Хакнаха министерски сайт, искат свобода за всички мюсюлмани

Организация на име Algeria Hackers хакна сайта на Министерството на културата и призова за свобода за Палестина и всички мюсюлмани. Надписът вече е изтрит.

Обратно в новината

Коментари - Хакнаха министерски сайт, искат свобода за всички мюсюлмани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредните изфабрикувани простотии преди избори. У нас е по-добре да се водиш ром (ци*анин ) или турчин, отколкото българин. Толкова е добре, че никой няма да ги подведе под отговорност за хакването на сайта.

Свобода за всички мюсюлмани??? Свобода от какво?

Според мене от бремето на живота....

Свобода ли? Палестинци ли? Няма по-нагла сган от мюсюлманите! Никакви права за такива. Екстрадация и да си дивеят при камилите.

а такива като теб какво да правят? в кож век и кожи години гивееш?..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе, колко пари получават тия фирмички и служители на министерствата, които поддържат сайтовете на министерствата, а ми кажете сега? Хакерите не са виновни - те правят това! Обаче "нашите" фирми и онези които са ги назначили и плащат от нашите данъци... ?

а защо не попиташ ДАНС какво прави?

Питам другарите от БСП които се целуваха с ДПС какво е тяхното отношение или пак бокото виновен.

АМИ ДОКОЛКОТО СИ СПОМНЯМ В ПОСЛЕДНИЯ ПАРЛАМЕНТ РЕДИЦА ДЕПУТАТИ ОТ БСП ПОДКРЕПИХА ДЕКЛАРАЦИЯТА, С КОЯТО НЕ СЕ ОСЪЖДА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС, НО ЕДИНСТВЕНО ГЕРБ ПОДКРЕПИХА ДПС ДЕКЛАРАЦИЯТА ДА НЕ МИНЕ.

Освен БСП и ДПС, попитай и ГЕРБ какво правиха на конгресите на Ердоган, Питай и Касим Дал какво прави насаме с Ердоган и Бандар Бин Султан. Питай и Николай Младенов от ГЕРБ какво прави с представителите на Ал-Нусра в Правец през 2012 година.

.Едно време някой е збъркал кой го гори в лагерите .Трябвало други да погне

Днеска сайтче, утре нечия главичка ще резнат...Не са решили , не са създали нов халифат.

АМИ НИЕ КЪДЕ СМЕ, ЗА ДА ГО ПОЗВОЛИМ.

Значи да си поговорим за българския гений в информационните технологии и нивото на системните администратори на държавна хранилка.

Въобще, тъпите чалми са бедствие в който и да било район по света. Редовния бой докато мърдат има оздравителен и профилактичен ефект.

Ако със същите темпове се приемат емигранти от близкия изток и при тази съдебна система след 5 години ДПС ще е първа политическа сила...........

това е идеята

Е тва ли ви е водвщата новина вее аман от промиване на мозъци

Какво общо има България и Министерството на културата с призива "свобода за Палестина и мюсюлманите" ??? Ако трябва този надпис да се появява някъде- това по-скоро е сайта на някое министерство в Америка, а може и направо на сайта на ЦРУ,защото май американците са пряко набъркани в проблема "Палестина-Израел"! Не ми е ясно също каква свобода искат талибаните и от кого? Ние християните не сме отишли в мюсюлманските им държави да налагаме с "огън и меч" религията си и начина си на живот.Все по-очевидно става,че по-скоро мюсюлманите искат да ни изселят от родните ни места из Европа, да има дадем домовете си,децата си, да си сменим вярата и да им благодарим,че са ни оставили живи!!!

Каква промивка ,каква пропаганда.Нищо от написаното не е вярно.Това ,че надъхано лаете и мислите,че сте българка,ми не сте.Точно "християните" са в земите на Палестина,Ирак,Либия и Афганистан.И с огън и безпилотни самолети ги "демократизират".И какво общо има България.Ами България е членка на НАТО и пръв пудел на ЕС и САЩ.Тези бази дето са наша територия нали не мислите,че са ги сложили,защото Американците са идиоти.Те не са идиоти.Просто защото с Израел ,командват света.Значи са доста умни и силни.Така че,България беше и първа пушка срещу Украйна ,прие се документа 20/20.Ми малко мисъл по-малко заучена невярна пропаганда.И израза,ние не сме виновни-не върви.Защото американския народ ,се състои от добри хора.Но правителството праща самолети.И тогава всички казват Американците.Нали не казват Правителството ,а Америка нападна Ирак,Америка отказа на Украйна,Америка.Така че ,ползвайте си мозъка,не само за физиологични нужди.Действията на нашия Президент,Правителство,за света са България.

Като не си съгласен с водената политика откажи се от поданството и ходи да джихадистваш. Такива като тебе с лопата да ги ринеш.

Нещо не ти разбрах логиката,ама карай да върви! За неразбралия "оф" да поясня: Не говоря за войските на НАТО, а за това как по "мирен път" върви ислямизацията на Европа,мойто момче! Мюсюлманите насаждат своето виждане за света,своите порядки и навици навсякъде където отидат! Те не се интегрират, а се стремят да накарат другите да станат като тях!!! До тука нещо не виждам наплив на мирно християнско население към мюсюлмански държави,което да налага Библията,да им смъква фереджетата и бурките, и да се плоди като мишки с единствената цел- асимилация на коренното население!

в мюсулмански Алжир не е от вчера. И сега червените се крият зад завесата на религията. Но са решили да изключват своя интернет при "заплаха от вън".

Русофобията е болест. Лекувай се,докато е време.

е сега си обяснявам защо постоянно викат ,че алах бил велик

И мен кво ме интересуват проблемите на чалмите ??? Аз не ги искам тук. Не ми дреме кой не им спазва правата. от 10 години съм бойкотирал дюнерите. Призовавам всички да го направят ! Всеки дюнер е долар в касата на терористите !

На тия все някой друг им пречи, все някой друг им е виновен за мизерията, но самите те нищо не са създали. Единственото което правят е да убиват и взривяват в името на нещо, дето те си въобразяват, че магически ще подобри живота им.

Абе ние нямаме ли хакери? Моля ви, не стойте като хакнати, ами прецакайте някой мюсли-сайт да си знаят.

ДПС-хакна сайта на ГЕРБ!! Там се появява отворена кутия от обувки,пълна с пачки(кутията е от същия номер обувки като на Ердоган-това е съвпадение...) Надписът под кутията гласи:-"Свобода на всички наши хидроинженери,да разпределят порциите...."

голяма свобода и права им дадоха на тия р я з аа н и т е тепърва ще теглим

И кво като са хакнали сайта? Това какво променя?

чакайте НАТО и САЩ да помогнат. България е ппдложена на кибер агресия от джихадисти, но визия 2020 определи Русия като заплаха. Продацници.

защитата на този сайт е нула щото не е необходима по голяма, същинската защита се разбира от една ръка разстояние а не от няколко хиляди километтра оптика./Bu site korunması sıfır nedeni parmak yerine bir kaç bin kilomettra optik tarafından anlaşılacağı gerçek büyük koruma gerekli değildir olduğu

ДИР-а, 90% от коментарите нямат общо със статията, но не ги криете, както моя. ЗАЩО?!

защото си обикновел лъжец и клеветник. от глупавите.

Херкулес

Виждам, че ти си от 'най-умните' и 'грамотните' в сайта. Както написах, а сега и ще го повторя, че явно ти е нужно на теб, за да разбереш, а и подозирам, че ти си същия, който писа по-долу -> Ако не е така, както съм го написал, моля покажи ми, че съм сбъркал и ще се извиня!

Днес се трият комемтари свързани с мюсюмани

akud akudov

всичко християнско особено ако е и православно е престъпно, опасно и трябва да се унищожава според няколко "големи сили"

С ТОЯ МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА НЕЗНАМ КАК НЕ СА ХАКНАЛИ И НЕЩО ПО ГОЛЯМО!

Идат избори такива залязващи като Атака си търсят място под слънцето..ха..ха

По писанията почти във всички теми се забелязва активизиране на платени или опростачени до олигофренизъм типове,които усилено,еднообразно и малоумно изливат злоба към АТАКА.Безсмислено е да се оспорват безумните им "бисери и доводи",но е дразнещо упорството и подценяването на истински родолюбивите БЪЛГАРИ.Българите с действително патриотично чувство,тревога и гняв за България от усиленото и УНИЗИТЕЛНО течащо НОВО ПОТУРЧВАНЕ вече няма как да се заблудят, че избора е или АТАКА или ТУРСКО! Всички останали партии и медийнно рекламирани патриотари реално са фалшиви,компромисно услужливи,удобни на новите ни "приятели" от САЩ и Турция!

Това сериозно ли ? Атака или Турско ? :))

Бре човече,що не спреш да тикаш фитили във форума?Не дойде ли време за молитва?Надупи се,удари чело в килимчето и се моли на бога си и остави различните от теб с проблемите им!Що се врете навсякъде, все някой ви е виновен и все на вас нещо ви пречи по правоверни от най-правоверните! Какво искате да слушаме как ни наричате гяури и да мълчим,да не можеш да си купиш хляб в Кърджали и не само,ако не си го поискаш на турски или да приемаме безропотно и да се радваме като колите пред камерите християни? Прекалено много толерантност има у нас,ако питаш мен,нооо нека бъде мир и спокойствие!Просто не прекалявайте и не забравяйте,че тази държава България Ви е дала подслон,образование и спокойствие да растат в мир децата ви!Ако искате друго,моля не ни вкарвайте във вашия филм! Имаме си достатъчно други проблеми на главите в държавата!

какви алжирци...пулни глупости.. това са или хакери от бг или от турция.ама като знам че в бг ги пускат в политиката всеки които може да чете значи вероятно са фесовете от турция.нали местан посети ердоган за какво....познаите

А нас и европа кой ще освободи сега от тях... Половин българия е вече окопирана и не се дава да се говори на български.

Пише се окУпирана!

България се пише с главна буква!

Като атеист, мисрех, че религиите са , за да обединяват простите, обикновенни хора в името на доброто. Извън това църквата е един от петте стълба на буржоазната власт. Недоумявам, как Коранът от мирна идеология, се превърна пред очите на европейците в зловещ инструмент за налагане волята на неграмотни молли, ходжи и прочее обикновенни хорица, самоназначили се за наместници на Аллаха на земята, над милиони хора. При това не става дума за налагане на силата на изкуството, медицината, техниката и прочее, а тази черна, патологична омраза на оскотели от омраза главорези към всеки, който е извън исляма. С тях, простете, разговори не могат да се водят, те просто не го желаят. Западът би следвало да отреже ислямистите от всички блага , които ползват, за да ги върнем както те желат, в каменнат ера. Петролът ще свърши, а после? Как ще живеят тази брадати тарикати, с какво? Мисля,че цивилизацията е твърде мека и ще си плаща още с кръвта на чедата си. Всъщност краят на тази напаст ще е повторение на фашизма.

Исляма няма нищо общос терористите, Както и кръстоносните походи с Християнството. Просто политика, ползваща религията ...

тва за мюсюлмание е едно на ръка ама верно дават милиони на некадърници за скапани сайтове дето може гимназист да ги направи!!!!!

Да трябва да ги освободим да си ходят по местата им по произход - турците в Турция, циганите в Индия, арабите и негрите - кой от къде е?

Мдам, единственото спасение нот тия "толерантни" мюсулмани е китай и индия, чувал съм, че китайците са мноооого толерантни към тях, по причина, че колят точно като тях и поради това, че са доста повече като народ де от сичкото мюсулмнанин на света! А индииците те са още по телерантни, като се има предвид колко народ се е изколил при разделянето на китай и пакистан де!

Свобода за Европа и всички християни

Свободни ще станат като станат Християни! :-)

Пожелавам на всички толерасти и вас да ви хакнат. Хак да ви е ..... Време е за Коледа....

Така е, прави са, дайте им свобода, да могат да режат глави и у нас!!!

Свобода на Палестина - ок! Но да си седят там и из арабския свят, а не да щъкат из Европата и да се плодят из нея като зайци и да живеят на помощи!

аха, значи все пак не е лошо че са хакнали сайта тия боклуци, съгласен си бил - борци за свобода един вид? ами утре може турци да го хакнат и да поискат свобода за "Румелия" (така казват те на България като бивш османски вилает..), .. и тогава пка ли е "ОК"?

Време е ние Христианите да почнем да колим децата на мисиоманите!

Идиот! И двамата с ненормалния ти фюрер сте за лудницата!

Туркофил, ти ли ще ги колиш?!?! От парижките хотели и кубинските плажове ли? С какво, със златния пръст на Бюллент Сидероглу ли?

Време и ние българските патриоти да изколим продажните догански пудели като вас.

В наше село всички са ловджии. :)

И какво като са ловджии бре.Да не захапят дулата и те.

Ами вие двамцата Исмаилчо и Атакиста сте готови!Що не се почвате да се колите и пукате!?Нормални ли сте? Тъпи извратени муцуни! Само това ни трябва и съвсем ще цъфнем,ама то от хора без мозък и работа какво да очакваш?

Други вътрешни линкове си изглеждат работещи. Като например ако към адреса се добави program.php . Но аз докато го писах, вече спряха сайта да го оправят. Странното е, че обикновенно се хакват сайтове правени на готови работни рамки с отворен код. А тук поне не разпознавам такъв. Вероятно за пореден път е ползвано SuExec или SuPHP, което обичат да обясняват, как било за сигурност, а за мен е точно обратно. Така всеки външен има права за промяна и писане на файлове и може да намаже всичко. А сигурно през някаква форма за качване, са качили скрипт.

Все пак това не е добре правен сайт. Когато се отваряше, можеше да се отвори кода на страницата. Първо такива линкове, като посоченият program.php изобщо не трябва да има. По принцип нещата се правят с редиректващи (пренасочващи) правила, които вече насочват към физически файл, а не той да е в пътя. Като обикновенно всичко се насочва към един файл и от там тръгва "работна рамка", и така се ползват нейните ресурси, а не всичко да е самостоятелно и да го правиш наново или да го викаш. Там вече се прави и разделение на обектите от изгледа и реално се вика действие в контролер, който свързва нещата. Дори има тъй наречените шаблони за дизайн - няма нищо общо с външният вид, а за начина на конструиране. Там са разни обекти тип "фабрики" и други. Иначе съм оправял над 10 хакнати WordPress-а. В това съм се специализирал. ;) За начало тук трябва да проверят кога са променяни в последно време скриптове - може да са набутали например eval-и. Да забранят временно уплоада на файлове. Да разгледат логове, търсейки основно POST заявки. И така да тръгнат.

Някой кликал минусчета, може ли да ме репликира? Че ми е интересно и обичам да споря. ;)

Bell

И как по-точно тази постъпка работи за каузата им? По-скоро насажда омраза между различните религиозни групи. Не са много умни.

напротив, много съзнателно се прави. друг е въпросът, дали подписа е верен и дали това въобще са муслимани. колкото до културата, там си е пословичен батак, и "Информационно обслужване" няма нищо общо с това.

Колко добре проличава, какви некадърници работят в администрацията! То на всички нива са такива калпави"професионалисти", ама тези чалми най - добре го показаха.

Административен капацитет? Милиони платени за лицензи на Майкрософт. Плащаме данъци, а получаваме боклук.

jingiby

За Палестина съм съгласен Иначе това със "свобода за всички мюсюлмани" не го разбирам. По света живеят 1 милиард мюсюлмани и не съм чувал те да са роби. Имат си държави, правителства и т.н. Даже имат вече и т. нар. "Ислямска държава", която обаче е срам за Исляма, според официалното становище на Ислямска Република Иран. Така че "свободата" е доста разтеглива като понятие...

Колкото нашата държава е суверенна, толкова и повечето мюсюлмански са независими. Посланието за тях е било както и за нас последните 60 години - затваряйте си устата, за да не вадим пак салфетките и да чертаем.

Защо само за Палестина? Свобода за кюрдите в Турция!

Браво! И това сякаш много ще издигне мюсюлманите в очите ни, а и ...какво зависи свободата на Палестина от нас? Че да се обърнат към или хакнат Израел, или някой САЩ сайт Този вид кибер тероризъм никак не им налива вода в мелницата...а дали Аллах позволява нетя? че тук има много греховни видения... трябва да си направят един мюсюлмански нет и да си се самозомбират по цял ден, с правата си кауза

Просто това са пуберчета, които не знаят къде се намират. Научили някой експлойт и където им мине номера. Факта, че смесват мюсюлманството с Турця или палестина е достатъчно показателен.

Кибер тероризъм :D. Ще пукна от смях. Изобщо тая дума терорист стана същото като фашист всеки я използва а 90% от хората не и знаят значението.

След разговор " на ушенце" на пресконференция Путин и Обама започнали да се смеят. Журналята попитали: " Защо? '. Путин казал, че обсъждат изстрелването на 30 ядрени ракети по арабските държави, при което ще загинат 380 000 000 мюсюлмани и един зъболекар. Журналята- пак: ' Какъв е този зъболекар? ". А Путин към Обама: " Казах ли ти, че за мюсюлманите никой няма да пита! ".

хахаха верно си и е и аз се замислих защо зъболекар.

Оправи ми деня !

Нормално. Някой "наш" човек е взел поръчката за сайта и го е намаал как дойде, за което е взел една огромна сума пари от нашите данъци. Откъде да е чул човека за защити, тестване, стандарти ...

"защити, тестване, стандарти ..." Кво риечи ?

Абе и аз като ти направя кубинска вратовръзка ще е шеф и кройка, а не престъпление.

NNNN