Коментари - Гутериш предупреди за началото нова надпревара в ядреното въоръжаване и я нарече "пълна лудост" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всички които смятат Русия за слаба да идат доброволци в Укристан! Аман от наркомано педерастко племе играещо виртуални игри с амерканската армия по цял ден!

Друг път!

Пък смешник. Някой въобще обръща ли му внимание?

Я в старческия дом

Тоя сиромах какво иска, да си изгуби работата и пенсията ? Каква лудост, какви пет лева, бе чичо ? Викай да, така е, верно е, правилно е, ръкопляскай. набивай чембери надолу по пирамидата и на други цървули. И ще бъдеш вечен.

Абсолютна лудост е разбира се човечеството тотално деградира.

Трудно може надпревариш тоя де има Нептун и хиперзвук.... явно нема ти даде да се надпреварваш ......

е човекът

Лудост е! Но западняците я отприщиха и нищо хубаво не ни чака!!!

Кои западняци малоумнико? Германия се обезоръжаваше десетилетия. Повечето европейски държави бяха поели курс на обезоръжаване (това са проверимо факти) докато Путин не нападна Украйна. Вие малоумни ли сте ? Имате ли поне малко критично мислене или просто си говорите глупости ей така?

Цървуле, на теб ако не ти е ясно, че Путин може да размаже Украйна докато мигнеш два пъти, значи нишо не ти е ясно. И ти ако не виждаш, че Путин иска своето си, а не цяла Украйна, значи така си се омагьосал, че и Аллах не може да ти помогне. Или прости си центаджия. Но, изчакай, сега свири цигулката, след много кратко време ще се чуе мелодията.

И този го прекупиха краварите !!!! Кукла на конци !

"никога и при никакви обстоятелства да не използват ядрени оръжия" :)

Гутериш: "Обещах да направя всичко по силите си, за да мобилизирам страните около необходимостта от премахване на тези разрушителни средства от лицето на земята" Ех, Гутериш, когато Лавров ви връчи ПАПКА с ДОКАЗАТЕЛСТВА в Съвета за СИГУРНОСТ в ООН за 8-ГОДИШНИЯ УКРОгеноцид с 15 000 УБИТИ, от които НАД 500 ДЕЦА, вие ОСЛЕПЯХТЕ и ОНЕМЯХТЕ. Ще си МОБИЛИЗИРАТЕ ЛИЦЕМЕРИЕТО!

Поредната кукла на конци на високо платена длъжност! Спускат му стенограмите, и той пее!

Пълна лудост е, но народа е изперкал здраво и връщане назад няма...само въпрос на време е!