четем вече народни приказки на - народите . Интересно как ще се снабдяват с материали журналистите ?

Вие от Дир.бг сте не по различни от въпросния скандален вестник...вижте си само заглавието - не ви ли е срам да пишете подобни глупости!

НЯМА МОРАЛ ВЕчЕ ПРИЯТЕЛИ,НЯМА,ОСОБЕНО В ПОЛИТИКАТА,В МЕДИИТЕ.НЕ КУПУВАЙТЕ ВЕСТНИЦИ!чЕТЕТЕ ХУБАВИ РОМАНИ И СИ ГЛЕДАЙТЕ ЗАБАВНИ ТЕЛЕВИЗИОННИ ПРОГРАМИ!!!

а може и без "забавните" телевизионни програми:-)

Мърдок трябва да понесе наказанието си за това което е вършил чрез своята корпорация. Разобличителя

Властта и парите са убийствена страст - нищо не може да се сравнява с нея. Обикновено тя остава след себе си трупове.

Ами ако е вярно?

Хайде сега тези дето сатанизирхте Путин когато беше убита Политковская да ви видим как ще реагирате на смъртта на този журналист..

Приятел, седерусофообите са просто неспасяеми...

Че колко им е и това убийство да го припишат на Путин? Ще открият някаква връзка "детективите" от БиБиСи - и айде готово! Те така виртуозно изработиха навремето Батето - нали трябваше да печелят домакинство на олимпийски игри!.. Целта оправдава средствата - отдавна е казано... Бива сиги по поръчковите компромати- дума да не става.

Убийство въс Великобритания, за да се затвори устата на проговорил журналист е страшно явление в разрез с всякакви демократични норми. Не виждам разлика с убийството на Политковская например, но дали сега защитаващи свобода на словото и човешките права организации ще се размърдат. Журналистическата общност видимо спи

Загланието е много подвеждащо. Намереният труп на Мъвдок, днес ще дава показания. Както се казваше в един виц : "Да влезе убития"