Хакери от Украйна блокираха сайтове на немски институции

Сайтовете на германското правителство, Бундестага, канцлера и външно министерство бяха хакнати. Отговорност пое проруска хакерска група от Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Хакери от Украйна блокираха сайтове на немски институции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, колко болни хора има.

Русия твърдо застана в позицията на платена колония на развития западен свят. Корумпираните им,комунистически ръководители, колкото и да мимикрират цивилизованост не можаха да се отърват от шаблоните на КПСС, пък и не искат -тъка е по лесно. Изнасяй подземното богатство на страната, присвоявай по-голямата част, дрънкай ядрено орУжие и свири на тънката патриотична струна на алкохолизирания пролетарий. 78% от износа на колонията Русия са нефт и газ!!! Единственият високо - технологичен продукт, който изнасят е орУжие, а и там спада е значителен. Със спада на цената на петрола страната влиза в стабилна, дълготрайна финансова криза, от която в момента не се вижда изход освен абдикацията на Путин, който на всичкото отгоре вкара страната в пълна международна изолация...

на бабушка меркел и без това не и трябва интернет, още повече в компютър пълен с буби. тя си има телефон, по който да я подслушват... хахахааа

Ислямистите във Франция и ислямистите в Донбас и Русия - няма разлика. Тероризмът е един и същ

Според прогнозите на Саксобанк, все по-голяма ще става опасността за световната икономика от хакерски атаки. Нещо като данък "хакер".

VIPER

Могучая е могъща не от днес и от вчера.Пък ти си си парцал от край време

Окото и все в чуждото и правата на другите. Боклуци.

Абе къде са онези пудели - патриотите, Симеонов и каракачанката те видяха че от славянството няма далавера и станаха соросоиди.

четеш ти - чушки! Само РИА Новости знаеш ти, както и АлфаТВ

Би било чудесно, ако гражданската война в Украйна беше в киберпространството. За съжаление, това не е така и жертвите са съвсем реални. Съболезнования на семействата им. Дано в нашия живот да няма война.

Раздели се с илюзиите си,колега- ние сме в НАТО: пушечно месо за Източния фронт. Ако откажем- роми,турци и "бежанци" ще ревнат,че ги дискриминираме,докато ни колят.

Ще ми се да си запазя илюзията, че точно този път, по абсолютно изключение от досегашната история, България ще е на страната на победителите. Макар, че в една война победители са само банкерите. Затова по-добре да си напомняме непрекъснато: "И НАЙ-ЛОШИЯТ МИР Е ПО-ДОБЪР ОТ НАЙ-ДОБРАТА ВОЙНА"

Тука било много скучно.Руските хакери промили мозъците на нашти русозомбита и нищо ново не пишат.Трябва да си доста изпаднал социално да пишеш за рубли...ха..ха

VIPER

Ами ти си си изпаднал по принцип , така че не говори за другите

а колко ли е изпаднала едноклетъчна мурзилка, а същевременно опитваща се да се гъзарее с американски ник?! Селски Бекъм !

експирясали са им опорните точки и не могат да сглобят две смислени изречения. ама глад. требе нещо да се пише да капят копейките. иначе фюрера ще се разбеснее!

VIPER

по-добре фюрер отколкото Псаки да се разбеснее , нали амебо ?

Много европейски коментар по темата. Точно в "десятката". Това ли са ти европейските ценности и култура?

Явно си доказан тъпанар. Кат не можеш да отговориш почваш с ругатните. Божее за какво Ви дават пари изобщо соросите

Защото нищо не им коства- парите на лихварите са фалшиви!

що бе, аз като гледам и рубли печатат..ама резултата на борсата е катастрофа спрямо цената и :))))

VIPER

Троле , тъпичък си , ама не го показвай , че ще ти се смеят чалмите

Аман ог боклуци бокогъзолизви. Само офърдата остана. Че той кой ли ще работи за украински гривни. Вожда хукна по Унгария някой паметник да боядиса дано върже бюджета

VIPER

Още един боклук кацна, че и тъп , като на слон задниак

наслаждавай му се кат на маймуна която подскача за нахапан банан:) ей ти безплатно зоологическо представление викни му трол дръж дръж путин и почват да ръмжат, ма преди това им размахват обелка от бана за да се надъхат, и така

американците пак са се постарали да покажат колко са опасни руснаците чак на руски са прописали и то на немски сайтове

САМО ДВАМА ПУТИНОИДНИ ГЛУПАКА ОСТАНАХА, ЗЪБЧЕТО И УСОЙНИЦАТА, ДЕТО ИМЕТО МУ НА ХАМЕРИКАНСКИ, ХАХАХА

ти сам май си . скоро и тебе ще съкратят кат разберат че файда няма от тебе никаква

Мале. Тоя само съкращава и уволнява днес. Май нещо са му духнали под опашката, че изостава с плана. С упорство към къдърност. Е не става.

егаси, този тъпизъм го изпляска поне 15 пъти до момента! Тъпо, тъпо..едноклеточно мурзилче! Ама то е нормално, щом човек с име на женски полов орган ти е идола ..

Той е май един и същи, зъбчето на усойницата.... еднакво тъпи неща пише, един и същи стил...

Навремето кви тролове имаше. С кеф да кръстошеш шпага с тях. Сега са останали само шайка некадърници. Ама то, за рубли кой ли да работи!

VIPER

Тъй , тъй , а ти сигурно се имаш за Айнщайн.Я бягай да си пиеш хапчетата

VIPER

Когато лева беше 3000 за долар , дали руснаците не са ли се смяли? А сега някой селяндури , които си мислят че са хванали господ за шлифера се подиграват...а за българските пенсионери със 150 лв пенсия не се сещат , щото сега са млади и каквото изкарат го изпукват и чакат на мама и на тате. Абе ей келеши вземете се ограмотете малко..

СТИГА СИ РЕВАЛ, БЕДЕН НЕЩАСТНИКО, ХВАНИ СЕ НА РАБОТА ЩЕ ПЕЧЕЛИШ И ТИ, ПУТИН НЯМА ДА ТЕ ПОСРЕБРИ.

VIPER

Казах ти боклук , като пишеш с големи букви не си по-умен.Всъщност си кух , като мечешка хралупа.А за твое сведение имам си добри доходи и не чакам на постове , като теб , маймуно нещастна

как само ги насмиташ тия глупости ама ..

За щастие се вързахме към еврото, а не към монголската тугрица, виетнамската донга или руската рубла! Евро и Долар са световните валути, тоалетните хартии са за друго !

Мануел

Кат гледам скоро ще ни отвържат. Неработеща икономика. Пълен крах на управлението.

VIPER

Това ли ти е щастието? Че си вързан към чужда валута а ?Ей затова няма да се оправим

ТОЯ ПА НЕЩАСТНИК, КОЙ ЩЕ ЧЕТЕ РУСКИ ДОЛНОПРОБНИ САЙТОВЕ, ХАХАХА

Атаката идва от Украйна, но това не е изгодно да се афишира. Защото това са европейските ценности. Защото ще трябва да се наложат санкции на Украйна. Защото "няма" двойни стандарти.

това може да констатира само човек, нямащ понятие как работи Интернет.

В Германия достатъчно добре знаят как работи и откъде е атаката. Ако беше от Русия, щяха веднага да разтръбят. И какво значи "проруски" хакери? Имат ли украински паспорти? Най-вероятно имат. Някой да се е оплакал от Украйна по този случай?

Брей - много наясно има с руските заплати! Да не са работили там? Аз да ви кажа не знам ама преди 3-4 години проверявах и се оказа че сисадмин в москва за под $3000 трудно ще намериш...

Системный администратор от 36 000 руб. 7 января 2015, 02:03

Мануел

Там си има стандарт. Прочети си коментарите и ще видиш че и за чеп на зеле не ставаш. Ако съм ти работодател моментално ще не уволня

А БЕ КОЛКОТО И ДА МУ ОБЯСНЯВАШ, ТЪПИЯТ СИ Е ТЪП. РУСОФИЛ.

да ти потърся в Гугъл, щом ти сам не можеш, руски сайтове с инфо за минималната раб. заплата в Русия ? Около 5500 рубли. Курс на рублата от днес 63 за долар. Можеш ли да смяташ, или и това ''не знаеш'' ?

Меркел налагала санкции на Путин, а Путин я хаквал ...

РЕЗУЛТАТЪТ - МИЗЕРИЯ В РУСИЯ И ПРАЗНЕНСТВА В ГЕРМАНИЯ, ХАХАХА

Мануел

Ти си жив вредител за тези които работиш. Прочети си коментарите и ще видиш че и за чеп на зеле не ставаш. Ако съм ти работодател моментално ще не уволня

VIPER

Една идея. Понеже Русия са много по-зле от България , хайде от утре да се отвърже лева от еврото и да видим колко ще струва само няколко часа по-късно

Лева така си му е добре. Защо не вържете рублата към юана?

ЩОТО СА ВЪРЗАЛИ РУБЛАТА ЗА РУБЛАТА, ХАХАХА

VIPER

Лева хич не му е добре , защото ще си останем с такива доходи още 50 години

Егаси тъпизма ''хайде от утре да се отвърже лева от еврото " ?!?! WTF ?? Aбе умньо, нали точно това се опита да направи руското влияние в БГ - да убие валутния борд и да станем както при Жан! Борда няма да падне никога докато не влезем в Еврозоната, за щастие сме В ЕС мурзилке, не сме при Путландия

VIPER

Колко държави в света са във валутен борд професоре а ?

Е нали не са я подслушвали!

Хакери на Путин хакнали баба Меркел ... Много смешно, но така е било винаги

1 лев от 20 рубли в началото на годината стана почти 39 рубли! 1 рубла = 2,5 стотинки! "Велика "държава Путландия !!!!!

VIPER

Докато путландия има нефт , газ , злато , диаманти и цялата менделеева таблица , могат да бъдат спокойни.А ти имаш само насраните си гащи и голямата си уста.

Ти видя ли че ги има тези неща, или така ти казаха?

то това е нелепото и идиотското в тази държава. При толкова нефт,газ и злато - да докараш руснаците дори под нивото 'оръфляк' - доста мачкане ще да е било от Кремъл надолу! Явно голяма част от копейките от изкопаемите отиват за плащане на тролови мурзилки като тебе в чужди държави :)) И сега като се срина рублето - глад а? Как е ?

А БЕ, РУСИФИЛИСТИКО, ЩО НЕ СИ ИЗМИСЛИШ НИК НА РУСКИ, АМИ СЕ ПЕТНИШ С ХАМЕРИКАНСКИ, ХАХАХА

Не само ги има, но и не са подарени на концесии като нашите на 0,5%.

Намери си по добра работа дето няма да приемаш всичко така вътрешно. Не се занимавай с мен а си намери друга занимавка. Аз няма да те закачам. Става ли??

ДРУГАРЯТ ПУТИН ОБЕЩА, ЧЕ ЩЕ СЕ ОТБЛАГОДАРИ В ЗЕЛЕНО НА РУСОФИЛСКИТЕ ТРОЛОВЕ КАТО ДОЙДЕ КОМУНИЗМА, ХАХАХА

VIPER

Тъй , тъй продължаваш да пишеш с главни букви.Нито ще станеш по-умен , нито някой ще те чете повече , нито ще ти вдигнат заплатата , така че не се хаби

За сега се предвижда тролчетата бокогъзолизви да получават хонорарите си само в украински гривни

погледнете 2ма идиота - платени мурзилки, как завършват коментарите си с една и съща опорна точка, дори и с едни и същи думи :))) Зъбчето -> "Що те вземетае да се гръмнете" VIPER -> "Гръмнете се!' егаааси простите мурзилки! А колко думи ви е речника? 20 ? Путландия оголя доста с новия курс на рублата и няма койпейки за вас, а ? :)))

копейки

VIPER

Все Русия ви е в устата , а тролове мизерни? Нали беше изостанала, беше по-зле от България ? Гръмнете се!

МИЗЕРИЯ Е В РУСИЯ, ПО-ЗЛЕ СА И ОТ БЪЛГАРИЯ, ПИТАЙ РУСНАЦИТЕ.

VIPER

Когато някоя държава в Европа стане по-зле от България , ела ми се обади.

РУСОФИЛСКИ ТРОЛОВЕ, ИСКАЙТЕ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТАТА, ЧЕ ЗА ТИЯ МИЗЕРНИ ОБЕЗЦЕНЕНИ КОПЕЙКИ НИЩО СВЯСТНО НЕ ВИ ИДЕ НА УМ. СТАВА СКУЧНО С ЕДНИ И СЪЩИ ПРОСТОТИИ.

Киберберкута е разпускал "в перекура"/"в пушпаузата" на български/. Фашагите да му мислят-тия ако искат могат да им изкарат на всички содомитските снимки на бял свят; само що пощи на бандеровската хунта,минаваща за правителство, взломиха-не е истина.

Руснаците пак го туриха на говедата.

ЗАТОВА ЛИ В РУСИЯ МИЗЕРСТВАТ, А В ГЕРМАНИЯ ПРОСПЕРИРАТ?

и като се събуди, беше отвит :) :) :)

РУСКИТЕ ХАКЕРИ ДА КАЖАТ ЗАЩО В РУСИЯ КУПУВАТ НЕМСКИ КОЛИ, А В ГЕРМАНИЯ НЕ ЩАТ РУСКИ.

VIPER

Стига писа с големи букви бе трол нещастен.Няма да ти дадат повече пари

ама защо не му отговориш на въпроса, а? Защо руснаците купуват немски коли, а германците руски-не?

Е, СПОКО, НЕ СЕ НЕРВИ, ТАКА НЯМА ДА ПОЧНАТ ДА КУПУВАТ РУСКИТЕ КОЛИ.

КАЖЕ ЩО ШВАБИТЕ КУПУВАТ РУСКИ ГАЗ И ПЕТРОЛ БЕ А?!!!! КАТ СА ТОЛКОВА СИЛНИ Я ДА СИ КУПУВАТ КРАВАРСКА ГАЗ В КУТИЙКИ ОТ КОКА КОЛА!!!!

e кво друго да купуват от ''голямата бензиностанция - Путландия'' освен ГАЗ И ПЕТРОЛ ? Високи технологии ли, коли ли, телевизори ли, самолети ли, какво по-точно ? Мисли малко преди да дрънкаш глупости

Защото могат.

добри са украинците в програмиране.

ПРОРУСКА ХАКЕРСКА ГРУПА НЕ ЗНАЧИ ЛИ РУСКИ ХАКЕРИ?

VIPER

Ами не значи колкото и да ти е чудно

Що "хакери от Украйна", бре? Не са ли чисти вносни руснаци?

ЧИСТИ МОСКАЛИ, ОБЯСНИ ГО НА ВИПЕР.

Да те окрехна - украинските програмисти са много добри и много ценени за аутсорсинг.

че за аутсорсинг румънците са много добри, защото са ефтини, а индусите защото добре знаят английски. Предполагам и украинците не са много скъпи сега, заради безпаричие.

ТИЯ ХАКЕРИ НЕ СЛУШАТ ДРУГАРЯ ПУТИН, ЧЕ ИНТЕРНЕТЪТ Е АМЕРИКАНСКА ЗАРАЗА И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОКОСВА.

Созе днес е дежурния Трол. Колко ти плащат бре п..ал щатен?

само за справка: пише се дежурнияТ трол. Кога ще се решиш и ще се запишеш в трети клас?

Пропусни подробностите и чети важното - п..ал щатен. С ударение на щатен.

Не само неграмотен,но и със самочувствие.Пълен член има само подлогЪТ-"читател" е прав.

ТЪПИТЕ МОСКАЛИ НЯМА КАКВО ДА ЯДАТ, АМА ЗУЛУМИ НЕ ПРЕСТАВАТ ДА ПРАВЯТ. ОЩЕ ГЛАД ТРЯБВА.

VIPER

Да си чувал разликата между украинец и руснак или за теб са едно и също?

ТИЯ СА МОСКАЛИ ЖИВЕЕЩИ В УКРАЙНА И ИСКАТ ОТЦЕПВАНЕ.

от дърво, ако мислиш че страна, хранеща половин свят с хляб, гладува.

МИЗЕРИЯ Е ТАМ, НАЛИ ХОДЯ И ГЛЕДАМ.

Храни дори и част от марсианците, но те не харесвали руския.

Русия е на 5-то място през 2012 г. Като гледам другите производители изглежда, че се отхранват 7-8 половини.

БАБА МЕРКЕЛ ЩЕ МУ ГО ВЪРНЕ ТЪПКАНО НА ПУТИН, ЧЕ ЩЕ СЕ ОЗЪБИ , ХАХАХА

И как ще му го върне? Ще си вдигне полата над хълбоците ли?

АКО НЕ СИ МНОГО ДЪРТ РУСОФИЛ ЩЕ ДОЖИВЕЕШ ДА ВИДИШ, ХАХАХА