Младич нарече пред съда ”гнусно” обвинението срещу себе

Аз съм много тежко болен възрастен човек и ми е необходимо малко по-дълго време, за да обмисля всичко, което бе прочетено. Бъдете търпеливи. Аз съм в такова състояние и преминах през голям стрес.

Обратно в новината

Коментари - Младич нарече пред съда ”гнусно” обвинението срещу себе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не забравяме, че този човек е отговорен за смъртта на много хора. Няма какво да го защитавате тоя националист. Сръбският език, много болен, стар и стресиран бил - ала бала. Като е трепал хората добре е бил, а?

Излезе, че американците пипат с кадифени ръкавици: сриват страната, съставят ДЕМОКРАТИЧНО ПРАВИТЕЛСТВО, бесят предишното . Тези, Хагъните, не можаха ли нещо да научат от тях? Опиатчени парфюмирани мердери.

Бе какъв е тоя резил бе хораааа...?! Бе нали оная кранта, баронесата , се дотътри до Белград, Ратко да огледа, става ли за оная работа, Хагския съд? А какво видяхме днес? Ако в нейната Империя съдят такива умирающи,кога ще съдят техните изроди,опитали се на мястото на София да садят картофи ?! И сега ,морал ще ни четат, а могат и 99 обвинения да ни измислят и да ни изкарат нас винови ? Мале малееее, леле мале!

Онзи ден в Белград имаше 30 000 -ден митинг в подкрепа на ген.Младич , като тълпата скандираше "Волиме те Радко" . Герой спрял ислямистите в сърцето на Европа .

Шантави сърби....

А, кога на подсъдимата скамейка в Хага ще застанат Бушмените - старши и младши, Блеар, Саркози, Тадич и другите военопрестъпници виновни за смъртта на милиони цивилни и военни, а да не говорим за материалните щети.

eгати тъпия пример от запасняка....сега пак турците виновни

Главнокомандващ Босненските Сърби . Човекат просто си е вършил работата какви трибунали какви пет лева .Ако нашите мюсулмани решат да правят независима република със столица Кърджали значи ли това че командващият трета армия ако все още има такава трябва да го съдят в Хага защото се е опитал да запази Българите от гражданска воина или трябва да му се издигне паметник .Защо Американците известни с най-некадърната си армия просто се извиняват и продължават да бомбардират а когато някои им се противопостави задължително съд за престъпления срещу човечеството отново двоен стондарт ДОКОГА

балканската/от всички балкански държави/ мюсюлманска мафия,която се занимава с кражби на коли,трафик и робска експлоатация на хора и жени за проституция,пласиране на дрога и дрога терор,отвличания,убийства,финансови измами,грабежи ,насилие ,криминални трансплантации вкл и масово от сърби ,на които им липсвали и двата бъбрека в гроба и др като са хващани индивидуално и съдени,но не аналогично за тежките престъпления срещу човечеството-колко са техните жертви............

абе ти да не си светил на всички та да знаеш кой с какво се занимава, що не си седнеш кротко и да претснеш да бъваш глупости........леле колкосте прости що всеки се мисли за страшен познавач и разбирач на всичко , а не седне да си оплаква съдбата ,че е толкова жалък......... Я се погледнете отстрани кой го е грижа за вас и вашето жалко битие ????

Сърбите пак се опитват с един куршум да убият два заека. Хем го криха 16 години, хем сега, когато се е разболял сериозно ще го лекуват без пари отлични доктори, хем го предадоха на Хага и сега рипат за ЕС.

Много точен коментар, приятелю. Исках да напиша нещо в този дух, но ти си го казал отлично.

Не са сърбите,които рипат за недоносчето ЕС,а дупедавецът Тадич. Днес се опита да си получи 30 сребреника за предателството,но от ЕС му показаха цинично среден пръст - ще включим Сърбия като кандидат за ЕС,когато ни предадете още хора /назовани бяха поименно/! А съдът във Хага е толкова легитимен,колкото легитимна беше агресията на САЩ в Ирак,Югославия и Либия!

Да, ще го "излекуват", както "излекуваха" Милошевич. Ха, ха, ха...

Еврейското шоу продължава.

НАТО, ЕС и една хазарска империя отвъд океана - там да ги търсят. Не обичам особено сърбите, но в интерес на справедливостта, не те предизвикаха етническите размирици, бомбардировки и геноцид. Светът се управлява от престъпници, а онзи трибунал в Хага е техен репресивен инструмент, срещу всеки, които се противопостави и защити държавата си. А този филм с "масовите гробове" е толкова втръснал, че само идиот може да вярва. Скоро хазарската и обслужващата я ЕС империи, след "въстанията" в тези страни, "откриха" масови гробове" в Либия и Сирия. Започвам да се убеждавам, че тия хора не само са престъпници, но и психопати, и не мога да проумея защо по дяволите, човечеството ги търпи!

за ТЕРОРИЗЪМ -това е необявена война срещу незащитаващи се жертви -с различни методи терористи убиват,грабят,нанасят финансови,материални,човешки психологически щети и манипулират с цел някаква изгода -размножаване и хранене на помощи в някои случаи повече от 50 години всеки от тях -палестинците,докато техните избрани управляващи са харчили милионите и милиардите не за проекти за работа,а за оръжия и изстрелвали 200-400 ракети по Израел дневно вкл убивали и деца,но крещяли обратното,но всички вие можехте по тв да видите бомбите на камикадзетата по света и върху Израел всеки ден,през изминалите години ,и да не се оправдавате,че не сте видели,не сте броили или нещо подобно неприемливо, Има и защита срещу тероризма,тя е законно противодействие в защита на добросъвестните или потенциалните жертви.Терорът бива външен и вътрешен

по линия на ООН може да прочетете на съответните страници ,за вечно удължаваните срокове и неизпълнени мирни договори от едната страна,не-интеграция с равни задължения за равни права както е по определние за демокрация/няма друго произволно определение,което да е вярно ,защото това е принцип на организация в обществото, и изключва формите на експлоатация,нео-експлоатация и робство в нашата съвременност ,които са нарушения на човешките права/

в Газа и окупираните територии на Палестина? Кой изобщо им е дал право да се разширяват извън определените им територии и да избиват палестинците. Ако националните освободителната борба се нарича тероризъм - ОК, аз подкрепям този тероризъм. Всеки народ, когато е нападнат, когато територията му се анексира, а населението е избивано, има право да се отбранява с всички средства.

Чакай сега кво е тва определение за тероризъм. Ако това е вярно то Осама не е никакъв терорист той си беше обявил война на САЩ от години бутна им две кули и го обявиха за терорист колко лицемерно. Ам ако тва определение е вярно как никой не се сети да нарече немците терористи че те да не се обявили война на СССР. Ами убавите евреи да не би да позволяват нормалното развитие на ивицата газа.

Къде са убийците, които подпалиха войната в Югославия - Ханс-Дитрих Генчер, а по-късно и т.н. Йошка Фишер? Къде са убийците от НАТО, които бомбардираха църкви, училища и детски градини? Защо няма трибунал за Либия, за Ирак, за Афганистан, с убити над един милион цивилни? Защо няма трибунал за американските зверства във Виетнам?

на новговор.

Ало, фантаста, дай един истински пример за бомбандирана църква, училище или детска градина??? Ще ти се не знае и на партийната книжка, драйфами се от вас!

Тигър, Ти забрави ли че сринаха сградата на телевизията им и убиха невинни хора, само защото предполагали че по това време Милошевич ще бъде там. Има и много други примери. Друг е въпроса, че на война и 2-те страни убиват, но историята се пише от победителите. Само да припомня, че англо-американските бомбардировки над Дрезден взеха живота на 100,000-200,000 невинни граждани, но никой не си помисля да съди виновниците.

разстрела на цивилни от хеликоптер в Ирак го имаше качено в нета. от камерата на хеликоптер. разстреляха журналиста, а после стреляха и по бусчето, с което се опитваха да приберат ранения. други въпроси, тигре-тигре?

бомбардировките в болницата и училищата, в които се укриваха хората в Белград. Нещо повече - върху бомбите беше изписано - "Честит Великден". А разрушените църкви са много. В Ирак тези бомбардировки бяха ежедневие, сега същото е в Либия. Ако искаш мога да се върна още назад във времето - във Виентам, Корея, Панама, Гватемала..... Ти какво бре, на страната на престъпниците ли си????

Боклук, често те виждам между крайните победители-хиените. Там има за всички. Яж си мършата е не занимай нас сваими балвочами. Къш , лешояд проскубан !

Айдееееее, и тоя се разболе. Тежко, при това!

Тадич не го виждам...

и български знае

Колко цивилни бяха убити в Ирак или Афганистан, ама за тях няма виновни нали? Този ако е виновен за убойството на десетки хиляди, то в Ирак и АФганистан са стотици хиляди, ако не и повече. И това ако е независим съд здраве му кажи.

и умрелите и от другата страна -колко сърби са умрели прежсевременно или отвлечени и изчезнали безследно след 1991-1992 г когато смъртността на сълбите рязко се покачва до двойно по-висока от европейската и тройно по-висока от тази в Ирак и Афганистан -през същите години от войната в бивша Югославия са умрели 200 000 сърби при средна норма 100 000 в европа ,или това са десетки пъти повече загинали или изчезнали сърби в сравнение с мсюлмани там...Тези данни ги има и към СЗО.А нашата бг смъртност е още по-висока и е втора след тази в Русия,А нашите роми и мюсюлмани се размножават много и отрано,но голяма част са източник на престъпност - в над 70%