Кои са хакерите в САЩ и защо трудно се локализират

Това лято изобилстваше с новини за хакерски атаки, свързани с изборите в САЩ. ФБР твърди, че свързани с руското правителство хакери са извършили двата пробива.

Обратно в новината

Коментари - Кои са хакерите в САЩ и защо трудно се локализират | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пътят към заветната мечта Русия да бъде разпарчетосана на десетки малки държавички(че как се преглъща съществуването на такава голяма държава - направо трън в з...ка) и след това изсмукването на ресурсите й( до 100 год. всички останали ресурси ще бъдат изчерпани) налага пропагандата - Русия виновна за всичко. След което същата съдба ще последва и Китай. Само че, като чета и из чужди форуми на тази пропаганда все по-малко хора се вързват вече.

Въртене усукване по килифарски и пак - Путин виноват!

На калпав х.й и космите му пречат. Дали пък не са слезли марсианците да пречат на Блъди Клинтън, оная дето крещи от радост, че пред нея убиват някой вожд, обявявайки убийството за "арабска пролет" и "цветна революция", направени от зловещата държава с една едничка цел - да дарят арабите и други народчета с истинска краварска демокрация. А Европа - с унищожително, организирано цунами, от диви, нецивилизовани орди, благовидно наричани "бежанци".

Медведев към Путин: - Нюланд е забременяла. Путин загрижен: - Пак ли аз съм обвинен?!

Съвсем наскоро осъдиха един румънец, за разбиване на електронната поща на важни американци. ОБАЧЕ, пропагандата за лошите руснаци си продължава. Не могат да приемат, че не само потенциалния противник иска да знае нещата. И самите американци също искат.

Бля, бля, бля... А който помни как Джордж Уокър Буш Младши спечели президентските избори ще се сети че не хакерите а роднините на кандидата, използвайки телевизиите и американския върховен съд, могат да наложат назначаването на правилния президент напук на избирателския вот. Апропо, американската избирателна система по принцип позволява на избирателната колегия да не се съобразява с вота на избирателите си давайки и право да гласува по "съвест";)

Русия използва хакери против САЩ и ЕС.

Русия не се занимава с гейове, зависими вождове, дрогирани и чипирани народи. Апропо, в предстоящото чипиране на европейците, ние сме първите - опитното зайче, под мъдрото дрогирано ръководство на Мусков, който ни заблуждава с "връчването на нас, народа, на средсдтво за контрол върху харченето на средствата за здраве". И изобщо не се "сеща", че парите са наши, на народа, и НИЕ, НАРОДЪТ, ТРЯБВА ДА КАЗЖЕМ, КАКЪВ ДА БЪДЕ КОНТРОЛЪТ, А НЕ НЯКАКВА ШАЙКА ОКОЛО БОРИСВО, КОЙТО ПЪК СИ ТРАЕ, ЗАЩОТО НА НЕГО ТОВА МУ Е НАРЕДЕНО ТО "ПО-ГОРЕ". Иначе, нЕма премиерско кресло, нЕма мъдрри речи и народняшки лафчета, на които се кефим - в много случаи искрено, защото не му липсва остроумие. Но да си връчим живота в ръцете на обезумели от мания за владичество наследници на бивши затворници, златотърсачи, трапери и всяка изгонена от Европа сган, е просто няма да стане.

Та какво да твърди фрб освенб че Русия им е виновна???Та те за 11 септември пак не бяха ''виновни'' нищо че бая интелигентни хора при тях разкриха точно какво им е била играта..""Кой ми сра в гащите'' по американски