”Гугъл” ще се бори с комарите с 20 млн. стерилни мъжки

Американският интернет гигант "Гугъл" ще се включи в борбата срещу комарите, които пренасят болести, отнемащи 1 милион човешки живота годишно.

Обратно в новината

Коментари - ”Гугъл” ще се бори с комарите с 20 млн. стерилни мъжки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Упорито искаме да режем клона на който сме седнали, бедна ми е фантазията ако този вирус за стерилитет мутира и мине на хората, тагава зика ще е като лятна настинка.

То така се твърди, че западяците подновиха болестта Зика. Пак отглеждаха комари и ги пускаха в Бразилия. Където бебета се раждат с малки глави и малоумни.

И комарите ли включиха в хибридната война. Това е фейкнюз.

Сигурно предварително са им смачкали топките между две тухли...

Гледайте Black Mirror - Season 3 - Episode 6 - Hated in the Nation. Там ясно се вижда какво може да стане с изкуствените пчели, готвени в ролята на помощници. Същото може да стане и с комарите.

и каквито са ефикасни с простотията си гугъл... гледаш след 10г. не само опасните а всички комари на света изтребени... и след 20-30г. и човешкия род изчезал...ако се окаже,че комарите като пчелите и другите гадини които ни пречат защото сме игнорънт, внасяли някакво равновесие в околната среда. и когато липсващото звено м-у маймуната и човека - "ние" изчезнем ще се появи на света нов интелигентен вид който ще има малко повече акъл от нас:))))

Този метод не може ли да се приложи при циганите?

Пребивавал съм известно време около оризищата (чалтиците) между Пловдив и Пазарджик. Там какви комари мъжкари имаше! Като лястовички. А женските хапеха през дрехите. Не можеш да се скриеш! Два ти вдигат одеялото, а един те хапе. Други три ти крадат кебапчето от чинията. Ужас!

въпросната бактерия да се разпространи сред местната тъмнозелена популация?

Стига си говорил такива неща, бе!

Музика: Весна Змияняц Тести: Бейбе Теодорка Три дана гола ода и как един комар не ме заапа, барем погаза! Фандъчка ни отровила, и, Въздука!

А кой се бори с Европа, пускайки милиони фертилни мъжки скакалци?

Бори, организираната, циганска, патриотарска престъпност ха ха, начело с Боргъс паша и Дребния, македонския войвода, Джамбаза!

Под предлог, че ще се борят срещу комарите ще ни заразяват с нова болест, вече разработена! Залагам на овча треска или кози синини!

Сложете поне снимка на мъжки комар!

Всяка подобна човешка намеса е била с тежки последици. Питайте австралийците - те бяха внесли специални жаби, изяждащи комарите. Сега се чудят как да се отърват от жабите.. ще внасят специални щъркели ;))

Точно така. Да спрем самолетите. Те най-много допринасят за разпространение на зарази между континенти. Да спрем и автобусите и колите. Да се върнем към диво жито и царевица. Свиневъдство и говедовъдство да се забранят заради метановите емисии. Интернета тоже... той е разпространител на човешката тъпотия като горната казана от тебе.

Срещу щъркелите да внесат ловци, ловците ще изпият уискито, ще уринират и наторят лозята. Затворен цикъл.

А умниците от Гугъл дали са направили изсчисления как намаляването на популацията комари ще се отрази на еко системата в региона на експеримента?!?

И аз не ги харесвам комарите. Крайно време беше да направят нещо по въпроса.

Абе секо се ръга къде не му е работа!